Gość: katka IP: *.core.hp.com 13.09.04, 11:04 jak mam się do tego przekonać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niedzwiedzica_sousie Re: miłość francuska 13.09.04, 11:04 a dlaczego musisz się do tego "przekonywać"? co ci nie odpowiada? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margie Re: miłość francuska IP: *.kcp.pl / 213.241.45.* 13.09.04, 11:13 do tego sie nie mozna przekonac. Mozna sie tego nauczyc albo pozbyc zahamowan. Podtawa to milosc do partnera, otwartosc, musisz mu powiedziec co ci pzreszkadza. Co cie odstrecza? Tu nalezy szukac powodu. Moze wizyta u seksuologa? Moja kolezanka ma z tym problem, jest mezatka od 10 lat i nie moze sie pzremoc, mimo, z e bardzo chce. Ale wychowanie zrobilo swoje.... Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: miłość francuska 13.09.04, 11:17 a ja śmiem twierdzić, że miłość nie jest do tego potrzebna :)) higiena - na pewno! Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: 13.09.04, 12:03 nic to był mój wyraz radości, że podzielasz mój pogląd co w tym złego? Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: 13.09.04, 12:09 chyba poglądy wszystkich nie są takie same, bo mój post był polemiką do poprzedniego Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: 13.09.04, 12:11 praktykujacy "francuzi" sa jak jeden maz za higiena. Co do uczucia, to juz kwestia indywidualna :) Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: 13.09.04, 12:13 nie gadałam z wszystkimi a znając życie i różnorodność upodobań seksualnych, może z tym być różnie Napoleon życzył sobie by jego kochanka nie myła się przynajmniej tydzień przed spotkaniem Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet Re: 13.09.04, 12:32 czytając ksiązkę bądź oglądając film (szczególnie historyczny- kiedy to nie było bidetów) zastanawia mnie zawsze seks znienacka bohaterów-myślę sobie "do cholery przecież nie było żadnej sceny o tym że są wykąpani...facet wraca z wojny, padają sobie w ramiona i do wyra itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margie Re: miłość francuska IP: *.kcp.pl / 213.241.45.* 13.09.04, 11:29 no dobra, zagalopowalam sie:) pozadanie, podniecenie, ok? O higienie nie napisalam, bo to dla mnie oczywiste.... Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: miłość francuska 13.09.04, 12:09 zapomnieliscie o namietnych ustach i jzyku;))) Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: miłość francuska 13.09.04, 20:40 ale z czym masz problem czy ze zrobieniem swemu panu loda czy z udostepnieniem sie?? bo to roznica?? Odpowiedz Link Zgłoś