stokrotka_a Re: Roznica miedzy zonata a mezatka 01.12.14, 12:02 Zmień sobie ustawienie klawiatury na "polski". Twój system operacyjny na pewno daje taką możliwość, a całą rzecz zajmuje tylko kilka kliknięć. Odpowiedz Link Zgłoś
mendigo Re: Roznica miedzy zonata a mezatka 01.12.14, 12:02 Żonata miałaby żonę, mężatka ma męża. A co, wpadła ci w oko jakaś żonata? Stokrota przecie nie nosi obrączki. Odpowiedz Link Zgłoś
straszny.upal Re: Roznica miedzy zonata a mezatka 01.12.14, 12:06 Pierwsza to lesbijka Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: Roznica miedzy zonata a mezatka 01.12.14, 12:10 Niekoniecznie - może być biseksualna, a nawet hetero, ponieważ w urzędzie stanu cywilnego nikt nie sprawdza orientacji pobierających się kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
straszny.upal Re: Roznica miedzy zonata a mezatka 01.12.14, 19:20 Chyba sie zamotalas Odpowiedz Link Zgłoś
mendigo Re: Roznica miedzy zonata a mezatka 01.12.14, 19:34 No nie - jak się hetero pobierają, to też im nikt testów nie robi, czy aby nie są homo. Deklaracja wystarczy, panie, taką wolność mamy w kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
straszny.upal Re: Roznica miedzy zonata a mezatka 01.12.14, 20:21 A coz ona moze o tym wiedziec, chyba ze pracuje jako urzedniczka w USC Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: Roznica miedzy zonata a mezatka 02.12.14, 17:22 straszny.upal napisał(a): > A coz ona moze o tym wiedziec, chyba ze pracuje jako urzedniczka w USC Wyobraź sobie, że może, ponieważ praca w USC nie jest warunkiem koniecznym znajomości obowiązującego prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
lew_ Re: Roznica miedzy zonata a mezatka 01.12.14, 12:12 O Jezusie,na to nie wpadlem :)=)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ksiieciiuniio Re: Roznica miedzy zonata a mezatka 01.12.14, 23:41 Nie wiem jak jest z żonatą, ale tu różnice między mężatkami. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Roznica miedzy zonata a mezatka 01.12.14, 23:53 ten świat umrze na galopujące gupoty. zajawka wydarzenia w tytule. dołączą: wszyscy (gdyż niektórzy się zarażą) niezdecydowanych: brak. Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: Roznica miedzy zonata a mezatka 02.12.14, 18:26 Lewciu!!! no nie mów,że poszerzyłeś pole manewru!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lew_ Re: Roznica miedzy zonata a mezatka 02.12.14, 20:07 Coffeinko,a skad sliczna 'Ty(:) Odpowiedz Link Zgłoś
lew_ Re: Roznica miedzy zonata a mezatka 03.12.14, 09:30 Kto flirtuje ile wlezie z leptosom? Forum mi zniklo:( Odpowiedz Link Zgłoś
mendigo Re: Roznica miedzy zonata a mezatka 03.12.14, 10:24 Daj spokój. Nie ma go tu? To ci wyznam: on jest dla mnie zbyt nadęty. Ale niech to zostanie między nami. No i jak? Zgoda? Odpowiedz Link Zgłoś
lew_ Re: Roznica miedzy zonata a mezatka 03.12.14, 10:30 Buzka:) A forum nie mam na starej stronie,musialem go dopiero szukac,co sie dzieje?? Gazeta ma awarie=?? Odpowiedz Link Zgłoś
mendigo Re: Roznica miedzy zonata a mezatka 03.12.14, 10:50 U mnie się nic nie dzieje. Wszystko wygląda, jak wyglądało. Nie wiem, jaką stronę masz na myśli. Ustawienia ulubionych? Odpowiedz Link Zgłoś
lew_ Re: Roznica miedzy zonata a mezatka 03.12.14, 10:58 Nie ulubionych,jak kliknalem na forum potem na kobiete i mialem cala liste watkow,teraz mi sie kobieta nie otwiera,musze kombinowac przez watki podane na 1 stronie gazeta,no nie wazne,jeszcze kilka dni i mam znowu prace,wtedy forum tylko wieczorem:)Klikasz z pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
mendigo Re: Roznica miedzy zonata a mezatka 03.12.14, 11:01 Poniekąd. Akurat pracuję z domu. Ale jeszcze nie zaczęłam. Odpowiedz Link Zgłoś
mendigo Re: Roznica miedzy zonata a mezatka 03.12.14, 11:02 A jak wchodzisz na tę stronkę z wątkami, w których uczestniczysz (Twoje wątki, prawy górny róg), to co tam masz? Odpowiedz Link Zgłoś
lew_ Re: Roznica miedzy zonata a mezatka 03.12.14, 11:08 Jak klikne w prawy ,gorny rog,na ikonke "forum" to otwiera sie strona z kilkoma forami,ale nie forum kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: Roznica miedzy zonata a mezatka 03.12.14, 15:33 mendigo napisał: > Zdrajca! Mówiłam ci, że to niewierny! Odpowiedz Link Zgłoś
lew_ Re: Roznica miedzy zonata a mezatka 03.12.14, 15:38 A,stokrota przyczlapala,aj waj :P Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: Roznica miedzy zonata a mezatka 03.12.14, 15:43 Lwie emerycki, ty to sobie możesz czlapać, a ja chodzę z gracją! Nie zachowuj się jak prosiak. Odpowiedz Link Zgłoś
mendigo Re: Roznica miedzy zonata a mezatka 03.12.14, 15:42 Lew ploty rozpuszcza, że cię zblokowali. Musisz mu za to dodatkowo wklepać, jak już do ciebie przybiegnie pokornie. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: Roznica miedzy zonata a mezatka 03.12.14, 15:45 Już ja go kajdankami tak zablokuję, że mu nawet święta cofcia nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
mendigo Re: Roznica miedzy zonata a mezatka 03.12.14, 15:51 Święta cofcia? Heroina? Nie idźcie tą drogą. To syf. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: Roznica miedzy zonata a mezatka 03.12.14, 15:58 Nie, nie, ja filuterną coffcię miałam na myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: Roznica miedzy zonata a mezatka 03.12.14, 16:07 Stokrociu..a już myślałam,że zapomniałaś o mej skromnej osobistości 😊 Mendigo..wiesz...ze wszystkich kociaków na forum to ja wolę moją Stokrocię😋 Odpowiedz Link Zgłoś
mendigo Re: Roznica miedzy zonata a mezatka 03.12.14, 16:08 Kurdę, a ja cię nie znam. Ale mniemam, że poznam, skoro musimy się lwem dzielić. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: Roznica miedzy zonata a mezatka 03.12.14, 16:11 mendigo napisał: > Kurdę, a ja cię nie znam. Ale mniemam, że poznam, skoro musimy się lwem dzielić. Podzielcie lwa na pół i wymieniajcie się tymi połówkami co tydzień. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: Roznica miedzy zonata a mezatka 03.12.14, 16:12 coffei.na napisała: > Stokrociu..a już myślałam,że zapomniałaś o mej skromnej osobistości 😊 Coffciu, o tobie nie można zapomnieć. Buziaki! > Mendigo..wiesz...ze wszystkich kociaków na forum to ja wolę moją Stokrocię€ > 523; Dzieuję ci, moja kochana. Od dingo takich wyznań nie mogłam się doprosić! Odpowiedz Link Zgłoś
mendigo Re: Roznica miedzy zonata a mezatka 03.12.14, 16:23 Może nie jestem wylewna, ale to nie znaczy, że nie obdarzam sympatią ;> Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: Roznica miedzy zonata a mezatka 03.12.14, 16:43 mendigo napisał: > Może nie jestem wylewna, ale to nie znaczy, że nie obdarzam sympatią ;> Dobrze, już dobrze, nie bocz się. Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: Roznica miedzy zonata a mezatka 03.12.14, 16:29 Moja Miła... olej inne! Masz mnie😍 Odpowiedz Link Zgłoś
mendigo Re: Roznica miedzy zonata a mezatka 03.12.14, 16:31 Ekhem. Pragnę delikatnie zaznaczyć, że ja tu stoję i wszystko słyszę... Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: Roznica miedzy zonata a mezatka 03.12.14, 16:38 Bejbe..Ciebie zadowala widzę nikczemne kociątko... ja natomiast gustuję w prawdziwym królu!i w dodatku nie samozwańczym wrrrrrr :D --- Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: Roznica miedzy zonata a mezatka 03.12.14, 16:46 Dziewczyny, nie kłóćcie się z powodu jakiegoś facecika. Odpowiedz Link Zgłoś
mendigo Re: Roznica miedzy zonata a mezatka 03.12.14, 16:47 Ja się nie kłócę. Ja negocjuję. Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: Roznica miedzy zonata a mezatka 03.12.14, 16:49 Skarbie...ja o Tobie a nie... Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: Roznica miedzy zonata a mezatka 03.12.14, 17:09 A, skoro o mnie to miło, ale nie trzeba - połączymy siły we trzy i będzie super. Odpowiedz Link Zgłoś
mendigo Re: Roznica miedzy zonata a mezatka 03.12.14, 16:47 Niom, widzę, że kupczymy akcjami. Czyli jak odpuszczę stokrocie, to dostanę lwa? To są twoje warunki? Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: Roznica miedzy zonata a mezatka 03.12.14, 16:57 myślę,że fatycznie wygrasz kiedy poderwiesz Kryspinka Cesarza Internetu... Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na no..właśnie,ten,tego... 03.12.14, 17:21 m.youtube.com/watch?v=XIL5iTu_Dns On :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mendigo Re: no..właśnie,ten,tego... 03.12.14, 17:30 OK, więcej linków od ciebie nie otwieram. A gdybym akurat jadła?! Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: no..właśnie,ten,tego... 03.12.14, 17:33 No ale...nie mów że nie jest jak to się mówi na życiowych popaprańców??? A! Sympatyczny!!! Nie no...Kryspinka się kocha! Odpowiedz Link Zgłoś
mendigo Re: no..właśnie,ten,tego... 03.12.14, 17:39 Za szybko wyłączyłam, żeby pokochać. Może gdybym była pijąca. Nie wiem. Jeszcze kiedyś spróbuję na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: no..właśnie,ten,tego... 03.12.14, 17:47 Dlaczego tak kąsasz? Widzę,że nie dojdzie między nami do niczego innego,jak wyłącznie ostrej konfrontacji-na smierc i życie!! Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: no..właśnie,ten,tego... 03.12.14, 17:51 Oj tam, oj tam, kto się lubi ten się czubi (a może odwrotnie). Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na wielkie dzięks Stokrocia! 03.12.14, 18:31 Przez Ciebie będzie mnie prześladowała ta dziadowska pieśniczka disco polo oj tam oj tam.... Odpowiedz Link Zgłoś
mendigo Re: wielkie dzięks Stokrocia! 04.12.14, 10:13 Wybaczcie wczorajszą niedyspozycję, ale zostałam podstępnie i haniebnie zbanowana. Odnosząc się zaś do stawianych mi tu zarzutów, muszę z całą mocą podkreślić, że nie kąsam, a zaznaczam tylko brak zainteresowania natury wszelakiej politykami oraz mężczyznami o intelekcie i uroku osobistym tychże. Proszę tego nie brać do siebie (uwagi nie kieruję, rzecz jasna, do polityków i im podobnych). Dziękuję za uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: wielkie dzięks Stokrocia! 04.12.14, 10:26 Myschief jest ewidentnie zazdrosna. Odpowiedz Link Zgłoś
mendigo Re: wielkie dzięks Stokrocia! 04.12.14, 10:27 Nie wywołuj wilka z lasu. Ciii... Udawajmy, że w ogóle jej nie znamy. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: wielkie dzięks Stokrocia! 04.12.14, 10:31 Masz rację, porozmwawiajmy o kobiecych sprawach, bo to przecież forum "Kobieta". Wyprałaś już skarpetki swojemu mężowi? Bo ja nie, i czuję się podle jako kobieta niespełniona! Odpowiedz Link Zgłoś
mendigo Re: wielkie dzięks Stokrocia! 04.12.14, 10:34 Chyba musimy w tym celu założyć osobny wątek, bo ten jest o małżeństwach. A drżę teraz trochę przed pisaniem nie na temat. Mam silne postanowienie poprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: wielkie dzięks Stokrocia! 04.12.14, 10:36 Nie musimy. Spełnianie się w małżeństwie w roli żony męża lub roli żony żony jest w 100% związane z tematem tego wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
mendigo Re: wielkie dzięks Stokrocia! 04.12.14, 10:44 Właściwie masz rację. Ja też nie prałam. Ale zaraz to nadrobię. Idę mydlić, mydlić skarpeteczki... Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: wielkie dzięks Stokrocia! 04.12.14, 10:57 Żeby się tylko nie wymydliły. A zrobię swojej żonie dobrze. To też rodzaj spełnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: wielkie dzięks Stokrocia! 05.12.14, 13:22 Apropos odzieży! Zauważyłyście,że w niektórych bokserkach -od lewej strony-jest taka zapasowa kieszonka....hmmm...na mały rozumek? Jakoś tak chciałabym to wiedzieć! Odpowiedz Link Zgłoś
mendigo Re: wielkie dzięks Stokrocia! 05.12.14, 13:37 Chodzi ci o namiot na tę mądrzejszą główkę? Czy jakąś inną zaszeweczkę? Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na mądrzejsza główka? 05.12.14, 13:46 Marzenia się wypowiada pod choinką zdaje się :-) Nie no własnie kombinuję co to,na co to .. Odpowiedz Link Zgłoś
mendigo Re: mądrzejsza główka? 05.12.14, 13:59 Nie, marzenia się spisuje w formie losów jakiejś dziumdzi znad rozlewiska czy innych bagien, a potem trzepie na nich ciężką kasę. Jednak to jest ścieżka dla wybranych. Reszcie pozostaje forum. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: Roznica miedzy zonata a mezatka 03.12.14, 16:42 coffei.na napisała: > Moja Miła... > olej inne! Masz mnie😍 Coffciu, nie mogę im uczynić tego, co mi niemiłe. Ja wolę mieć ciebie i dingo, i jeszcze kilka innych. Odpowiedz Link Zgłoś
mendigo Re: Roznica miedzy zonata a mezatka 03.12.14, 16:49 Proszę bardzo. Jak inne są fajne, to możesz mieć nawet w tym samym czasie. Nie zgłaszam wątów. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: Roznica miedzy zonata a mezatka 03.12.14, 17:06 Fajne są, bardzo, a coffcia też się przyłączy. Odpowiedz Link Zgłoś
mendigo Re: Roznica miedzy zonata a mezatka 03.12.14, 16:07 Nie tłumacz się, tylko rzuć to. Ja nie oceniam. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: Roznica miedzy zonata a mezatka 03.12.14, 16:14 Herę już rzuciłam - w innym świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy nie dostrzegam... 02.12.14, 20:18 gdyz ani za jedne, ani za drugie sie nie zabieram. - trza miec pewne zasady... a co to - Panienek i rozwodek malo ? Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie najwazniejsze 03.12.14, 11:19 i tak najwazniejsze to to czy dobrze rozklada nogi Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na mendigo! 03.12.14, 13:47 Bo ja Ci tu zara utworzę kolejną warstwe społeczną!!! Denatka!!!! Lew! Jak możesz.....chlip...chlip...chlip... Ale ja wiem,Ty niewinny!!! To te wiedzmy Cie balamucą misiaczku :-* Odpowiedz Link Zgłoś
lew_ Re: mendigo! 03.12.14, 14:03 Coffeinko sliczna:) nie bylo cie tu:( Na tej fotce wygladasz przeslicznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
mendigo Re: mendigo! 03.12.14, 15:02 Kofeino, spokojnie. Możemy się lwem podzielić. Ja na początek wezmę poniedziałki, środy i piątki, a potem się zobaczy. Poza tym na pewno są tu jeszcze jacyś mili panowie, trzeba tylko dobrze poszukać. Wystarczy dla każdego. A i sam lew nie będzie małostkowy i się udostępni bez abonamentu. Nie, lwie? Odpowiedz Link Zgłoś
lew_ Re: mendigo! 03.12.14, 15:08 Prawda moja Mendigo:) ile dlugopisow poskrecalas?:) Odpowiedz Link Zgłoś
mendigo Re: mendigo! 03.12.14, 15:10 Za mało, za mało. Jeszcze góra przede mną. Aż mi słabo z nudów. Odpowiedz Link Zgłoś
lew_ Re: mendigo! 03.12.14, 15:32 Bo piszesz w inteligentny sposob:) Jestes wedlug mnie madra dziewczynka:) Odpowiedz Link Zgłoś
mendigo Re: mendigo! 03.12.14, 15:40 A dziękuję ci, lwie. Jednak to się ściśle z dyplomem nie wiąże. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: mendigo! 03.12.14, 15:44 lew_ napisał: > Mialas juz obiad?:) Po polskiemu nie miewa się obiadów tylko się je. Odpowiedz Link Zgłoś
mendigo Re: mendigo! 03.12.14, 15:50 No co ty! Jak byłaś mała i z podwórka wracałaś do domu, bo matka kazali, to co mówiłaś reszcie hołoty? - kolegom znaczy. "Muszę iść, bo mam obiad". Tak to było, stokrota. Nie zgrywaj arystokratki teraz, bo wszyscy się tu znamy. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: mendigo! 03.12.14, 15:56 Nigdy tak nie mówiłam (a przynajmniej nie pamiętam), ale po germańsku lub angielsku tak mówię. A lew to już jest z lekka zgermanizowany, więc nie rozróżnia. Odpowiedz Link Zgłoś
mendigo Re: mendigo! 03.12.14, 15:47 A nawet pyszny obiadek. I wracam do skręcania niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: mendigo! 03.12.14, 15:40 coffei.na napisała: > Bo ja Ci tu zara utworzę kolejną warstwe społeczną!!! > Denatka!!!! > Lew! > Jak możesz.....chlip...chlip...chlip... > Ale ja wiem,Ty niewinny!!! > To te wiedzmy Cie balamucą misiaczku :-* Witaj, coffcia! Buziaki! Nie bój się o misiaczka. JA i dingo zrobimy mu jesień średniowiecza będzie chodził jak szwajcarski zegarek. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: mendigo! 03.12.14, 18:10 nieee!!!! tylko ona ze mną,a tak ogólnie to ja przeciwko dingo-tak najmniej zawile a href="m.youtube.com/watch?v=ESXgJ9-H-2U" target="_blank">m.youtube.com/watch?v=ESXgJ9-H-2U</a> Hideaway :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: mendigo! 03.12.14, 18:14 jakiś lesbijski trójkącik? ;) lubię takie rzeczy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mendigo Re: mendigo! 04.12.14, 10:15 Ja też lubię, ale widzisz, że kofeina nie lubi, nie wiedzieć czemu. Pewnie ma małe cycki i się wstydzi, he, he. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: mendigo! 04.12.14, 10:25 Nie, cycki ma z...ste. To problem ideologiczny. Odpowiedz Link Zgłoś
mendigo Re: mendigo! 04.12.14, 10:30 Ideologiczny? Że co, podkopuje patriarchat, unikając trójkątów? Nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: mendigo! 04.12.14, 10:33 Nie, coffcia jest wrogiem gender. To stąd jej niechęć. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: mendigo! 04.12.14, 10:36 Nie, woli księdza, bo on taki bezgenderowy jest jak włoży sutannę. Odpowiedz Link Zgłoś
mendigo Re: mendigo! 04.12.14, 10:46 A ja myślałam, że właśnie ultragenderowy się robi. I jeszcze jak złoży usteczka w ciup, to już queerowy szał. Ale co ja tam wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: mendigo! 04.12.14, 10:52 Wszystko zależy od intencji patrzącego lub patrzącej. Moim zdaniem ksiądz w sutannie jest crossgender. Odpowiedz Link Zgłoś
mendigo Re: mendigo! 04.12.14, 11:40 Ksiądz jest cross-gender! Geniusz! Geniusz! Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: mendigo! 04.12.14, 11:55 To prawda, geniusze z nich mogą przebierać w płciach do woli, a i tak są pomiędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: mendigo! 05.12.14, 13:27 mendigo napisał: > Czyli woli zwierzęta? Tak kutwa...strusie! Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na cooooo??!! jaaa?? 05.12.14, 13:24 Ha! Kochana...a znasz taki size x@xx..oscgcjsuam?? No widzisz-znowu Cię zawstydzilam ! Odpowiedz Link Zgłoś
mendigo Re: cooooo??!! jaaa?? 05.12.14, 13:39 Znam, to jest adres mailowy mojej chińskiej przyjaciółeczki. Co tam knujecie? I co to ma do cycków? Ona akurat jest dość płaska. Ma za to inne zalety. Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: cooooo??!! jaaa?? 05.12.14, 13:51 A widzisz! Moje cacki,macki wszedzie Cie dopadną! Killim! Odpowiedz Link Zgłoś
mendigo Re: cooooo??!! jaaa?? 05.12.14, 14:01 OK, bądź dziś wieczorem u mnie w łóżku. Mogą być same macki i cacki, jeśli reszta ma inne obowiązki na przykład. Bylebym długo nie czekała. A, i staraj się nie wpaść na męża, bo może się znerwicować. Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na ok 05.12.14, 14:17 Klucz tam gdzie kasa? Pd wycieraczką? No dobra,obys miała dużą pupę,bo lubię dawać klapsy-tak co znerwicowany mąż usłyszy! Nie będą Ci przeszkadzały dwie pary rozbieganych oczek pod kolderką? Odpowiedz Link Zgłoś
mendigo Re: ok 05.12.14, 14:31 Będzie otwarte. Dwie pary oczek? A to ty z siostrą syjamską przybędziesz? To może i dla męża wystarczy? Pupa relatywnie duża, ale obiektywnie chyba nie, bo cała niestety szczupła jestem. Ale nie bój się, znajdziesz i pewnie nawet trafisz za pierwszym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: ok 05.12.14, 15:11 a to ja podziękuję! od pyskatych wolę dupiaste..jakoś tak lżej na sercu jak się taką ma przy boku a mąż? Bokserki z kieszonką ma? bo jak nie..to już kicha na maksa w ogóle... Odpowiedz Link Zgłoś
mendigo Re: ok 05.12.14, 15:18 Ech, czyli jednak małe cycki. Nie wstydź się. Przymknę oko. Bokserki z kieszenią na portfel z dolarami. Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: ok 05.12.14, 15:20 jak mam Ciebie przekonać o wszechwiedząca,że się jednak mylisz?! dolary? Słabo..w ojro bym wolała..wiesz..ja ze Śląska,taka chytra baba ze wsi Odpowiedz Link Zgłoś
mendigo Re: ok 05.12.14, 15:22 Wiem, żeś ze śląska ;) Pokaż cycki, bo ja niewierny Tomasz jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
mendigo Re: ok 05.12.14, 15:32 Mogę ci zrobić przelew i se sama kupisz. Ja mam za daleko. Ale najpierw cyce! Odpowiedz Link Zgłoś
mendigo Re: ok 05.12.14, 15:43 Aż tak mi na tym, żebyś ty mnie przekonała, że się mylę, znowu nie zależy. Tak prawdę mówiąc, to twoja reputacja jest tu na steku i to ty powinnaś mnie gorąco zachęcać, bym zechciała obejrzeć te twoje piegi. Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: ok 05.12.14, 15:47 spox..pieguski też mogą być...damn!!taka z Ciebie żyła?? i co? Po wszystkim tez tylko buziak i nara?! nawet szkloka szkoduje... Odpowiedz Link Zgłoś
mendigo Re: ok 05.12.14, 15:56 Zaraz, zaraz. Gdybyś rzeczywiście się przyfatygowała do mnie, to mam tu jakieś miętuski. Nie mówię, że nie dam. Mam też kilka parówek i kartofla, więc coś na ciepło też mogę zaoferować. Jak se podgrzejesz znaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: ok 05.12.14, 16:11 Hojność noe jest Twoją najmocniejszą stroną...myślałam,że moje pieguski są wiecej warte...podkopałaś moje morale... Chyba wszystko zahaczy również o jakieś tanie winko,może być mózgoyebek To kaj to mom przis? Odpowiedz Link Zgłoś
mendigo Re: ok 05.12.14, 16:18 Zapraszam, zapraszam. Ale ja nie piję. Mogę za to popatrzeć, w jakim tempie tobie mięśnie wiotczeją pod wpływem. Zawsze uzupełnię trochę statystyki i mądrość życiową. To czekam. Odpowiedz Link Zgłoś
lew_ Re: ok 05.12.14, 16:35 Przeswtoncei se wadzic dziolchy,bo wom dupska biczem wygrzmoce:) Odpowiedz Link Zgłoś
mendigo Re: ok 05.12.14, 16:38 Czekam, lwie. Już od wielu dni nic innego nie robię, a ty tylko te obiecanki cacanki. Odpowiedz Link Zgłoś
lew_ Re: ok 05.12.14, 16:49 To na co czekolrz,dawaj do mie,dom mom wielki,powiedz mezopwi ze do kulezanki jedziesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
mendigo Re: ok 05.12.14, 16:50 Jak to na co? To ty czekasz. Na zdjęcie w bikini. Rany, mam ci oś czasu zrobić? Nic nie pamięta, nic a nic. Odpowiedz Link Zgłoś
lew_ Re: Roznica miedzy zonata a mezatka 04.12.14, 10:19 dziendoberek:) A Ty masz duze ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
mendigo Re: Roznica miedzy zonata a mezatka 04.12.14, 10:21 Zboczeniec! Miałeś bana wczoraj? Odpowiedz Link Zgłoś
lew_ Re: Roznica miedzy zonata a mezatka 04.12.14, 10:25 Nie mialem,ale musialem po 16 cos zrobic,a wieczorem lezalem pijany jak bela:) Odpowiedz Link Zgłoś
mendigo Re: Roznica miedzy zonata a mezatka 04.12.14, 10:26 To co, tylko ja miałam bana?! Ej... Czuję się wyróżniona :) Odpowiedz Link Zgłoś
lew_ Re: Roznica miedzy zonata a mezatka 04.12.14, 10:27 Przeciez pisalas po poludniu:) Odpowiedz Link Zgłoś
mendigo Re: Roznica miedzy zonata a mezatka 04.12.14, 10:31 No, i potem też chciałam pisać, ale mi zabroniło, informując, że mogę dopiero po 22, a po 22 to ja sprzątam salkę katechetyczną, więc mnie nie urządza. Odpowiedz Link Zgłoś
lew_ Re: Roznica miedzy zonata a mezatka 04.12.14, 10:35 No to sie doigralas:)Miss cie chyba nie lubi:) Nie wiem po co te bany,wczoraj skrecalas dlugopisy ,a dzis sprzatanie?:)Masz fantazje :PP Odpowiedz Link Zgłoś
mendigo Re: Roznica miedzy zonata a mezatka 04.12.14, 10:42 Sprzątam charytatywnie. A skręcam dla pieniędzy. Gdzie tu pole do fantazji? Na fantazje nie mam czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
lew_ Re: Roznica miedzy zonata a mezatka 04.12.14, 10:47 Podziwiam cie,jestes super myszka:) Gdzie mieszkasz wlasciwie w polszy? Odpowiedz Link Zgłoś
lew_ Re: Roznica miedzy zonata a mezatka 04.12.14, 10:51 Ale w jakim regionie w polszy:) ja mieszkalem na Slasku moim ukochanym:) Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: Roznica miedzy zonata a mezatka 04.12.14, 10:55 lew_ napisał: > ja mieszkalem na Slasku moim ukochanym:) To dlaczego rozwód wziąłęś? Odpowiedz Link Zgłoś
lew_ Re: Roznica miedzy zonata a mezatka 04.12.14, 11:00 Bo mnie do tego wujek namowil,do dzis nie moge tego przezalowac Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: Roznica miedzy zonata a mezatka 04.12.14, 11:04 No to żałuj dalej. Zawsze to jakieś zajęcie. I weź lepiej po śląsku pogadaj, bo te twoje polskie neologizmy to do wycięcia są! Odpowiedz Link Zgłoś
lew_ Re: Roznica miedzy zonata a mezatka 04.12.14, 11:08 Jak zaczne po slasku pisac to mendigo nie zrozumie nic,a Cief bedzie miec powod zeby mnie zbanowac:) Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: Roznica miedzy zonata a mezatka 04.12.14, 11:11 Nie doceniasz dingo. A o banowanie się nie martw, bo to byłaby dyskryminacja ze względu na pochodzenie etniczne. Mógłbyś gazetę pozwać o spore odszkodowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
lew_ Re: Roznica miedzy zonata a mezatka 04.12.14, 11:16 Juz kilka lat temu mnie (byl wtedy inny admin) zbanowali za to,wiec piszmy dalej po polsku:) Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: Roznica miedzy zonata a mezatka 04.12.14, 11:26 Skoro nie wystąpiłeś wtedy o odszkodowanie, to ty frajer jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
lew_ Re: Roznica miedzy zonata a mezatka 04.12.14, 11:31 O jakie odszkodowanie ? Moj palac stoi tam do dzis,ale chce to sprzedac:) Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: Roznica miedzy zonata a mezatka 04.12.14, 11:39 Odszkodowanie za dyskryminację ze wzgledu na pochodzenie etniczne. Odpowiedz Link Zgłoś
lew_ Re: Roznica miedzy zonata a mezatka 04.12.14, 11:51 :) ty to masz pomysly:) Odpowiedz Link Zgłoś
mendigo Re: Roznica miedzy zonata a mezatka 04.12.14, 11:38 "Jak zaczne po slasku pisac to mendigo nie zrozumie nic" Nareszcie ktoś moje interesy tu uwzględnia. Choć właściwie może powinnam przy okazji rozważyć zademonstrowanie lekkiego focha... Odpowiedz Link Zgłoś
mendigo Re: Roznica miedzy zonata a mezatka 04.12.14, 11:55 Bo jest w tym jakieś założenie, że niekumata jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
lew_ Re: Roznica miedzy zonata a mezatka 04.12.14, 12:07 A kaj tam ,wiam zejs mondrol dziolcha:) przetlumacz:) Slaski w pismie jest trudny:) Odpowiedz Link Zgłoś
mendigo Re: Roznica miedzy zonata a mezatka 04.12.14, 12:19 A teraz to już usilnie idiotkę ze mnie robisz. Ale tobie wybaczę. Jesteś przy tym taki męski. Odpowiedz Link Zgłoś
lew_ Re: Roznica miedzy zonata a mezatka 04.12.14, 15:16 Mendigo,gdziez bym smial idiotke z ciebie robic,napisalem to na powaznie,spotykalem sie z ludzmi z polski ktorzy mnie nie rozumieli. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: Roznica miedzy zonata a mezatka 04.12.14, 15:29 I myślisz, że skoro spotkałeś idiotów, którzy cię nie rozumieli, to dingo też jest idiotką? Nie obrażaj jej. Odpowiedz Link Zgłoś
lew_ Re: Roznica miedzy zonata a mezatka 04.12.14, 15:35 Umiesz po slasku,stokrota? Jak nigdy tego nie slyszalas,to mozesz miec problem ze zrozumieniem,.POwtorze raz jeszcze<<<<<<<.Nigdy bym Mendigo nie obrazal ! Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: Roznica miedzy zonata a mezatka 04.12.14, 15:40 Tu nie chodzi o to czy ja umiem po śląsku, tylko o to trywialnie łatwe zdanie, które zadałeś do przetłumaczenia. W ten sposób zasugerowałeś, że dingo to półanalfabetka. Odpowiedz Link Zgłoś
mendigo Re: Roznica miedzy zonata a mezatka 04.12.14, 15:58 Stokrota, znęcać się nad lwem będziesz w łóżku. Teraz go zostaw, bo słodki jest i się stresuje niepotrzebnie. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: Roznica miedzy zonata a mezatka 04.12.14, 16:10 Naprawdę myślisz, że wpuściłabym go do łóżka??? Dingo! Odpowiedz Link Zgłoś
mendigo Re: Roznica miedzy zonata a mezatka 04.12.14, 16:13 Stokrotko, ja nie oceniam. Wolnoć, Tomku... Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: Roznica miedzy zonata a mezatka 04.12.14, 16:47 mendigo napisał: > Stokrotko, ja nie oceniam. Wolnoć, Tomku... No teraz to mi dopiekłaś! Odpowiedz Link Zgłoś
mendigo Re: Roznica miedzy zonata a mezatka 04.12.14, 18:18 Nie bądź zołzą i wpuszczaj do łóżka, abyś i ty była wpuszczana. Jak Kuba Bogu... Odpowiedz Link Zgłoś
lew_ Re: Roznica miedzy zonata a mezatka 04.12.14, 16:13 dlam kogos latwe,dla innego trudne,nie uogolniaj.A do lozka juz mnie przeciez zaprosilas:) Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: Roznica miedzy zonata a mezatka 04.12.14, 16:46 Nie obrażaj i nie brnij jescze dalej! Ty sobie to zaproszenie do łóżka wyobraziłeś, lewku. Takie twoje życzeniowe myślenie - inaczej mówiąc: pobożne życzenia. Ja cię zaprosiłam do bycia zdominowanym, a to wcale nie odbywa się w łóżku. Jak ty mało wiesz o życiu! Odpowiedz Link Zgłoś
mendigo Re: Roznica miedzy zonata a mezatka 04.12.14, 19:50 A mnie w to, lwie, nie mieszaj. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: Roznica miedzy zonata a mezatka 04.12.14, 10:38 mendigo napisał: > No, i potem też chciałam pisać, ale mi zabroniło, informując, że mogę dopiero p > o 22, a po 22 to ja sprzątam salkę katechetyczną, więc mnie nie urządza. Następnym razem daj znać to razem posprzątamy. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: Roznica miedzy zonata a mezatka 04.12.14, 10:25 Lwie, nie podniecaj się tak z samego rana, bo ci zaszkodzi! PS. Znów masz słabe oświetlenie i myszkę w szufladzie, czy może za dużo wypiełeś? Odpowiedz Link Zgłoś
lew_ Re: Roznica miedzy zonata a mezatka 04.12.14, 10:27 Czesc Stokrota:PP sama robisz literowki:PPP pijany by<lem wczoraj;) dowiem sie nazwy Twojej wsi? Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: Roznica miedzy zonata a mezatka 04.12.14, 10:29 Nadal jesteś pijany, a mi się ręka nie trzęsie. Nazwę wsi już ci podałam, ale chuba mysczif skasowała. Trudno, musisz ją przekonać, żeby ci tę informację przekazała prywatnymi kanałami. Odpowiedz Link Zgłoś
lew_ Re: Roznica miedzy zonata a mezatka 04.12.14, 10:33 Badz raz powazna,napisz jeszcze raz:) Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: Roznica miedzy zonata a mezatka 04.12.14, 10:34 Żeby mysczif znów mi wycięła? Nigdy! Odpowiedz Link Zgłoś
lew_ Re: Roznica miedzy zonata a mezatka 04.12.14, 10:39 Nie wyglupiaj sie,nie wytnie,zreszta jak juz przeczytam to moze ciac:) Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: Roznica miedzy zonata a mezatka 04.12.14, 10:54 Nie, nie, nic z tego. Tobie wszystko jedno, ale ja nie chcę być cięta. Odpowiedz Link Zgłoś
lew_ Re: Roznica miedzy zonata a mezatka 04.12.14, 11:01 Daleko masz do Kerpen ? Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: Roznica miedzy zonata a mezatka 04.12.14, 11:07 Blisko, a zarazem daleko. Zależy czy jadę na wschód, czy na zachód. Jak na wschód to bardzo blisko, a jak na zachód to będzie ponad 35 tyś. kilometrów. Odpowiedz Link Zgłoś
lew_ Re: Roznica miedzy zonata a mezatka 04.12.14, 11:09 No popatrz ! Sasiadka :) na mecze 1.FC chodzis>?? Odpowiedz Link Zgłoś
lew_ Re: Roznica miedzy zonata a mezatka 04.12.14, 11:18 Teraz ty robisz literowki,pilas cos ?:) likör ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: Roznica miedzy zonata a mezatka 04.12.14, 11:25 To nie literówka, ale świadomy środek artystycznej ekspresjii skierowanej do tzw. targetu. Odpowiedz Link Zgłoś
lew_ Re: Roznica miedzy zonata a mezatka 04.12.14, 11:32 Tam sobie pisz,kiedy sie spotykamy na sex i piwo?:) Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: Roznica miedzy zonata a mezatka 04.12.14, 11:38 A po co mam pisać tam, skoro mogę tu? Na seks? Ja się spotykam tylko na akty dominacji. Jeśli do mnie przybiegniesz z bucikiem w zębach i będziesz się grzecznie łasił, to łaskawie cię skuję kajdankami i zrobię ci jesień średniowiecza za friko. Pasuje? Odpowiedz Link Zgłoś
lew_ Re: Roznica miedzy zonata a mezatka 04.12.14, 11:50 Nie !! Chce byc na gorze:) Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: Roznica miedzy zonata a mezatka 04.12.14, 11:54 To wejdź na piętro w swoim pałacu. Odpowiedz Link Zgłoś
lew_ Re: Roznica miedzy zonata a mezatka 04.12.14, 12:08 Wolalbym na czym innym:) domyslasz sie na czym?:P Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: Roznica miedzy zonata a mezatka 04.12.14, 12:14 Na ołtarzu dominy byś wolał? Nie ma sprawy, zrobię ci jesień średniowiecza po przykuciu do miojego ołtarza, ale musisz być grzeczny piesio. Odpowiedz Link Zgłoś
lew_ Re: Roznica miedzy zonata a mezatka 04.12.14, 12:17 Mowy nie ma :) ide sobie obiad zrobic>:) Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: Roznica miedzy zonata a mezatka 04.12.14, 13:30 Wiedziałam, że cykorię zapodasz i z podkulonym ogonem zrejterujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
lew_ Re: Roznica miedzy zonata a mezatka 04.12.14, 15:18 Stokrota,jestes mezata?:) Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: Roznica miedzy zonata a mezatka 04.12.14, 15:30 Tyle informacji tu dostałeś, a nadal nie kumasz. Ja jestem żonata! Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy lew - Ty to masz pasje... 04.12.14, 12:17 do rozmowy z z zonatymi mezatkami... - radzilbym omijac je szerokim lukiem. Panienek i rozwodek - tesz ci u nasz dostatek. Odpowiedz Link Zgłoś
akle2 Re: Roznica miedzy zonata a mezatka 05.12.14, 20:49 Pewnie taka sama, jak między żonatym a mężatym. Popytaj kolegów. Odpowiedz Link Zgłoś