Dodaj do ulubionych

Dziewczyna marzen byla czlonkiem sekty

12.11.14, 12:12
Poradźcie.
Poznałem wreszcie, po dlłgich poszukiwaniach, dziewczynę marzen. Jest naprawdę świetna. Porozumienie od razu, inteligentna, dowcipna, a przy tym piekna, seksowna, zgrabna. Jest tylko jeden problem. Jesteśmy juz po kilku randkach. Powiedziała mi kiedys, ze pól życia spędzila w sekcie. O bardzo surowym moralnym rygorze. Nie chce wymieniac nazwy, ale wszyscy ja znacie, bo to ci co po domach chodza. I tutaj sie zaczyna moj problem. Jak sobie pomyślę, że ona też chodziła po domach, to mi słabo. No i seks. Cholernie wazna sprawa, a ja się juz nie mogę doczekać, ciągnie mnie do niej, mysle o tym non stop, co bym z nią robił. Boje sie, ze ona może być dziewicą! Niby ma bardzo swobodny styl bycia i nie widać nieśmialosci, ale kto tam wie. Co robić. Odpuścić sobie to marzenie, czy próbować? szczerze, nie mam siły uczyc dziewczyny wszystkiego od zera, wolałbym w łożku taką, która w lot zgaduje wszystko... no i boje sie, ze ona poza klasyka to w ogole na nic nie pójdzie...
Poratujcie.
Obserwuj wątek
    • obrotowy Tesz skonam... 12.11.14, 12:20
      ze smiechu - na ten szpagat miedzy oczekiwaniami - a strachem...

chlopie chcialoby w seksie cos ponad klasyke - ale jak panienka z Internatu sie boi...
      • mendigo Re: Tesz skonam... 12.11.14, 12:35
        Daj jej spokój. Jak taka fajna, to sobie zaraz kogoś znajdzie, bo ty jej tylko życie zatrujesz. Szukaj na swojej półce.
        • mendigo to nie do ciebie, obrotowy 12.11.14, 12:36
          Mam już dużą tolerancję kofeinową, stąd to wszystko.
        • skonany Re: Tesz skonam... 12.11.14, 12:41
          Co to znaczy, na tym forum zawsze stajecie po stronie dziewczyny. Nie rozumiem. Przecież ona była w sekcie! nie rusza Was to? Co to znaczy swojej polce? Na jakiej podstawie uważasz że ja się dla niej nie nadaję?
          • obrotowy no i ? 12.11.14, 12:49
            skonany napisał(a):
            > Przecież ona była w sekcie! nie rusza Was to?

nie rusza.
            ja tam bylem w harcerstwie, ale wszystkie sprawnosci - jakich mnie tam nauczono,
            juz dawno zapomnialem.
            • skonany Re: no i ? 12.11.14, 12:55
              A bralbys sie za taką laskę? Jakbyś wiedział, że ona mogła nigdy seksu nie uprawiać? I że chodziła po domach? Poza tym wszystko mi w niej pasuje.
              • stokrotka_a Re: no i ? 12.11.14, 13:30
                skonany napisał(a):

> I że chodziła po domach?

A o co chodzi z tym chodzeniem po domach? To jakaś hańba albo zaraza?
                • skonany Re: no i ? 12.11.14, 13:46
                  serio nigdy Cie nie wkurzyli jak roznosili te swoje gazetki o 9 rano w niedziele? i te ich bajki o raju na ziemi. Ja sie boje, ze jej moglo to zryc beret, bo na razie to spotkalismy sie kilka razy i jest spoko, ale takie mechanizmy wychodza pozniej.
                  • fuzja_jadrowa Re: no i ? 12.11.14, 14:18
                    > Ja sie boje, ze jej moglo to zryc beret, bo
                    > na razie to spotkalismy sie kilka razy i jest spoko, ale takie mechanizmy wycho
                    > dza pozniej.

Widać nie zryło wystarczająco mocno, skoro jakoś z tego wyszła. Siłą ją wyciągnęli czy sama miała już dość? Jak dawno temu? Tydzień? rok? lata całe? Nie wierzysz, że ludzie się rozwijają, zmieniają?
                  • stokrotka_a Re: no i ? 12.11.14, 14:53
                    skonany napisał(a):

> serio nigdy Cie nie wkurzyli jak roznosili te swoje gazetki o 9 rano w niedziel
                    > e?

Nie, nigdy mnie nie wkurzyli. Nie ma przecież obowiązku wpuszczania ich do domu.

> i te ich bajki o raju na ziemi.

Bajki o raju są opowiadane w każde święto przez tysiące księży, a wierzą w nie miliardy ludzi.

> Ja sie boje, ze jej moglo to zryc beret, bo
                    > na razie to spotkalismy sie kilka razy i jest spoko, ale takie mechanizmy wycho
                    > dza pozniej.

Jeśli masz obawy, to się nie spotykaj z nią. Nie widzę problemu.
                  • mendigo Re: no i ? 12.11.14, 16:26
                    skonany napisał(a):

> serio nigdy Cie nie wkurzyli jak roznosili te swoje gazetki o 9 rano w niedziel
                    > e? i te ich bajki o raju na ziemi

Ja lubię słuchać ŚJ. Usypia mnie to w taki przyjemny sposób. Zawsze im otwieram, ale jakoś do wchodzenia się nie rwą. Może nie wzbudzam zaufania...
                    • wysad Re: no i ? 12.11.14, 16:32
                      pewnie wyglądasz na bardziej nawiedzoną, jak one.
                      • mendigo Re: no i ? 12.11.14, 16:35
                        Ciężko mi to ocenić. Nie umiem znaleźć dystansu... Poza tym panowie też bywają.
          • mendigo Re: Tesz skonam... 12.11.14, 13:04
            Przecież to jasno wynika z tego, co wytrzepałeś w pierwszym poście. Piszesz, że znalazłeś dziewczynę idealną (odz-of-dat!), ale zaraz znajdujesz jakieś rojenia, które pozwalają ci się wycofać z tej relacji. Za miękkie jaja masz, sorry. Szukaj na swojej półce, powtarzam ci.
          • gyubal_wahazar Re: Tesz skonam... 13.11.14, 06:26
            Prawie pół narodu jest nadal w sekcie, a nie tak dawno było jakoby 90%. Boisz sie że każe ci latać ze sobą po domach, czy że ci wbije kolca od lodu w ramach świątecznych egzorcyzmów ?
          • moyomoyo Re: Tesz skonam... 16.11.14, 17:46
            Jak jestes niewierzący to rozumiem ta obawe przed osoba z taka przeszłością, jak jesteś katolikiem to chyba masz świadomość, ze tez jesteś w sekcie tylko większej i bardziej wpływowej?? hm?
    • majaa Re: Dziewczyna marzen byla czlonkiem sekty 12.11.14, 13:16
      Skoro dla Ciebie aż takie istotne, czy dziewica, czy z doświadczeniem, to spróbuj jakoś delikatnie to wybadać, no nie wiem, aluzje jakieś inteligentne rzuć odnośnie seksu i może się dowiesz, na co możesz liczyć.
    • nosorozecwlochaty Re: Dziewczyna marzen byla czlonkiem sekty 12.11.14, 13:22
      > szczerze, nie mam siły uczyc dziewczyny wszystkiego od zera, wolałbym w łożku
      taką, która w lot zgaduje wszystko

No to nie masz wyjścia, musisz ją rzucić. Pozostaje ci jedynie agencja towarzyska - tam mówisz "chcę laskę" i od razu masz profesjonalną laskę bez żadnych ceregieli
      • fuzja_jadrowa Re: Dziewczyna marzen byla czlonkiem sekty 12.11.14, 14:21
        > No to nie masz wyjścia, musisz ją rzucić. Pozostaje ci jedynie agencja towarzys
        > ka - tam mówisz "chcę laskę" i od razu masz profesjonalną laskę bez żadnych cer
        > egieli

No - mówisz. Nawet tam nie zgadują.
    • piataziuta Re: Dziewczyna marzen byla czlonkiem sekty 12.11.14, 13:24
      e tam, taka sekta
      gorzej jakby w tej drugiej sekcie była
      tej co do polityki się miesza, pedofilstwu pobłaża i korupcję szerzy
      to by dopiero było
    • alpepe Re: Dziewczyna marzen byla czlonkiem sekty 12.11.14, 13:46
      Wolałbyś w łóżku taką, która w lot zgaduje wszystko itd.
      To nie ma nic wspólnego z sektą. Prostytutka jest fajniejsza, już ci to ktoś tu napisał.
      W Austrii pewna zamężna kobieta budziła się przez dłuższy czas niewyspana i bardzo obolała również w miejscach intymnych. Poszła do lekarza, bo nie wiedziała, ocb. Wróciła, przetrzepała komputer męża i znalazła filmiki z nią i jej mężem. Zboczeniec dawał jej tabletki gwałtu i robił z nią to, co mu się podobała, tyle, że ona nie miała o niczym pojęcia.
      To ci się marzy? Bezwolna lala, która będzie zgadywać twoje fantazje i wcielać je w życie?
      • skonany Re: Dziewczyna marzen byla czlonkiem sekty 12.11.14, 13:51
        Nie, mnie sie marzy dziewczyna, ktora kocha seks i nie ma zahamowań. a boję się że ta sekta mogla jakieś zahamowania w glowie jej narobić.
        • majaa Re: Dziewczyna marzen byla czlonkiem sekty 12.11.14, 14:19
          No to jak się boisz, to masz problem... szukaj dalej.
        • fuzja_jadrowa Re: Dziewczyna marzen byla czlonkiem sekty 12.11.14, 14:24
          Nie sprawdzisz, to się nie dowiesz. Rozbijasz głupoty na czynniki pierwsze, zamiast brać się do rzeczy.
          • mendigo Re: Dziewczyna marzen byla czlonkiem sekty 12.11.14, 15:21
            Jak się bardzo chce rzeczy uniknąć, to się wynajduje takie obiektywne przeszkody.
    • lled Re: Dziewczyna marzen byla czlonkiem sekty 12.11.14, 14:52
      a czym sie rozni ta sekta od tej katolickiej sekty? ja nie widze roznicy. sekta to sekta i nie ma znaczenia jak ja nazywacie
      • stokrotka_a Re: Dziewczyna marzen byla czlonkiem sekty 12.11.14, 14:55
        lled napisał:

> a czym sie rozni ta sekta od tej katolickiej sekty? ja nie widze roznicy. sekta
        > to sekta i nie ma znaczenia jak ja nazywacie

A nie, katolicka sekta ma monopol na prawdę, więc nie można jej porównywać z innymi organizacjami wierzących.
      • misiana Re: Dziewczyna marzen byla czlonkiem sekty 12.11.14, 15:43
        Mało wiesz o świadkach Jehowy i zwyczajach w ich wspólnocie, skoro tak piszesz.
        • lled Re: Dziewczyna marzen byla czlonkiem sekty 13.11.14, 16:55
          nie wiem do kogo to bylo, czy do stokrotki czy do mnie. w kazdym badz razie wszystkie religie to sekty ktore robia kisiel z mozgu.
    • kachaa17 Re: Dziewczyna marzen byla czlonkiem sekty 12.11.14, 17:08
      A ile ta dziewczyna ma lat? I naprawdę tak boisz się dziewicy? Każda dziewczyna przecież kiedyś nią była i jakoś faceci to przeżywali, a nawet więcej, co niektórym to się podobało. Poza tym w kościele katolickim też nie można uprawiać seksu aż do ślubu a jednak mało jest dziewic wśród panien młodych. Może i tam są odstępstwa? Jak ci na niej zależy to poczekasz i zobaczysz czy ma ten beret zryty. Dziewczyna marzeń nie trafia się co dzień. :) Niektórzy nigdy jej nie znajdują.
    • taki-sobie-nick U mnie chodzą roznosiciele ulotek 12.11.14, 21:03
      ale nie wiem, czy mają "bardzo surowe moralne zasady".

:-PPP

ŚJ są sektą???
    • soulshuntr Re: Dziewczyna marzen byla czlonkiem sekty 12.11.14, 21:10
      Zapamietaj sobie: Nie ma dziewczyn marzen! Zawsze jest COS. W ostatecznosci tesciowa.
    • mazgalis Re: Dziewczyna marzen byla czlonkiem sekty 12.11.14, 23:24
      skonany napisał(a):

> Poradźcie.
      > ...
      > Nie chce wymieniac nazwy, ale wszyscy ja znacie, bo to ci co po domach chodza.
      > ...
      > Poratujcie.

Szarpałbym, jak Jehowy klamkę...
      • best.yjka Re: Dziewczyna marzen byla czlonkiem sekty 13.11.14, 16:51
        : D
    • akle2 Re: Dziewczyna marzen byla czlonkiem sekty 13.11.14, 07:22
      Pójdzie na to, co będzie lubiła, a to wie tylko ona.
      Ty się martwisz o nią, że ma wyprany mózg i trudności adaptacyjne w życiu codziennym, czy o siebie, że nie pójdzie Ci z nią tak łatwo, jak z innymi?
    • moje_najnowsze_konto Re: Dziewczyna marzen byla czlonkiem sekty 13.11.14, 09:54
      A mnie jest żal tej dziewczyny, że trafiła na takiego osła.
    • ona.inna Re: Dziewczyna marzen byla czlonkiem sekty 13.11.14, 10:19
      A slyszales o takim obrzedzie u nich jak "mieszanie krwi"?. Bo moze sie okazac, ze ona wcale nie taka czysta;-).
    • taki-sobie-nick Nie istnieje dziewczyna, która czyta w twoich myś 13.11.14, 17:34
      lach.

Zawsze trzeba otworzyć gębę i wyłuszczyć, jakie mamy preferencje.
    • six_a Re: Dziewczyna marzen byla czlonkiem sekty 13.11.14, 18:34
      oczywiście, że beret zryty.
      mam nadzieję, że pomogłam podjąć właściwą decyzję.
      • paliwodaj Re: Dziewczyna marzen byla czlonkiem sekty 16.11.14, 20:37
        >Boje sie, ze ona może być dziewicą!
        i z takim pytaniem przyszedles do nas? No....ja nie wiem czy jest czy nie..sorry

Jak nie sprobujesz to sie nie dowiesz, na jej miejscu myslalabym ze to ty prawiczek skoro jeszcze nawet jej palcem nie tknales, pewnei zaraz cie zostawi w obawie ze tak juz bedzie w waszym "zwiazku"
      • obrotowy ale zara - jaki beret ? 16.11.14, 21:12
        bo jak moherowy - to sie go daje latwo postawic na sztorc odkuraczem
        i wyrownac szczotka ryzowa.
        viem, bo sprawdzalem.

mam beret i robi mi za peruke:
        pu.i.wp.pl/bloog/26989442/456313/HPIM4339_p2_big.jpg
    • skonany No i udalo sie 19.01.15, 19:59
      Wylaliście tu morze hejtu - zresztą czy wy potraficie inaczej? Watpie. Siedzicie tylko na tym forum i przegrywacie życie. A mnie się z dziewczyną o którą pytałem udało, jesteśmy razem, dziewczyna ma umysł jak brzytwa, a ciało wspaniałe i chętne do wszystkiego :)
      Ale wy oczywiście już zdązyliście założyć, że na pewno mi nie wyjdzie bo to ja jestem ten głupi. Ech. Zal Was.
      • mendigo Re: No i udalo sie 19.01.15, 20:12
        Nas żal? Koleś, to ty się pytasz obcych ludzi na forum, czy rzucić idealną laskę, bo należała do ŚJ.
        A potem wracasz i dumnie oświadczasz, że jednak nie rzuciłeś i dobrze daje dupy.

Powtórzę pytanie: to nas żal?
        • skonany Re: No i udalo sie 19.01.15, 20:19
          Watki się zaklada a potem robi się co chce. Powaznie myslałaś że ja się przejmę Waszym zdaniem?
          To Ty piszesz "daje dupy", ja napisałem subtelnie. Owszem, dlatego mi Ciebie żal.
          Żal mi też dlatego, że mnie tu nie było 2 miesiące i żyłem pełnią życia, a tacy jak Ty tworzą tu dziennie po kilkadziesiat postow i co z tego maja?
          • mendigo Re: No i udalo sie 19.01.15, 21:42
            Tak, tak. Żyłeś pełnią życia i tak ci było pełno, że aż musiałeś tu przybiec i się na wszystkich wyrzygać. Znam takich szczęśliwych. I to z reala. A więc, synek, tego... co ja ci mogę powiedzieć. Chyba tylko: oby tak dalej.

(A anala już robiliście?)
      • six_a Re: No i udalo sie 19.01.15, 20:17
        o wypraszam sobie, ja nie tylko siedzę na forum, ale także leżę.

https://i1.memy.pl/obrazki/bad9994591_a_niech_hejty_lecom_.jpg
        • mendigo Re: No i udalo sie 19.01.15, 20:19
          A ty co się wtrącasz. Ty go nie hejtowałaś.
          A właśnie... Chora byłaś?
          • six_a Re: No i udalo sie 19.01.15, 20:23
            jagto nie, a teoria beretu?
            • mendigo Re: No i udalo sie 19.01.15, 20:35
              Co? To może ja byłam chora.
      • taki-sobie-nick Re: No i udalo sie 19.01.15, 20:51
        skonany napisał(a):

> Wylaliście tu morze hejtu - zresztą czy wy potraficie inaczej?

Skądże znowu, a oto mój straszliwy hejt:

forum.gazeta.pl/forum/w,16,155478414,155497582,Nie_istnieje_dziewczyna_ktora_czyta_w_twoich_mys.html
        forum.gazeta.pl/forum/w,16,155478414,155486157,U_mnie_chodza_roznosiciele_ulotek.html
      • fuzja_jadrowa Re: No i udalo sie 19.01.15, 21:59
        > A mnie się z dziewczyną o którą pyta
        > łem udało, jesteśmy razem, dziewczyna ma umysł jak brzytwa, a ciało wspaniałe i
        > chętne do wszystkiego :)

Mało to dżentelmeńskie tak przylatywać i chwalić się szczegółami.

A mój ma pytonga do kolan. Nana nana na-na... <gra na nosie>

Łyso?
    • samuela_vimes Re: Dziewczyna marzen byla czlonkiem sekty 19.01.15, 20:19
      ojej, nie chcesz jej, bo się boisz, że ci dobrze nie będzie umiała zrobić?
      Jak tak podchodzisz do związku, to lepiej idź do agencji towarzyskiej i nie marnuj dziewczynie życia.
      • six_a Re: Dziewczyna marzen byla czlonkiem sekty 19.01.15, 20:25
        nie jesteś na bieżąco. przegrałaś życie. i wstyd.
        • samuela_vimes Re: Dziewczyna marzen byla czlonkiem sekty 19.01.15, 20:32
          o, nie!!! To ja chyba idę się zabić, bo wstyd i poczucie winy nigdy nie ustąpią!
          Żegnajcie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka