eat.clitoristwood 23.11.13, 22:25 Taka Scarlett Johansson, ładna dziewczyna, zdolna aktorka...Niejedna foremka, przy odpowiedniej pomocy i promocji, mogłaby dosiąść podobnego, medialnego konika. Chciałaby? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalllka Re: Ikona seksu 24.11.13, 00:44 Wiesz Marg, Może ona i blondynka ale ma dykcję. Ps. Niemniej rozumiem twóje exclsmation ja tez jestem ciemna :/ Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Ikona seksu 24.11.13, 00:52 kalllka napisała: > Ps. Niemniej rozumiem twóje exclsmation > ja tez jestem ciemna :/ "Ciemne" nam nie straszne. Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Ikona seksu 24.11.13, 00:57 Żadne nie powinny, nawet iwony ( nijak sie maja do głosu zony) Odpowiedz Link Zgłoś
za.don Re: Ikona seksu 24.11.13, 11:17 kalllka napisała: > Wiesz Marg, > Może ona i blondynka ale ma dykcję. A duszę ? > Ps. Niemniej rozumiem twóje exclsmation > ja tez jestem ciemna :/ Jak ciemna, to ma duszę ? :o/ Kurcze, nie wiedziałem... :) zdar za.don -`@'- Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Ikona seksu 24.11.13, 11:31 Nie kol.zadonie, Ciemna, nie znaczy tez bezduszna. Odpowiedz Link Zgłoś
za.don Re: Ikona seksu 24.11.13, 18:07 kalllka napisała: > Nie kol.zadonie, > Ciemna, nie znaczy tez bezduszna. Admin znowu tnie po sercach ? Dobra, zapytam jeszcze raz. Nie w tym rzecz, ale ja chcę wiedzieć, bo to dla mnie bardzo ważne. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Ikona seksu 24.11.13, 12:49 marguy napisała: > Blondynka byc? > Nigdy w zyciu !!! czemu? blondynki są naprawdę rozkoszne ;) www.youtube.com/watch?v=Nzer4V0FiZA to nie tylko kolor włosów, to styl życia! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna5.0 Re: Ikona seksu 24.11.13, 13:48 Halo halo blond wlosy odejmują lat :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna5.0 Re: Ikona seksu 24.11.13, 13:43 Większość blondynek to farbowane brunetki :O Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 Re: Ikona seksu 24.11.13, 07:12 nie akceptujesz swojej obecnej formy zewnetrznej? czy gdybys wygladala, jak ktos inny, czulabys sie lepiej? Odpowiedz Link Zgłoś
magadanskaya Re: Ikona seksu 24.11.13, 13:16 Wyciągnąłeś pochopne wnioski :) Lubię w miarę swój wygląd, ale któż nie chciałby być sławą aktorką? No dobra, zaraz kury domowe mnie zeżrą, pewnie nie każda :) Ale ja bym chciała :) Odpowiedz Link Zgłoś
magadanskaya aaaa 24.11.13, 13:17 ewentualnie zamiast aktorstwa wybrałabym muzykę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
magadanskaya Re: Dolly Parton? /nt 24.11.13, 13:47 Moimi wokalnymi idolkami są Skeeter Davis i Shirely Bassey :) Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 Re: Dolly Parton? /nt 24.11.13, 13:51 Shirley jest jak Elvis, lubie sluchac, ale nie moge patrzec. Ona jest pyszna ( w tym drugim znaczeniu), a nie chcialabys byc mloda Sussi Quatro? www.youtube.com/watch?v=iGaF4tKUl0o Odpowiedz Link Zgłoś
magadanskaya Re: Dolly Parton? /nt 24.11.13, 15:28 Świetna! I w ogóle cudnie ubrana. A z Shirley mam to samo :) Co do patrzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
light_in_august Re: Ikona seksu 24.11.13, 16:42 > Lubię w miarę swój wygląd, ale któż nie chciałby być sławą aktorką? > No dobra, zaraz kury domowe mnie zeżrą, pewnie nie każda :) Ja bym nie chciała. Serio. Ani aktorką ani nikim innym sławnym. Ale co ma do tego wszystkiego kura domowa? Odpowiedz Link Zgłoś
magadanskaya Re: Ikona seksu 24.11.13, 17:35 Ojejku, ojejku nic. Ko, ko, ko, cofam to! Hiperbola taka ;D Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: Ikona seksu 24.11.13, 09:39 Ona? Plissss,nie podoba mi się ani trochę.Poza tym ja jestem zadowolona ze swojego wyglądu,nooo może jakaś siłownia by się przydała ale ogólnie rzecz biorąc-bywalo gorzej:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Ikona seksu 24.11.13, 09:53 Cześć kochainko:) Może nie jest kanonowo ładna al bardzo pociągająca. ma fiblika w "gorących ustach" tak jak marylin w pieprzyku, a farah we włosach. Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: Ikona seksu 25.11.13, 12:03 kalllka napisała: > Cześć kochainko:) > Może nie jest kanonowo ładna al bardzo pociągająca. > ma fiblika w "gorących ustach" tak jak marylin w pieprzyku, a farah we włosach. > > Cześć Kalllinko :-) Nie przemawia ona do mnie,w sumie to jak rozdziabia usta wygląda jakby jej czegoś brakowało. .za to np.Rachel Welch-o tak..aż mi gorąco!! Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 Re: Ikona seksu 24.11.13, 13:46 mozesz smialo stanac kolo tej ikony, ani uroda, ani seksapilem jej nie ustepujesz. Sadze, ze wielu by (na) Cie kliknelo. ;-{) a na co Ci silownia, przeciez wszystko nosisz z gracja i bez wielkiego wysilku? Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na chciałeś mi ubliżyć? 25.11.13, 12:06 nie.mam.20 napisał: > mozesz smialo stanac kolo tej ikony, ani uroda, ani seksapilem jej nie ustepuje > sz. > Sadze, ze wielu by (na) Cie kliknelo. ;-{) > > a na co Ci silownia, przeciez wszystko nosisz z gracja i bez wielkiego wysilku? > Brrr nie mam zamiaru się z nią rownac-co do reszty wszak to oczywiste :-P W sumie racja...słyszałam,że przy odchudzaniu zazwyczaj na początku spada góra-takiego dziedzictwa niepodobna się pozbywać ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 chciałeś mi ubliżyć? No way!!! 25.11.13, 13:12 przeciez Cie chwale, Bedziesz sie odchudzac? Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: chciałeś mi ubliżyć? No way!!! 25.11.13, 18:01 nie.mam.20 napisał: > przeciez Cie chwale, Bedziesz sie odchudzac? Uhm! Zaczynam od sierpnia 2014-muszę się jakoś przecież nastawić psychicznie! Mogę liczyć na doping? I przyjazne wejrzenie do ócz? Jako nagroda... Odpowiedz Link Zgłoś
miau.weglowy Re: Ikona seksu 24.11.13, 10:47 jelsi kiedykolwiek przychodzil mi do glowy rozglos medialny, to z 2 przyczyn; a) gdybym robila dobra muzyke=muzyke, ktora bronilaby sie sama, a nie za pomoca c+d b) gdybym napisala cos, co ludzie uznaliby za madre na tyle, by chciec to czytac wtedy albowiem moglabym zaslonic sie w pewnym sensie tym, co zrobilam, a aktorstwo wymaga odsloniecia sie. do tego absolutnie nie mam predyspozycji, chyba nabawilabym sie jakichs ostrych zaburzen albo nalogow, gdybym musiala byc w centrum, jak scarlett. Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Ikona seksu 24.11.13, 11:09 Stanisławski metoda kazał obnażac sie prostym amantkom przewrotnie pokazując nature. Ale dzisiejsze kino zarzuciło pantanima; Pani johansson za młoda na pokazywanie duszy... Pewnie dlatemu it w związku z nią tylko o ikonce napisał. A może nie,,, moze "gorące wargi" maja potencjał intelektualny i z czasem przekształca imadelko w pełen warsztat aktorski np.komediowy?choćby taki jak u naszej Beci Tyszkiewiczowny. Odpowiedz Link Zgłoś
miau.weglowy Re: Ikona seksu 24.11.13, 11:18 bardziej mi chodzilo o odsloniecie zycia, niz o warsztat scarlett wielka aktorka to jej nazwac nie mozna Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Ikona seksu 24.11.13, 11:27 Pewnie ,póki co, nie można jej nazwać wielka... Póki co to nią tylko klikają. Zdaje sie ,ze takie podejście denerwuje ita i innych adoratorów talentu "przeminęło z .."(wiadrem- przyp.frakcji) Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 serio uwazasz, ze jest ladna (twarz)? 24.11.13, 13:38 ja bym na nia na ulicy uwagi nie zwrocil. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: serio uwazasz, ze jest ladna (twarz)? 24.11.13, 15:03 jest taka trochę krowiasta.. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: serio uwazasz, ze jest ladna (twarz)? 25.11.13, 13:39 simply_z napisała: > jest taka trochę krowiasta.. Tzn. dla ciebie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
zwariuje.od.tych.glupot Re: serio uwazasz, ze jest ladna (twarz)? 25.11.13, 13:57 Wiotka, jak trzcina nie jest, ale z drugiej strony, przy 160cm wzrostu, wyjatkowo potezna, to ona tez raczej nie bedzie. Zdjecia na pewno dodatkowo powiekszaja te jej kraglosci i dodaja pare kilogramow. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: serio uwazasz, ze jest ladna (twarz)? 25.11.13, 13:38 nie.mam.20 napisał: > ja bym na nia na ulicy uwagi nie zwrocil. I nie przychodzi ci do głowy, że piękno to względna rzecz? Naprawdę tak trudno przyjąć do wiadomości, że ludzie mają różne upodobania, a twoje nie są w tym względzie wzorcem? Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna5.0 Re: serio uwazasz, ze jest ladna (twarz)? 25.11.13, 13:50 To ja tez krowiasta :P Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 sa takie, za ktorymi sie wszyscy ogladaja 25.11.13, 14:04 (oprocz Rabczewskiej). Zoska od Lorenow, Claudia C, Gina L, czy nasza Pola Raksa (za jej twarz...) Pani z watku, moim zdaniem, nie jest ani ladna, ani seksy. Wrecz upiornie przecietna i bez qrwikow. Ale niech sie lansuje, nie moj cyrk... Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: sa takie, za ktorymi sie wszyscy ogladaja 25.11.13, 14:18 nie.mam.20 napisał: > (oprocz Rabczewskiej). > Zoska od Lorenow, Claudia C, Gina L, czy nasza Pola Raksa (za jej twarz...) Nie, nie wszyscy się oglądają. Większośc lub zdecydowana większość tak, ale nie wszyscy. > Pani z watku, moim zdaniem, nie jest ani ladna, ani seksy. Wrecz upiornie przec > ietna i bez qrwikow. Ale niech sie lansuje, nie moj cyrk... No, jeśli twoim zdaniem, to OK, ale twoje zdanie nie wyznacza jedynie słusznej "linii" upodobań. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna5.0 Re: sa takie, za ktorymi sie wszyscy ogladaja 25.11.13, 14:19 Hehe,aleś pocisnął starym pokoleniem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 Re: sa takie, za ktorymi sie wszyscy ogladaja 25.11.13, 21:00 bo kiedys podobaly mi sie aktorki, teraz zona. Proste. Podoba mi sie byla miska Jennifer Hawkins (30 lat), wystarczajaco mloda? Teraz, jak aktorka dobra, to malo urodna (Meryl, Kate Blanchet). Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna5.0 Re: sa takie, za ktorymi sie wszyscy ogladaja 25.11.13, 21:23 Wow,to fajnie,ze z aktorek na żone przeszło.:) Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 Re: sa takie, za ktorymi sie wszyscy ogladaja 25.11.13, 22:20 Babcia na nia "gwiazda" mowila :-{) poza tym zona ma wielka zalete, w odroznieniu od aktorek. Jest pod reka. Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na sie Zuzka nie podniecaj! 26.11.13, 09:12 zuzanna5.0 napisała: > Wow,to fajnie,ze z aktorek na żone przeszło.:) to taki Jego chwyt jest...On tak na prawdę nie myśli-byś wiedziała co mnie się naobiecywał i jako pomianował! ha! Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 Re: sie Zuzka nie podniecaj! 26.11.13, 12:59 tyle trudu na nic, wybralas innego. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna5.0 Re: sie Zuzka nie podniecaj! 26.11.13, 15:29 E tam,nie ma 20 tu,hehe:P Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na no co Ty Zuzka!! 27.11.13, 18:22 zuzanna5.0 napisała: > E tam,nie ma 20 tu,hehe:P nie wiesz,że to taki chwyt? taki drąg..znaczy chwyt skuteczny? o nie nie nie,nie mam 20...a tu...suprajzzzzzzz :) wierz mi :P Odpowiedz Link Zgłoś
sl.13 Re: Ikona seksu 24.11.13, 15:26 U Scarlett sprawę załatwiają pełne usta i kobieca figura. Oraz blond włosy - że jest przeciętna widać, kiedy zdarzy jej się przefarbować na ciemno. Odpowiedz Link Zgłoś
thelma333.3 Re: Ikona seksu 24.11.13, 15:27 po pierwsze to ta pani była już pod nożem, a to dla mnie odpada - ja się pokroić nie dam celebsurgery.com/scarlett-johansson-nose-job-before-and-after-pictures/ po drugie, sława nie jest czymś, co mnie pociąga; wręcz przeciwnie; po trzecie aktorstwo to w moim osobistym odczuciu nie zawód; takie czasy, ze zapanował dobrobyt i rozrywka przynosi tyle kasy; bo co oni umieją? grac kogoś innego; nic innego; no ale to już moje osobiste odczucia; także nie, nie i jeszcze raz nie; Odpowiedz Link Zgłoś
sl.13 Re: Ikona seksu 24.11.13, 15:31 Ale trzeba przyznać, że efekt pozytywny i wyglądający naturalnie, nie jak takie dziwne nosy a la Kidman. Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Ikona seksu 24.11.13, 16:16 Nos jak nos, ona ma małe oczy i to chyba bardziej mi przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
sl.13 Re: Ikona seksu 24.11.13, 17:51 Moim zdaniem przeciętne, ale może przy okrągłej twarzy i pełnych ustach mogą wydawać się małe. Odpowiedz Link Zgłoś
zwariuje.od.tych.glupot Re: Ikona seksu 25.11.13, 13:34 > Nos jak nos, ona ma małe oczy i to chyba bardziej mi przeszkadza. No dobrze, Tobie osobiscie w czyms tam (nie wnikam) przeszkadza. Po rozebraniu na czynniki pierwsze, jak to zwykle robia kobiety (nigdy tego nie zrozumiem, choc samam baba), taka ikona seksu kazda czesc ciala/twarzy z osobna moze miec taka sobie. Chyba o seksownosci czy urodzie w ogole, nie decyduje wielkosc oczu? Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna5.0 Re: Ikona seksu 25.11.13, 13:52 A mi się podoba zestw małe oczy duże usta,bardziej nież duze oczy i małe usta... Wiele pięknosci ma małe oczy,Cindy Crawford,Claudia Shiffer,Whitney Houston...i jeszcze taka fajna modelka co w Avonie występowała w katalogu czesto blondyna o dużych ustach i brązowych małych kocich oczach... Odpowiedz Link Zgłoś
zwariuje.od.tych.glupot Re: Ikona seksu 25.11.13, 14:03 Zgadzam sie. Duze oczy, duze usta i malenki nosek, jako ideal urody, to wymysl samych kobiet. Tak jakby te czynniki - a nie ulozenie czesci twarzy wzgledem siebie i proporcje - automatycznie gwarantowaly urode. Odpowiedz Link Zgłoś
berta-death Re: Ikona seksu 24.11.13, 15:49 Tylko wtedy kiedy ta medialność miałaby jedynie jedną stronę medalu. A, że niestety ma dwie, to nie chciałabym. Oni nie mają lajtowego życia, to ciężka harówka. I wbrew pozorom zyski nie są współmierne do nakładów pracy i środków jakie trzeba zainwestować. Mnie by się nie chciało. Odpowiedz Link Zgłoś
sl.13 Re: Ikona seksu 24.11.13, 17:50 Dlatego zawsze twierdziłam, że ze "sławna i bogata" chcę być tylko bogata.:) Odpowiedz Link Zgłoś
samuela_vimes Re: Ikona seksu 24.11.13, 16:30 za duże mam cycki jak na mój gust :-) i ogólnie za duża taka. Aczkolwiek ładna ładna, ale mam inne gusta. Odpowiedz Link Zgłoś
light_in_august Re: Ikona seksu 24.11.13, 16:46 Ja bym nie chciała być nią w żadnym sensie. Tzn. podoba mi się urody, jej gra również, ale nie chciałabym być kimś takim. Nie lubiłabym być znana, rozpoznawana, nie mieć spokoju ani prywatności. Może jedynie nie pogardziłabym jej zarobkami, no ale nie będąc sławną, to raczej takiej kasy bym nie nigdy nie zarobiła. Zawsze marzyłam o tym, żeby napisać dobrą książkę, jakiś bestseller, ale nie w stylu 50 twarzy Greya, tylko jakąś ambitną. Oczywiście talentu mi nie styka, ale jak tak myślę o mojej niechęci do bycia na świeczniku, to pewnie i tak wydałabym ją pod pseudonimem ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Ikona seksu 24.11.13, 17:01 ja bym mogla grac w jakims teatrze klasyczne role;) to jest fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
sl.13 Re: Ikona seksu 24.11.13, 17:52 > Zawsze marzyłam o tym, żeby napisać dobrą książkę, jakiś bestseller No, na przykład takiego Harrego Pottera. Albo być Stephenem Kingiem (chociaż u niego co rok prorok, nie wiem, czy bym wyrobiła). Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: Ikona seksu 25.11.13, 12:28 Ikona seksu? Tego nie da się sprawdzić bez różnorakich czynności seksualnych z ikoną. Nie wiem tylko, czy to nie obraża czyichś uczuć religijnych... Odpowiedz Link Zgłoś