Dodaj do ulubionych

tesknie za nim

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 16:36
Czesc, witam ponownie:) Mam pytanie i prosbe, a mianowicie - zadzwonic do
faceta po jakims pol roku zdawkowych "czesc" i beznadziejnych pytan typu "co
sluchac" [wczesniej bylismy razem przez rok] i powiedziec mu ze mi go brakuje
i tesknei za nim, czy to juz przegrana sprawa i tylko sie zdoluje?
z drugiej strony on jest z tych ludzi, ktorzy pierwsi reki nie wyciagna, a
zdaje sobie tez sprawe ze dopoki nie zrobie tego nie przekonam sie o tym...
pomozcie, ludzie wy tu tacy madrzy jestescie, nei wiem gdzie w normalnym
swiecie sie chowacie.
a moze ktos opracuje za mnie cala strategie,a ja ja przeniose tylko w czyn,
co?
Obserwuj wątek
    • lena_zienkiewicz Re: tesknie za nim 28.09.04, 16:38
      przepraszam, jak śmiesz nas obrażać i wyzywać od normalnych i mądrych?!
      • Gość: wero Re: tesknie za nim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 16:42
        wcale nie wyzywam, tylko uwazam ze takie formu to najlepszy psychoterapeuta:)
        ale prosze nie zmieniac tematu!!
        • kopov Re: tesknie za nim 28.09.04, 16:44
          zadzwoń do mnie , ja Ci powiem, ze Cie kocham i chetnie sie z Toba spotkam, a o
          tamtym bedziesz mogła zapomnieć, i wszystko gratis nie jak u psycho... coś tam:)
          • lena_zienkiewicz Re: kopov! 28.09.04, 16:46
            kopov napisała:

> zadzwoń do mnie , ja Ci powiem, ze Cie kocham i chetnie sie z Toba spotkam, a
            o
            >
            > tamtym bedziesz mogła zapomnieć, i wszystko gratis nie jak u psycho... coś
            tam:

A mówiłeś, że nikomu jeszcze nie powiedziałeś KOCHAM.A teraz tak prosto z bani
            wypalisz?
            • kopov Re: kopov! 28.09.04, 16:48
              czego sie nie robi w imię poprawienia komuś nastroju, najwyżej powiem koham:)
              • lena_zienkiewicz Re: kopov! 28.09.04, 16:48
                a mnie to nie chciałeś powiedzieć ;((((((((((
                • kopov Re: kopov! 28.09.04, 16:51
                  jak takie cipa si to proszę - koham cie lena:)
                  • lena_zienkiewicz Re: kopov! 28.09.04, 16:52
                    kopov napisała:

> jak takie cipa si to proszę - koham cie lena:)

Nie rozumiem.Komu ma pasić?Mnie czy mojej cipie?
                    • kopov Re: kopov! 28.09.04, 16:52
                      cipasuje miało być:))))))))
    • mr_misio Idź na całość 28.09.04, 16:43
      ...czego się boisz głupia, najwyżej powie: poszła stąd...
      Srategia:
      Idziesz mówisz, to co masz do powiedzenia i masz 50% na 50%, że Cię zaprosi do
      łóżka. (a to duże prwdopodobieństwo, nie to co w totku :)))
      ---
      Najlepszy obiad, gdy świeży, odgrzewany nigdy tak nie smakuje.
      • kopov Re: Idź na całość 28.09.04, 16:45
        a jak powie, że nie wie? 33-33-33 to tak sie to rozkłada:)
        • mr_misio Re: Idź na całość 28.09.04, 16:47
          To wszystko wtedy w jej rękach i nie tylko :)
          • kopov Re: Idź na całość 28.09.04, 16:48
            o tych ustach to Ty powiedziałeś:) nie ja
          • Gość: wero Re: Idź na całość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 16:49
            nie, on jest prawdziwy facet - czarne - biale, tak lub nie, nie ma nic
            pomiedzy...
      • Gość: wero Re: Idź na całość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 16:48
        wiem ze to nie totek:)
        jesssu, ale ja sie boje podniesc ta glupia sluchawke dnalezc w pamieci jego nr
        i zadzwonic... chyba lepiej [latwiej] jest podejsc, zawsze moge zapytac tylko o
        godzine, nie...?

[dobra, ale tu zaczynaja sie schody - wez go teraz i spotkaj...!!]
        • lena_zienkiewicz Re: Idź na całość 28.09.04, 16:49
          Gość portalu: wero napisał(a):

> wiem ze to nie totek:)
          > jesssu, ale ja sie boje podniesc ta glupia sluchawke dnalezc w pamieci jego
          nr
          > i zadzwonic... chyba lepiej [latwiej] jest podejsc, zawsze moge zapytac tylko
          o
          >
          > godzine, nie...?
          >
          > [dobra, ale tu zaczynaja sie schody - wez go teraz i spotkaj...!!]

Ło matko, przyczaj się na śmietniku, przecież raz dziennie wyrzuca chyba śmieci
          • kopov Re: Idź na całość 28.09.04, 16:52
            a jak ma zsyp?
            • lena_zienkiewicz Re: Idź na całość 28.09.04, 16:53
              to niech czeka na dnie zsypu.Dostanie od niego workiem to krzyknie.On ją
              usłyszy, pomoże wyjść itd.
              • kopov Re: Idź na całość 28.09.04, 16:54
                jak romeo i julia nie?:)))))
                • lena_zienkiewicz Re: Idź na całość 28.09.04, 16:55
                  kopov napisała:

> jak romeo i julia nie?:)))))

o w mordę jeża, rzeczywiście!!!
                  • kopov goodbye len in:) 28.09.04, 17:01

• lena_zienkiewicz Re: gudbaj my love, znaczy kopov ;) n/t 28.09.04, 17:02
              • Gość: wero Re: Idź na całość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 16:55
                ej lena ale jestes niemila.
                ja mam problem a ty jestes swinia
                • lena_zienkiewicz Re: Idź na całość 28.09.04, 16:56
                  Gość portalu: wero napisał(a):

> ej lena ale jestes niemila.
                  > ja mam problem a ty jestes swinia

Przesadzasz moja droga.Teraz to ty jesteś niemiła.Czlowiek na głowie staje żeby
                  cipo móc, a ty wyjeżdżasz na niego.Aha i wypraszam sobie podrzucanie mi tutaj
                  świn!
          • Gość: wero Re: Idź na całość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 16:52
            o, jakbys mieszkali w jednej dzielcy to byloby po problemie...
            p.s. psa nie posiadam, wiec nie mam ewentualnie z kim chodzic na dlugie spacery
            pod jego domem...
            • mr_misio pożycz psa od kopova :) 28.09.04, 16:55
              • kopov chętnie pozyczę :))) nt 28.09.04, 16:57

• Gość: wero Re: pożycz psa od kopova :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 16:57
                pies odpada, bo sie boje psow, akcja smietnik tez!!
    • Gość: wero Re: tesknie za nim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 17:10
      HALO? Chcialbym powiedziec ze mi jest naprawde smutno i nie wiem co rbic, nie
      napisalam tutaj po to zeby ktos mogl sie pobawic moim kosztem:/
      Czy jest tu ktos normalnie ludzko zyczliwy i potrafi mi pomoc??
      • mr_misio Może chcesz się przytulić do misia? :) 28.09.04, 17:18
      • Gość: Zyczliwy Re: tesknie za nim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.04, 17:23
        Wiesz wszystko zalezy od tego jak sie ubierasz, jesli nosisz fanje markowe
        ciuchy to dzwon jesli ubierasz sie na bazarze to raczej go nie denerwój.
        • Gość: wero Re: tesknie za nim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 22:12
          spoko na bazarze kupuje tylko ziemniaki i ciebule i takie tam inne warzywa i
          owoce
    • Gość: Max Dzwon!! Nic nie masz do stracenia! nt IP: *.mad.east.verizon.net 28.09.04, 17:23
      • Gość: wero Re: Dzwon!! Nic nie masz do stracenia! nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 21:57
        zadzwonic to problem, bo nie pamietam jego nr, a jak raz sobie przypomne to
        pozniej jak cos tfu tfu nie wyjdzie bede ciagle miala ten nr i bede srala po
        nogach i dzwonila i pytala czemu. ale podejsc podejde, przy pierwszym lepszym
        momencie, kiedy tylko go spotkam [oby to bylo szybko]
        • Gość: Max Re: Dzwon!! Nic nie masz do stracenia! nt IP: *.dyn.optonline.net 28.09.04, 22:19
          Hehehe
          Jestes zabawnie mila. Dzwonic czy sie z nim spotkac - to nie ma zadnej roznicy.
          W najgorszyb przypadku powie NIE:-(( TFU,TFU, czyli bedziesz w takiej samej
          sytulacji. Idz! Dzwon! Natychmiast.
          • Gość: wero Re: Dzwon!! Nic nie masz do stracenia! nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 22:26
            spoko, isc... to jest jednak kawalek drogi pare przystankow:) ale zapewniam cie
            drogi maxie, ze to zrobie, chocby mury sraly i sciany pekaly. i czy to hehehe
            ze jestm zabawnie mila to byl maly "wrzucik"?
            • Gość: Max Re: Dzwon!! Nic nie masz do stracenia! nt IP: *.mad.east.verizon.net 30.09.04, 17:24
              >spoko, isc... to jest jednak kawalek drogi pare przystankow:) ale zapewniam
              >cie
              >drogi maxie, ze to zrobie, chocby mury sraly i sciany pekaly.

Tak trzymac! Mozesz tylko starcic kase na bilet a to male poswiecenie.

>i czy to hehehe
              >ze jestm zabawnie mila to byl maly "wrzucik"?

heheh to tylko usmiech. Naprawde wydajesz sie mila.

Idz walczy i przytargaj go do swojej jaskini za wlosy:-) Jak znowu ucieknie to
              pies mu morde lizal.
              pzdr

• Gość: wero Re: Dzwon!! Nic nie masz do stracenia! nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 21:03
                oh maxie bylam przekonana ze przemawia do mnie jakis wyjatkowo cyniczny typ, a
                tu tak... no prosze prosze... ale niespodzianka...
                dziekuje!!
    • Gość: white_rose Re: tesknie za nim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 20:12
      Hmm musisz to poważnie przemyśleć. Jeśli bardzo Ci na nim zależy napisz mu
      list, albo sms-a cokolwiek... zwroc na siebie uwage i przede wszystkim nie boj
      sie pokazac uczuc, jesli on je zignoruje to znaczy ze wogole sie do niczego nie
      nadaje i nie zasluguje na ciebie. Wtedy powinno Ci być lżej na seruszku. Takze
      pokaz ze Ci zalez, zrob to chociaz po to by pozniej przez lata nie zadreczac
      sie pytaniami co by bylo gdyby... 3mam kciuki, napisz jak Ci sie ułozyło,
      pozdrawiam, paps
      • Gość: wero Re: tesknie za nim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 22:07
        white_rose dziekuje:) list odpada raczej,sms tez bo nie pamietam nr. a opcja
        jest taka, ze jak co jakis czas dam mu cos do zrozumienia, i jakos mu tam
        pokazuje ze cos ten teges, to on to odwzajemnia. jesli jest sam, bo jesli jest
        z jakim kumplem, to juz slabiej ale tez jest cos.
        zrobie to wlasnie po to, zeby potem do konca zycia nie myslec co by bylo
        gdyby...
        przeleje moja radosc albo smutek jak tylko przeprowadze ta operacje:)
        podejrzewam ze rozciagnie sie ona w czasie ze wzgledu typu moja szkola a jego
        praca, ale zrobie wszystko wszystko wszystko zeby sie przekonac czy warto bylo.
        dziekuje
    • Gość: wero Re: tesknie za nim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 17:06
      halo?? i juz, nikt mi nic milego juz nie powie?? a gdzie utwierdzanie,
      pocieszanie, zyczenia zeby bylo ok?? no wiecie...
    • Gość: mia Re: tesknie za nim IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 30.09.04, 18:14
      Nie dzwoń.Jak bedzie chciał to sam zadzwoni.Zachce mu sie sexu, będzie miał
      czas i zadzwoni.(bez urazy)Ale tacy dzwonią tylko po jedno.Ja właśnie 2 dni
      temu przeszłam przez takie coś.
      Byłam pewna ,ze nie zadzwoni,bo on taki i owaki...ale przełamał sie.Niby
      wygrałam,bo chciałam zadzwonic a on to pierwszy zrobił.W konsekwencji jednak
      przegrałam.Uwiódł mnie..i tak to jest.SEX

to tak jak wygrac milion i go zgubić następnego dnia!
      • Gość: wero Re: tesknie za nim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 21:10
        hmmm, mia... ale u mnie jest troche inaczej niz u ciebie... takie zabawy w
        klotnie na dwa dni to ja przechodzilam jak z nim bylam, a teraz jak juz nie
        jestesmy razem, to wiesz... my sie tak szczypiemy pare dobrych tygodni, a
        wlasciwie te tygodnie przechodza w miesiace... takze wiesz, jakby chcial dupy,
        to by go juz wczesniej gonilo.
        a gonilo wczesniej, ale to ja ujelam sie honorem, zamknelam szufladke z jego
        imieniem w mojej pamieci i... i myslalam ze to juz tak bedzie. a stalo sie
        odwrotnie, po prostu jak mi sie wszystkie stresy i nerwowki pokonczyly [oprocz
        takich zwyklych, codziennych doszla matura, egazminy na studia, bitwa o indeks]
        to jednak pomyslalam ze cos mi dziwnie... a jak o nim pomysle to tak fajnie...
        no i szybciutko na forum, a dobrzy ludzie mi pisza ze ja tesknie za nimi co tu
        duzo myslec, trzeba robic.
        a ja juz teraz czekam na okazje. a okazja czyni zlodziejem... hi hi:)
        • Gość: mia Re: tesknie za nim IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 30.09.04, 22:58
          ale my tez juz nie jestesmy razem...Zrywaliśmy kilka razy.W końcu powiedziałam
          definitywne "nie"
          Brakowało mi go jak cholera...
          W koncu po dłuuugiej przerwie 2 miesiące zadzwonił i...stało się.
          • Gość: wero Re: tesknie za nim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 23:13
            a bo zrozumialam ze po 2 dniach zadzwonil i jest ok, ze wiesz, taka mala
            rozlaka.
            no mi tez go brakuje.
            ale wiem ze musze sprobowac, i powiem mu to... chocby nie wiem co... bede
            probowala...
            • Gość: ona Re: tesknie za nim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 13:52
              co za manifestacja głupoty
    • q02121974 Re: tesknie za nim 01.10.04, 14:28
      ja tez za koms tesknie. chcialabym zresetowac pamiec ale nie potrafie
      • Gość: wero Re: tesknie za nim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 15:42
        q02121974, ja przez tyle miesiecy bylam przekonana ze zrestartowalam pamiec i
        ze jest ok. no i nagle przed tygodniem uswiadomilam sobie [...] ze wcale tak
        nie jest. znaczy to jest tak, jakbym miala wirusa w kompie:) jet, niby go
        potraktowalam jakims cudem, niby usunelam a tu bach! zawieszka...
        no i teraz czkam na naprawe... oddalam komputer do serwisu. i musze czekac na
        naprawe nie wiem ile. ale wierze ze w koncu wszystko sie naprawi i bedzie
        dobrze.
        chce w to wierzyc
    • Gość: wero Re: tesknie za nim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 20:07
      buuuu chcialabym miec to juz za soba... a ja go jak na zlosc nie moge spotkac:(
      jesssu ale mi zle:(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka