Dodaj do ulubionych

WYGRALISMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!

02.12.06, 08:55
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAsmile)))))))))))))))))
Obserwuj wątek
    • lajton Re: WYGRALISMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! 02.12.06, 08:56
      a o so chozi??
      • maretina Re: WYGRALISMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! 02.12.06, 08:56
        wygralismy z bulgaria!!!!!!!!!!!
        • lajton Re: WYGRALISMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! 02.12.06, 08:58
          o bożesztymój! debesciaki z nas, ni ma co!
    • vandikia Re: WYGRALISMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! 02.12.06, 08:58
      smile))))))))))) p i e k n i e smile))))

zaczne handlowac chyba zdjeciami, ktore mam z siatkarzami
      aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
      aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
      smile))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
      • lajton Re: WYGRALISMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! 02.12.06, 08:59
        po ile sprzedajesz?
        • vandikia Re: WYGRALISMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! 02.12.06, 08:59
          bezcennne są , żartowalam oszywiscie smile))))
          • lajton Re: WYGRALISMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! 02.12.06, 09:00
            ja oszywiscie tez
            gdzie bylas jak Cie nie bylo?
            • vandikia Re: WYGRALISMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! 02.12.06, 09:01
              byłam za górami za lasami smile
              wpadłam okazyjnie pocieszyc sie z meczu smile
              no i spadam juz smile papa smile
              • pszczolaasia Re: WYGRALISMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! 02.12.06, 09:08
                czemu?
                • vandikia Re: WYGRALISMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! 02.12.06, 09:10
                  bo nie ma dżemu tongue_out

a teraz naprawde...3...2...1..odmeldowuje sie pani generałowo smile
                  • pszczolaasia Re: WYGRALISMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! 02.12.06, 09:12
                    VANDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • maretina Re: WYGRALISMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! 02.12.06, 09:05
        ha! polowa z nich grala w olsztyniesmile
        a ja w tamtym roku nie wykorzystalam karnetu ma mecze AZS olsztyn. no obciach!
        • vandikia Re: WYGRALISMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! 02.12.06, 09:08
          z kolezanka mialysmy faze w okresie matur smile jezdzilysmy na mecze - najwieksze
          przezycie mecz z Grecja na torwarze.
          bylysmy na kameralnym spotkaniu z siatkarzami. na pierwszym z papke,
          świderskim, murkiem, śp. gołasiem, a na drugim z papke, śp. gołasiem,
          bąkiewiczem i prusem. tego sie nie zapomina smile
    • dziewice Re: WYGRALISMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! 02.12.06, 09:03
      takze moglem zostac wybitnym sportowcem smile hehe

nie wiedziec czemu gosc ktory uczyl mnie siatki stwierdzil, ze - tu cytuje:

abym sie nie przyznawal ze uczyl mnie siatki smile))

ciekawe co chcial przez to powiedziec smile))))))))))))
      • raduch Re: WYGRALISMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! 02.12.06, 09:05
        Pewnie to co inny mojemu koledze: z takim wzrostem i koordynacją ruchów to się
        nadajesz... do malowania sufitów. wink
        • dziewice Re: WYGRALISMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! 02.12.06, 09:08
          hehehehe dobre smile
    • pszczolaasia Re: WYGRALISMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! 02.12.06, 09:07
      NOOOO!!!!!!big_grinDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    • dziewice Re: WYGRALISMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! 02.12.06, 09:11
      jakbyscie mialy swoja druzyne smile to moge przychodzic na Wasze mecze smile)))))))
      • maretina Re: WYGRALISMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! 02.12.06, 09:11
        dziewice napisał:

> jakbyscie mialy swoja druzyne smile to moge przychodzic na Wasze mecze smile)))))))
        >
        >

a wymienisz sie z nami podkoszulkmi?smile
        • pszczolaasia :DDDD n/t 02.12.06, 09:13
          • to-wlasnie-ja Re: :DDDD n/t 02.12.06, 09:14
            Kocham naszych siatkarzy smile))))))))) teraz to juz calkiem jestem zachrypnieta smile
            • maretina Re: :DDDD n/t 02.12.06, 09:16
              a ja przypadkowo podczas ogladania meczu nauczylam dziecko robic gest
              marcinkiewicza: yes!yes!yes!big_grin
        • dziewice Re: WYGRALISMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! 02.12.06, 09:18
          yeeeeeeeeeeeeeeeeesssssssssssssssssssssssssssssssssss smile
    • monalisa.pl YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS SSSSSSSSSSSSSSSSS 02.12.06, 10:15

• six_a Re: WYGRALISMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! 02.12.06, 10:20
      ale normalnie fuksem
      smile
      • monalisa.pl Re: WYGRALISMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! 02.12.06, 10:23
        jakim fuksem?????
        wygrał lepszy a wiadomo kto jest najlepszy - 10 meczy wygrane wiec nie pisz o
        fuksie!
        • six_a Re: WYGRALISMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! 02.12.06, 10:26
          fuksem, bo nie było wyraźnej przewagi po żadnej stronie, a kilka razy tośmy se
          korzystali z ich błędów, a nie z naszych atutów.
          taka jest moja ocena dzisiejszego spotkania.
          • maretina Re: WYGRALISMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! 02.12.06, 10:49
            nie fuksem. fakt, walka wyrownana, ale czego sie spodziewac na tym etapie
            rozgryweksmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka