maretina 02.12.06, 08:55 AAAAAAAAAAAAAAAAAAA))))))))))))))))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lajton Re: WYGRALISMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! 02.12.06, 08:56 a o so chozi?? Odpowiedz Link
maretina Re: WYGRALISMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! 02.12.06, 08:56 wygralismy z bulgaria!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
lajton Re: WYGRALISMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! 02.12.06, 08:58 o bożesztymój! debesciaki z nas, ni ma co! Odpowiedz Link
vandikia Re: WYGRALISMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! 02.12.06, 08:58 ))))))))))) p i e k n i e )))) zaczne handlowac chyba zdjeciami, ktore mam z siatkarzami aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
lajton Re: WYGRALISMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! 02.12.06, 08:59 po ile sprzedajesz? Odpowiedz Link
vandikia Re: WYGRALISMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! 02.12.06, 08:59 bezcennne są , żartowalam oszywiscie )))) Odpowiedz Link
lajton Re: WYGRALISMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! 02.12.06, 09:00 ja oszywiscie tez gdzie bylas jak Cie nie bylo? Odpowiedz Link
vandikia Re: WYGRALISMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! 02.12.06, 09:01 byłam za górami za lasami wpadłam okazyjnie pocieszyc sie z meczu no i spadam juz papa Odpowiedz Link
vandikia Re: WYGRALISMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! 02.12.06, 09:10 bo nie ma dżemu a teraz naprawde...3...2...1..odmeldowuje sie pani generałowo Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: WYGRALISMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! 02.12.06, 09:12 VANDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
maretina Re: WYGRALISMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! 02.12.06, 09:05 ha! polowa z nich grala w olsztynie a ja w tamtym roku nie wykorzystalam karnetu ma mecze AZS olsztyn. no obciach! Odpowiedz Link
vandikia Re: WYGRALISMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! 02.12.06, 09:08 z kolezanka mialysmy faze w okresie matur jezdzilysmy na mecze - najwieksze przezycie mecz z Grecja na torwarze. bylysmy na kameralnym spotkaniu z siatkarzami. na pierwszym z papke, świderskim, murkiem, śp. gołasiem, a na drugim z papke, śp. gołasiem, bąkiewiczem i prusem. tego sie nie zapomina Odpowiedz Link
dziewice Re: WYGRALISMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! 02.12.06, 09:03 takze moglem zostac wybitnym sportowcem hehe nie wiedziec czemu gosc ktory uczyl mnie siatki stwierdzil, ze - tu cytuje: abym sie nie przyznawal ze uczyl mnie siatki )) ciekawe co chcial przez to powiedziec )))))))))))) Odpowiedz Link
raduch Re: WYGRALISMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! 02.12.06, 09:05 Pewnie to co inny mojemu koledze: z takim wzrostem i koordynacją ruchów to się nadajesz... do malowania sufitów. Odpowiedz Link
dziewice Re: WYGRALISMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! 02.12.06, 09:08 hehehehe dobre Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: WYGRALISMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! 02.12.06, 09:07 NOOOO!!!!!!DDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
dziewice Re: WYGRALISMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! 02.12.06, 09:11 jakbyscie mialy swoja druzyne to moge przychodzic na Wasze mecze ))))))) Odpowiedz Link
maretina Re: WYGRALISMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! 02.12.06, 09:11 dziewice napisał: > jakbyscie mialy swoja druzyne to moge przychodzic na Wasze mecze ))))))) > > a wymienisz sie z nami podkoszulkmi? Odpowiedz Link
to-wlasnie-ja Re: :DDDD n/t 02.12.06, 09:14 Kocham naszych siatkarzy ))))))))) teraz to juz calkiem jestem zachrypnieta Odpowiedz Link
maretina Re: :DDDD n/t 02.12.06, 09:16 a ja przypadkowo podczas ogladania meczu nauczylam dziecko robic gest marcinkiewicza: yes!yes!yes! Odpowiedz Link
dziewice Re: WYGRALISMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! 02.12.06, 09:18 yeeeeeeeeeeeeeeeeesssssssssssssssssssssssssssssssssss Odpowiedz Link
six_a Re: WYGRALISMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! 02.12.06, 10:20 ale normalnie fuksem Odpowiedz Link
monalisa.pl Re: WYGRALISMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! 02.12.06, 10:23 jakim fuksem????? wygrał lepszy a wiadomo kto jest najlepszy - 10 meczy wygrane wiec nie pisz o fuksie! Odpowiedz Link
six_a Re: WYGRALISMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! 02.12.06, 10:26 fuksem, bo nie było wyraźnej przewagi po żadnej stronie, a kilka razy tośmy se korzystali z ich błędów, a nie z naszych atutów. taka jest moja ocena dzisiejszego spotkania. Odpowiedz Link
maretina Re: WYGRALISMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! 02.12.06, 10:49 nie fuksem. fakt, walka wyrownana, ale czego sie spodziewac na tym etapie rozgrywek Odpowiedz Link