kasia71 20.09.04, 17:24 jestem jeszcze malo doswiadczona kobitka:) i musze sie dowiecec na czym polega "francuzki pocalunek"!!! POMOZCIE MI!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dogg Re: FRANCUZKI POCALUNEK IP: *.aster.pl 20.09.04, 17:31 Musisz znaleźć jakąś Francuzkę, potem wszystko pójdzie jak z płatka. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia71 Re: FRANCUZKI POCALUNEK 20.09.04, 17:34 wez sie ze mnie nie nabijaj :) tylko jak wiesz na czym to polega to napisz!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Re: FRANCUZKI POCALUNEK IP: *.petrus.com.pl 20.09.04, 18:00 Francuzka jak cię pocałuje będziesz miała Francuzki pocałunek, a tobie zapewne chodzi o pocałunek francuski. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia71 Re: FRANCUZKI POCALUNEK 20.09.04, 18:13 Jops moze to i chodzi o pocalunek francuski:) wez powiedz na czym to polega Odpowiedz Link Zgłoś
istota_rzeczy Re: FRANCUZKI POCALUNEK 20.09.04, 18:18 najwidoczniej masz jeszcze czas zeby sie tego dowiedziec..i no i jeszcze duzo podrozy do Francji:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosik79 Re: FRANCUZKI POCALUNEK IP: *.iscnet.pl 20.09.04, 18:18 hmm a ile ty masz lat dziecko? dziesiec? na pocałunki od francuzki:D jeszcze dla ciebie za wczesnie Odpowiedz Link Zgłoś
kasia71 Re: FRANCUZKI POCALUNEK 20.09.04, 18:20 wiedzialam ze tak bedzie 100000000 postow bezsensownych, drwiacych a nikt nic konkretnego jeszcze nie powiedzal!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad Re: FRANCUZKI POCALUNEK IP: *.lcs.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.04, 20:09 Chcesz to Cie moge nauczyc:P Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_szczurka Re: FRANCUZKI POCALUNEK 20.09.04, 20:42 no dokladnie jak ktoś już wspomniał pocałunek francuzki to jest jak francuzka (gwoli wyjasnienia: chodzi o narodowość) całuje kogoś... Niekoniecznie francuza... chyba - tego do konca nie wiem ale wydaje mi sie, ze Francuz nie jest tu konieczny ;) Poważnie. nie wiem czemu nie wierzysz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: życzliwy Re: FRANCUZKI POCALUNEK IP: *.chello.pl 20.09.04, 22:35 No dobra, dość już drwin. Rzeczony to po prostu pocałunek z języczkiem (wersja light) czy swojskie ślimaczenie się (wersja mniej light:) Tylko błagam, nie zakładaj wątku co to znaczy ślinaczenie się... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fafik Re: FRANCUZKI POCALUNEK IP: *.sympatico.ca 20.09.04, 22:56 to raczej pocalunek z jezyczkiem ale glebokim- penetracja do oporu mozesz zatrzymac sie na migdalkach delikwenta chyba ze wczesniej spowodujesz u niego odruch wymiotny Odpowiedz Link Zgłoś