Dodaj do ulubionych

handra cz.2

11.08.14, 23:21
nie mogę się nijak skontaktować z tym diablątkiem w skórze anioła.
pewnie połechtała swoje ego i poszła w swoją stronę. chociaż to dziwne, bo byliśmy zazdrośni o siebie nawzajem.
pod względem pozycji to mi do niej i jej chłopa daleko, więc nawet nie mam siły zawalczyć, mogę się jedynie zastanowić jak i w którym kierunku rozwijać, a tą sobie niestety odpuścić.
mam taką kurna ochotę znaleźć jakąś sierotkę i zabawić się jej uczuciami. to złe i do niczego dobrego nie prowadzi, więc proszę o rady jak żyć.
Obserwuj wątek
    • skrytapiromanka Re: handra cz.2 11.08.14, 23:41
      Jam jest tej siły cząstką drobną, co zawsze złego chce i zawsze sprawia...
      Powodzenia ;)
      • wiarusik Re: handra cz.2 12.08.14, 00:03
        powodzenia w czym? ja proszę o prostą receptę-zrób tak i tak.
    • gyubal_wahazar Re: handra cz.2 11.08.14, 23:43
      Brak w obszarze Majakowskiego daje się odczuć:

Młodzieńcze co wahasz się, jak żyć,
      Nie namyślając sięm wzór ci podam bliski
      Pamiętaj i nie zapomnij o tym:
      Żyj jak towarzysz Dzierżyński
      • wiarusik Re: handra cz.2 11.08.14, 23:56
        tak, powiedzmy że mam coś z niego. ale związki platoniczne są wyczerpujące.
        • gyubal_wahazar Re: handra cz.2 12.08.14, 00:10
          Jakbym Cię nie znał, to bym z żalu się usmarkał. Za dużo Kohelja, za mało Hłaski
          • wiarusik Re: handra cz.2 12.08.14, 00:20
            czyli?
            • gyubal_wahazar Re: handra cz.2 12.08.14, 00:27
              Zniszcz z kumplami jakiegoś patyka, albo krate chmielu. Szkoda sensu na melodramaty
              • wiarusik Re: handra cz.2 12.08.14, 00:29
                i to pomaga. ale jak wytrzeźwieję i odpalę jej zdjęcie, to znowu mnie skręca.
                • wiarusik Re: handra cz.2 12.08.14, 00:37
                  ostrzegam lojalnie-jeśli nie znajdziecie jakiegoś sposobu na to, to znajdę sobie jakąś frajerkę i zniszczę jej psychikę. może się okazać, że będzie to któraś z was.
                  to bardzo ludzkie, a ja do bycia człowiekiem się nie przyznaję. wolałbym kiedyś nie spojrzeć w lustro i powiedzieć że coś po ludzku spaprałem.
                • gyubal_wahazar Re: handra cz.2 12.08.14, 00:38
                  To odpal moje. To z imienin u pani Zosi: www.youtube.com/watch?v=h4bizrcNZf0 @ 1:54
    • czoklitka Re: handra cz.2 12.08.14, 01:55
      Być w jednej grupie roboczej i nawet maila nie wziąć. Dziwne. "Róbta sobie teraz, co chceta", ale wpierw puściłabym może Marsz Żałobny Chopina, tak na dobry początek lub zakończenie.
      • wiarusik Re: handra cz.2 12.08.14, 11:29
        poprztykaliśmy się na sam koniec. ale to jej wina.
        • bosa_stokrotka Re: handra cz.2 13.08.14, 09:51
          > poprztykaliśmy się na sam koniec. ale to jej wina.

o co ?
          uświadomiłeś ją ,że jest winna ?
          nie dziw się zatem ,że nie szuka z Tobą kontaktu
    • piataziuta Re: handra cz.2 12.08.14, 09:59
      Jak ktoś jest słaby psychicznie i ma niskie poczucie wartości, to po prostu czasem musi wykorzystać jakąś sierotkę, więc wyluzuj i nie miej wyrzutów sumienia.
      • wiarusik Re: handra cz.2 12.08.14, 11:32
        słaby czy nie, mleko się rozlało. przydałby się psycholog od spraw sercowych, jedna tabletka i po sprawie. mówi się że trzeba czasu-i to prawda. coś jak z grypą:nieleczona trwa 7 dni, leczona-7 dni.
        • pomorzanka34 Re: handra cz.2 12.08.14, 19:32
          >coś jak z grypą:nieleczona trwa 7 dni, leczona-7 dni.

nieleczona trwa 2 tygodnie dni, leczona-14 dni.
          noo to chyba jakos tak szło ;)
    • kol.3 Re: Chandra sieroto ! 12.08.14, 12:38
      bez komentarza bo szkoda klawiatury.
      • wiarusik Re: Chandra sieroto ! 12.08.14, 13:46
        a nie szkoda ci było na tego pierda co mi szkoda go czytać?
        • kol.3 Re: Chandra sieroto ! 12.08.14, 21:04
          To że siedzisz i pieprzysz bez sensu to trudno, ale przynajmniej pieprz ortograficznie.
          • grazkavita Re: Chandra sieroto ! 19.08.14, 20:43
            Może nie tylko chandra została po dziewczynie? Może warto popracować nad sobą troszeczkę i zająć sie sprawianiem przyjemności innym , a nie tylko sobie? Kopnij chandrę w tyłek i skreśl ją z listy znajomych, bo świat jest tak obszerny , że zawsze jest na nim coś ciekawego do zrobienia i tak mały, że prędzej czy później ją spotkasz...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka