Dodaj do ulubionych

Co myśleć po takiej gadce od faceta?

12.10.15, 14:54
Poznaliśmy się gdy był w odwiedzinach u rodziny Polsce, spedzilismy razem kilka dni, miłe randki pare całusów. Było bardzo miło i sympatycznie. Dostałam zaproszenie do UK na pare dni. Po wyjezdzie znajomosc utrzymujemy w dalszym ciągu, pisze do mnie cały czas, od rana do wieczora jest kontakt smsowy itd. Nawet bilet mi zakupił, pieniązki mu oddałam oczywiscie. Wyjazd ma sie odbyc za miesiac, wiadomo to duzo czasu kazdy moze sobie na miejscu kogos poznac. Nie kryje ze zawrocił mi w głowie, fajny normalny facet,i ja myslałam ze równiez ma podobne zdanie
I nagle wczoraj ni z gruchy ni z pietruchy mówi do mnie:"nie jestem na razie gotowy na powazny zwiazek, potrzebuje oddechu(po 5latach laska go pusciła w trabe z kolega, jakies 3 mce temu), ciesze sie ze przyjezdzasz i jest mi bardzo miło, ale wole byc z toba szczery zeby potem zalu nie było. Ja podchodze do naszej znajomosci ze spokojem zeby sie miło rozczarowac i sparzyc a co ma byc to bedzie"
Powiedziałam ,mu ze nie potrzebnie mi mówi takie rzeczy, bo zdaje sobie sprawe ze nasza znajomosc jest spontaniczna i raczej ma małe szanse na przetrwanie z uwagi na ogledłość, ze bardzo sie ciesze ze sie poznalismy i miło mi ze sie zobaczymy, ale z takim zdystansowanym podejsciem to nie pomaga znajomosci.
Jakby zrozumiałe jest ze samo pisanie troche meczy i coś sie wypala i emocje same opadaja,ale wolałabym tego nie słyszec.
Nawet dodał ze juz mi materac załatwił do spania. LOL
Obserwuj wątek
    • annavel Re: Co myśleć po takiej gadce od faceta? 12.10.15, 15:01
      to co napisał jest oczywiscie prawda, ze trzeba na ostroznie podejsc do tej znajomosci. Z drugiej strony jak słysze od faceta nie jestem gotowy na zwiazek...to jakby mówił, nie jestem gotowy na związekz Tobą!! i mam od razu ochotę kopnąć go w zad:) Teraz juz nawet nie chche mi sie do niego zagadywac, żeby nie było ze sie narzucam albo ze sie zbaujałam i szukam męża
      • kitek_maly Re: Co myśleć po takiej gadce od faceta? 12.10.15, 15:21
        annavel napisała:

> to co napisał jest oczywiscie prawda, ze trzeba na ostroznie podejsc do tej zna
        > jomosci. Z drugiej strony jak słysze od faceta nie jestem gotowy na zwiazek...t
        > o jakby mówił, nie jestem gotowy na związekz Tobą!!

Bardzo dobrze to rozumiesz.
        Kobiety zresztą mają tak samo.

Co prawda faktycznie może mieć znaczenie to, że niedawno rozstał się po długim związku, ale na Twoim miejscu nie liczyłabym, że przy Tobie w krótkim czasie zmieni podejście.
      • leptosom Re: Co myśleć po takiej gadce od faceta? 13.10.15, 09:57
        Teraz juz nawet nie chche mi sie do niego zagadywac, żeby nie było ze sie narzucam albo ze sie zbaujałam i szukam męża

Jakie były powody, że chciałaś do niego zagadywać?
    • paulina7171 Re: Co myśleć po takiej gadce od faceta? 12.10.15, 15:15
      Co masz myśleć? Nic, zupełnie nic. Panowie lubią proste komunikaty i to, że facet nie jest gotowy na związek znaczy dokładnie to, że facet nie jest gotowy na związek. To tylko my, kobiety, doszukujemy się w słowach panów drugiego, trzeciego i siódmego dna, dzielimy włos na czworo i "domyślamy się". Siła doświadczenia :-)
      • annavel Re: Co myśleć po takiej gadce od faceta? 12.10.15, 15:19
        a dla mnie to takie pitolenie, bo dwa tyg temu co innego gadał. Przypuszczam ze mogł kogos poznac i tyle, ale sie nie przyzna:)
        Facetowi jak zalezy to nigdy takiego tekstu nie walnie:)
        • piataziuta Re: Co myśleć po takiej gadce od faceta? 12.10.15, 15:38
          Człowiek po zakończeniu długotrwałego związku, ma nadszarpnięte poczucie własnej wartości - tkwił w czymś na czym mu zależało, kochał, ale odniósł porażkę.
          Taki człowiek chciałby jak najszybciej udowodnić sobie, że jednak potrafi być fajnym człowiekiem, który jest w stanie stworzyć udany związek. Jest więc bardzo podatny na relacje z nowymi osobami.
          Ale to nie jest prawdziwa fascynacja drugą osobą, to jest fascynacja polegająca na odbijaniu sobie utraconego poczucia własnej wartości.
          Poznasz po tym po czym napisałam poniżej: naprzemiennych napadach entuzjazmu w stosunku do ciebie, po których będzie dół i odrzucenie.
        • taki-sobie-nick Re: Co myśleć po takiej gadce od faceta? 12.10.15, 18:24
          annavel napisała:

> a dla mnie to takie pitolenie, bo dwa tyg temu co innego gadał.

Dwa tygodnie temu chciał cię zaciągnąć do wyra, proste?
    • piataziuta Re: Co myśleć po takiej gadce od faceta? 12.10.15, 15:24
      Jeśli chcesz być rękawem do wycierania smarków niestabilnego chłopca to jedź.
      Będzie tak: na zmianę, bardzo entuzjastyczne odbijanie sobie niedostatków po byłej - co będzie wyglądało jakby był zaangażowany, z napadami doła, podczas których będzie cię odpychał "sory, nie jestem gotowy".
      Mało się tu będzie rozchodziło o ciebie.

pozdro
      /ciocia ziuta
    • znana.jako.ggigus po prostu mu sie nie podobasz 12.10.15, 15:31
      to samo powiedzialabys i Ty, gdyby Cie jakis facet tak nie do konca zachwycal.
      Za pare dni/tyg/mies bedziesz sie z tego smiala.
      • madda-lenka Re: po prostu mu sie nie podobasz 13.10.15, 10:31
        Też tak sądzę,postaw sie na jego miejscu,coś mu nie pasuje.Dlatego dobrze chyba,ze cię nie zwodzi,bo za miesiac czy dwa mogłabyś ju zacząć powaznie chorować z powodu jego kłamstw!
    • varia1 Re: Co myśleć po takiej gadce od faceta? 12.10.15, 15:42
      nic nie myśleć, jechać i dobrze się bawić, spontanicznie i nie wybierając od razu ślubnej sukni i lokalizacji pod domek z ogródkiem
    • six_a Re: Co myśleć po takiej gadce od faceta? 12.10.15, 15:55
      >zeby sie miło rozczarowac i sparzyc a co ma byc to bedzie
      jaki dziwny masochista.
      • annavel Re: Co myśleć po takiej gadce od faceta? 12.10.15, 16:08
        zabiega o kontakt w zasadzie cały czas od rana do nocy, mysle ze u sie podobam i mnie lubi, rozmawiamy po 12 h na dobe
        • miau.weglowy Re: Co myśleć po takiej gadce od faceta? 12.10.15, 16:11
          non-stop? to straszne! ;)
        • six_a Re: Co myśleć po takiej gadce od faceta? 12.10.15, 16:21
          >rozmawiamy po 12 h na dobe
          nic dziwnego, że miał dosyć. teraz kupił materac i ma nadzieję, że będziesz głównie spać.
        • magnusg Re: Co myśleć po takiej gadce od faceta? 12.10.15, 18:01
          Rozmawiamy 12 h na dobe-to znaczy de facto kobieta mowi 11,5h, a facet slucha albo udaje,ze slucha:)
          • taki-sobie-nick Re: Co myśleć po takiej gadce od faceta? 12.10.15, 18:25
            magnusg napisał:

> Rozmawiamy 12 h na dobe-to znaczy de facto kobieta mowi 11,5h, a facet slucha a
            > lbo udaje,ze slucha:)
            >
            Współczuję przykrych doświadczeń. Może przerzucisz się na panów? :-PPP Wszak tacy wspaniali.
          • leptosom Re: Co myśleć po takiej gadce od faceta? 13.10.15, 10:21
            te półgodziny może być nie do wytrzymania.
        • leptosom Re: Co myśleć po takiej gadce od faceta? 13.10.15, 10:20
          haha, o czym? oczywiście nie pracujecie
        • obrotowy ??? 13.10.15, 17:04
          annavel napisała:
          > zabiega o kontakt w zasadzie cały czas od rana do nocy, mysle ze u sie podobam
          > i mnie lubi, rozmawiamy po 12 h na dobe

Przeciez to chore.
          Fascynacja/szajba musi kiedys minac i trza wrocic do normalnosci i codziennych obowiazkow...
        • amb25 Re: Co myśleć po takiej gadce od faceta? 14.10.15, 07:34
          No to sie nie przejmuj, potraktuj wyjazd jak odwiedzenie kolegi (nie kandydata na meza) i baw sie dobrze. Zawsze lepiej zwiedzac "za ganice" z miejscowym (prawie) przewodnikiem.
    • czoklitka Re: Co myśleć po takiej gadce od faceta? 12.10.15, 16:29
      Wiesz, z jednej strony szczerze się określił, z drugiej dziwne jest to, że tak często do Ciebie pisze. Myślę, może źle, że po prostu nie ma za bardzo najwyraźniej co robić to zawraca Tobie głowę. Na Twoim miejscu bym z nim przystopowała. Przystopowała z tymi rozmowami. Jeśli on powiedział, że z tego nic nie będzie, no to po co marnujesz tyle czasu na rozmowy z nim? Przystopuj, sama.
      • annavel Re: Co myśleć po takiej gadce od faceta? 12.10.15, 20:22
        i tak własnie zrobie. Chociaz nawet po takim tekscie nadal o kontakt zabiega i sie odzywa, więc jakby dla mnie to lekka schizofrenia.
        Czy nie chce zebym przyjezdzała, nie wiem, mówi ze chce zdania nie zmienił.
        Powiedziałam , mu ze dla mnie to dziwne taka nagła zmiana frontu i ochłodzenie, twierdzi, zebym nie przesadzała, ze chce zebym przyjechała i co do mojego przyjazdu on sie nie rozmyslił itd
        Poczekam na rozwoj sytuacji, bilet zawsze mozna sprzedac a przez mieisaic jeszcze wiele sie moze wydarzyc
        • czoklitka Re: Co myśleć po takiej gadce od faceta? 13.10.15, 10:15
          On może zabiegać o kontakt z nudów, więc możesz być tylko takim czasoumilaczem i warto mieć to na uwadze.
        • kk55aa Re: Co myśleć po takiej gadce od faceta? 17.10.15, 16:57
          a ja myślę, że on się asekuruje na wypadek gdyby nie wyszło.
          Wiadomo, sparzył się.
          Z jednej strony żle że ci tak powiedział, bo to powoduje że się boisz zaangażować i źle sie czujesz w takiej roli , z drugiej chyba dobrze że taką ewentualność brał pod uwage, tzn. że się może nie udac.
          Wyglada że on naprawdę lubi z tobą gadać i się spotykać, nie wierze w to że pisze z nudów. Facet raczej z nudów nie pisze, bo gdyby sie nudził to wolalby chyba gdzieś wyjść, ma chyba jakiś znajomych.

• annavel Re: Co myśleć po takiej gadce od faceta? 17.10.15, 18:00
            Koles zlał sprawe nawet czesc nie napisze teraz.
            :)
            • kk55aa Re: Co myśleć po takiej gadce od faceta? 18.10.15, 11:17
              Cwaniak w takim razie, jak wielu innych.
              Może ma tam kogoś przez ten cały czas.

Olej go w tej sytuacji.
    • dziala_nawalony Re: Co myśleć po takiej gadce od faceta? 12.10.15, 17:40
      >>Nawet dodał ze juz mi materac załatwił do spania. LOL <<

a nie liczysz na zbyt wiele?
      • taki-sobie-nick Re: Co myśleć po takiej gadce od faceta? 12.10.15, 18:26
        dziala_nawalony napisał:

> >>Nawet dodał ze juz mi materac załatwił do spania. LOL <<
        >
        > a nie liczysz na zbyt wiele?

Znaczy na ten materac? :-PPP Pewnie pan ma mało wytrzymałe wyro i woli na materacu. :-P
        • dziala_nawalony Re: Co myśleć po takiej gadce od faceta? 12.10.15, 19:51
          dokladnie tak. To angielskie,solidne bardzo dobre materace, wygodne i miekkie.
    • pomorzanka34 Re: Co myśleć po takiej gadce od faceta? 12.10.15, 18:05
      po takim tekście chcesz jeszcze do niego jechać ? bez sensu po co skoro dał jasno do zrozumienia ,ze jednak nic z tego nie będzie moze i nawet liczył po cichu ,ze wycofasz się z wyjazdu
      • annavel Re: Co myśleć po takiej gadce od faceta? 12.10.15, 20:32
        Nie wiem, jesli ktos pisze do mnie w kazdej wolnej chwili, zabiega o kontakt a nagle wywala z takim tekstem, a wierzcie mi nie jest to typ wylewny ani typ zarywajacego fazera, to dla mnie albo kogos poznał albo cos sie innego wydarzylo w zwiazku z była itd. Poczekam jeszcze, jechac chciałam zeby zwiedzic Anglie itd
        Poiwedziałam, mu ze wiadomo bylo od poczatku, ze znajomosc pewnie sie skonczy z koncem zimy chociazby ze wzgledu na odleglosc. A on mi na to, ze przeciez tego nie wiem co bedzie i jka, czas ppokaze itd
        Jesli bedzie mnie miał w dupie i nie bedzie pisał to bilet sprzedam i tyle
        • leptosom Re: Co myśleć po takiej gadce od faceta? 13.10.15, 10:26
          jechac chciałam zeby zwiedzic Anglie itd.

powłóczyć się z tym materacem
          • madda-lenka Re: Co myśleć po takiej gadce od faceta? 13.10.15, 10:33
            NO to jedźz takim samym nastawieniem,tylko,że coś mi się wydaje,ze zdażyłaś coś poczuć, i dlatego masz z tym problem,więc odradziłabym wyjazd.
    • taki-sobie-nick Nie wiem, jak można miło się sparzyć 12.10.15, 18:23
      chyba że panu chodziło o "sparzyć się" w sensie seksualnym. :-) Sparzenie się (na czymś) w znaczeniu

pl.wiktionary.org/wiki/sparzy%C4%87
      NIGDY nie bywa miłe, więc albo panu coś wycięło z wypowiedzi, albo nie umie się wysłowić i tworzy wypowiedź sprzeczną wewnętrznie (miło sparzyć się na czymś to coś jak być bogatym żebrakiem).

Niemniej analizując pierwszą - sensowną - część wypowiedzi pana, dochodzę do wniosków dość oczywistych. Ty nie?
    • stonkamarnotrawna Re: Co myśleć po takiej gadce od faceta? 12.10.15, 20:06
      Hm... facet chce przez to powiedzieć, że jeśli w ramach Twoich odwiedzin będzie fajnie plus fajny seks to i tak nie nastawiaj się na nic więcej niż tylko taki luźny układ. ...
    • annavel Re: Co myśleć po takiej gadce od faceta? 12.10.15, 21:00
      szczerze Wam powiem, że w takich momentach zawsze mi przykro. Kurna człowiek traci czas emocje, a potem słyszy taki tekst i sie zastanawia czy dobrze zrobił i co zrobil, i co sie stało. Zazwyczaj nic sie nie dzieje i tak po prostu jest...
    • lilith45 Re: Co myśleć po takiej gadce od faceta? 12.10.15, 21:04
      Pytanie na co Ty liczysz? Sama mówisz że Cię zakręcił...zatem zastanów się czy warto w to brnąć bo facet nie jest gotowy na związek i powinnaś to przyjąć do wiadomości, a czy mu się zmieni to wielka niewiadoma. Zatem zastanów się czego Ty chcesz żebyś potem nie czuła się rozczarowana brakiem wzajemności...
      • obrotowy czy ona jest panna na wydaniu ? 13.10.15, 16:24
        lilith45 napisała:
        bo facet nie jest gotowy na związek

i czy istnieja jeszcze normalne relacje damsko-meskie, a nie tylko "zwiazki" ?
        • lilith45 Re: czy ona jest panna na wydaniu ? 13.10.15, 18:16
          Oczywiście że istnieją ale tutaj, z tego co autorka pisze, wystąpiła rozbiezność interesów. Zatem po co w to brnąć? Zeby potem płakać że "nie kocha"?
          • obrotowy poviem brutalnie: 13.10.15, 19:04
            lilith45 napisała:
            > Oczywiście że istnieją ale tutaj, z tego co autorka pisze, wystąpiła rozbiezność interesów.

- bo przestal szajec na jej punkcie ?

Zatem po co w to brnąć? Zeby potem płakać że "nie kocha"?

- dla normalnych relacji

PS. Slubnej tez "nie kocham", ale LUBIE i spokojnie juz Cwierc Wieku z nia wytrzymuje.
            • lilith45 Re: poviem brutalnie: 13.10.15, 19:30
              bo ona liczyła na związek a on na przyjacielski seks....to raz
              a dwa...znają się krótko więc chyba jeszcze można zapanować nad uczuciami...ale jeśli nie można, to lepiej dać sobie spokój - dla jej dobra...

co do Twojego związku - to Twoja sprawa...nie każdy by umiał czy chciał.
              • annavel Re: poviem brutalnie: 13.10.15, 21:26
                uwazam ze oboje sie sobie spodobalismy i olubilismy to jest fakt niezaprzeczalny z tym ze on po prostu kgos poznał i mu sie odwidziala internetowa znajomosc skoro moze miec taka prawdziwa
                • lilith45 Re: poviem brutalnie: 13.10.15, 22:05
                  A nie myślisz że po prostu od poczatku nie traktował zbyt serio tej relacji i tylko wypełniał jakąś lukę, a jak zauwazył zaangażowanie z Twojej strony to postanowił zdystansować się?
                  A być może jest tak jak mówisz...
                  Tak czy inaczej uważam, że postąpił nie w porządku, bo trochę zabawił się Twoimi uczuciami. Koledzy, znajomi czy nawet przyjaciele nie smsują do siebie całymi dniami, nieprawdaż?
                  Zamierzasz tam jechać? Jeśli tak to jedź, ale bez jakiś nadziei...
                  • annavel Re: poviem brutalnie: 13.10.15, 22:52
                    Szczerze uwazam ze to co bylo miedzy nami bylo mile i szczere. Nie byl to rozrywkowy bajerant. Rozmowa byla zawsze na poziomie nigdy nie padly zadne seksualne aluzje, nawet w zartach. Ten konrakt byl bardzo mily czesty i on sam go inicjowal. Pisal w kazdej wolnej chwili, podczas spotkan ze znajomymi czy rodzina. Jakby mial mnie w dupie to by mu sie nie chcialo:) teraz ma mnie w nosie to nie pisze. Tylko dziwne ze tak nagle. W zasadzie w piatek bylo super. W sobote imptezowal ze znajomymi a w niedziele zaczal gadac dziwne rzeczy, wiec sadze ze kogos poznal. Szkoda mi teraz tylko kasy za bilety. Bo szacunek mam do siebie na tyle duzy ze nie bede sie nim zadreczac;) 3/4dni i przejdzie
                    • lilith45 Re: poviem brutalnie: 13.10.15, 23:11
                      To może rzeczywiście kogoś poznał. Tylko trochę szybko mu to poszło. A byc moze ze to byl ktos z kim wczesniej mu nie układało się. Zdystansuj się. Nie ma co brnąć. To tez mimo wszystko swiadczy o jego braku zdecydowania czy stałosci. Trochę niepoważne. Olej całkowicie, a jeśli masz tyle samozaparcia to traktuj jak zwyczajnego kolegę . Na siłę nic nie zdzialasz. Powodzenia i głowa do góry.
                    • obrotowy istotnie - belkot. 14.10.15, 05:17
                      annavel napisała:
                      3/4dni i przejdzie

istotnie - belkot.
                      forumowy.
                    • leptosom Re: poviem brutalnie: 14.10.15, 17:43
                      Rozmowa byla zawsze na poziomie nigdy nie padly zadne seksualne aluzje, nawet w zartach.

Czyli nuuuda
                    • ponis1990 Re: poviem brutalnie: 24.10.15, 15:10
                      he, he, he. Pisałam kiedyś z jednym gościem , póltora roku. Z nudów. On też z nudów. On na coś liczył. Mi nie pasował. Ale pisałam se dalej, a co - a tak se, miło jak ktoś sie interesuje, wysłucha, odpisze - zawsze. Kontakt sie zerwał, bo poznałam kogoś z kim chciałam byc. Tak że serio, może to być z nudów.
                      • ponis1990 Re: poviem brutalnie: 24.10.15, 15:12
                        Aaaa, jeszcze jedno. Na jego zapytanie, czemu nie chce z nim być, odpowiedzialam, że ,,on jest dla mnie za dobry, a ja jestem po przejściach, i nie wierzę że cokolwiek jeszcze zbuduje, i nie jestem gotowa na związek." ;) Z obecnym na związek zdecydowałam się bardzo szybko. Nie bądź naiwna.
    • dziewczynkaizapalniczka Re: Co myśleć po takiej gadce od faceta? 13.10.15, 00:53
      On ma na nadzeję, że odwołasz wyjazd.
      Opcjonalnie, spytaj go po prostu po co z Tobą rozmawia po 12h dziennie.
    • marz12ka Re: Co myśleć po takiej gadce od faceta? 13.10.15, 10:04
      skoro sama stwierdzasz że za duza odległosc na związek to poco to dalej ciagnąc i jeszcze te odwiedziny......
      daj sobie spokój i ogranicz te rozmowy przez telefon pod pretekstem braku czasu....
      • annavel Re: Co myśleć po takiej gadce od faceta? 13.10.15, 16:34
        Odleglosc.. mhm ma wrocic po nowym roku wiec jakby to nie jest wielka przeszkoda. Poza tym to bylo spontaniczne bez zastanowienia. Jest fakjnie spotkajmy sie. Potem on ma pdzyjechac w grudniu itd
    • madda-lenka Re: Co myśleć po takiej gadce od faceta? 13.10.15, 10:27
      Jestem absolutnie za czytelnym podejściem do każdego związku,a ty pewnie wolisz być oszukiwana,bo byłoby ci na rękę pobawić się z kimś aby np zajść w ciążę,a później płacz i zgrzytanie zębami.To tylko jeden scenariusz waszej znajomości,ale ty jesteś rezyserką,powiedzmy,ze spontanicznie się pocałujecie,niczego nie zaplanujesz albo się zakochasz albo nie,On także,albo spędzicie po koleżeńsku ten czas,który sobie dacie.Oszukiwanie,że jest w tobie zakochany,niczego nie zmieni,spowoduje tylko niepotrzebne spięcia i ból.Zmieni tylko twoje życie w prawdziwe piekło,kiedy będzie musiał podejmować wszystkie obowiązki.Tylko wówczas przekonasz się o błędnej decyzji podjętej na początku,tylko końce mogą być różne-twój i jego.
      • polnaro Re: Co myśleć po takiej gadce od faceta? 13.10.15, 11:44
        Sama czujesz, że Ci zależy, ale dlaczego dałaś mu tak szybko to odczuć?
        Faceci lubią zdobywać, gonić i łowić. Podane na talerzu tylko wtedy cieszy kiedy jest bardzo głodny.
        W tej sytuacji sprzedałabym bilet i zaprosiła go do Polski na swoich warunkach, a jeżeli już pojechałabym to z gotowym programem turystycznym i powołując się na jego tekst poprosiłabym także o oddzielny pokój lub go sobie wynajęła, oczywiście w pobliżu - zależy Ci na chłopie, to za bardzo nie zwiększaj dystansu.
        • annavel Re: Co myśleć po takiej gadce od faceta? 13.10.15, 16:18
          Fakt dalam i on tez byl szczerze zainterssowany. Nie byl to wymysl mojej wyobrazni;) jestem typem ekstrawertycznym i nie umiem ukrywac emocji itd Tlumacze ze do piatku bylo super a potem juz sucho i niby dalej pisze ale znacznie mniej i juz inaczej. Ja nie naciskam juz odpuscilam, odpisuje kulturalnie ale sama nie zagaduje.. Szczerze to urwalabym totalnie kontakt bo wiem ze taka hustawka mi nie pomaga. Taki dystans jest bardzo wyczuwalny. Zreszta dam sobie reke uciac ze kogos poznal ale na taka szczerosc sie raczej nie zdobedzie
          • annavel Re: Co myśleć po takiej gadce od faceta? 13.10.15, 16:22
            Znajomosc trwa z miesiac. Trzy tygodnie pisania moga sie znudzic. Poza tym nic nie zastapi emocji zwiazanych z kontaktem fizycznym i widzeniem sie. Jest to matrakcyjny mily facet i mysle ze bez problemu kogos sobie przygruchal
          • madda-lenka Re: Co myśleć po takiej gadce od faceta? 13.10.15, 16:31
            Jak to inaczej?zmienił styl pisowni?:)
            • annavel Re: Co myśleć po takiej gadce od faceta? 13.10.15, 17:14
              Napisze kilka suchych wiadomosci. Szybko konczy a dalej jest on line co znaczy ze nie wylaczyl komunikatora tylko rozmawia. A tennkomunikator tak wlasnie ma:)
              • madda-lenka Re: Co myśleć po takiej gadce od faceta? 14.10.15, 14:19
                Rozumiem,ze winny jest komunikator:)Wyłącz go,a najlepiej jedź,skoro ma materac ,będziesz miała zapewniony zdrowy sen.No i zachowuj się jak panna z dobrego domu,albo na ciebie poleci albo nie.A całusy to kto dawał?
                • madda-lenka Re: Co myśleć po takiej gadce od faceta? 14.10.15, 14:21
                  Aha,i dodam,żebyś koniecznie czytała to,co mają do powiedzenia faceci,bo to jest zasada wymierności.
      • annavel Re: Co myśleć po takiej gadce od faceta? 13.10.15, 16:28
        Nie chodzi o szczerosc, bo jakby byla to bym to zrozumila, tu raczej jest wymijanie prawdy;) nikomu w ciagu dwoch dni ot tak nie przechodzi. Zazwyczaj za tym.stoi ktos trzeci:) ale tego sie nie dowiem. Tu raczej jest metoda zdystansowania za ktorym zaraz pojdzie olanie:) nie jestem gotow na zwiazek , po czym nastapi a w zasadzie juz nastapilo zmiejszenie kontaktu... a dalej juz tylko cisza w eterze;) po czum po dwoch tygodniach pewnie padnie slynne czesc czemu sie nie odzywasz haha takie to przewidywalne:)
        • stonkamarnotrawna Re: Co myśleć po takiej gadce od faceta? 13.10.15, 16:33
          Kiedy masz do niego lecieć? Na miejscu wszystkiego się dowiesz :) Zaplanuj sobie ten czas, co chcesz zobaczyć itp. :)
        • madda-lenka Re: Co myśleć po takiej gadce od faceta? 13.10.15, 19:31
          Więc po dwóch tygodniach postaw sprawe jasno-szukasz poważnego związku i nie bawisz siew kotka i myszkę:)
          • leptosom Re: Co myśleć po takiej gadce od faceta? 14.10.15, 17:46
            jasne, dodaj jeszcze, że masz już kandydata na męża. obserwuj jego reakcję.
    • ecri Skoro facet jest fajny 13.10.15, 16:52
      to moglas inaczej zareagowac na Jego "potrzebe oddechu" i np. powiedziec: Szkoda, ze tak to widzisz bo naprawde masz potencjal, zeby sie w Tobie zakochac.
      • annavel Re: Skoro facet jest fajny 13.10.15, 21:20
        juz teraz wiem na 99% poznał , w zasadzie to przestal sie odzywac od rana, a zawsze pisał, usnełam jego nr zeby mnie nie korciło nie cierpie takiego zwodzenia, bo pewnie za dzien dwa sie odezwie i juz patrze jak bilet sprzedac
        • ecri Coż facet się okazał fajny dla wszystkich 14.10.15, 10:19
          a nie tylko dla Ciebie, a Ty podjęłaś już decyzje: usunęłaś Jego nr, masz zamiar sprzedać bilet. itp. to teraz pomalutku, po cichutku daj spokojnie "umrzeć" tej miłości. Tak jak przewidujesz będzie Cię "zagadywać" jakimiś sprawami jak np. taki jeden fajny facet kiedy nie miał już nic do powiedzenia a koniecznie chciał jeszcze coś fajnego powiedzieć. Cyt. Czczę Cię w czczej paplaninie jak śpiewem rajskim anielskim bo cóż mogę Ja niewinnie obdarowany blaskiem oczu Twoich i wdzięków Twoich wszelakich pewnych jak wszystko co jest pewnością.
          • leptosom Re: Coż facet się okazał fajny dla wszystkich 14.10.15, 17:49
            Haha skąd to wzięłaś?
            • ecri Re: Coż facet się okazał fajny dla wszystkich 14.10.15, 19:18
              Cytat to autentyk sprzed kilku lat, z jakiegoś forum, coś nt. dlaczego kobieta nie chce dać drugiej szansy fajnemu facetowi, który Ją zdradził ale poza tym jest dla Niej OK!
              Facet dawał próbki swej fajności w trakcie gorącej dyskusji. Zapisałam sobie i przekazuję ku potomnym (niestety nie pamiętam autora a szkoda bo naprawdę miał gadane).
              • czoklitka Re: Coż facet się okazał fajny dla wszystkich 15.10.15, 16:39
                >Facet dawał próbki swej fajności w trakcie gorącej dyskusji.

Czy ktoś mu napisał, żeby sp*? Bo zacytowany powyżej tekst nadaje się do podsumowania "spier..."
                • lilith45 Re: Coż facet się okazał fajny dla wszystkich 15.10.15, 17:20
                  Albo tekst "jesteś cudem do odkrycia" - może przesadzam ale skoro do odkrycia to skąd wie że cudem, w dodatku lepiej być człowiekiem. Takie pierd@lenie dla pierd@lenia :/
                  • czoklitka Re: Coż facet się okazał fajny dla wszystkich 15.10.15, 21:23
                    no właśnie, takie to buraczane i strasznie jałowe.
                    • lilith45 Re: Coż facet się okazał fajny dla wszystkich 15.10.15, 21:29
                      Ale widocznie na niektóre działają, skoro je faceci stosują.
                      • ecri Dokładnie tak 16.10.15, 06:48
                        i dlatego Panom typu klasyk powyżej jak i Panu z materacem poświęcam swój poemat, ala disco polo, aby byli wytrwali w swych staraniach o względy kobiet

Wers 1
                        Wiem, że bardzo lubisz mnie
                        Lecz Ja Ciebie wcale nie
                        Mam materac Ty bilety
                        Ale co to ma do rzeczy
                        Ref. Czyś Halina czy Alina tak to właśnie się zaczyna
                        Oj nie oj nie oj nie oj nie zdobędziesz Ty mnie nie
                        .
                        .
                        Wers 765
                        Ciąża to już Twoja sprawa
                        Dla mnie była to zabawa
                        Czasem fajnie z Tobą jest
                        Muszę tylko zrobić test
                        .
                        .

Wers 1868
                        Mówisz, że wciąż zwodzę Cię
                        I że nie wiem czego chcę
                        Błagam nie opuszczaj mnie
                        Bo bez Ciebie jest mi źle
                        .
                        .
                        Wers 2543
                        Czemu opuściłaś mnie
                        ....

• czoklitka Re: Dokładnie tak 16.10.15, 10:26
                          Hehe, najlepsze jest z tą ciążą. :)
                        • lilith45 Re: Dokładnie tak 18.10.15, 11:39
                          Dobre! :D :D
                        • miau.weglowy :D/nt 18.10.15, 12:18

• majaa Re: Skoro facet jest fajny 14.10.15, 15:19
          No i słusznie, bo po co masz mu się narzucać. Chyba że chciałabyś sobie po prostu pozwiedzać, to zostaw bilet i załatw sobie jakieś noclegi na własną rękę.
          A jemu powiedz, że się rozmyśliłaś i jednak nie przyjedziesz.
        • leptosom Re: Skoro facet jest fajny 14.10.15, 17:47
          tak, czy owak, szybka jesteś.
    • wiarusik Re: Co myśleć po takiej gadce od faceta? 13.10.15, 22:50
      najlepiej nie myśl, bo się męczysz.
      zapewne powiedział, co czuje.
    • 7dosia Re: Co myśleć po takiej gadce od faceta? 14.10.15, 10:45
      Po co zwracałaś mu te pieniądze za bilet? Przecież wiadomo, że on chce cię tylko przelecieć, bo nie jest gotowy na związek, (mam tylko nadzieję że na porządnym łóżku, a nie na tym materacu, co ci go załatwił do spania)
      • miau.weglowy bedzie tak: 14.10.15, 17:26
        ona spi na materacu, a on obok na lozku
        • obrotowy znaczy - jak u araba ? :) 14.10.15, 18:54
          miau.weglowy napisała:
          > ona spi na materacu, a on obok na lozku

znaczy - jak u araba ? :)

arab na koniu, a kobieta pieszkom obok (bo przecie taka jezdzic konno nie umie...)

• coffei.na Re: Co myśleć po takiej gadce od faceta? 14.10.15, 12:50
      Uważam,że nie powinnaś fochać sie o to,co więcej-ja myślę,że powinnaś się cieszyć,że pan wyjaśnił na wstępie czego oczekuje bądź czego się wystrzega! Wolałabyś żeby grał? Jasny ,prosty przekaz-to lubię w facetach :)
      Nie nakręcaj się na nic,jedz,bawcie się dobrze i tyle.
    • cerjana Re: Co myśleć po takiej gadce od faceta? 14.10.15, 15:58
      myślę że ktoś mu z kolegów powiedział że może chcesz przyjechać i zostać na zawsze i się przestraszył, według mnie jedź i spędź miło czas a co będzie to zobaczysz potem !
    • joanna9969 Re: Co myśleć po takiej gadce od faceta? 14.10.15, 21:39
      Badz ostrozna i postaraj sie nie angazowac za bardzo ...
      Facet swiezo po rozstaniu nie nadaje sie do zwiazku , nawet jesli bedziecie razem to przejdziesz przez pieklo hustawki nastrojow wspominek o eks ...
      Zastanow sie czy gra jest warta swieczki
      • annavel Re: Co myśleć po takiej gadce od faceta? 15.10.15, 10:16
        Juz koniec znajomosci . Pan praktycznie zapadl sie pod ziemie ale kulturalnie oddal kase za bilet bo to byl jego pomysl. Na pewno kogos poznal a wiedzial ze pewnie zawrocil mi w glowie. Cgoc dziwnie bo jeszcze w piatek pisal co zwiedzimy.. wczoraj napisal ze jak chce moge przyjechac nie a jak chce nie musze..a na pytanie czy on chce napisal ze to moja sprawa. Wiec sobie darowalam takie robienie laski bo pewnie tylko czekal zebym powiedziala nie jade. Nigdy facetow nie zrozumiem ale dobrze niech sie inna pociesza
        • joanna9969 Re: Co myśleć po takiej gadce od faceta? 15.10.15, 12:27
          Moze spotkal a moze dal sobie szanse z eks ....Tego nie wiesz i sie nie dowiesz ...
          Ciesz sie ze sie tak szybko skonczylo zanim zaangazowalas sie na powaznie .... zaraz o nim zapomnisz
          • annavel Re: Co myśleć po takiej gadce od faceta? 15.10.15, 12:39
            juzjest ok, bo nie ma niewiadomej, a z byla sie nie zszedl na 100% sprawdzone;)
            • joanna9969 Re: Co myśleć po takiej gadce od faceta? 15.10.15, 22:24
              Seksu nie bylo , nic ci nie obiecywal
              wiec wlasciwie czemu obchodzi cie to az tak bardzo.
              Skonczyl znajomosc I tyle ludzie robia to z wielu powodow.
        • stonkamarnotrawna Re: Co myśleć po takiej gadce od faceta? 15.10.15, 13:33
          Dzieciak a nie facet. Serio. Ten tekst... to Twoja sprawa...
          Ręce opadają. ..
          • annavel Re: Co myśleć po takiej gadce od faceta? 15.10.15, 13:58
            W miedzyczasie dodajac ze zaproszenie aktualne..ale reszta zdan raczej wskazywala na nie przyjezdzaj.
            Sam zaproponowal i jeszcze gadal w piatek co zwiedzac bedziemy. Dobrze ze kase oddal tyle mojego
            • annavel Re: Co myśleć po takiej gadce od faceta? 15.10.15, 14:05
              Jak widac zaruchac nie chcial jak co niektorzy z forum przypuszczali;)
    • sonia_siemionowna Re: Co myśleć po takiej gadce od faceta? 16.10.15, 01:30
      Klasyka.

Podobalo mu sie, dlatego pisala, ale widocznie wyczul, ze masz okropne parcie na zwiazek a to zawsze z poczatku zniecheca.

Nastepnym razem wrzuc na luz.

Nikt trzeci sie nie pojawil, to fajna wymowka, zeby nie musiec sie mierzyc z faktem, ze go odstraszylas. Facet jest szczery, sama piszesz, ze ekstrawertyk, wiec gdyby kogo Poznan Toby Ci powiedzial, nie ma nic do stracenia.

Golym okiem widac, ze masz parcie na zwiazek. Przystopuj, bo skonczysz z jakims desperatem.
      • annavel Re: Co myśleć po takiej gadce od faceta? 16.10.15, 07:32
        Moze i tak bylo.ale jaki zwiazek raczej przygoda to miala byc:) on sam z poczatku napalony byl na nasza znajomosc wiec szlo to z dwoch stron.
        • czoklitka Re: Co myśleć po takiej gadce od faceta? 16.10.15, 10:41
          Było ale się skończyło. Cóż, zdarza się. :)
        • sonia_siemionowna Re: Co myśleć po takiej gadce od faceta? 17.10.15, 02:37
          Niby przygoda, ale pisala tu, ze nie bedziesz marjoram czasu skoro nic z tego nie wyniknie czy jakos tak. Czyli na cos jednak liczylas, na cos wiecej niz przygode. Podejrzewam, ze chlop sie tego przestraszyl. Nie kazdy chce sie okreslac I deklarowac po miesiacu znajomosci a nawet krocej.
          • annavel Re: Co myśleć po takiej gadce od faceta? 17.10.15, 15:27
            pierdzielenie kota za pomoca młotka. Kogos poznał i tyle. a Wizje wspolnego zwiazku to snuł on sam
            • znana.jako.ggigus I tak się nigdy nie dowiesz, czy kogoś poznał, 17.10.15, 15:49
              czy mu się odwidziało, czy dostał wysypki i nie chciał, żebyś go zobaczyła, czy też zmarł mu chomik i nie ma czasu na amory. Nigdy się o tym nie dowiesz, więc daj sobie spokój.
              • annavel Re: I tak się nigdy nie dowiesz, czy kogoś poznał 17.10.15, 16:07
                Dałam:) naprawde:) Luzik.
              • lucyy3 Re: I tak się nigdy nie dowiesz, czy kogoś poznał 22.10.15, 11:31
                nic dodać, nic ująć
            • sonia_siemionowna Re: Co myśleć po takiej gadce od faceta? 18.10.15, 10:36
              No, wmawiaj sobie dales jesli Ci to pomaga. Kazdy ma jakis mechanizm obronny, to nic zlego. Natomiast dziwne, ze moje slowa wyprowadzily Cie ze rownowagi...

Snucie wizji zwiazku po dwoch tygodniach to bylby dla mnie sygnal alarmowy and nie zacheta. Moze wiedzial, co chciałas uslyszec po prostu?
            • czoklitka Re: Co myśleć po takiej gadce od faceta? 18.10.15, 19:23
              >pierdzielenie kota za pomoca młotka. Kogos poznał i tyle. a
              >Wizje wspolnego zwiazku to snuł on sam

:)))
              Serio snuł? To coś z nim nie halo, skoro w trakcie tak krótkiego czasu snuł rozważania. Ech, te chłopy. Nie zrozumiesz.
            • joanna9969 Re: Co myśleć po takiej gadce od faceta? 19.10.15, 01:25
              eh jak ja kocham jak ludzie po kilku spotkaniach sa w zwiazku .... o zwiazku to mozna mowic po wielu miesiacach spotkan jak sie ludzie naprawde dobrze poznaja i dojrzewaja do powaznych decyzjii ... jesli on po kilku spotkaniach snul wizje zwiazku to oznacza tyle ze jest emocjonalnie niestabilny

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka