andreas3233 07.01.15, 15:46 urbanislandz.com/2014/11/12/kim-kardashian-breaking-the-internet-paper-mag-photo/ Czy umiecie tak nalewac szampana? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
soulshuntr Re: Kim Kardashian 07.01.15, 21:08 Jasne. To co ona prezentuje to jest w ogole level preschool tak BTW. Ja to jak nalewam to mi wychodza kola olimpijskie po drodze i serduszko przed samym wlaniem sie do kieliszka. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Kim Kardashian 07.01.15, 21:22 lordoza z fotoszopa, tego jeszcze nie było. ale przynajmniej nalałam se "szampana" z inspiracji, że tak to ujmę. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Kim Kardashian 08.01.15, 20:20 andreas3233 napisał: > urbanislandz.com/2014/11/12/kim-kardashian-breaking-the-internet-paper-mag-photo/ > Czy umiecie tak nalewac szampana? Nie, bo nie mamy takiego zdolnego grafika. Ani takiego monstrualnego dupska. A ty umiesz? > > > > > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
fuzja_jadrowa Re: Kim Kardashian 09.01.15, 09:59 Przecież ta jej dupa nadaje się do cyrku jako zniekształcenie stulecia. Nie ma czym się chwalić. Odpowiedz Link Zgłoś
czoklitka Re: Kim Kardashian 10.01.15, 20:08 Saartjie Baartman trafiła do cyrku. Może na jej tyłku też nalewano szampana... Jery, co za idiotyzm z tym szampanem na dupce. Odpowiedz Link Zgłoś
czoklitka Re: Kim Kardashian 09.01.15, 14:13 nie, nie umiem. ale wstrętny tyłek. takiego czegoś nie powinno się w ogóle rozpowszechniać. Odpowiedz Link Zgłoś
expir Re: Kim Kardashian 10.01.15, 16:50 W zdjeciu kwestia wizualna jest nieistotna, fota jest kontrowersyjna i ma głębszy sens, poczytaj o Jones i dalej i potem zastanów się nad przesłaniem Kim, aczkolwiek nie sądzę aby była niedoinformowana, ma od tego zapewne sztab ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
czoklitka Re: Kim Kardashian 10.01.15, 17:05 po obejrzeniu tej cudacznej dupeczki nie chce mi się myśleć nad ukrytymi sensami tego zdjęcia, choćby miało takich z dziesięć i bardzu mundrych. Odpowiedz Link Zgłoś
czoklitka Re: Kim Kardashian 10.01.15, 20:12 tej cudacznej dupeczki z tym cudacznym szampanem, ma się rozumieć Odpowiedz Link Zgłoś
mendigo Re: Kim Kardashian 11.01.15, 20:21 A mnie się dupa podoba. Tzn. ogólnie kształty. Reszta mi się nie podoba, tzn. nie lubię kobiet zarabiających w mediach dupą i li tylko z dupy słynących. Wszystko jedno czy to Kardaszian czy Siwiec. To dość obrzydliwe: "Patrzcie na mnie, mam wielką dupę, cycki, piękną twarz itd., więc zrobię na tym karierę". Rozumiem pomagać sobie ciałem (jak Doda), ale kompletny pustak, który nic poza ciałem nie ma? Nie no, to jest zwyrodniałe. Odpowiedz Link Zgłoś
czoklitka Re: Kim Kardashian 11.01.15, 20:33 Wiesz, mam w nosie to, kto czym tam sobie zarabia, bo szołbiznesem się nie interesuję i nie śledzę. Natomiast dla mnie totalna głupotą jest położenie sobie kieliszka na dupsko i mówienie, że ma to mieć jakiś głębszy sens i wszyscy maja podziwiać (ten sens). Odpowiedz Link Zgłoś
zbyfauch Re: Kim Kardashian 11.01.15, 20:55 Sens jest pojęciem względnym a prawdziwa sztuka bezużyteczna. Jaki sens ma na przykład emitowanie dźwięków za pomocą basetli? Ani tego nie zjesz ani nie wypijesz ... Odpowiedz Link Zgłoś
czoklitka Re: Kim Kardashian 11.01.15, 21:18 >Jaki sens ma na przykład emitowanie dźwięków za pomocą basetli? daje muzykę, czyli coś co człowiek raczej lubi, jest miłe dla ucha, daje człowiekowi radość; a ten kieliszek i zniekształcona pupa nie są miłe dla moich oczu (a dla twoich, że tak z ciekawości spytam, są?). co do sensu - expir napisała, że ma mieć to jakiś głębszy sens, więc poczekajmy na jej wywód. jak dla mnie kieliszek na tyłku nie jest żadną sztuką, a pomyłką. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: Kim Kardashian 12.01.15, 08:40 czoklitka napisała: > a ten kieliszek i zniekształcona pupa nie są miłe dla moich oczu (a dla twoich, > że tak z ciekawości spytam, są?). Dla ciebie nie są miłe, tak jak nie każda muzyka jest miła dla twoich uszu. Na pewno są tacy, dla których widk tej d...y jest miły. Odpowiedz Link Zgłoś
czoklitka Re: Kim Kardashian 12.01.15, 13:37 nie ma chyba muzyki niemilej dla moich uszu. nawet disco polo lub skrzypce po muzycznym detoksie będą mi się podobać. >Na pewno są tacy, dla których widk tej d...y jest miły. powątpiewam. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: Kim Kardashian 12.01.15, 13:45 czoklitka napisała: > nie ma chyba muzyki niemilej dla moich uszu. nawet disco polo lub skrzypce po m > uzycznym detoksie będą mi się podobać. No niech będzie, choć wątpię, ale ja i miliony innych ludzi wręcz nie cierpią pewnych rodzajów muzyki. > >Na pewno są tacy, dla których widk tej d...y jest miły. > > powątpiewam. Ja nie powątpiewam - sama znam dwóch takich, którzy są miłośnikami tego typu tyłków, a lektura internetu dotarcza dowodów na istnienie wielu innych. Odpowiedz Link Zgłoś
czoklitka Re: Kim Kardashian 12.01.15, 13:51 >Ja nie powątpiewam - sama znam dwóch takich, którzy są miłośnikami tego typu tyłków, a >lektura internetu dotarcza dowodów na istnienie wielu innych. ciekawe czy są oni fanami stawiania też durnostojek na zadkach. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: Kim Kardashian 12.01.15, 13:58 czoklitka napisała: > ciekawe czy są oni fanami stawiania też durnostojek na zadkach. Raczej nie. Z tego co wiem wynika, że wolą przyklejanie się do takich zadków w celach niekoniecznie prokreacyjnych. Odpowiedz Link Zgłoś
zbyfauch Re: Kim Kardashian 15.01.15, 23:52 czoklitka napisała: > daje muzykę Led Zeppelin - In My Time of Dying - 1975 Earls Court Odpowiedz Link Zgłoś
mendigo Re: Kim Kardashian 11.01.15, 20:57 A mnie z kolei kieliszek nie robi. Choć wolałabym, żeby się kolejką owinęła i puściła wagonik. Cóż, może w kolejnym odcinku. Odpowiedz Link Zgłoś
czoklitka Re: Kim Kardashian 11.01.15, 21:29 >Choć wolałabym, żeby się kolejką owinęła i puściła wagonik. Cóż, może w kolejnym odcinku. żeby była jeszcze większa i szersza? a niech się owija. w końcu z czegoś trzeba żyć. Odpowiedz Link Zgłoś
mendigo Re: Kim Kardashian 11.01.15, 21:31 A na końcu wagonik wjeżdża do tunelu! Ha, to by była okładka... Szampan jest dla dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
mendigo Re: Kim Kardashian 11.01.15, 21:45 A widzisz. Od razu jest inna rozmowa, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
czoklitka Re: Kim Kardashian 11.01.15, 21:51 no. tak mi zagrałaś na wyobraźni, że zaczęłam myśleć o wagonikach nie mogących zdecydować się, w którą stronę jechać. Odpowiedz Link Zgłoś
mendigo Re: Kim Kardashian 11.01.15, 22:06 Zdezorientowane wagoniki znaczy? Wagoniki o odmiennej orientacji? Czy może tylko poszukujące? Ciekawe, ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
czoklitka Re: Kim Kardashian 12.01.15, 13:44 dokładnie tak. I dużo tych wagoników i duża lokomotywa. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Jakie jest przesłanie tego d...ska? 11.01.15, 20:08 Bo mi się nie chce czytać. Odpowiedz Link Zgłoś
molly_wither Re: Kim Kardashian 09.01.15, 18:39 Nie mam na czym postawic kieliszka. Odpowiedz Link Zgłoś