Dodaj do ulubionych

Czy kobiecie jest potrzebny mężczyzna?

04.04.02, 14:49

Polecam ciekawy wywiad na stronach Gazety
www2.gazeta.pl/kobieta/1,26106,673185.html

Czy my mezczyzni, wlasnymi wynalazkami, doprowadzimy w koncu do wyginiecia
naszej plci???
Obserwuj wątek
    • kwik Re: Czy kobiecie jest potrzebny mężczyzna? 04.04.02, 15:02
      są sobie nawzajem potrzebni.

• Gość: eva Re: Czy kobiecie jest potrzebny mężczyzna? IP: *.dip.t-dialin.net 06.11.02, 11:23
        kwik napisał(a):

> są sobie nawzajem potrzebni.
        >
        W zasadzie-NIE.Kobiety sa na tyle samowystarczalne,iz w dzisiejszym swiecie
        mezczyzna to zbytek,naprawde!
        • pajdeczka Ten wątek jest z kwietnia 06.11.02, 12:03
          Nie przeszkadza to wam widzę.
    • a_aga Re: Czy kobiecie jest potrzebny mężczyzna? 04.04.02, 15:10
      ja bym kexia chciała!
      :)
      :(
      :(
      kexio!!!!!!!!!
    • ninaa Re: Czy kobiecie jest potrzebny mężczyzna? 04.04.02, 16:47
      Czy jest potrzebny...? Słoik każda z nas potrafi juz otworzyć.., puszkę z groszkiem tez... :-)))) Więc
      głównie raczej .... do przytulania !!
      • Gość: mysza Re: Czy kobiecie jest potrzebny mężczyzna? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 22:26
        a i to nie zawsze czasami wole pluszowego misia :)))
        • wook Re: Czy kobiecie jest potrzebny mężczyzna? 04.04.02, 22:45
          menżczyzna też może robić za pluszaka :)))
          • ninaa Re: Czy kobiecie jest potrzebny mężczyzna? 05.04.02, 08:49
            ... no naturalnie, że tak !! To mis-pluszak dobrej jakosci nawet !!
          • Gość: andzia Re: Czy kobiecie jest potrzebny mężczyzna? IP: *.abo.wanadoo.fr 05.04.02, 20:14
            wook napisał(a):

> menżczyzna też może robić za pluszaka :)))
            Tylko co by nie chrapal ten pluszak noca!
            • ninaa Re: Czy kobiecie jest potrzebny mężczyzna? 06.04.02, 17:05
              ... przyduś poduchą... :-))) ino zdrowo !!
      • catalina1 Re: Czy kobiecie jest potrzebny mężczyzna? 05.04.02, 10:29
        Przybić gwóźdź też. Potrzebny jednak coby się nie tylko przytulić ale też wypłakać czasem w mankiet.
        No i umyć okna i śmieci wyrzucić ;-)))
        • wook Re: Czy kobiecie jest potrzebny mężczyzna? 05.04.02, 16:22
          hehehe, a przy okazji jeszcze jakby umiał gotować i sprzątać :)))
          • yak-ona Re: Czy kobiecie jest potrzebny mężczyzna? 05.04.02, 21:06
            !!!!!!!!!!!!!!!!!!oto jest pytanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • lyche1 Re: Czy kobiecie jest potrzebny mężczyzna? 06.04.02, 09:37
      stefanos napisał(a):

> Polecam ciekawy wywiad na stronach Gazety
      > <a href="http://www2.gazeta.pl/kobieta/1,26106,673185.html"target="_blank">www2
      > .gazeta.pl/kobieta/1,26106,673185.html</a>
      >
      > Czy my mezczyzni, wlasnymi wynalazkami, doprowadzimy w koncu do wyginiecia
      > naszej plci???
      A ja polecam :www.wrozka.com.pl/56.html
      Mężczyzna- środek na robaki
    • kitek1 Czy mezczyznie jest potrzebna stala kobieta? 06.04.02, 11:33
      Czy my mezczyzni, wlasnymi wynalazkami, doprowadzimy w koncu do wyginiecia
      kobiety, jako tzw. zony?:)
      • Gość: andzia Re: Czy mezczyznie jest potrzebna stala kobieta? IP: *.abo.wanadoo.fr 06.04.02, 14:11
        kitek1 napisał(a):

> Czy my mezczyzni, wlasnymi wynalazkami, doprowadzimy w koncu do wyginiecia
        > kobiety, jako tzw. zony?:)

Nie zapominaj tez o tesciowej!

• lena8 Re: Czy mezczyznie jest potrzebna stala kobieta? 06.04.02, 14:17
        chciałes chyba napisać wyginięcia "obleśnych baboli" piorących twoje skarpetki
        i slipki:P
        • kitek1 Re: Czy mezczyznie jest potrzebna stala kobieta? 06.04.02, 17:19
          zimne enzymy,
          dadza sobie z nimi rade,
          bez zagotowywania sie:)
          • mario2 Re: Czy mezczyznie jest potrzebna stala kobieta? 06.04.02, 17:30
            To wlasnie jest kwintesencja kobiecosci Kitus :o))
            • Gość: Vika Re: Czy mezczyznie jest potrzebna stala kobieta? IP: *.ewave.at 09.04.02, 13:40
              Mezczyzna jest absolutnie nieodzowny!!!!!!!Argument:a na kogo baby beda
              narzekac jak ich braknie?A kto bedzie placil alimenty?A kogo bedzie sie wluczyc
              po sadach w razie rozwodu?Kto bedzie nosil kwiatki,prawil komplementy i
              zastepowal wibrator.Z kim sie bedzie mozna pouzerac w razie zlego humoru?Na
              kogo bedzie mozna zwalac wine za wszystko plugastwo na tym swiecie?Zastanowcie
              sie panie-bez chlopa zyc sie nie da!OT-CO!!!
              • Gość: soso potrzebna kobieta IP: 195.41.66.* 09.04.02, 14:26
                Podobno kobiecie mezczyzna jest potrzebny jak rybie rower a kobieta mezczyznie
                jak pchle zegarek. Ale by posiasc ta madrosc trzeba sie niezle przedtem
                umordowac. :-) Nauka i slimak nie przychodza latwo jak mawial Lenin.
                • Gość: Vika Do Soso IP: *.ewave.at 09.04.02, 14:45
                  NO,no!Pseldonimek adekwatny do pogladow sobie wybrales.Zapomniales tylko,ze z
                  Twojego imiennika i Lenina caly swiat sie nasmiewa w najleprzym wypadku.A Soso
                  mial w wieku dojrzalym kilkanascie kochanek i trzy zony.I jak wygladasz?!
                • Gość: kitka do Soso IP: 195.117.174.* 09.04.02, 14:57
                  Czy jesteś tym samym Soso z forum "Feminizm i równouprawnienie" -wątek : Czy
                  normalna kobieta może być feministką?
                  Jeśli tak, to bardzo sie dziwię!
                  • Gość: soso Re: do Soso IP: 195.41.66.* 09.04.02, 17:24
                    Nick jest z jezyka dunskiego i nie ma nic do Lenina czy innej konkretnej osoby
                    :-)

Jest o ile wiem tylko jeden soso na forum.

Poza tym to byl zart. Kawalek slow z piosenki U2. Zwyczajnie jest dosc zabawne
                    walkowac temat czy kobieta potrzebuje mezczyzny lub mezczyzna kobiety. Ja
                    potrzebuje przynajmniej jednej osoby o plci mi odpowiadajacej i chyba tak
                    wszyscy mamy :-). A ze czasami moze tesknimy do samotnosci to pewnie tylko
                    czasami i nie na dlugo.

pzdrw,

soso

PS

Sorry, ze zrobilem aluzje, ktora jest malo przejrzysta. Coz, nie jestesmy
                    przewidujacy i nie wszyscy platamy sie na tych samych falach.

• Gość: Vika Re: do Soso IP: *.ewave.at 09.04.02, 18:39
                      Wyjasniam,ze imieniem Soso poslugiwal sie maly Jozio Stalin jako wzorcowa
                      postac do nasladowania przez pionierow sowieckich w wiadomym okresie bledow i
                      wypaczen.Bardzo mnie dlatego Twoj nick rozsmieszyl.A dunskiego nie znam.Na
                      drugi raz zdradz mi:jestes mezczyzna czy kobieta?
                      • Gość: soso do Viki IP: 195.41.66.* 10.04.02, 10:30

Boze, po Twoim poscie chyba zmienie nick! Soso wlasciewie powinno sie pisac so,
                        so i znaczy ni mniej ni wiecej tylko 'tak, tak'. Jest to cos w rodzaju
                        przytakiwania rozmowcy w Danii. Czyli gadam cos na forum i potem sam sobie
                        kibicuje dodajac 'tak, tak' na koncu jakbym rzeczywiscie mial racje :-)

Jestem mezczyzna i z tym jakos zyje od 45 lat.

pozdrw

soso (tak_tak)
                        • Gość: Vika Re:Do so,so IP: *.ewave.at 10.04.02, 15:06
                          No to wyjasnienia mamy z glowy.A reraz Ci odpowiem powaznie-uwazam,ze mezczyzni
                          to jest bardzo madry wynalazek Pana Boga i to dla mnie nie ulega dyskusji.A
                          poniewaz ze slowami"feminizm"i"antyfeminizm"nie chce miec nic wspolnego to
                          wykombinowalam sobie,ze wszyscy, ktorym te slowa przypadaja do gustu sa
                          idiotami albo chca robic na ich podstawie karierki polityczne.A do czego jest
                          naprawde potrzebny mezczyzna kobiecie?Ja mysle,ze do szczescia!Poza tym moja
                          poprzednia ironia na ten temat miala dotrzec do tych wszyskich glupich
                          bab,ktore nie chca zrozumiec,ze mezczyzni maja troche inna z natury psychike i
                          wszystkie nieporozumienia biora sie wlasnie stad.Tolerancja(wzajemna) nikomu
                          jeszcze nie zaszkodzila.Prawda?
              • yonker Vika 26.09.02, 09:11
                Spadłem z fotela ... :))
    • Gość: fellow Re: Czy kobiecie jest potrzebny mężczyzna? IP: 157.25.130.* 10.04.02, 14:27
      e, po co, wszak płcie to jakiś przypadek ewolucyjny, rzecz niepotrzebna znaczy
      się ;-)
    • lena8 Re: Czy kobiecie jest potrzebny mężczyzna? 10.04.02, 15:10
      prawdziwy mężczyzna jest potrzebny bo podróby mogą wyginąć:))
      • Gość: Vika Re: Czy kobiecie jest potrzebny mężczyzna? IP: *.ewave.at 10.04.02, 15:36
        lena8 napisał(a):

> prawdziwy mężczyzna jest potrzebny bo podróby mogą wyginąć:))

NO WLASNIE!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: fellow Re: Czy kobiecie jest potrzebny mężczyzna? IP: 157.25.130.* 10.04.02, 16:46
        lena8 napisał(a):

podobnie wyginąć mogą podróby kobiety, czyli kobietony
        • Gość: Vika Re: Czy kobiecie jest potrzebny mężczyzna? IP: *.ewave.at 10.04.02, 18:06
          Gość portalu: fellow napisał(a):

> lena8 napisał(a):
          > > prawdziwy mężczyzna jest potrzebny bo podróby mogą wyginąć:))
          >
          ^>podobnie wyginąć mogą podróby kobiety, czyli kobietony<<<<<<<<<<<
          Jak najbardziej!A teraz bedzie wierszyk:
          Byla sobie baba raz,
          Az ci na nia chlopek wlazl.
          Nie za duzy nie za maly
          Dla babiny doskonaly.
          Po godziny jakiejs cwierci
          Chlopek zasna,baba zrzedzi
          ze chce wiecej.
          A tymczasem chopek ow
          Pochrapywal w rytm jej slow.
          Poszla baba do sasiada
          Teraz tamten ja dosiada.
          Tym sposobem dzieci hurmy
          Dorobil sie chlopek durny.

Panowie!To byla satyra na leniwych chlopow i ku przestrodze,zeby ktoremu nie
          przyszlo do glowy,ze jest swojej pani niepotrzebny!

• Gość: xsenia jak chipsy do piwa.... IP: *.bydgoska.krakow.pl 11.04.02, 00:00
      kobiecie mężczyzna jest do życia potrzebny jak chipsy do piwa - jak jest super, a
      jak nie ma to świat się nie zawali
      :-)
      pół żartem
      • Gość: soso kopernik IP: 195.41.66.* 11.04.02, 07:27
        lena8 napisał(a):

No, kolezanko, Kopernika to sie nie czytalo! Przeciez zly pieniadz wypiera
        dobry. Zycie to nie bajka!

z pozdrowieniami,
        soso
      • Gość: meren Re: jak chipsy do piwa.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.09.02, 22:53
        Gość portalu: xsenia napisał(a):

> kobiecie mężczyzna jest do życia potrzebny jak chipsy do piwa - jak jest super,
        > a
        > jak nie ma to świat się nie zawali
        > :-)
        > pół żartem

dlaczego więc miliony kobiet wypłakuje oczy z powodów następujących:
        - nie mam faceta
        - nie podobam się facetom
        - "a on popatrzył się na inną" itp.,itd.
        to też powinny być żarty, ale niestety nie są !!!
        a ja wam mówię, baby wstrętne, oni nie mogą żyć bez nas tak, jak my bez nich. wiem z doświadczenia, a życie smakuje o wiele lepiej, gdy się ma faceta przy boku, nie wnikam czy na stałe, czy na chwilę, jednego, czy pięciu (to już są prywatne sprawy każdej z nas)
        tak więc życzę wszystkim paniom dużo humoru w tych sprawach i pozdrawiam, meren
    • Gość: Magdalenka Re:Chyba jest....chyba nie...chyba jest. IP: *.036-52-73746f40.cust.bredbandsbolaget.se 06.11.02, 20:54
      ITD...Chyba ....no nie wiem ....ale ...moze....no pomysle jeszcze raz...
      oooo....oooo..chyba jest!No....nie wiem....jeszcze..raz.....oh..ohhh...
      to bylo pytanie.....akurat dla Magdalenki :))))))))))999999999
    • obrotowy Mężczyzna - jako taki to nie. Kobiecie potrzeba: 18.06.19, 16:03
      Kobiecie potrzeba jedynie:

1. stalego doplywu gotowki

2. Hydraulika i wbijacza gwozdzi

3. Lustra do wyzalania sie nad trudami zycia.

4. Partnera seksualnego - ale najwyzej raz na tydzien, bo czesciej to za meczace...
      • janeaustin19 Re: Mężczyzna - jako taki to nie. Kobiecie potrze 20.06.19, 00:01
        1. Stały dopływ gotówki zapewniam sobie sama. Pracuję po prostu...
        2. Hydraulików i innych tego typu fachowców zwyczajnie wynajmuję i im płacę
        3. Lustro jest mi potrzebne do zrobienia makijażu. 10 minut rano, makijaż jest minimalistyczny
        4. Seks uwielbiam, codziennie, może być i częściej, tyle że w pakiecie, którego Ty np. nie dajesz. Chodzi rzecz jasna o miłość, wierność, uczciwość, szacunek i takie tam z punktu widzenia cynika pierdoletty.
        • obrotowy Nie pisze o Twojej kategorii kobiet... 20.06.19, 17:13
          - czyli kobiet paracujacych (i lubiacych swoja prace)

samodzielnych i ambitnych...

Pisze o kategorii kobiet "przecietnych" - i tu w mojej ocenie sytuacji 3mie sie tego,
          co wczesniej zapodalem.

a tu taki maly "pomocnik" wspierajacy moj punkt wiedzenia:)
          .
          tvn24bis.pl/wiadomosci-gospodarcze,71/nie-angazujesz-sie-w-prace-to-normalne-swoja-prace-lubi-tylko-13-proc-ludzi,411746.html
      • buldog2 Re: Mężczyzna - jako taki to nie. Kobiecie potrze 21.06.19, 10:49
        Nie ma co stawiać tylu wymagań. Punkt 1 wystarczy, z całą resztą można sobie poradzić.
        • adria231 Re: Mężczyzna - jako taki to nie. Kobiecie potrze 28.06.19, 21:21
          Moja bardzo wyemancypowana przyjaciółka mawia, że gdyby wibrator miał funkcję strzyżenia trawnika, to facet nie byłby jej
          do niczego potrzebny.
      • katalonja Re: Mężczyzna - jako taki to nie. Kobiecie potrze 04.07.19, 00:32
        Naturalna, zdrowa kobieta potrzebuje mężczyzny do miłości, w każdym tego słowa znaczeniu. A znaczeń miłość ma wiele.
        • obrotowy no to viemy. 05.07.19, 01:31
          katalonja napisała:
          > Naturalna, zdrowa kobieta potrzebuje mężczyzny do miłości, w każdym tego słowa znaczeniu.

no to viemy.
          ale ja nie o tych przypadkach - tylko o pozostalych.
          a tych (mniej wiecej) polowa....
    • kasiamila_zet Re: Czy kobiecie jest potrzebny mężczyzna? 19.06.19, 10:23
      Raczej nie, mężczyzna zawsze będzie potrzebny i nie mam tu na myśli tylko prokreacji :) nie wiem jak można mówić, że ktoś nie będzie potrzebny ze względu na swoją płeć - to czysta dyskryminacja :D Nie ma co ukrywać, kobieta i mężczyzna różnią się, a co za tym idzie - uzupełniają. I tak pewnie pozostanie ;) oby:D
    • kajda28 Re: Czy kobiecie jest potrzebny mężczyzna? 05.07.19, 08:40
      Nie wyobrażam sobie mojej ciąży bez człowieka który się do niej przyczynił i którego wtedy kochałam. A że akurat to był mężczyzna to juz natura to wymyśliła.
      Ciężko bylo bez niego , bardziej brakowało mi kogoś z kim mogłam się cieszyć , z trudami wolę radzić sobie sama.
      Faceci są mi potrzebni do życia jak powietrze. Uwielbiam moich kolegów, wiem że zawsze mogę z nimi pogadać, ufam im . Bez nich byłoby ciężej w moim życiu.
      Partner ... nie jest mi potrzebny, po prostu chce , choć łatwo nie jest.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka