Dodaj do ulubionych

Ideał faceta

11.10.13, 23:28
Umięśniony, łysy i musi mieć tatuaże.

www.plotek.pl/plotek/10,82573,14737465,Ania_z__Warsaw_Shore___Jak_sie_ta_d____wywija__to.html#CukVid
A może lepiej na mężczyznę to wkleić? Wiedzieliby Ci odrzuceni co z nimi nie tak, bo się starają jakieś porządne inteligentne przystojne chłopaki a nie wiedzą że im łysej pał brakuje i tatuaży
Obserwuj wątek
    • coffei.na Re: Ideał faceta 12.10.13, 10:01
      aaa to o to chodzi...teraz już wiem jak to jest : śliczna laska,super figura...tylko niech się nie odzywa!!
      No co to chcecie..barwne życie ma,upija się i doopą wywija jak i kiedy chce...
      przynajmniej ma swoje kryteria i wie jakiego mężczyzny poszukuje....
      • aanikaa Re: Ideał faceta 12.10.13, 12:03
        > śliczna laska,super figura.

Hahaha you've made my day!
      • ipsetta Re: Ideał faceta 12.10.13, 12:57
        >śliczna laska,super figura

przede wszystkim dziewczyna ma śliczne nogi. :)

> tylko niech się nie odzywa!!

młoda jeszcze jest. ma jeszcze czas na naukę. ;)

• aardwolf_ge Re: Ideał faceta 12.10.13, 16:01
        Figurę to ona ma, ale co do fryzury - mój pies jak był młody uzyskiwał podobny efekt tarzając się w g...
      • paco_lopez Re: Ideał faceta 13.10.13, 11:26
        to ciekawe antropologicznie. wszystko na zewnątrz powoduje wzrost apetytu, a co idzie z wewnątrz czapkę ze strachu podnosi. mnie się nasuwa jako pointa takie powiedzenie, że człowiek ze wsi wyjdzie , ale wieś z człowieka nie. ta kobieta kiedy mówi widać, że alternatywnie musiałaby prosięta dokarmiać, a one nie doceniłyby jej zewnętrznego uroku. stąd tez pewnie dlatego jej czarna dziura zasysa ludzkie odpowiedniki prosięcia. ludzki prosiak musi mieć insygnia na skórze w celu ustalenia miejsca w hierarchii dotarcia do owej tajemniczej czarnej dziury. tak to jest - tak jest moja koncepcja.
    • mariuszg2 Re: Ideał faceta 12.10.13, 13:21
      cojestdoktorku napisał:

> Wiedzieliby Ci odrzuceni co z nimi nie ta
      > k, bo się starają jakieś porządne inteligentne przystojne chłopaki a nie wiedzą
      > że im łysej pał brakuje i tatuaży

to nie tak....porządne chłopaki maja też łyse paly i nawet wytatuowane...ale są ukryte dla pożądliwego wzroku wygłodniałych porządnych dziewczyn...bo porządne dziewczyny patrzą zbyt wysoko
      • ipsetta Re: Ideał faceta 12.10.13, 13:35
        od dawna się tak nie uśmiałam! :)
        • mariuszg2 Re: Ideał faceta 12.10.13, 15:20
          pewnie wyobraziłaś sobie dynamikę ukrytych tatuaży
          ...np ptak zrywający sie do lotu, poczwarka przepoczwarzajaca sie w pieknego wielobarwnego motyla, różki ślimaka prężące się w poszukiwaniu wejścia do skorupki.... smok plujący ogniem....no bogactwo świata natury inspirujace twórców tatuaży....
          • ipsetta Re: Ideał faceta 12.10.13, 21:36
            >dynamikę ukrytych tatuaży

nieźle to ująłeś. :)
            coś w ten deseń, choć na myśl przyszło mi coś najprostszego - gąsieniczka.
            • mariuszg2 Re: Ideał faceta 12.10.13, 22:15
              ipsetta napisała:

> coś w ten deseń, choć na myśl przyszło mi coś najprostszego - gąsieniczka.

już nie pytam czy owłosiona czy nie.....ale pozdrawiam oble...pełz pełz pełz
    • milleys Re: Ideał faceta 12.10.13, 15:02
      Mój ideał faceta to:
      -z zawodu musi być naukowcem/profesorem,
      -musi miec córkę,bo ja nie chce rodzić dzieci,
      -musi być szalony i miec także złe cechy.
      Takich facetów sobie obieram za ideał.
      • system.tzw.edukacji Re: Ideał faceta 03.12.13, 22:44
        > -z zawodu musi być naukowcem/profesorem,

„Mój mąż jest z zawodu profesorem”. :)
    • feel_good_inc OJP 12.10.13, 15:37
      Podniecacie się wypowiedziami dziołchy, której pracą ma być granie idiotki w reżyserowanym serialu udającym reality show? Chyba tylko docelowa publiczność tych seriali bierze to na poważnie...
      • coffei.na Re: OJP 12.10.13, 15:54
        feel_good_inc napisał:

> Podniecacie się wypowiedziami dziołchy, której pracą ma być granie idiotki w re
        > żyserowanym serialu udającym reality show? Chyba tylko docelowa publiczność tyc
        > h seriali bierze to na poważnie...

to z zazdrości wiesz??po co nam były studia....skoro tak łatwo na "niczym" można dobrze zarobić?
        czysta zazdrość przez nas przemawia...że ktoś ma tak barwne życie i lubi na "rułce" tańcować...w obcasach..ukazując przy tym wszystkim głębię siebie...och jo....
        • samuela_vimes Re: OJP 12.10.13, 16:02
          > to z zazdrości wiesz??po co nam były studia....skoro tak łatwo na "niczym" możn
          > a dobrze zarobić?
          > czysta zazdrość przez nas przemawia...że ktoś ma tak barwne życie i lubi na "ru
          > łce" tańcować...w obcasach..ukazując przy tym wszystkim głębię siebie...och jo.
          > ...

:-D
      • g.r.a.f.z.e.r.o Re: OJP 13.10.13, 10:35

feel_good_inc napisał:

> Podniecacie się wypowiedziami dziołchy, której pracą ma być granie idiotki w re
        > żyserowanym serialu udającym reality show? Chyba tylko docelowa publiczność tyc
        > h seriali bierze to na poważnie...

Ależ praktycznie nie istnieje docelowa praktyczna publiczność. To jest szoł oparty na kontrowersji i na tym że ludzie będą nienawidzić i wyśmiewać bohaterów/aktorów.
        Ci widzowie którzy są "ponad to" - to oni są targetem.
    • samuela_vimes Re: Ideał faceta 12.10.13, 15:57
      fajna dziewczyna....
      taka myśląca.
    • light_in_august Re: Ideał faceta 12.10.13, 17:52
      Inteligentni faceci nie lecą na takie goopie dziunie... Chyba. Mam nadzieję. Więc nie muszą się przejmować, że nie są dla nich ideałami.
    • sl.13 Re: Ideał faceta 13.10.13, 11:06
      Jeśli te porządne, inteligentne, przystojne chłopaki startują do dziuń-półanalfabetek, to chyba niekoniecznie są tacy inteligentni. Bo to że dla takich dziewcząt ideałem jest umięśniony łysy, to żadne odkrycie Ameryki.
    • ipsetta Re: Ideał faceta 13.10.13, 11:22
      Przeczytałam wpisy w tym wątku i nie rozumiem, czemu niektórzy są tacy agresywni w przy wystawianiu opinii: dziołcha, półanalfabetka, dziunia?
      Osobiście wolę taką ładną, zadbaną, bezpretensjonalną "dziunię" aniżeli brzydulkę potrafiąca co najwyżej zachwalać swoje głębokie wnętrze i cierpiętnicę z nazbyt filozoficznym i problemowym podejściem do byle sprawy w jednym.
      • sl.13 Re: Ideał faceta 13.10.13, 16:51
        No widzisz. Ty wolisz, a ktoś inny nie.:)
        Poza tym mam dla ciebie dwa niusy: a) można być ładna, zadbaną i niegłupią, b) wypindrzenie i zadbanie to nie to samo, tak samo jak są rożne style "zadbania".
        • ipsetta Re: Ideał faceta 13.10.13, 17:02
          > Poza tym mam dla ciebie dwa niusy: a) można być ładna, zadbaną i niegłupią,

oczywiście, ale myślę, że w tym wątku taka opcja nie jest przewidziana. :)

>b) wypindrzenie i zadbanie to nie to samo, tak samo jak są rożne style "zadbania".

jasne, aczkolwiek ta dziewczyna nie wyglądała na aż nazbyt "wypindrzoną". fakt, fryzura do kitu, ciuszek też troszeczkę kiczowaty.
          • sl.13 Re: Ideał faceta 13.10.13, 17:19
            Mnie bardziej chodziło o styl. Wiem, że na tym forum są sami indywidualiści, którzy nie przejmują się opiniami otoczenia, ale jednak wyglądem i strojem także komunikujemy się z otoczeniem. Nieprzypadkowo subkultury czy grupy społeczne potrafią wyglądać prawie identycznie w ramach swojego kręgu.
            • ipsetta Re: Ideał faceta 13.10.13, 17:48
              >Nieprzypadkowo subkultury czy grupy społeczne
              > potrafią wyglądać prawie identycznie w ramach swojego kręgu.

Nazywam to owczym pędem. Chyba że mowa o tym, czy stać mnie na ciuszki projektantów świata mody, na ubranka z półki średniej, czy ciuchy z lumpeksów (wg mnie dobry styl to dobre gatunkowo materiały, kroje, kolorystyka - i, jakby nie patrzeć, te tańsze ubranka są często jakościowo gorsze, brzydsze, bardziej kiczowate o nijakich fasonach).

>ale jednak wyglądem i strojem także komunikujemy się z otoczeniem.

Właśnie to samo powtarzam mojej przyjaciółce, która posiada dość "dziwkarski" gust i styl ubioru, w związku z czym często jest zaczepiana przez facetów pomimo, że absolutnie nie zabiega o adoratorów (nie należy ona do typu "głupawek"). Poza tym, kiedyś zostałam nieźle pozytywnie zaskoczona przez takie "wypindrzone niuńki" poubierane w kiczowate stroje. Więc nauczyłam się, że osądzanie ludzi na podstawie pierwszego wrażenia i wyglądu naprawdę nie jest dobrą praktyką.
              • ipsetta Re: Ideał faceta 13.10.13, 21:13
                Oczywiście pojęcie stylu ma dla mnie nieco szersze znaczenie, niż tylko sposób ubierania się.Styl to także sposób zachowania się, sposób radzenia sobie z "życiem", z problemami, a nawet - w pewnej mierze - wyznawany światopogląd.
              • sl.13 Re: Ideał faceta 13.10.13, 22:01
                > Poza tym, kiedyś zostałam nieźle pozytywnie zaskoczona przez takie "wypindrzone
                > niuńki" poubierane w kiczowate stroje.

Ja też, raz w życiu. Dziewczyna wystylizowana na wczesną Dodę okazała się być sympatyczną i niegłupią osobą. I nie jest przesądzone, że dziewczyna wystylizowana na wczesną Dodę będzie idiotką szukającą sponsora. Bo możliwe, że została ona tak ukształtowana, że tym jest dla niej kobiecość i atrakcyjność, więc inaczej nie umie. W każdym razie jakiś powód jest i jeśli inteligentna kobieta czuję potrzebę, żeby wysyłać dotoczeniu takie, a nie inne sygnały, to jest morze możliwości, od kompleksów po brak pewności siebie.
                • ipsetta Re: Ideał faceta 13.10.13, 22:38
                  >W każdym razie jakiś powód jest i jeśli inteligentna kobieta czuję
                  > potrzebę, żeby wysyłać dotoczeniu takie, a nie inne sygnały, to jest morze możl
                  > iwości, od kompleksów po brak pewności siebie.

A wiesz, zawsze wydawało mi się, że u samej Dody jakaś niepewność siebie i kompleksy biją od niej "na kilometr".

>Bo możliwe, że została ona
                  > tak ukształtowana, że tym jest dla niej kobiecość i atrakcyjność, więc inacze
                  > j nie umie. W każdym razie jakiś powód jest i jeśli inteligentna kobieta czuję
                  > potrzebę, żeby wysyłać dotoczeniu takie, a nie inne sygnały, to jest morze możl
                  > iwości, od kompleksów po brak pewności siebie.

Tu masz rację, pewnie czerpanie inspiracji z własnego środowiska, chęć wpasowania się w jakieś mody panujące w danym towarzystwie i jakieś kompleksiki.
                  Albo wrodzone poczucie "gustu" (jak w przypadku mojej kumpeli). Ale też dziwi i zastanawia mnie jeszcze coś innego, że osoba z zupełnie odmiennym od mojego gustem/stylem często mocno zachwala (wręcz podziwia) np. mój styl ubioru i jednocześnie absolutnie nie jest chętna na zmianę swojego (i nie chodzi o kasę). Naprawdę tego nie rozumiem, gdyż dla mnie czymś naturalnym wydaje się być to, że powinny podobać się tylko te rzeczy, które sami chcielibyśmy posiadać.
                  • sl.13 Re: Ideał faceta 13.10.13, 22:49
                    > A wiesz, zawsze wydawało mi się, że u samej Dody jakaś niepewność siebie i kompleksy
                    > biją od niej "na kilometr".

Jeden ze sposobów maskowania braku pewności siebie - krzyczę głośno i robię dużo szumu, żeby wydać się pewna siebie. Osoby z wysokim poczuciem własnej wartości nie muszą tego udowadniać na każdym kroku.
    • jan_hus_na_stosie2 Re: Ideał faceta 13.10.13, 18:55
      chętnie poznałbym rodziców tej dziewczyny

• behind_these_hazel_eyes Re: Ideał faceta 03.12.13, 20:53
        i co byś im powiedział? bo ja złożyłabym kondolencje... chociaż... ciężko oceniać, ponieważ dziecię nie zawsze jest wierną kopią rodzicieli...
    • mila2712 Re: Ideał faceta 13.10.13, 19:04
      G.ł.u.p.i.u.t.k.a. istota
      i tyle w temacie
    • behind_these_hazel_eyes Re: Ideał faceta 03.12.13, 20:52
      skąd to się urwało? Śmie twierdzić, że spod podłogi…
      • maitresse.d.un.francais Re: Ideał faceta 03.12.13, 20:59
        behind_these_hazel_eyes napisała:

> skąd to się urwało? Śmie twierdzić, że spod podłogi…

Oczywiście śmie to literówka, prawda? Żebym znowu się nie czepiała niewinnych ludzi. :-P
        • behind_these_hazel_eyes Re: Ideał faceta 03.12.13, 21:10
          Zapomniałam, że na dyktandzie u pani psor albo bezbłędnie albo dwója ;) już podaję dzienniczek ;)
          • behind_these_hazel_eyes Re: Ideał faceta 03.12.13, 21:11
            Śmiem twierdzić, że wezwani będą rodziciele...
        • six_a Re: Ideał faceta 03.12.13, 21:23
          ej, a bombelki przegapiłaś, wracaj do wątku o praniu i żeby mi to było ostatni raz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka