Gość: balbina78 IP: *.buf.adelphia.net 23.08.04, 19:03 laska w watku pyta sie o to czy rozstanie z chlopakiem boli a ta sie z iej nabija,czy baba w ciazy juz kompletnie bije na dekiel? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
triss_merigold6 Uprzejmie informuję, że to nie ja 23.08.04, 19:06 zawsze loguję się tak samo. Udzielam się obecnie głównie na e-mamie, tutaj rzadziej. Wystarczy zajrzeć na e-mamę. Nie pierwszy raz ktoś wybiera login podobny do mojego, nie będę dociekać kto i dlaczego. W wątku o rozstaniu z chłopakiem nie napisałam ani słowa. Nie wiem czy osoba o podobnym (niemal identycznym nicku) jest w ciąży czy nie i jak to wpływa na stopień zezłośliwienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borsukowa Re: Uprzejmie informuję, że to nie ja IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.08.04, 19:08 masz po prostu fanklub, taka dola idola:) Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Uprzejmie informuję, że to nie ja 23.08.04, 19:15 Tylko, że wychodzi czasem dość niezręcznie i to nie z mojej winy. Mimo całej swojej nieraz złośliwości staram się nie dokopywać nikomu bezinteresownie, tak dla niepojętej satysfakcji. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca Re: Uprzejmie informuję, że to nie ja 23.08.04, 19:18 wiem o tym i po tym właśnie Was odróżniam, znaczy która jest prawdziwa (teraz zapamiętam, że to ta z kreską):)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczawica Re: triss.merigold6 dlaczego ona jest taka wredn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.04, 20:05 Ja tez jestem wredna Odpowiedz Link Zgłoś
safrane1 Re: triss.merigold6 dlaczego ona jest taka wredn 23.08.04, 20:17 Nie sądze żeby triss.merigold6 była wredna to po 1. A po drugie zamieszczając jakąkolwiek wypowiedź na forum trzeba się liczyć z różnymi wypowiedziami, nie zawsze przyjemnymi. Poza tym można triss wiele zarzucić, ale jej wypowiedzi z reguły przyjemnie się czyta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rocco bo ona jest wredna,i nie pytaj czemu wredna jest.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 20:31 wredna , taka natura juz , to jest kobieta typu : ,, jestem najlepsza , a jesli nie najlepsza , to napewno lepsza od ciebie '' Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re: triss.merigold6 dlaczego ona jest taka wredn 23.08.04, 21:01 Triss ta prawdziwa ma rzeczwe i realne spojrzenie na świat i otaczającą na rzeczywistośc - jeśli komus się to nie podoba ( szczdgólnie klonom) to trudno - ich ból Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r balbina IP: 62.38.230.* 24.08.04, 16:47 Ubolewasz nad domniemana wredota Triss, a sama zakladasz wątek, ktory jest klasycznym przykladem wredoty mozliwej i dostepnej w ramach takiego forum jak to. Wiec jak to z toba jest? Odpowiedz Link Zgłoś