Gość: listek_a IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.04, 09:03 Powiedzcie co zrobic, zeby sobie humor poprawic?? Od rana beznadzieja!!!!! W pracy jeden dzien nie bylam i nie moge tu teraz wytrzymac!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pierozek_monika Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaa 08.09.04, 09:04 a wypłaty jeszcze dziś nie będziesz mieć? Mnie ta myśl że dzisiaj przelew od rana trzyma na nogach :) Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaa 08.09.04, 09:06 Włącz sobie ulubiony kawałek muzyki na płytce i koniecznie zjedz coś słodkiego (na mnie najbardziej działa tort orzechowy):)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaa 08.09.04, 09:07 możecie słuchać muzyki w pracy? U mnie nie można :(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaa 08.09.04, 09:11 możemy. mam radio non stop włączone. a od czasu do czasu włączam sobie miłą płytkę na kompie:)) jak nie ma szefa, to trochę głośniej. ps.mój szef też słucha muzyki - ostrego jazzu, zaraził mnie tym:)) Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaa 08.09.04, 09:12 To dlaczego szukasz innej pracy jak szef taki jazzowy?? Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaa 08.09.04, 09:17 jazz to nie wszytko;) niestety:(( ciekawe, czy w nowej pracy będzie tak miła atmosfera jak tu. tego będzie mi szkoda najbardziej:( Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaa 08.09.04, 09:21 Zazdroszcze Ci, że będziesz za czymś tęsknić. Ja nie mam czegoś takiego tutaj, co byłoby godne wspomnień. Może oprócz swobodnego dostępu do internetu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaa 08.09.04, 09:57 Za to łatwiej będzie Ci odejść. Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaa 08.09.04, 09:14 zazdroszczę. Ja jedynie czasami słuchaweczki w uszach, ale to najczęściej gdy walę nadgodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaa 08.09.04, 09:21 ze słuchawkami to się czasem podszkalam z angielskiego. też po godzinach:) a radio, tak cichutko możesz mieć włączone? Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaa 08.09.04, 09:23 nie mogę :/ cholera no nie mogę :/ Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaa 08.09.04, 09:58 zawsze możesz sobie ponucić pod nosem. jesli masz takie zdolności muzyczne jak ja, szef napewno pozwoli słuchać Ci radia:))) Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaa 08.09.04, 09:11 Z wyplaty marne ochłapy zostaną, bo za semestr studiów muszę zapłacić. Może zjem coś z dużą zawartością cukru. Jedyne co dobre, że prezesa tego przydupasa nie ma!! A Kopov co z tą brazylijską?? A może salse w pracy zatancze? (tak w poludniowo amerykanskim stylu!). Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaa 08.09.04, 09:14 a czyim on jest przydupasem?:))))) a może brazylijska - to jest najlepszy tekst jaki słyszałem od bardzo dawna wszedł mi do głowy i niechce wyjść, ale jak nie to moze za piratów?:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asik Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaa IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 08.09.04, 09:16 Mi w takim momencie dobrze robi zjedzenie jakiegoś dobrego loda. Ostatnio uwielbiam lody "Korala". A, i "Zielonej budki" są dobre wiśniowe w białej czekoladzie. Miłego dnia Ci życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaa 08.09.04, 09:18 Gość portalu: Asik napisał(a): > Mi w takim momencie dobrze robi zjedzenie jakiegoś dobrego loda. :)))))))))))))))))))przepraszam najmocniej,ale od wczoraj amm bardzo wlochate mylsi i mi sie skojarzylo!:DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaa 08.09.04, 09:22 podobno w zimie w czasie okupacji niektóre prostytutki robiły lody tylko po to zeby mieć cos ciepłego w ustach:) dostałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaa 08.09.04, 09:23 kopov napisała: > podobno w zimie w czasie okupacji niektóre prostytutki robiły lody tylko po to > zeby mieć cos ciepłego w ustach:) > dostałaś? heheheh;))))) dobry tekst!:) a kiedy wyslales? jak wczoraj to nie, jak dzis to jeszcze nie ilam czasu pojsc na poczte:) na ktore konto tak w ogole mam sie udac?:) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaa 08.09.04, 09:37 nie mam:( ani na maretina@ gazeta.pl ani na pimpku:( Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaa 08.09.04, 10:06 to jest na adresie z którego wyszedł motylek:) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaa 08.09.04, 10:07 kopov napisała: > to jest na adresie z którego wyszedł motylek:) to bylo imienne czy maretina?:). nie mam nerwow po wzystkich oddzialach poczty latac;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaa 08.09.04, 10:14 imienne, no chyba nie bede tu tego upubliczniał?: a ile masz tych skrzynek co?:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaa 08.09.04, 10:16 kopov napisała: > imienne, no chyba nie bede tu tego upubliczniał?: > a ile masz tych skrzynek co?:)))))))) 4 i jedna firmowa:) oj, to nie upubliczniaj mnie z laski swojej;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaa 08.09.04, 10:18 no to tak sie nalatasz, zeby je posprawdzać, że potem chyba tylko w cieniu drinki popijasz?:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaa 08.09.04, 10:20 kopov napisała: > no to tak sie nalatasz, zeby je posprawdzać, że potem chyba tylko w cieniu > drinki popijasz?:))))))))))) w domu mam na kompie wszystkie w outlooku:) odebralam....pyyyyszneeeee!!!!!!:)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaa 08.09.04, 10:39 kopov napisała: > ale to nie motylek:( motylka juz znam, ale kawalu o suce malgosi nie mialam przyjemnosci dotad czytac:):)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaa 08.09.04, 11:22 kopov napisała: > a załączniki roztwarłaś? och nie! ale jestem prawdziwa blondynka:) sprawdza za jakis czas;) musze cos zrobicw pracy;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaa 08.09.04, 11:35 dać jej sznasę, dać jej sznasę, :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaa 08.09.04, 12:02 kopov napisała: > dać jej sznasę, dać jej sznasę, :))))) heheh dam sobie szanse, w domu oorze, na pracowym kompie nie dam rady:((( buuu Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaa 08.09.04, 12:13 no to lepiej, zeby maz nie widział:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaa 08.09.04, 12:37 kopov napisała: > no to lepiej, zeby maz nie widział:))))))))))) hmmm:))) on czyta to forum:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaa 08.09.04, 12:39 dlatego tak napisałem:))))) żartuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaa 08.09.04, 09:14 Gość portalu: listek_a napisał(a): > Powiedzcie co zrobic, zeby sobie humor poprawic?? Od rana beznadzieja!!!!! W > pracy jeden dzien nie bylam i nie moge tu teraz wytrzymac!! daj adres, wieczorem wysle Ci motylkafajnego;) kopva to powalilo:))) Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaa 08.09.04, 09:17 :)))))) moj adres kasiamw@o2.pl A może dobrą kawę mi zrobisz? (a ja znwou swoje:) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaa 08.09.04, 09:18 listek_a napisała: > :)))))) moj adres kasiamw@o2.pl > A może dobrą kawę mi zrobisz? (a ja znwou swoje:) jak mieszkasz w olsztynie, to nie ma sprawy;)))) wieczorem wysle;) chyba, ze teraz kopov Ci moze podeslac:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.04, 09:19 Ja miałem dostać wczoraj.... jednak nie doleciał :-( Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaa 08.09.04, 09:21 Gość portalu: radek napisał(a): > Ja miałem dostać wczoraj.... jednak nie doleciał :-( moze anemik;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asik Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaa IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 08.09.04, 09:51 Gdybym nie miała dobrego humoru, albo po prostu trochę przybita byłabym, to na pewno dobry humor Maretiny od razu uśmiech na mojej twarzy wywołałby:-)))))))) Pozdrawiam. P.S a, z tymi lodami to też zawsze wiem, że takie mogą być czyjeś skojarzenia, dlatego zaznaczyłam o jakie mi lody chodzi:-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaa 08.09.04, 09:18 Czyli jedzenie jest dobre na smutki:) Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaa 08.09.04, 09:23 strzel sobie kielicha i zapal papierocha Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaa 08.09.04, 09:24 papieros ok, ale kielich z rana - beeee;(((( chyba, że czerwonego wina... Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaa 08.09.04, 09:25 albo mocnej ostrej nalewki .......słowem może być kielich walerianowy Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaa 08.09.04, 09:31 taki hard od rana!!! no, no... twarda jesteś;) Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaa 08.09.04, 09:38 pewnego razu prof.Czapiński udzielał wywiadu na temat szczęścia- ten temat to jego konik, dużo badał, pisał o tym i robi to nadal- a więc rozdrabniał w tym wywiadzie szczęście i samopoczucie na części pierwsze, uwarunkowania etc. po czym na końcu wywiadu podsumował, że najlepiej to od czasu do czasu strzelić sobie kielicha na odprężenie. Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaa 08.09.04, 09:52 nie, no. z kilelichem to się zgadzam w 100%!!! moja babcia sobie w ten sposób codziennie ciśnienie podnosi. ma juz prawie 90 lat i trzyma się świetnie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaa 08.09.04, 09:54 nieładnie blanchet do grzechu namawiać! a jak z twoim rzucaniem?? Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaa 08.09.04, 10:03 z moim rzucaniem, ślubem, dziećmi, spokojem, normalnością jest tak jak w tym filmie o wietrze w którym to scarlet o'hara gdy opuszcza ją facet w scenie przy schodach wypowiada słowa "ech nie chce mi się o tym dzisiaj myśleć" czy jakoś tak :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaa 08.09.04, 10:15 no to zazdroszczę dystansu!!! mi się wczoraj tak chciało palić, że myślałam że zdechnę. 13 miesięcy po rzuceniu. a wcześniej nic. ja juz nie wiem co ze mną jest! :( Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: Kopov! 08.09.04, 09:24 chodiz o tego co tak mówi, k..wa, k...wa? Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Kopov! 08.09.04, 09:25 pierozek_monika napisała: > chodiz o tego co tak mówi, k..wa, k...wa? chyba o tym samym mowimy:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: Kopov! 08.09.04, 09:25 Jak o tego chodzi, który wszystko ma w d... i że ubranie może sobie posolić hheh to znam! Na samo wspomnienie mi lepiej:)) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Kopov! 08.09.04, 09:27 listek_a napisała: > Jak o tego chodzi, który wszystko ma w d... i że ubranie może sobie posolić > hheh to znam! Na samo wspomnienie mi lepiej:)) no ten sam!:))))) fajny nie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: Kopov! 08.09.04, 09:34 Super! Kolezanka zobaczyła i powiedziała: "Ale fajny mot..łeeeeeeeeee" Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_x Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaa 08.09.04, 09:26 Gość portalu: listek_a napisał(a): > Powiedzcie co zrobic, zeby sobie humor poprawic?? Od rana beznadzieja!!!!! W > pracy jeden dzien nie bylam i nie moge tu teraz wytrzymac!! ____________ ..mój pomysł - wstań i.. bez słowa wyjdź z pracy, efekt piorunujący.TY sobie w tym czsie idź na spacer lub krótkie zakupy, a pryncypał i koleżanki niech zgadują gdzie i dlaczego poszłaś.pozdrawiam..8) Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaa 08.09.04, 09:28 mój kolega właśnie kiedyś nie wytrzymał i tak zrobił i na dodatek poszedł do domu i kosił przed nim trawnik. Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_x Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaa 08.09.04, 09:33 blanchet napisała: > mój kolega właśnie kiedyś nie wytrzymał i tak zrobił i na dodatek poszedł do > domu i kosił przed nim trawnik. ________ ..same korzyści z takiego "przerywnika"..8) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lepiec bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb IP: *.acn.pl 08.09.04, 09:34 oraz dddddddddddddddddddddddd Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaa 08.09.04, 09:38 Korzyści na początku na pewno, ale potem nie miałabym na te zakupy (zasiłek dla bezrobotnych na za wiele nie starcza). Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_x Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaa 08.09.04, 09:46 listek_a napisała: > Korzyści na początku na pewno, ale potem nie miałabym na te zakupy (zasiłek dla > > bezrobotnych na za wiele nie starcza). ___________ ..no tak.Tego wykluczyć niestety nie można...,ale jeśli Twoja pozycja w pracy będzie bardzo mocna - to zrób to, zobaczysz jaki będziesz miała z tego ubaw..8) Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaa 08.09.04, 09:51 Pozycja w pracy... :( Raczej poproszę o inny pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: picuś Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 09:53 zamów sobie pyszną pizze. Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_x Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaa 08.09.04, 09:54 ..inny?..proszę bardzo dzisiaj kumulacja w lotku, a kto nie ma szczęścia w pracy to może ma szczęście do dużej wygranej?..8) Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaa 08.09.04, 10:00 Chyba jednak łatwiej będzie zamówic pizze:))Mimo wszystko dziękuję:)) Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_x Re: ..smacznego..8) nt 08.09.04, 10:09 listek_a napisała: > 8 róznych mam zamówic?? ____________ ..nie, tyle to samobójstwo.. ta "8)" to mój promienny uśmiech..8) Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: ..smacznego..8) nt 08.09.04, 10:16 wlaśnie ta 8 mnie zaintrygowała:) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina na poprawe humoru:) 08.09.04, 10:03 Pewnego dnia Pinokio i jego panna zabawiali się jak to panny i drewniani chłopcy mogą się zabawiać. Po wszystkim Pinokio zauważył, ze jego dziewczynę cos gnębi, wiec zapytał, o co chodzi... Dziewczyna westchnęła głęboko i odpowiedziała: - "Jesteś prawdopodobnie najlepszym facetem jakiego w życiu spotkałam, ale za każdym razem kiedy się kochamy, zostawiasz mi drzazgi..." Pinokio dało to do myślenia. Następnego dnia wyruszył szukać rady u swojego twórcy, Gepetto. Gepetto zastanowił się głęboko i po namyśle zasugerował użycie papieru ściernego, który "wygładzi" stosunki Pinokio i jego narzeczonej. Pinokio podziękował wylewnie i ruszył w powrót do domu. Ponieważ Pinokio nie odżywał się długo, Gepetto sądził ze glancpapier rozwiązał wszystkie problemy. Kilka tygodni później Gepetto pojechał do miasta nabyć nowe ostrza w miejscowym sklepiku i ujrzał Pinokio kupującego cały papier ścierny który akurat był na składzie. Gepetto zapytał: - "Jak tam, Pinokio, sprawy musza iść niesamowicie dobrze z dziewczynami, co?" Na co Pinokio odparł: - "Dziewczyny? A komu są potrzebne dziewczyny?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asik Re: na poprawe humoru:) IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 08.09.04, 10:05 Super:-)))))))))) Dużo radości wszystkim życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: na poprawe humoru:) 08.09.04, 10:12 Dzieki:)))) Humor znacznie sie poprawil:) Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaa 08.09.04, 11:15 dobre jedzonko: np. maliny ze śmietaną i z cukrem:) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaa 08.09.04, 11:18 borsuczyca napisała: > dobre jedzonko: np. maliny ze śmietaną i z cukrem:) ja zaraz wypuszcze sie na zer, nie mozna przeciez tylk pracowac:) zoladek tez ma swoje prawa:) Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaa 08.09.04, 11:21 a to się wypuść, dobre jedzonko to podstawa, wiadomo głodny to zły:))) Odpowiedz Link Zgłoś