konikmorski1976 Re: przyjacołka męża :( 27.04.14, 09:06 Oczywiscie ze powinnas ją poznac!Ja , zanim mąż zacznie prace w nowej firmie, jadę tam i oglądam wszystkie kobiety, mierzę je centymetrem i zaglądam w zęby (mąż ma fetysz - lubi plomby u kobiet) i jak znajdę jakąś za ładna to mu zakazuje tam pracować i już. W związku z tym jest na bezrobociu od 10 lat, po zasiłek tez nie pojechał, bo pani w urzędzie była za ładna i mu nie pozwoliłam. Walcz o swoje , nie dawaj się, twój mąż i masz prawo robić z nim co chcesz i na nic mu nie pozwalać. jestem z tobą! Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: przyjacołka męża :( 27.04.14, 14:11 Przeczytaj wątek a potem błyszcz. Odpowiedz Link Zgłoś
razemka Re: przyjacołka męża :( 05.04.20, 15:44 Facet cos ewidentnie kombinuje skoro wczesniej mial ja zaprosic do was i nie bylo problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
leeloo844 Re: przyjacołka męża :( 14.04.20, 11:06 Co ja sądzę? Nie ma stu procentowo czystej w stosunku do meza/zony przyjazni damsko meskiej wśród heterykow. Nie ma. Przyjaciółką/przyjacielem ma byc żona. Taka relacja poza zwiazkiem to brak lojalności. Jestescie kilka lat po ślubie, sa dzieci, pewnie wkradla sie rutyna. Koleżanka sie odezwala i cyk dreszczyk emocji sie pojawil u kolegi małżonka. Rezerwacja lotu do innego kraju, żeby sie spotkać z inną kobietą za twoimi plecami? Żartujesz? Dla mnie to powód do rozstania. Obluda, brak lojalności. Okropne. Wstretne zachowanie. Co za podly czlowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
wyedytowana Re: przyjacołka męża :( 06.05.25, 15:11 Jak potoczyly się wasze losy autorko? Spotkaliście się z tą "przyjaciółką"? Jesteście jeszcze razem? Mam podobną sytuację z narzucającą się dawną znajomą mojego mężczyzny. Chętnie przeczytam jak to się skonczylo u kogoś innego Odpowiedz Link Zgłoś