Gość: kalaruszek IP: *.net.pl 23.09.04, 14:34 ...ale nie chcieli jej. Mam anemię - to dlatego. I weź coś zrób dobrego dla człowieczeństwa jak Ci takie kłody pod nogi rzucają. :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maja Re: Chciałam oddać krew... IP: *.futuro.pl 23.09.04, 14:40 skoro masz anemię to chyba logiczne że nie chcieli od Ciebie krwi? Odpowiedz Link Zgłoś
moboj Re: Chciałam oddać krew... 23.09.04, 16:00 nie rozumiem dlaczego masz pretensje do stacji krwiodawstwa. jaki mógłby byc pożytek z niepełnowartościowej krwi? przecież sama na pewno nie chciałabyś mieć takiej przetaczanej w razie czego, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
mamrysia201 Re: Chciałam oddać krew... 23.09.04, 16:16 Teraz weź i zrób coś dobrego dla siebie i idź do lekarza i lecz tą anemię !!! Pomyśl teraz o sobie - to tylko taka dobra rada , bo nie leczona anemia prowadzi do białaczki . Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalaruszek Re: Chciałam oddać krew... IP: *.net.pl 23.09.04, 21:35 Oj przestańcie przecież nie mam żadnej pretensji tak tylko napisałam. A anemia nie ma nic wspólnego z białaczką bo anemia to zbyt niski poziom hemoglobiny a białaczka to zbyt wysoki poziom leukocytów. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś