borsuczyca 30.08.04, 11:39 nam rzęsy, czy nie lepiej wydepilować, łatwiej pozbyć się porannej ropy, rzęs nie mając:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kopov Re: po co? 30.08.04, 11:41 kiedyś Petrochemia Płocka rozpisała konkurs rysunkowy "ropa w oczach dziecka" to jak by to było bez rzęs? Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca Re: po co? 30.08.04, 13:25 może trzebaby po prostu zmienić temat konkursu, albo ew. potraktować go nieco metaforycznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: po co? 30.08.04, 13:29 ok. pies jebał konkurs, to teraz co by zrobili ci wszyscy producenci tuszów do rzęs, przecież to przemysł, chcesz im wydac wojnę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borsukowa Re: po co? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.08.04, 16:52 mogliby produkować rzęsopodobne produkty, np. przyczepki do powiek ze strusich piór farbowanych na fioletowo, albo turkusowo, albo nakładki do powiek wysadzane brylantami, albo czymś tam jeszcze, otworzyłaby się nisza rynkowa:)) Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: po co? 30.08.04, 11:41 pytanie zignoruję, bo łapy niedźwiedzie mi opadły. ja w innej sprawie: zakupiłam lamparta. jak go zmęczę dam ci znać, jak było!:) ps. mąż się znalazł? :) Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca Re: po co? 30.08.04, 11:47 och, och zakupiłaś, moja zazdrość nie zna granic, ja czytałam pożyczonego, przedostatni rozdział to prawdziwy majstersztyk, czytaj, czytaj, nie ma to jak czytać dobrą książkę pierwszy raz:)))) znalazł się, dzięki za pamięć:) Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: po co? 30.08.04, 11:41 bleeee, widziałaś kiedyś człowieka bez rzęs??? okropność!!!!:((((( Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: po co? 30.08.04, 11:52 Ja jednak wolałabym być oryginalna w drugą stronę - długi płaszcz rzęs - mniam, mniam!!! Nie musiałabym ich "wyczesywać" tuszem pogrubiająco-wydłużającym przez 5 minut:( Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: po co? 30.08.04, 11:44 ja sądzę, że powinnaś zacząć od wyleczenia stanu zapalnego, bo roba na rzęsach to objaw choroby, to nie jest normalny stan. Może masz coś z zatokami? Natomiast śpiochy w oczach to normalna rzecz, ale one zbierają się w kącikach oczu, i rzęsy w tym nie przeszkadzają. Rzęsy ponadto pełnią funkcję ochronną dla oczu. Zatrzymują kurze, śmieci, które mogłyby się znaleźć w oku i je podrażnić Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca Re: po co? 30.08.04, 11:49 dziękuję, że potraktowałaś mój post poważnie i udzieliłaś mi wyczerpującej odpowiedzi:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XC zobacz na ludzi z nowotworem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.04, 12:02 tak wąłsnie wyglada człowiek bez rzes i brwi Odpowiedz Link Zgłoś