Dodaj do ulubionych

czy kobiety lubią patrzeć na męski goły tyłek :)?

12.08.04, 20:57
przyznajcie się kobitki lub...
wyraźcie oburzenie moim domniemaniem

P.S W wersji soft chodzi o tyłek w spodniach :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Kochanie, Re: czy kobiety lubią patrzeć na męski goły tyłek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 20:59
      tak
      • Gość: trish Re: czy kobiety lubią patrzeć na męski goły tyłek IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 12.08.04, 21:14
        tak, lubią
    • triss_merigold6 Re: czy kobiety lubią patrzeć na męski goły tyłek 12.08.04, 21:33
      Tak pod warunkiem, że jest zgrabny: umięśniony, nie za chudy, nie biały jak
      śnieg, niezbyt owłosiony, jędrny. Taki, że chce się poklepać.
    • Gość: zeina Re: czy kobiety lubią patrzeć na męski goły tyłek IP: *.magtel.net.pl / 62.233.169.* 12.08.04, 21:54
      na tyleczek mojego faceta bardzo, inne jakos mnie nie pociągaja:)
    • Gość: lilou Re: czy kobiety lubią patrzeć na męski goły tyłek IP: *.pl / *.77.classcom.pl 12.08.04, 23:06
      osobiscie lubie meski tyleczek ale raczej w majteczkach... bo zazwyczaj meskie
      tylki sa owlosione a to apetyczne nie jest
    • Gość: AnaisNin Re: czy kobiety lubią patrzeć na męski goły tyłek IP: *.tkk.pl / *.tkk.pl 12.08.04, 23:07
      bardzo lubią...
      • Gość: Marta Re: czy kobiety lubią patrzeć na męski goły tyłek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 23:10
        tak a szczególnie jak jest nieco umięśniony
    • Gość: duxa Lubią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 23:36
      JA Lubię i to bardzo. Musi być umięśniony. Najbardziej lubię te dołeczki po
      bokach, mmmmmmmmm..........tylko lizać i lizać. Mówię oczywiście o facecie bez
      spodni;) ps. faceci nie mają przynajmniej celulitu tak jak my kobiety, wrrr...
      • Gość: celulitis Re: Lubią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 00:24
        " faceci nie maja celulitisu" ja jestem facet i niestety mam celulitis na
        dupie wiec nie mowcie mi ze faceci nie maja.
    • Gość: pedal Re: czy kobiety lubią patrzeć na męski goły tyłek IP: 195.101.219.* 13.08.04, 00:42
      Ja tez uwielbiam meskie dupeczki, jacy ci mezczyzni sa sexy.
    • sowka_gajowka Re: czy kobiety lubią patrzeć na męski goły tyłek 13.08.04, 03:11
      lubia i w spodniach i bez spodni, ale musi byc zgrabny.
    • Gość: dada Re: czy kobiety lubią patrzeć na męski goły tyłek IP: *.test.so / *.crowley.pl 13.08.04, 08:13
      Uwielbiam, a mój mąż ma cudny tyłeczek, jak takie jędrne jabłuszko, tylko ząbki
      wbić ...:-)))
    • ilona.wroclaw Re: czy kobiety lubią patrzeć na męski goły tyłek 13.08.04, 12:16
      ja lubię
      ale mi narobiłeś smaka :)
      • Gość: Rafał Re: czy kobiety lubią patrzeć na męski goły tyłek IP: *.magma / *.magma-net.pl 13.08.04, 19:27
        hehe widze wrocławianke :) pozdrawiam ;)
    • gumecka Re: czy kobiety lubią patrzeć na męski goły tyłek 13.08.04, 18:37
      Ja lubie takie tyleczki mmmmm, moj maz ma sliczny-dlatego jest moim mezem.
    • Gość: celulitis Re: czy kobiety lubią patrzeć na męski goły tyłek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 21:49
      a czy to normalne ze mam celulitis na dupie?mam tylko 25 lat i ogolnie jestem
      szczuply , mam nawet drabinke na brzuchu, ale mam duzo tluszczu na dupie i
      celulitis mam straszny , tylko tam, co zrobic? czy zastosowac zabieg odsysania
      tluszczu z pupki? bo sport i dieta nic nie daly. pomocy, wstydze sie chodzic na
      plaze i basen.
    • Gość: gumecka Do celulitis!!!!!!! IP: *.za.digi.pl 16.08.04, 12:38
      Czlowieku, moj maz ma 25 lat i celulit na tylku, brzuchu i zyje. Na plazy sie
      normalnie rozbiera i twierdzi ze jak sie komus niepodoba to niech spada. A
      jeszcze do tego troche brzuszka z piwka. I tak jest cudowny. gumecka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka