Dodaj do ulubionych

moja gruba zona molestuje mnie seksualnie

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.04, 21:15
mam tego dosc od 6 miesiecy daje jej do zrozumienia ze jestem z nia tylko dla
tego ze nie spisałem intercyzy , juz nie moge zniesc wiecznego odpychania jej
gdy co wieczor sie do mnie probuje przytulac , gdy mnie chwyta za krocze, gdy
prubuje mnie całowac, zanim sie pobralismy była szczupła i piekna teraz
doszła chyba do wniosku ze skoro ma meza to nie bedzie o siebie dbac bo po co.

Mam nocne koszmary w ktorych kładzie sie na mnie i ja sie dusze od jej
ciezaru, jej twarz juz mi nie przypomina praktycznie kobiety a jakies
dziwadło.

Jej czułosci odbieram jako ochydne molestowanie.

zbliza sie noc a ja jest juz chory, spanie nie w łozku odpada bo ja musze sie
wyspac bo jutro mam spotkania biznesowe , ona sie nie zgodzi na psanie obok
łozka i tak trwam i trwam w tym cholernym zwiazku!
Obserwuj wątek
    • panidanka Re: moja gruba zona molestuje mnie seksualnie 22.08.04, 21:17
      "prubuje"

ona TYLKO próbuje więc masz szansę jej się oprzeć :)))))))))))
      • triss.merigold6 do danki 22.08.04, 22:08
        Akurat ty naprawde nie powinnaś nikomu wypominac błędów ortograficznych. W
        wątku o skutecznej i szybkiej diecie namiętnie używałaś słowa konsumcja. :)))))
        • panidanka Re: do danki 23.08.04, 07:41
          triss.merigold6 napisała:

> Akurat ty naprawde nie powinnaś nikomu wypominac błędów ortograficznych. W
          > wątku o skutecznej i szybkiej diecie namiętnie używałaś słowa
          konsumcja. :)))))

to nie było WYPOMNIENIE błędu !!!!
          to było WYKORZYSTANIE błędu :))))

danka
    • pankracea Re: moja gruba zona molestuje mnie seksualnie 22.08.04, 21:26
      ile Twoja zona ma wzrostu i ile wazyla wczesniej a ile teraz?

i jezeli nie odpowiada jej wyglad, nie mozesz jej namowic do tego, aby o siebie
      dbala? jakos delikatnie, acz stanowczo dac do zrozumienia, ze juz Ci sie nie
      podoba?

i czy przyczyna jej roztycia sie jest tylko fakt, ze 'upolowala' sobie meza,
      czy cos innego? choroba, ciaza?
      bo jeszeli to choroba lub ciaza, powinienes jakos jej pomoc w schudnieciu
      (wsparcie psychiczne).
    • kociamama Re: moja gruba zona molestuje mnie seksualnie 22.08.04, 21:32
      Wybacz, ale nie Twoj post nie budzi mojego wspolczucia. Jak Ci sie zona nie
      podoba,, to ja zmien. Albo po prostu odejdz i zamieszkaj sam, lub/i znajdz
      sobie kochanke. A nie zal sie na forum jak beksa. Jakich rad oczekujesz?

Pozdrawiam,
      KOciamama.
      • borsuczyca albo... 22.08.04, 21:35
        ...najlepiej jakby przestał już zmyślać i zajął się nauką, bo latka lecą
        • Gość: alpepe ale chłopie ma wakacje IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.04, 22:46
          a pogoda nie tego, to pisze. :)
          • Gość: alpepe chłopię miało być... IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.04, 22:47
            • borsuczyca Re: chłopię miało być... 23.08.04, 00:36
              chłopie brzmi bardziej przaśnie, zależy co kto lubi:)
    • Gość: paż Re: moja gruba zona molestuje mnie seksualnie IP: *.chelmnet.pl 22.08.04, 21:33
      mó drogi czy maci tylko jedno łóżko,idż do dziecka pokoju bo np.tego
      chciałoabyś poleżał z nim,a w tym związku nie mosisz trwac trochę pomysłowości
    • Gość: toja Re: moja gruba zona molestuje mnie seksualnie IP: *.netg.pl / 213.17.193.* 22.08.04, 21:59
      to Twoje marzenia senne-masochisto?!
    • pollak Napisz 22.08.04, 22:01
      do grinpisu. Może przyjadą i ją wepchną z powrotem do oceanu. Albo dokręcą
      kolejną część "Uwolnić Orkę".
    • pajacek Re: moja gruba zona molestuje mnie seksualnie 22.08.04, 22:12
      Nastepny, ktory nie umie rozmawiac z zona? Moze idzcie do poradni jakiejs RAZEM
      w takim razie. Jak nie potraficie szczerze rozmawiac face-to-face to
      rozmawiajcie "przez kogos trzeciego"

PaJacek
    • triss_merigold6 Lodówkę na kłódkę zamknij n/tx. 22.08.04, 22:31
    • boski.zawodowiec nie daj sie ,bron sie 23.08.04, 09:28
    • Gość: Madziulka Re: moja gruba zona molestuje mnie seksualnie IP: *.digi.pl 23.08.04, 13:06
      Moim zdaniem powinieneś porozmawiać z żoną. Może ona nie zdaje sobie sprawy ze
      swojego stanu. Osobiście znam kilka koleżanek , które po wkroczeniu w małżenski
      stan przestały o siebie dbać. Inaczej kobietra wpadnie w depresję bo będzie
      się czuła odtrącona i będize jeszcze gorzej dla was obojga.
      • Gość: Cleo Re: moja gruba zona molestuje mnie seksualnie IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 23.08.04, 13:49
        Nie jest ten pan zbyt subtelnym oraz wyrozumiałym mężem...lecz z drugiej strony
        wcale się mu nie dziwię.Niektóre kobiety po odnalezieniu tego jedynego,który
        będzie je kochał do końca życia,po prostu zapuszczają się paskudnie,z zadbanych
        kobietek (zadbanych powtarzam, nie superszczupłych i fenomenalnie pieknych)
        stają się monstrami.Pokochał ją gdy była zadbaną uroczą kobietką a teraz zmusza
        się do kochania prawie że innej osoby (czyt.monstra)Wstyd kobiety,wstyd tak
        nisko sobie po ślubie poprzeczkę stawiać.Biedny mężczyzno, mimo wszystko nie
        poddawaj się.Weź sprawy w swoje ręce i daj jej szansę.Zmuś do ruchu, kup gazetę
        dla kobiet,delikatnie zasugeruj ,że powinna zacząć o siebie dbać gdyż w
        przyszłości może mieć powikłania zdrowotne i nie jest już tak atrakcyjna.Po
        prostu zadziałaj bo będziesz ją coraz bardziej odrzucał.
    • limonie Re: moja gruba zona molestuje mnie seksualnie 23.08.04, 13:38
      Nie dramatyzuj..coś się jej jednak od życia należy no nie?:)
    • Gość: margie Re: moja gruba zona molestuje mnie seksualnie IP: *.kcp.pl / 213.241.45.* 23.08.04, 13:45
      Przeczytalam ze zgroza. Tak samo jak wiekszosc wypowiedzi. najbardzije
      pzrypadly mi do gustu te robiace z postu zart, bo:
      1. Nie chce mi sie wierzyc, ze nadwaga ( rzekoma oczywiscie, bo nie napisales
      ile zona wazy, ile wazyla ile ma wzrostu, ile lat po slubie ejstescie, ile
      macie dzieci itp)jest powodem tak drastycznego zmiany statusu uczuciowego, tak,
      jakby jedynie wyglad mial znaczenie.
      2. Musiales czekac az do momentu kiedy rzekomo stalo sie to nie do zniesienia
      dla ciebie? a co bylo pzrez ten caly czas?
      3. Jesli rzeczywicie zona utyla, a ty nie zrobiles nic, zeby jej pomoc w
      uswiadomieniu sobie problemu, to jestes zlym mezem, vide obrazajacy ja post na
      tym forum. Jak mozesz wywlekac taki temat na forum? Ja wspolczuje twojej
      zonie...
      4. Jelsi rzeczywiscie budzi twoja odraze, to po cholere sie z nia meczysz,
      odejdz i daj kobiecie dojsc do siebie.
      Ale tak naprawde budzisz moja odraze TY. Jesli nie wiesz czemu, to mam racje.
    • Gość: Martyna Re: moja gruba zona molestuje mnie seksualnie IP: *.proxy.aol.com 23.08.04, 17:38

A jak Ty wygladasz. Pewnie nie masz sam perfekcyjnej sylwetki. Pewnie jestes
      chuderlak i sam seksownie nie wygladasz. Nic zlego z chudymi facetami ale jak
      ktos pragnie zadbanje kobiety z super figura to wydaje mi sie, ze sma powinnien
      wygladac super.A w Poslce wiekszosc facetow nie ma super cial a za to chce
      super wygladajace kobiety.

Ile ona wazy jak wyglada mozesz ja opisac? 150 kilo? Uwierz mi, ze sa faceci,
      ktorzy no lubia pulchne kobiety wiec jej tak surowo nie oceniaj, ze jest
      ochydna po prostu sie Tobie nie podoba.
    • mariol3 Re: moja gruba zona molestuje mnie seksualnie 23.08.04, 18:03
      Ha, ha, ha...intercyzy Ci się nie chciało spisywać...wygląda na to, że jesteś z
      nią dla pieniędzy, których nie chcesz stracić...jak zwykła dziwka ( nie wiem
      czy można używać takich wyrazów na forum, jeśli nie to przepraszam):)
      • wcalenietakimaly Re: moja gruba zona molestuje mnie seksualnie 23.08.04, 18:10
        facior ty pewno marzysz o snach z nieletnimi dupami i jeszcze zgrabnymi. Jak
        sie nie podoba to spieprzaj na wycieraczke przed drzwiami wejsciowymi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka