Dodaj do ulubionych

Perfekcyjna dziewczyna

15.10.15, 00:12
Witam,
Wiem ze pytanie powtarzalo sie wiele razy jednak nigdzie nie znalazlem konkretnej odpowiedzi. Otoz mam 22lata moze niewiele ale mimo swojego wieku tylko spotkalem 2 dziewczyny w moim typie. Jedna byla zajeta a druga o ktora walczylem uznala ze za wczesnie na zwiazek i "uciekla" :v
Moje pytanie gdzie podziewaja sie mile spokojne dziewczyny unikajace halasu, klubow etc? Niektorzy uwazaja ze sa nudne jednak musze przyznac ze bardzo kreca mnie wlasnie te ambitne prymuski studentki(moze i dlatego ze sam sie staram)
Nie jestem desperatem i nie szukam na sile ale znacie moze jakies miejsca szczegolnej uwagi, fora, portale?
Moje poszukiwania trwaja na mojej uczelni ale musze przyznac ze nie jest latwo.. ;p
Dziekuje i pozdrawiam wszystkie forumowiczki ^^
Obserwuj wątek
    • gyubal_wahazar Re: Perfekcyjna dziewczyna 15.10.15, 00:53
      Wieczór w plecy, ale w końcu wytropiłem cholery. Tu siedzo juchi:

mile_spokojne_dziewczyny_unikajace_halasu.pl
      ambitne_prymuski_studentki_co_bardzo_krenco.pl
      dziewczyny_dla_niedesperata_coma_22_lata.pl
    • czoklitka Re: Perfekcyjna dziewczyna 15.10.15, 08:26
      Piszesz, że pociągają Cię prymuski studentki. Otóż musisz mieć na uwadze, że te studentki nie zawsze na tym etapie garną się do związku, to po pierwsze. Po drugie, czasem bywa i tak, że zakochanie przychodzi po jakimś tam czasie, np. po dwóch-trzech latach znajomości. Więc to, że teraz nikt Tobą specjalnie nie jest zainteresowany z grupy tych studentek, nie oznacza, że za np. rok ktoś się nie znajdzie.
      • leptosom Re: Perfekcyjna dziewczyna 15.10.15, 15:07
        nie oznacza, że za np. rok ktoś się nie znajdzie.

zadbaj zatem o mieszkanie, szykuj kasę na wesele i podróż poślubną.
        • czoklitka Re: Perfekcyjna dziewczyna 15.10.15, 16:56
          aleś podsumował :)
    • mendiga Re: Perfekcyjna dziewczyna 15.10.15, 10:10
      A jaka formacja umysłowa u takiej prymuski by cię interesowała? Jaki rodzaj zainteresowań czy zaangażowania umysłowego? Jest coś takiego? Czy chodzi ci po prostu o to, żeby była cicha i spokojna?
      • piataziuta Re: Perfekcyjna dziewczyna 15.10.15, 10:26
        Nie bądź złośliwa :D
        Szuka najbardziej wycofanej dziewczyny, żeby wyglądać przy niej trochę jak mężczyzna :D
        • mendiga Re: Perfekcyjna dziewczyna 15.10.15, 10:38
          E tam złośliwa. Ja? Nigdy!
          Po prostu chcę dostosować poradę do potrzeb, bo przy takim poziomie ogólności nie wiem, czy polecać kluby Krytyki Politycznej, konkursy kodowania czy spotkania terapii grupowej...
          • mariuszg2 Re: Perfekcyjna dziewczyna 15.10.15, 12:20
            mendiga napisał(a):

> Nigdy!

Nigdy nie wierz kobiecie...sialalalala..
            • dziala_nawalony Re: Perfekcyjna dziewczyna 15.10.15, 12:40
              mariuszg2 napisał:

> mendiga napisał(a):
              >
              > > Nigdy!
              >
              > Nigdy nie wierz kobiecie...sialalalala..

dobra rade ci dam,nic gorszego na swiecie nie przytrafia sie nam...je,je,jeeeee..
              by ~ budka suflera
              • mariuszg2 Re: Perfekcyjna dziewczyna 15.10.15, 13:12
                dziala_nawalony napisał:

> mariuszg2 napisał:
                >
                > > mendiga napisał(a):
                > >
                > > > Nigdy!
                > >
                > > Nigdy nie wierz kobiecie...sialalalala..
                >
                > dobra rade ci dam,nic gorszego na swiecie nie przytrafia sie nam...je,je,jeeee
                > e..
                > by ~ budka suflera
                >

oł jeeee!
            • mendiga Re: Perfekcyjna dziewczyna 15.10.15, 13:43
              mariuszg2 napisał:

>
              > Nigdy nie wierz kobiecie...sialalalala..

Nigdy. Nikomu.
              • mariuszg2 Re: Perfekcyjna dziewczyna 15.10.15, 13:56
                mendiga napisał(a):

> mariuszg2 napisał:
                >
                > >
                > > Nigdy nie wierz kobiecie...sialalalala..
                >
                > Nigdy. Nikomu.
                >
                >

Nawet sobie. A wiadomo kto w Tobie siedzi? może jakiś dewiant.
                • mendiga Re: Perfekcyjna dziewczyna 15.10.15, 14:22
                  W pierwszym odruchu napisałabym, że siedzi na pewno. Jednak zaraz później przyszło otrzeźwienie i wątpliwość, czy aby na pewno mogę ufać takim instynktownym przekonaniom niewiadomego w gruncie rzeczy pochodzenia, bo w końcu sam fakt, że to ja je sobie, na pozór samodzielnie, formułuję na użytek wewnętrzny, jeszcze w żaden sposób go nie dowodzi.
                  A więc jedno jest pewne - ufać nie należy. A czy rzekomy dewiant nie okaże się jakimś wstrętnym normalsem, tego nie wiemy. Wielość masek, potworna matrioszka, obłęd, obłęd!

O czym był ten wątek?
                  • mariuszg2 Re: Perfekcyjna dziewczyna 15.10.15, 14:37
                    mendiga napisał(a):

> obłęd, obłęd!

szaleństwo! szaleństwo!
                    • mendiga Re: Perfekcyjna dziewczyna 15.10.15, 14:40
                      Zmącenie!
                  • leptosom Re: Perfekcyjna dziewczyna 15.10.15, 15:04
                    można: ufaj i sprawdzaj
                    • mendiga Re: Perfekcyjna dziewczyna 15.10.15, 17:44
                      Skądże. Człowiek to takie zakłamane zwierzę, że święcie wierzy we własne kłamstwa w chwili, gdy je wygłasza. Nie mówimy o zwykłej niezgodności natury faktograficznej w stylu: mówi, że był w kościele, a był w zamtuzie. Nie. Mówimy o sytuacji, w której on zamtuz traktuje jak kościół i kłamiąc, mówi prawdę. To jest wyższy poziom, na którym czepianie się faktów to już zwykła małostkowość.
                      • mariuszg2 Re: Perfekcyjna dziewczyna 16.10.15, 01:29
                        ładnie napisanie .Lajk
                        • mendiga Re: Perfekcyjna dziewczyna 16.10.15, 09:54
                          Ech, no przecież wiesz, że ci nie uwierzę...
                          • mariuszg2 Re: Perfekcyjna dziewczyna 16.10.15, 10:27
                            ale mogłabyś się sama świadomie okłamać...będzie CI przyjemniej :)
                            • mendiga Re: Perfekcyjna dziewczyna 16.10.15, 10:50
                              No dobrze, przyznaję, kłamałam w celach wizerunkowych. Jest mi przyjemnie.
                              • mariuszg2 Re: Perfekcyjna dziewczyna 16.10.15, 11:01
                                Alesz...mendi...cała przyjemność po mojej stronie...
                                jeśli mógłbym jeszcze w czymś sprawić Ci przyjemność polecam się gorąco oczywiście nie narażając na szwank tak zacnego wizerunku.
                                • mendiga Re: Perfekcyjna dziewczyna 16.10.15, 11:42
                                  No i stawiasz mnie pod ścianą, bo aby nie narażać, muszę grzecznie odmówić.
                                  • mariuszg2 Re: Perfekcyjna dziewczyna 16.10.15, 14:45
                                    nie nie nie... kładę Cię na miękki materac... ściana nie... odmówiłaś komuś grzecznie na materacu?

a wogle to grzeczna_dziewczynka to inny nick jest wiesz...?
                                    • mendiga Re: Perfekcyjna dziewczyna 16.10.15, 15:23
                                      Nie brnijmy w niedyskrecję. Zauważ tylko, że materac bez ściany to tylko połowa możliwości. Poza tym naprawdę wiele zależy od sprężystości sprężyny.
          • leptosom Re: Perfekcyjna dziewczyna 15.10.15, 15:01
            konkursy kodowania, to chyba dla małolatów?
            • mendiga Re: Perfekcyjna dziewczyna 15.10.15, 17:45
              Tak, dla studentów. Autor przecie młody.
    • coffei.na Re: Perfekcyjna dziewczyna 15.10.15, 11:20
      mader...dlaczego większość Marcinów to takie wyalienowane typy?!
      wyleć na golasa na jesienne pole w ten deszczowy i xujowy czas....zaskocz wszystkich ,poczujesz się lepiej : D
      • alpepe Re: Perfekcyjna dziewczyna 15.10.15, 11:37
        bo to takie cinki.
      • mariuszg2 Re: Perfekcyjna dziewczyna 15.10.15, 12:18
        coffei.na napisała:

> wyleć na golasa na jesienne pole w ten deszczowy i xujowy czas....zaskocz wszys
        > tkich ,poczujesz się lepiej : D
        >

o koleżanka praktykowała widzę... polny ekshibicjonizm depresyjny to nazwijmy
        • coffei.na Re: Perfekcyjna dziewczyna 15.10.15, 14:23
          mariuszg2 napisał:

>
          > > wyleć na golasa na jesienne pole w ten deszczowy i xujowy czas....zaskocz
          > wszys
          > > tkich ,poczujesz się lepiej : D
          > >
          >
          > o koleżanka praktykowała widzę... polny ekshibicjonizm depresyjny to nazwijmy

stanowcze nie dla krępacji raczej....ciało gołe ,ciałko szkliste to nie takie oczywiste....
      • stephanie.plum Re: Perfekcyjna dziewczyna 15.10.15, 16:36
        o! to jest pomysł!
        nie szukam studentek, ale na wsi siedzę, to może nago wylecę!!!
        (i chlupnę do wody).
        • czoklitka Re: Perfekcyjna dziewczyna 16.10.15, 10:23
          W to zimno? Brrr
    • dziala_nawalony Re: Perfekcyjna dziewczyna 15.10.15, 12:05
      spokojnie kolego, Jeszcze rok, dwa i jesli sam jestes do rzeczy to prymuski beda cie szarpaly jak perliczki chlebowe kulki.alleluja i do przodu..8)
      • dziala_nawalony Re: Perfekcyjna dziewczyna 15.10.15, 12:11
        i cos jeszcze, sam w podstawowce podkochiwalem sie w kolezance co miala czerwony pasek...na koniec roku szkolnego,oczywiscie na swiadectwie szkolnym..hi..hi..
      • marcinzxc Re: Perfekcyjna dziewczyna 15.10.15, 23:37
        Ahoj! Miejmy nadzieje :D
        • czoklitka Re: Perfekcyjna dziewczyna 16.10.15, 10:34
          Nie ciesz się tak, Ty też im coś musisz zaoferować. A same stopnie to jeszcze bardzo niewiele.
          O, np. ja na studiach miałam takich kujonków, stopnie mieli dobre a nawet bardzo, tylko że nie mieli tego hmm... tego błysku i polotu naukowca. Praktycznie byli takimi rzemieślnikami, a może i to to jest za dużo powiedziane. Więc... sam widzisz, że same oceny to jeszcze bardzo niewiele.
          • marcinzxc Re: Perfekcyjna dziewczyna 17.10.15, 00:07
            Pewnie ze stopnie to nie wszystko. Lepszy leniwy geniusz niz niemadry (glupi) prymus :)) A i w 100% sie zgodze, trzeba miec w sobie tez troche tego czegos :p
            A czy u mnie to wystepuje? Nie mnie oceniać, nigdy nie bylo mi spieszno do dziewczyn wiec nie testowalem.
            Chociaz pare razy slyszalem od kolezanek ze jestem calkiem calkiem spoko i jak to jest ze dalej nie mam kobity. Moze chyba juz czas sie rozgladac? :p
            • czoklitka Re: Perfekcyjna dziewczyna 06.11.15, 20:00
              Trzeba mieć różne rzeczy. ;p
    • leptosom Re: Perfekcyjna dziewczyna 15.10.15, 15:00
      spotkałem taką, a nawet bardziej, o jakiej piszesz. niestety z wykształcenia była chemiczką. stwierdziłem, że to może być niebezpieczna partnerka, więc zrezygnowałem.
      • dziala_nawalony Re: Perfekcyjna dziewczyna 15.10.15, 19:52
        leptosom napisał:

> spotkałem taką, a nawet bardziej, o jakiej piszesz. niestety z wykształcenia b
        > yła chemiczką. stwierdziłem, że to może być niebezpieczna partnerka, więc zrezy
        > gnowałem.

i to byl blad taktyczny, nalezy szukac alchemiczki, bo taka potrafi przyrzadzic taki elixir mlodosci,ze klekajcie narody.
    • obrotowy Biblioteka Uniwersytecka 15.10.15, 15:06
      (u mnie byl to UJ)

Wyjalem kilka niezlych Kujonek, na dodatek niedrogo to wychodzi, bo herbata z ciasteczkiem
      po niskich cenach w barku biblioteki - do tego pare niby niechcacy rzuconych uwag o wlasnych zainteresowaniach Historia Starozytna - i juz sprawa leci naprzod :)
      • leptosom Re: Biblioteka Uniwersytecka 15.10.15, 15:08
        niedawno wyrwałem jedną z tego zbioru wykazując znajomość historii cesarzowej Sisi :)))
        • alpepe Re: Biblioteka Uniwersytecka 15.10.15, 16:22
          Studentki stomatologii czy medycyny?
        • wiarusik Re: Biblioteka Uniwersytecka 15.10.15, 17:29
          leptosom napisał:

> niedawno wyrwałem jedną z tego zbioru wykazując znajomość historii cesarzowej S
          > isi :)))

zapamiętać:
          chcesz wyrwać, musisz pochwalić się znajomością wpływowych kobiet w historii, jak powyższa oraz kleopatra, królowa małgorzata I, kr. elżbieta I, królowa wiktoria, caryca katarzyna.
          dla świętoyebliwych trzeba znać sylwetkę matki teresy.
          dla tylko yebliwych-sylwetkę teresy orlowski, która miała własną wytwórnię.
          kobiety to szowinistki tak po prawdzie.
    • wiarusik niełatwo jest znaleźć dziewczynę perfekcyjną 15.10.15, 17:33
      widział ktoś taką na naszych ulicach?:
      www.gabalnara.jp/products/detail_image.php?product_id=393&image=main_large_image
      • dziala_nawalony Re: niełatwo jest znaleźć dziewczynę perfekcyjną 15.10.15, 17:48
        o matko polko z wloszczowej, kto te dziecko ubral w kiecke z UNR-y i wyciagniety sweterek po starszej siostrze?
        Te japonce faktycznie maja nierowno pod sufitem,hmm buzia acz ladna,ale przerobiona fotoszopami,
        • wiarusik Re: niełatwo jest znaleźć dziewczynę perfekcyjną 15.10.15, 17:51
          w 1szym zdjęciu faktycznie dodano trochę efektów.
          ogólnie to modelka wzięta ze strony sklepu z perukami.
    • m.agda123 Re: Perfekcyjna dziewczyna 28.10.15, 11:51
      Takie dziewczyny,w Twoim wieku ... znajdziesz zapewne ale za jakies 15 lat. W dzisiejszym swiecie ,dziewczyny w Twoim wieku maja juz swoich "chlopakow" , ktorzy wyszumieli sie za mlodu ,a nawet po tzw. "przejsciach",ale inteligentnych,dobrze zarabiajacych,ktorzy maja cos wiecej w glowie niz seks. I nie mam tu na mysli sponsorowanego zwiazku.
      • marcinzxc Re: Perfekcyjna dziewczyna 29.10.15, 01:24
        I tego wlasnie sie boje :s masz racje
        Ja ogolnie omijam etap wyszalenia i mysle juz jakby przyszlosciowo. Nie potrzebuje tego, nie bawia mnie nocne kluby, ulotne zwiazki etc. Nie moge krytykowac bo kazdy ma inne spojrzenie na swiat ale zamiast tego zaprosilbym kogos na spacer kawe ^^ Jak juz wspominalem najlepsze sa te ulozone kobity i dlatego marzy mi sie studentka medycyyyny, ale wtedy znowu zostane osadzony o to ze chodzi mi tylko o kase co nie jest prawdą. No nic dziekuje za wypoiedzi, bede poprostu dalej sobie zyl i moze kiedys natrafie xD
        • taki-sobie-nick Re: Perfekcyjna dziewczyna 30.10.15, 19:21
          marcinzxc napisał:

> I tego wlasnie sie boje :s masz racje
          > Ja ogolnie omijam etap wyszalenia i mysle juz jakby przyszlosciowo. Nie potrzeb
          > uje tego, nie bawia mnie nocne kluby, ulotne zwiazki etc. Nie moge krytykowac b
          > o kazdy ma inne spojrzenie na swiat ale zamiast tego zaprosilbym kogos na space
          > r kawe ^^ Jak juz wspominalem najlepsze sa te ulozone kobity i dlatego marzy mi
          > sie studentka medycyyyny, ale wtedy znowu zostane osadzony o to

osądzony ZA TO albo posądzony O TO - o które ci chodziło?

ze chodzi mi t
          > ylko o kase co nie jest prawdą.

Nie, ja cię posądzę o to, że piszesz bez sensu. Dlaczego akurat studentka i dlaczego medycyny?
    • wez_sie ja wiem 28.10.15, 13:33
      ja wem ale nie powiem
      powiem tylko ze przed chwila z jednej zeszedłem
    • marta.uparta Re: Perfekcyjna dziewczyna 03.11.15, 22:21
      Porządne dziewczyny poznaje się w kościele albo bibliotece.
    • tirol1 Re: Perfekcyjna dziewczyna 04.11.15, 07:10
      W bibliotece
      • marcinzxc Re: Perfekcyjna dziewczyna 05.11.15, 00:07
        A kiedys sie wybiore, wybiore ;) Jakos zawsze bylo nie po drodze (nieliczac przyuczelnianej w ktorej co jakis czas bywam ^^ )
        • marta.uparta Re: Perfekcyjna dziewczyna 07.11.15, 13:19
          Na pedagogice największy wybór będzie pewnie.
          • headvig Re: Perfekcyjna dziewczyna 14.11.15, 22:40
            prymuski nie idą na pedagogikę, inteligentne też nie.
            • miau.weglowy Re: Perfekcyjna dziewczyna 14.11.15, 22:46
              chyba sie nieco zapedzilas w swojej wypowiedzi
              • headvig Re: Perfekcyjna dziewczyna 14.11.15, 22:49
                > chyba sie nieco zapedzilas w swojej wypowiedzi

skądże.
                • miau.weglowy Re: Perfekcyjna dziewczyna 14.11.15, 23:14
                  wydaje ci sie. troche wiecej pokory.
                  • kolaczek9 Re: Perfekcyjna dziewczyna 30.11.15, 12:16
                    Nie , tutaj pop prostu trzeba chcieć nic więcej. Jak spotkasz ciekawą osobę to wszystko samo idzie, tylko trzeba wygospodarowywać dla siebie czas.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka