Dodaj do ulubionych

To teraz dla odmiany

23.12.13, 22:11
która z was cieszy się na święta? Dużo osób nie lubi świąt i narzeka. Tak więc tutaj piszcie dlaczego cieszycie się na święta i jak je spędzicie i z kim? Ja spędzam wigilie z mamą, dziadkiem i facetem. Pierwszy dzień świąt z mamą i facetem a dziadek jedzie do swojego syna na obiad. W drugi dzień świąt zostaję w domu sama z facetem a mama i dziadek jadą do mamy siostry. Cieszę się na te święta ponieważ lubię z nimi spędzać czas a szczególnie z facetem :) a jak będzie u was?
Obserwuj wątek
    • coffei.na rewelejszyn! 23.12.13, 22:33
      Moczka wyszła super,ciasteczka też,rybna i barszczyk mniaaam jeszcze jutro parę rzeczy i można śmiało zasiadać i się tuczyć:-)
      A w nagrodę mogłam wejść do ulubionego sklepu i brać czego dusza zapragnie!
      I nie był to spożywczak :-P

A najbardziej to się cieszę,że wszystko tak pięknie przystrojone,Świat się cieszy z narodzin Jezusiczka-taaaak teraz mnie zeźrijcie,ale sorry,w końcu to Boże Narodzenie :-D
      Lampki świecą,choinka stoi a dzieci ufnie spoglądają w niebo w oczekiwaniu na pierwszą gwiazdkę....Wesołych Świąt dla wszystkich :-)
      • kino.mockba Re: rewelejszyn! 24.12.13, 22:54
        > A najbardziej to się cieszę,że wszystko tak pięknie przystrojone,Świat się cies
        > zy z narodzin Jezusiczka-taaaak teraz mnie zeźrijcie,ale sorry,w końcu to Boże
        > Narodzenie :-D

Newtona raczej, ale w tej telewizji to zawsze kłamią :)
    • system.tzw.edukacji Re: To teraz dla odmiany 23.12.13, 22:41
      > To teraz dla odmiany która z was cieszy się na święta?

Neojeriomina.
    • nstemi Re: To teraz dla odmiany 23.12.13, 23:54
      A ja właśnie z rodziną jestem na nartach, do końca tygodnia. Po raz pierwszy w życiu w Tatrach i jest naprawdę OK. Poszusujemy sobie na łagodnym i całkiem fajnym stoku, dzieciaki się poduczą jeździć na nartach. Jutro wyciągi będą wcześnie zamknięte, więc mam nadzieje że uda się ulepić bałwana i powalczyć na śnieżki :-)
      • soulshuntr Re: To teraz dla odmiany 24.12.13, 13:33
        przypuszczam, ze wzieliscie narty wodne?
        • kino.mockba Re: To teraz dla odmiany 25.12.13, 10:33
          Mieliśmy jej zazdrościć, a już zepsułeś :S
          • soulshuntr Re: To teraz dla odmiany 25.12.13, 11:43
            poczekaj, jeszcze napisze, ze na szczescie zabrali ze soba glajty to przynajmniej za darmo do domu wroca.
    • paco_lopez Re: To teraz dla odmiany 24.12.13, 13:52
      Ja tez sie ciesze. Co mam sie smucic. Slonce swieci, nic nikomu nie dolega. U nas bedzie 9 osob. My, jej siostra, jej matka i pieciu mlodych zawodnikow. Jutro jedziemy do mojej matki, a po jutrze idziemy do kolezanki. Zarombiste swieta. Nie wiem o co chodzi tym malkontentom.
    • grzeczna_dziewczynka15 Re: To teraz dla odmiany 25.12.13, 14:21
      Ja też się cieszę. Mam czas posiedzieć trochę z rodzicami, mam czas i możliwość spotkać się z przyjaciółkami dawno niewidzianymi (bo np. zjeżdżają się na święta z różnych stron, gdzie je wywiało), mam czas napić się wódki ze znajomymi i mogę nie robić nic, tylko leżeć w łóżku do 15.00, i nawet mogę na forum popisać:)
      • grzeczna_dziewczynka15 Re: To teraz dla odmiany 25.12.13, 14:23
        Poza tym - barszczyk prawdziwy, na zakwasie, tylko wtedy zazwyczaj spożywam, i inne dobre dania, bardziej czasochłonne - np. gołąbki ("postne") z ryżem, pszenicą i pieczarkami - mniam, mniam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka