molly_wither 01.04.15, 20:24 Czy znacie takie osoby?Dzisiaj zrobilam test i mi wyszlo, że...Jak w tytule. Ide sie zab(p)ic. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
samuela_vimes Re: Ciąża po 50tce 01.04.15, 20:30 lepiej idź do gina, hormony lubią płatać figla w tym wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
samuela_vimes Re: Ciąża po 50tce 01.04.15, 20:31 albo dalam się nabrać na prima aprilis. Odpowiedz Link Zgłoś
molly_wither Re: Ciąża po 50tce 01.04.15, 20:45 Dokladnie, prima aprilis :) na szczescie. (albo nie...) samuela_vimes napisała: > albo dalam się nabrać na prima aprilis. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Ciąża po 50tce 01.04.15, 21:23 molly_wither napisał(a): > Dokladnie, prima aprilis :) na szczescie. (albo nie...) > samuela_vimes napisała: > > > albo dalam się nabrać na prima aprilis. prima aprilis to by był w stylu: krytyksystemuedukacji rozszedł się z jeriominą dla Sibeliusa. albo maly.jasio ma 24 lata i jest młodszy od wezsie o 45 lat. albo sixa nie ma kota albo kryska i ziuta nie są już z paco albo eat i graf rysują na szkle potworski odnalazł gęgę gęgawę na motocyklu .....kalllka już tu nie mieszka Odpowiedz Link Zgłoś
molly_wither Re: Ciąża po 50tce 02.04.15, 18:31 Nie jestes kobieta po 50tce wiec sie nie wtracaj. Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: Ciąża po 50tce 01.04.15, 20:47 Właśnie chciałam to napisać. Selavi! Molly...żartów sobie z tego nie rób,bo Cię Bozinka "pokoro" Serio serio! P.s.: To pocieszające,że Ci się chce i czas masz na takie bezeceństwa! A tfu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarna.baba Re: Ciąża po 50tce 01.04.15, 21:00 Śmieszne, ale tylko trochę. Moja koleżanka była ostatnio w szpitalu na jakimś zabiegu, gdzie szykowała się do porodu kobitka lat 58. Jak przestała miesiączkować była przekonana, że to menopauza. Więc dobrze radzę: ostrożnie z takimi żartami. Odpowiedz Link Zgłoś
fuzja-jadrowa Re: Ciąża po 50tce 02.04.15, 14:55 > Więc dobrze radzę: ostrożnie z takimi żartami. Zabrzmiało, jakby to od żartów się zachodziło. Odpowiedz Link Zgłoś
molly_wither Re: Ciąża po 50tce 02.04.15, 18:32 Nie uwazam,zeby dziecko, nawet po 50tce bylo kara. Szczegolnie, kiedy sie ma tylko jedno. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Ciąża po 50tce 01.04.15, 20:56 Przed niemal czterdziestoma laty moja mama leżała na sali z kobietą, która za każdym razem, kiedy jej przynoszono dziecko do karmienia, zalewała się łzami. Pielęgniarki wpadały w szał i mówiły, że ma się opanować, bo to szkodzi dziecku. To było pierwsze dziecko tej kobiety, ona płakała ze wzruszenia, bo skończyła 50 lat i naturalnie zaszła po raz pierwszy w ciążę i urodziła, a całymi latami nie mogła. I to nie żart primaaprilisowy. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Ciąża po 50tce 01.04.15, 21:11 alpepe napisała: > I to nie żart primaaprilisowy. natomiast żartem jest to, ze nie piszesz ni słowa o ojcu! a może ona zalała się bo zaszła z dwudziestolatkiem? może nie o dziecko jej chodziło ani pielęgniarki....hę? dla Ciebie muzyczka i przemyśl to sobie... kobieto! www.youtube.com/watch?v=bDqnWAPbk-o Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Ciąża po 50tce 02.04.15, 19:23 Mario, jesteś w takim wieku, że powinieneś wiedzieć o ówczesnym zakazie wstępu dla ojców i od/z/wiedzających na położnictwie. Stąd brak relacji. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Ciąża po 50tce 01.04.15, 21:07 jak się ojciec nie przyzna zaadoptuję! jak Boga kocham! zawsze chciałem mieć dziecko! Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.l.a_syrenka Re: Ciąża po 50tce 01.04.15, 21:59 Kawał, czy nie kawał? Taka"późna wpadka" ostatnio zapraszała mnie na swój ślub ;-) To najładniejsze dziecko z dorobku rodziców. Pamiętam jak mamusia płakała, a tatuś jeszcze bardziej, myśleli o przerwaniu..., a tu moment i dziecko się zestarzało teraz poszło w świat... A rodzice ciągle mlodzi;-) chociaż starzy. Może nie każdemu to się udaje, ale jak przyszedł dzidziuś, to brali się w garść i nie zgrzybieli. Na szczęście córka trochę pomogła, bo swoje już miała spore. Odpowiedz Link Zgłoś
kill.emall Re: Ciąża po 50tce 02.04.15, 13:57 Gdyby jakakolwiek znana mi 50. zrobiła test i wyszedłby jej pozytywny, to raczej podejrzewałabym nowotwór albo inne schorzenie, a nie ciążę. Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.l.a_syrenka Re: Ciąża po 50tce 02.04.15, 16:32 Pierwsze pytanie w takim wypadku: czy jeszcze nie przekwitła. Moja malutka przestała tykać dopiero przed 60-tym rokiem życia, mam nadzieję, że nie odziedziczyłam po niej długoterminowej bomby:-( Odpowiedz Link Zgłoś
molly_wither Re: Ciąża po 50tce 02.04.15, 18:36 Lekarzem jestes? Wczoraj czytalam o 53 latce w Anglii, ktora urodzila wlasnie, wielce zdziwiona, bo nie miesiaczkowala od dawna. I oczyiwscie przeszczesliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.l.a_syrenka Re: Ciąża po 50tce 02.04.15, 19:04 Nie jestem lekarzem. Mam coś odszczekać? Ps. W tekście wyżej miało być " moja matka ". Odpowiedz Link Zgłoś
molly_wither Re: Ciąża po 50tce 02.04.15, 19:57 Jestes tak wyszczekana ,ze nie musisz:) m.a.l.a_syrenka napisała: > Nie jestem lekarzem. Mam coś odszczekać? > Ps. W tekście wyżej miało być " moja matka ". Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.l.a_syrenka Re: Ciąża po 50tce 02.04.15, 20:10 Oj, nieprzyjemnie mi, gdy zastanawiam się nad "wyszczekaniem" w moim wypadku:-( nie myślałam tak o sobie, a tu niemiłe odkrycie.. Odpowiedz Link Zgłoś
molly_wither Re: Ciąża po 50tce 02.04.15, 20:35 Sama chcialas wyszczekac, zastanow sie, o co ci chodzi dziecko. m.a.l.a_syrenka napisała: > Oj, nieprzyjemnie mi, gdy zastanawiam się nad "wyszczekaniem" w moim wypadku:- > ( nie myślałam tak o sobie, a tu niemiłe odkrycie.. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Ciąża po 50tce 02.04.15, 21:01 to nie było do ciebie, nie przejmuj się. ustaw drzewko i będziesz widzieć, kto komu odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.l.a_syrenka Re: Ciąża po 50tce 02.04.15, 21:25 Trochę techniki i się człowiek gubi;-) Odpowiedz Link Zgłoś
molly_wither Re: Ciąża po 50tce 03.04.15, 19:27 Drzewka sie sadzi...raczej... six_a napisała: > to nie było do ciebie, nie przejmuj się. > ustaw drzewko i będziesz widzieć, kto komu odpowiada. > Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Ciąża po 50tce 02.04.15, 21:00 chyba właśnie wynalazłaś nową metodę diagnostyki raka, lecę po test. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Ciąża po 50tce 02.04.15, 21:26 czytam, tylko akurat nie o tym. ale też się liczy. Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.g No, bez jaj 03.04.15, 13:29 Po 50-tce to juz chyba powinno byc dawno po przekwicie!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie, nie znam. Sama mam po 30-tce dzieci, dzis uwazam, ze to za pozno. Kram zamknelam, wiecej nie rodze, za stara jestem. Chce pozyc. Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: No, bez jaj 03.04.15, 15:02 ..Za późno? Hmm, z postu wynika, ze dość wcześnie mialas (dzieci) Odpowiedz Link Zgłoś
molly_wither Re: No, bez jaj 03.04.15, 19:27 A wlasnie z jajami! mrs.g napisała: > Po 50-tce to juz chyba powinno byc dawno po przekwicie!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie, n > ie znam. Sama mam po 30-tce dzieci, dzis uwazam, ze to za pozno. Kram zamknelam > , wiecej nie rodze, za stara jestem. Chce pozyc. Odpowiedz Link Zgłoś
dziala_nawalony Re: No, bez jaj 03.04.15, 19:37 molly_wither napisał(a): > A wlasnie z jajami! Molly, wydziergalas juz swoje, wielkanocne? > > Odpowiedz Link Zgłoś
molly_wither Re: No, bez jaj 03.04.15, 20:57 Ze niby na szydelku czy jak? dziala_nawalony napisał: > molly_wither napisał(a): > > > A wlasnie z jajami! > > > Molly, wydziergalas juz swoje, wielkanocne? > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy po 50-tce to sie juz seksu nie robi. 03.04.15, 21:13 nie uczyli tego na rekolekcjach ? Odpowiedz Link Zgłoś