molly_wither 18.12.15, 18:30 Jak wy to robicie, ze wykopujecie watki z 2004 roku? I w jakim celu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obrotowy nawiazujemy do tradycji :) 18.12.15, 18:43 molly_wither napisał(a): I w jakim celu? nawiazujemy do tradycji :) - sam takich nie wykopuje, ale z przyjemnoscia podbijam :) moze ktos z-martwych-w-stanie ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
molly_wither Re: nawiazujemy do tradycji :) 18.12.15, 18:53 Ja czerpie z czegos innego przyjemnosc. Moze takie grzebanie w przeszlosci swiadczy o zubozeniu intelektualnym (nie obrazając nikogo z tutaj) piszacych? Coraz mniej watkow na ciekawy temat i coraz mniej piszacych z dystansem. Wspoinki sa dobre dla starych. A myslalam ,ze to ja jestem tu najstarsza:) obrotowy napisał: > molly_wither napisał(a): > I w jakim celu? > > nawiazujemy do tradycji :) > - sam takich nie wykopuje, ale z przyjemnoscia podbijam :) > moze ktos z-martwych-w-stanie ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: nawiazujemy do tradycji :) 18.12.15, 20:53 a ile masz lat? podobno kobieta im starsza tym ma więcej dystansu co jest odwrotnie proporcjonalne do zainteresowania nią u pci przeciwnej.... dlaczego tak jest, że młode dziewczyny tracą dystans tak szybko i bezrozumnie? a jak się starzeją to nie mają już co tracić (zarówno dystansu jak i rozumu) Odpowiedz Link Zgłoś
molly_wither Re: nawiazujemy do tradycji :) 21.12.15, 18:22 Metrykalnie czy mentalnie? Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy Molly, Ty pamilujsa... 23.12.15, 13:08 molly_wither napisał(a): > Metrykalnie czy mentalnie? Mario Ci przecie grzecznie wytlumaczyl: - metrykalnie. - mentalnie - to od pewnego wieku wprost przeciwnie. _____________________________________________ znajoma mi babcia - na widok corki, ktora ja odwiedzila pewnego razu zapytala: - a kto to jest ta pani? Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy jak najbardziej z dystansem... 19.12.15, 10:07 molly_wither napisał(a): i coraz mniej piszacych z dystansem. jak najbardziej ze sporym dystansem... ostatnio podbijalem 15-to letni... Odpowiedz Link Zgłoś
best.yjka Ale tobie się nudzi 23.12.15, 16:40 > Jak wy to robicie, ze wykopujecie watki z 2004 roku? I w jakim celu? Łopatologicznie trzeba? Admini wykopują, a reszta ma z tego ubaw. Czy coś jeszcze wytłumaczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Ile wydaliście na święta? 24.12.15, 14:29 molly_wither napisał(a): > Jak wy to robicie, ze wykopujecie watki z 2004 roku? I w jakim celu? Przypuszczam, że był wątek o tym (ile wydaliście na święta) ale nie chce mi się go szukać To jest chyba jedyny przypadek w roku (Wigilia) kiedy mam kaca przed a nie po... Może nie dawać tych prezentów jednak? Karpiowi życia i tak już nic nie wróci... Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy temu Karpiu zycia nic nie zwroci 24.12.15, 14:38 mariuszg2 napisał: > To jest chyba jedyny przypadek w roku (Wigilia) kiedy mam kaca przed a nie po.. > Może nie dawać tych prezentów jednak? Karpiowi życia i tak już nic nie wróci... bendac na lekkim rauszu kupilem przez pomylke 2 karpie (a mial byc jeden) - horror - dla tego drugiego karpia... biedak by jeszcze troche pozyl... Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta Re: temu Karpiu zycia nic nie zwroci 31.12.15, 00:06 A propos karpia. Moją teściowa kupiła w rybnym karpia rzekomo ubitego na śmierć. Po przyniesieniu do domu i umieszczeniu w zlewie okazało się, że jednak karp trochę jeszcze żyje. Po namysle teściowa zapakowala go w torbę i wyniosła do śmietnika. Na nasze pytanie - dlaczego? powiedziała, że on tak patrzył i ona nie mogła ani mu cierpień skrócić, ani zjeść go, ani nic. Niezbadane są ścieżki naszych wyborów. Odpowiedz Link Zgłoś