Dodaj do ulubionych

sposoby na szwagierki

30.07.15, 22:52
w naszym środowisku pojawiła się ponad rok temu. kobieta naszego kolegi przyjaciela. wszystko chce oficjalizować, nie umie przyjąc postawy maksymalnie koleżeńskiej w relacjach. narzuca mi się z sesją zdjęciową, co mi wybitnie nie pasuje, a ona tego nie rozumie. ze względu na kumpla przyjaciela trudno jej powiedzieć prosto z mostu. Jak to rozgrywać ? Wszyscy chyba mają jej coś do zarzucenia. chce być koniecznie liderką gustu i estetyki. musicie mieć jakieś sposoby. Kompletnie odseparować jej się nie da. Tutaj nawet przypadkowo na nią wpadnę i tak się z resztą zdarza. zawsze wtedy sypnie jakimś siarzastym tekstem. Dzisiaj tropiła moje i kryśki zawiłe drogi i wyszło jej, że kryśka coś ściemnia. Jak się dowie , że ktoś jest w delegacji na jedną noc, to sugeruje , że dymał coś na boku i takie tam.
Obserwuj wątek
    • czoklitka Re: sposoby na szwagierki 30.07.15, 23:18
      >narzuca mi się z sesją zdjęciową, co mi wybitnie nie pasuje,
      > a ona tego nie rozumie. ze względu na kumpla przyjaciela trudno jej powiedzieć
      > prosto z mostu.

nie rozumie, jak jej mówisz, że "wybitnie nie pasuje"? Ze względu na przyjaciela kumpla czy kumpla-przyjaciela? Może nie rozumie co do niej mówisz?
      • paco_lopez Re: sposoby na szwagierki 31.07.15, 09:54
        kumpel-przyjaciel. U mnie nie da się zostać przyjacielem jeśli nie było się dobrym kumplem. To w zasadzie kuzyn. Ona rzeczywiście nie rozumie co do niej mówię. Nie wiem dlaczego jest taka nahalna z tymi sesjami zdjęciowymi.
        • czoklitka Re: sposoby na szwagierki 31.07.15, 11:13
          >Nie wiem dlaczego jest taka nahalna z tymi sesjami zdjęciowymi.

Nie wiem, czy tego próbowałeś, czy nie, ale ja po pierwsze spytałabym się czemu jej tak zależy na tej sesji, a po drugie powiedziałabym, że niestety nie mam czasu, ale może mogłabym kogoś jej polecić czy popytać się wśród znajomych czy nie mają ochoty sobie fotek postrzelać. ;)
          • paco_lopez Re: sposoby na szwagierki 31.07.15, 11:55
            ona ma już takich co lubią pozować i robi im te modelowe foty.już ze trzy razy jej odmawiałem, a ostatnio pisze do mnie na massangerze, którą mam koszulkę założyć w sobotę ( jest impreza w szwagrolandzie) bo mi zdjęcia chce porobić i wszystko tak ustawia, że niby się juz zgodziłem. Przychodzi wczoraj i twierdzi raczej niż pyta czy dam się fotografować, jakobym leciał w to jak w dym, a ja na to, że mnie rozwala jak widzę kiedy ludzie robią sobie fotki pozowane z dwoma uniesionymi do góry palcami itp i w to nie wchodze. Pytanie jej czemu jej tak zależy doprowadzać będzie w konsekwencji do doszukiwania się jakichś moich słabości lub kompleksów. Mnie wystarczy w lustro popatrzeć i wiem , ze jestem do zjedzenia, po xuj mi jeszcze jakieś pozy i miny. Jak mi będzie potrzeba to sobie selfa zrobię i mnie polajkują na fb ci co trzeba i tyle mi wystarczy do wszelkiego lansu. To i tak dużo.
            • czoklitka Re: sposoby na szwagierki 31.07.15, 12:07
              Oj, na nią to tylko jakaś konkretna odmowa może podziała, typu: "pani droga, niech mi pani da święty spokój z tymi fociami, nie interesuje mnie to, mnie wystarczy w lustro popatrzeć i wiem , ze jestem do zjedzenia, po xuj mi jeszcze jakieś pozy i miny. Jak mi będzie potrzeba to sobie s
              elfa zrobię i mnie polajkują na fb ci co trzeba i tyle mi wystarczy do wszelkie go lansu. To i tak dużo... I nie ch mnie tak już pani nie męczy" Ja bym tak powiedziala. Wiesz, na pewnych ludzi trzeba użyć ostrej reakcji a nie się z nimi cackać bo i tak się nie połapią.
              Ale fajnie Ci to wyszło. ;D
            • kalllka Re: sposoby na szwagierki 31.07.15, 12:21
              O rany, paki, ależ dzielisz włos na czworo. Co to za problem!?
              - wez uruchom swoją ,niech porządek zrobi z kolaska. Albo kolegę przyjaciela uświadomić ze tamta castingi robi.
              W końcu jakim prawem cudza kobita/ na czole/ ma ci bruździć ?
              • paco_lopez Re: sposoby na szwagierki 31.07.15, 13:44
                dziele włos na czworo, bo to jest forum do dzielenia włosa na czworo. Tylko skąd ten włos się pytam ? kolega przyjaciel chodzi teraz bardziej tak jak mu tamta zagra. Chociaż są wyraźne symptomy, że ją umie temperować. Moja jeszcze bardziej stroni od kolaski niż ja. Chociaż na jakiś pierwszy rzut oka wyglądają jakby miały wspólny temat itd. Jak już się rozstaną to moja wywraca oczami i póka się w czoło.
                • kalllka Re: sposoby na szwagierki 31.07.15, 15:23
                  No tak, zwyczajowo,. forum do dzielenia na czworo, z reguły do rozmawiania.
                  Skoro o włos pytasz, włos z głowy kucharki, nie przestrzegała zasad- bhp. Możesz go wyjąc z zupy i masz problem z głowy. Nie wyjmiesz, będziesz rozkminiac,. czyj i wuj,. do .,., śmierci.
                  Kryska, jak znam baby w tym wieku, a znam- patrzy na twoje reakcje,. cdn.
                  Kolega. kolega chodzi bo mu tamta leży i nie zawraca głowy. Założę się, ze aktualnie ma kolega zarabiscie ważny projekt do realizacji, a baba mu pomaga,.
                  Tak to jest gdy się pracuje w środowisku z pionowa chierarchizacja "potrzeb".

Moja rada, załóż jej czepek na łeb i zrób jej z nienacka fotkę. Niech wie, ze masz fikuśny pogląd życie i lajke na jej obecność.
                  • kalllka Re: sposoby na szwagierki 31.07.15, 15:26
                    Winno być: " hierarchizacja potrzeb"
                • varia1 Re: sposoby na szwagierki 04.08.15, 16:27
                  skomplementuj jakos przy wszystkich te kobite, kryśce powiedz, że fajna, to cie sama od niej odseparuje i będziesz miał z głowy nie tylko sesje ale i nawet i "czesc" na ulicy jej nie powiesz
                  • paco_lopez Re: sposoby na szwagierki 04.08.15, 22:17
                    Nieracjonalne. Kryśka z resztą nie uwierzy, że lecę na taki baleron.
                    • six_a Re: sposoby na szwagierki 04.08.15, 22:21
                      kryśka ją podstawiła, żebyś się czymś zajął.

tej wersji jeszcze nie było? czy była?
                    • varia1 Re: sposoby na szwagierki 05.08.15, 10:52
                      na intelekt leć :)
                      albo może chociaż biust ma większy niż Kryśka, to często działa, już ostatnio w jakimś wątku było, chyba tym o karmieniu
                      • paco_lopez Re: sposoby na szwagierki 06.08.15, 11:06
                        No i weź leć, paco leć. Ferdydurke mi się przypomina. Jak zachwyca jak nie zachwyca. Ja tu w nowej/starej okolicy widziałem całe mnówstwo innych od których krysia powinna mnie separować. Ta jest na przedostanim. Na ostatnim sąsiadka z naprzeciwka, której dwadzieścia pare lat temu odmówiłem partnerowania na studniówce. Uraz jej do dzisiaj został . W Piotrze i Pawle zawsze się znajdzie jakaś , za którą ide sobie z koszykiem dla sportu i patrzę co się będzie działo. Jest ciekawie wystarczająco i nie zamierzam się mizdrzyć do kobiety która ani urodą ani intelektem/poczuciem humoru mi nie podchodzi. cdn
                        • varia1 Re: sposoby na szwagierki 07.08.15, 14:36
                          no to masz problem, chłopie ;)
                          • paco_lopez Re: sposoby na szwagierki 08.08.15, 22:12
                            Coś mnie jednak ustawia do niej lepiej, bo słyszę jak muzykę nastawi ze swojego sprzętu, to mnie ciekawi i podoba mi się na serio. Te koszulki co od niej kupiłem, działają, jak powinny. Nie jest tak najgorzej, bo jakby setowała coś czego nie trawię, albo w kółko grała cztery takie same kawałki. Może ona sztywnieje gdzieś jak mnie widzi. Przez tydzień jej nie widziałem.
    • six_a Re: sposoby na szwagierki 30.07.15, 23:28
      a która to szwagierka w tej opowieści?
      • paco_lopez Re: sposoby na szwagierki 31.07.15, 09:59
        Ta co wszystko chce oficjalizować. W 07 zgłoś się tez na początku tylko borewicza można było skojarzyć. To dopiero początek opowieści.
        • pomorzanka34 Re: sposoby na szwagierki 31.07.15, 10:10
          >Ta co wszystko chce oficjalizować.

to wyjaśnij o co co chodzi
          bo pomimo ,ze nie jestem szwagierką Twoją rzecz jasna to i tak Cię nie rozumiem więc nie dziw się tej Twojej szwagierce , że też Cię nie rozumie ;)
          • paco_lopez Re: sposoby na szwagierki 31.07.15, 10:22
            Czyli lubisz jak cię ktoś molestuje o sesje zdjęciowe, czy też masz ochotę wpaść na chwilę, to cię dręczy ciastami i siadaniem na nowej/starej niewygodnej sofie i chwali się swoimi dokonaniami rękodzielniczymi. Na prawdę nic nie zrozumiałaś z tego co napisałem wcześniej ? Mnie to nie dziwi. Widocznie jest więcej takich kobiet.
            • pomorzanka34 Re: sposoby na szwagierki 31.07.15, 10:32
              no jak widac nie zrozumiałam gdybys pisał po polsku i konkretnie byłoby znacznie łatwiej ;)

proponuje powiedzieć jej wprost jasno i czytelnie tak aby zrozumiała i nie było wątpliwości będzie Wam wszystkim łatwiej

sesja zdjęciowa ? rzaden problem mówisz ,ze nie jesteś zainteresowany i tyle dorosły chłop a z namolna babę nie potrafi sobie poradzić ;)
              • paco_lopez Re: sposoby na szwagierki 31.07.15, 10:38
                Ale ty jesteś super, na prawdę - dzięki . Dzięki że mi o tym dorosłym chłopie napisałaś. Serio, świetnie się to czyta i wszystko się rozumie, co napisałaś. Ciekawe dlaczego ziuta zrozumiała o co chodzi ?
                • pomorzanka34 Re: sposoby na szwagierki 31.07.15, 10:50
                  no widzisz ja zawsze wiem jak podbudować "męskie" ego
                  fajnie ze poczułes sie lepiej :)
    • molly_wither Re: sposoby na szwagierki 31.07.15, 09:49
      Podoba mi sie ta "kolezanka" kolegi. Tobie widac tez, inaczej bys o niej nie pisal. Wie,co mowi, zna zycie kobieta. Nie ma opcji,zeby normalny facet, kiedy jest w delegacji nie skorzystal z okazji, kiedy sie nadarzy.Skads sie chyba wziely te wszystkie kawaly o zonatych w delegacjach?
      Zal dupe sciska,ze kolega ma taka fajna laskie, a Ty tkwisz przy jednej "dziurze" i nawet nie możesz pojechac w delgacje?
      • paco_lopez Re: sposoby na szwagierki 31.07.15, 10:06
        moluńku, rozdmuchaj sobie czymś te opary absurdu w których tkwisz. Prawdopodobnie ona i ty jesteście na podobnym poziomie kobiecej żenady. Ja w delegacje to mogę sobie nawet do Istambułu pojechać nie mówiąc o innych uroczych miejscowościach.
        • molly_wither Re: sposoby na szwagierki 31.07.15, 19:04
          Ha, to z kim sie ty przyjaznisz, ze takie badziewie bierze za partnerke? I ta charakterystyczna pogarda dla innych u faceta spod Raka.

paco_lopez napisał:

> moluńku, rozdmuchaj sobie czymś te opary absurdu w których tkwisz. Prawdopodobn
          > ie ona i ty jesteście na podobnym poziomie kobiecej żenady. Ja w delegacje to m
          > ogę sobie nawet do Istambułu pojechać nie mówiąc o innych uroczych miejscowości
          > ach.
          • paco_lopez Re: sposoby na szwagierki 02.08.15, 13:36
            proszę cię nie podejmuj wniosków, bo ci to wybitnie nie idzie. To moja czysta kurtuazja w twoim kierunku. , tak aby nie uzywać epitetów. Więcej się pewnie można naużerać z tobą niż z tą moją szwagierką.
    • piataziuta Re: sposoby na szwagierki 31.07.15, 10:11
      Ignorować z pobłażaniem i dać jej jeszcze jeden rok, żeby się zasymilowała.
      • paco_lopez Re: sposoby na szwagierki 31.07.15, 11:03
        problem polega na tym , że ona się ciągle stara żeby ją wszyscy polubili na zabój, a efekty są mizerne. Już zaczynam trochę czarować, żeby odnalazł ją na necie jej były i żeby się spotkali , zeby ją puknął jak w delegacji i żeby zaszła z nim ciąże, to się sprawa rozwiąże. Marne szanse. Następne spotkanie w sobotę. Będzie sporo ludzi. Znowu będzie walczyć o względy kryśki i iwonki i bajdurzyć sobie , że wszyscy faceci lecą na nią niemożliwie.
        • piataziuta Re: sposoby na szwagierki 31.07.15, 11:23
          Chyba jedna marna istota nie jest w stanie zdominować grupy dobrych starych znajomych, ani poróżnić wieloletnich stabilnych związków, czy jest?
          Poplotkować trzeba na ten temat z Kryśką, a na imprezie nawiązać kontakt wzrokowy, bo nic tak nie rozładowuje irytacji jak wspólna telepatyczna kpina.
          • paco_lopez Re: sposoby na szwagierki 31.07.15, 11:42
            Zaiste , ze taka osoba nie czyta sygnałów i stara się być liderką w momencie kiedy ma do czynienia z ludźmi którzy znają się od podstawófki.
        • six_a Re: sposoby na szwagierki 31.07.15, 14:56
          > Już zaczynam trochę czarować, żeby odnalazł ją na neci
          > e jej były i żeby się spotkali , zeby ją puknął jak w delegacji i żeby zaszła z
          > nim ciąże, to się sprawa rozwiąże.
          znajdź sobie drugi etat, albo pierwszy, to przestaniesz mieć problem, bo nie będziesz miał czasu się z nią spotykać.
          • paco_lopez Re: sposoby na szwagierki 02.08.15, 13:18
            lepiej żeby ona sobie znalazła jakiś etat. z tym jest największy problem. Ty chyba siebie też ujrzałaś w opisie conie ?
            • six_a Re: sposoby na szwagierki 02.08.15, 14:41
              bo każdy, kto się się nie przyłączy, to szwagierka? lol.
              tak naprawdę, to ona nie jest twoją szwagierką, wiesz o tym?
              przynajmniej na rozwód nie musisz czekać.
              tyle w ramach pocieszenia.
              • paco_lopez Re: sposoby na szwagierki 02.08.15, 19:56
                taj na prawdę to nie, ale tak się ona uważa. Ja nic nie poradzę, że teraz ludzie żyją bez papierów a tak samo jak z papierami i weselami . nie przeszkadza mi to. Przeszkadza mi jak mam interakcje ze skąpcami, świętoszkami i namolnymi grubymi babami, które myślą że są sexbombami. pazdrawljaju. piękną mamy pogodę na początku sierpnia.
    • mendiga Re: sposoby na szwagierki 31.07.15, 11:33
      Paco, to nie ty nie zakładałeś wątek o złej ciotce z fejzboka? Przyznaj się zaraz.
      • paco_lopez Re: sposoby na szwagierki 31.07.15, 11:45
        nie, to nie ja . dla mnie wszystkie ciotki na feyzbuku są damami pikowymi. Nawet ta szwagierka na fejsie jest znośna.
        • mendiga Re: sposoby na szwagierki 31.07.15, 12:13
          Tak szacując na podstawie twojej relacji, to na żywo też najgorsza nie jest. Szanuję każdego, kto częstuje ciastem przy wejściu. (Chyba że drożdżowym, no ale tę bułę trudno nawet na poważnie do ciast zakwalifikować). I tobie też zalecam takie podejście, bo im bardziej taki gest doceniasz, tym lepsze ciasta ci oferują - to po pierwsze. A po drugie, korzystaj póki możesz, bo jak już będziesz stary i zwiotczały, to wierz mi, że może jakiś zboczeniec zechce cię fotografować, ale ciasta to nikt ci już nie da, wymawiając się troską o twoje zdrowie. Tak więc, zmodyfikowałabym radę Ziuty - ignoruj, pogryzając ciasto, i czekaj, aż się panna zmityguje troszkę.
          • paco_lopez Re: sposoby na szwagierki 31.07.15, 13:40
            ja mam u siebie ciasta do nieprzejedzenia. Dużo jem z grzeczności i z szacunku własnie dla... ale mam tez ten problem, że ludzie łatwo widzą, że można mnie ująć tym lub tamtym a potem przechodza do ofensywy, która mi zaczyna szkodzić.
            • mendiga Re: sposoby na szwagierki 31.07.15, 15:12
              A tak, grzeczność to jest duży problem. Z nim akurat nie mam doświadczenia, więc niespecjalnie pomogę.

(Ja tam jem, a jak ktoś chce czegoś w zamian, to po prostu nie czytam aluzji. W większości przypadków zresztą naprawdę nie kminię, że ktoś czegoś ode mnie chce, jeśli mi tego nie powie, a że ludzie u nas mają jakieś problemy z werbalizacją, to wychodzi 1:0 dla mnie - najedzona i bez obowiązków).

Może olewaj tę "ofensywę" po prostu. Przed, po i w trakcie - a szczególnie przed, bo jeśli się nią na zapas przejmujesz, to właściwie sam sobie szkodzisz bardziej niż jakakolwiek ofensywna szwagierka z wymierzonym w ciebie obiektywem.
              • paco_lopez Re: sposoby na szwagierki 07.08.15, 15:23
                ...... na pewno nie dokręcasz jak owad. tak to jasne, że ona leci na mnie bardziej niż ja na nią, więc olewka jest ok :)
    • pomorzanka34 Re: sposoby na szwagierki 31.07.15, 13:49
      marudzisz jak baba na głodzie niczym moja była szwagierka która rozstała się z meżem jaki to on podły i jak mógł tak postapić
      • paco_lopez Re: sposoby na szwagierki 31.07.15, 14:37
        jak chcesz mogę napisac 6 innych wątków pozytywnych na mnie i moje otoczenie. Chcesz ?
        Świetnie zarabiam mam zajebiście długi urlop byłem na super wyjeździe mam ekstra chałupę, wysoką i szczupła kobietę z zadziornymi cyckami, dwóch bystrych i ładnych synków, fajny motocykl , no i klawo jest jak cholera. Osiągnąłem wszystkie założone cele na pierwsze półrocze. Lecieć dalej ? Nie mam problemu ze snem, nie mam grubego brzuszyszyska jak większośc moich rówieśników, wyglądam jak zagraniczna zmora kombinerek pinocheta. Mam zajebiaszcze trzy półdzikie koty, nie zasuwam codziennie do biura.......coś jak to.
        • pomorzanka34 Re: sposoby na szwagierki 31.07.15, 21:26
          >Świetnie zarabiam mam zajebiście długi urlop byłem na super wyjeździe mam ekstra chałupę, wysoką i...

wrażenia na mnie to nie robi... żadnego

buhahhaha
          • paco_lopez Re: sposoby na szwagierki 02.08.15, 13:15
            buahaha. świetnie udajesz, że nic nie rozumiesz. palenie głupa , to bardzo użyteczna cecha. Odnalazłaś siebie w opisie i dlatego obracasz kota ogonem. trudno.
            • pomorzanka34 Re: sposoby na szwagierki 03.08.15, 11:13
              >buahaha. świetnie udajesz, że nic nie rozumiesz. palenie głupa , to bardzo użyteczna cecha. >Odnalazłaś siebie w opisie i dlatego obracasz kota ogonem. trudno.

nie mój drogi
              nie odnalzałam siebie w opisie, gdyż jako przyszła szwagierka mam naprawdę rewelacyjny kontakt z rodziną bliższą, dalszą czy bliskimi przyjaciółmi męża
              Nie jestem namolna i nie szukam na silę przyjazni tam gdzie jej nie chcą obie strony .
              Mam nadzieję że zrozumiałeś prawda ? wszak jesteś wyjatkowo inteligentny facet
    • facettt kakoj Prabljem, Paco ? 31.07.15, 15:00
      Dawaj ja do mnie i zapowiedz , ze pisze sie na wspolna (wzajemna) sesje zdjeciowa,
      potem seks, a na koncu zagramy w Rosyjska Ruletke.
      demotywatory.pl/1860941/Palenie-to-nie-rosyjska-ruletka
      • paco_lopez Re: kakoj Prabljem, Paco ? 02.08.15, 13:30
        hansi , ja mam nadzieję , że ty masz lepszy gust. Może tyłków suwmiarką nie mierzysz, ale jakby ci tak prawie metr deski do tego pasował , to odpuszczasz. czy nie ?
        • facettt Paco, ty hloopie, to masz leb... 02.08.15, 21:45
          paco_lopez napisał:
          > hansi , ja mam nadzieję , że ty masz lepszy gust.

Paco, Ty hloopie, to masz leb...
          a ja to mam tylko glowke i jakikolviek gust to mi lata i poviewa.
    • paco_lopez Re: sposoby na szwagierki 02.08.15, 13:24
      sposób na szwagierke , to sposób na osobę namolną. Ciekawe skąd sie bierze taka cecha. Osoba koniecznie wciska ci schemat wykonania czegokolwiek. siedząc na siedzieniu pasażera mówi ci gdzie zaparkować, w sklepie mówi ci co masz kupić, swojemu narzeczonemu będzie poprawiać szczegóły ubioru i zwracać uwagę na plamkę na spodniach , której nikt nie widzi. Jak wytwarza się taki charakter ?
      • znana.jako.ggigus mam takie osoby w rodzinie 04.08.15, 16:13
        siwadkowie Jechowy i handluja czyms jeszcze domokraznie.
        Mowisz sto razy namolnie nie. Z usmiechem i bez, jak chcesz. Ale ciagle to samo.
        nie ma sposobu, tacy ludzie dzialaja inaczej.
    • corgan1 to taki typ, który nie rozumie słowa "nie"? 02.08.15, 13:41
      Zwłaszcza "nie" w słowach faceta? Mogę tylko szczerze wspólczuć jej facetowi.
    • paco_lopez Re: sposoby na szwagierki 09.08.15, 20:41
      Robicie takie zagrania ? Ktoś ma od was odebrać coś. Znacie się i mieszkacie rzut beretem. Dzwoni że wpadnie za pół godziny odebrać, dosłownie przyjść i wyjść. A wy że nie da rady, bo jecie wtedy śniadanie.
      • znana.jako.ggigus ja tak nie robię 09.08.15, 20:48
        o ile Ci to coś pomoże. Otworzę drzwi, choć co rano mam wałki na głowie.
        • paco_lopez Re: ja tak nie robię 09.08.15, 21:35
          W tym wątku prowadzę rozprawę z nagromadzeniem cech, które nie wiem skąd się biorą u człowieka. Ale jakbyś miała odźwiernego, to dałabyś mu szczegółę i nie ma sprawy. Zostawiłabyś na korytarzu. itd
      • mendiga Re: sposoby na szwagierki 11.08.15, 23:19
        Wiesz, może być tak, że ten ktoś właśnie sposobi się do seksu i za pół godziny będzie w trakcie. I w sumie fakt, że ty akurat masz ochotę wpaść na "dosłownie chwilę", może być mu nie na rękę. I co więcej, ów człowiek nie musi ci się z tego tłumaczyć. Chyba że ty pępek świata - to sorry.

Ps. Strasznie marudny jesteś, jak zauważyłam.
        • znana.jako.ggigus była mowa o śniadanaiu i to 12.08.15, 09:09
          w perspektywnie następnego dnia.
        • paco_lopez Re: sposoby na szwagierki 12.08.15, 12:37
          to źle zauważyłaś. Nie znasz mnie w realu i skąd ci nagle przyszło do głowy , że marudny jestem. Na upał narzekam czy co ?

Wiesz może żeczywiście masz rację oni się pewnie do seksu szykowali jak mogłem na to nie wpaść, przecież sam do seksu szykuje się długimi minutami a nawet godzinami. szykuję się i szykuję jakbym wczoraj tego nie robił. A ty ?
          • mendiga Re: sposoby na szwagierki 12.08.15, 17:32
            O ku..., ty się nie szykujesz, więc nikt się nie szykuje. Ty uważasz, że należy witać z otwartymi rękami łepka, który się zapowiada na "za pół godzinki", więc wszyscy inni też powinni. A jak nie chcą, to są dziwni. Pępek świata, no mówię.

A marudny, bo trujesz jak dziad z demencją. Nie wiem, może tylko na forum, a w realu jeden wielki wytrysk optymizmu, skąd mam wiedzieć...
            • paco_lopez Re: sposoby na szwagierki 12.08.15, 18:48
              Acha czyli ona - ta moja szwagierka to się szykuje pół godziny na to żeby wysłać swojego misia, żeby położył ramkę na korytarzu. Wszystko rozumieć musisz na opak. epitety mi podrzucasz a najpewniej jesteś też podobna do jakiegoś paskudnego zwierzęcia a nadobna się sobie możesz wydawać. trudno nic na to nie poradzę. Życzę spontanicznego seksu. po dwóch minutach przygotowań najlepiej z krasnoludkami i sierotką marysią. Ty jak rozumiem kiedy kolega z sąsiedztwa zadzwoni , że chciałby wpaść za pół godziny po coś co mu obiecałaś to bledniesz i ganiasz w popłochu. wszystko rozumiem: lopez , to jest pępek świata, który nie musi się szykować, marudny, a nawet kapryśny dziad z demencją :)))
              • mendiga Re: sposoby na szwagierki 12.08.15, 21:25
                Człowieku, jaki ty jesteś drażliwy na swoim punkcie. Ego jak stąd do Katowic. Tak, ta twoja szwagierka taka dziwna, a ty najnormalniejszy pod słońcem. Co widać jak na dłoni :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka