Dodaj do ulubionych

Jak się odkochać?

• figa.biala Re: Jak się odkochać? 05.08.18, 15:43
      jak to mówią poznaj jego żonę od razu Ci przejdzie ;-) a jak zostaniesz jej przyjaciółką moze uda się ..trójkącik
    • wez_zesz Re: Jak się odkochać? 11.08.18, 16:11
      Odkochiwanie trwa tyle samo czasu ,co zakochiwanie.
      • mariuszg2 Re: Jak się odkochać? 16.08.18, 14:05
        Ja się odkochuję zaraz po... potem się zakochuję w miarę ochoty i znowu się odkochuję... bywa, że stany emocjonalne zmieniam kilka razy dziennie... lubię sobie je podrasować jakimś czymś smacznym, pikantnym, pobudzającym...raczej na ostro ..rzadko na słodko... fajnie jak jest gazowane i najlepiej niebarwione... no i latem koniecznie z kwaszeniakiem...
        • znana.jako.ggigus Re: Jak się odkochać? 16.08.18, 14:10
          czyli zakisic ogora???

mariuszg2 napisał:

>> i latem koniecznie z kwaszeniakiem...
          >
          • mariuszg2 Re: Jak się odkochać? 16.08.18, 14:12
            oburącz trzymając się za dwa arbuzy
            • znana.jako.ggigus Re: Jak się odkochać? 17.08.18, 09:13
              dobre!
      • alpepe cieszę się gołąbeczki 17.08.18, 07:59
        że wpisaliście mi się na końcu, wątek już się robił nieprzejrzysty :)
        • mariuszg2 Re: cieszę się gołąbeczki 17.08.18, 08:03
          ależ żabciu ...bardzo proszę kochana...jak dla mnie ten wątek jest od początku nieprzejrzysty ale lubię takie pierdxolenie o głupotach....
          • alpepe Re: cieszę się gołąbeczki 17.08.18, 08:18
            No cóż Mario, starzejesz się, to i percepcja nie ta. Ale nie martw się złotko, masz rację, to wątek głupotkowy ;)
            • znana.jako.ggigus Re: cieszę się gołąbeczki 17.08.18, 09:13
              Alez nie!!! Zakochac sie, rozkochac, odkochac, kochac dwoch naraz (moj problem, a raczej trzech nawet, no nie, stop, stop, silna fascynacja, ja zawsze dziele sprawiedliwie miedzy ludzmi uczucia) - to bardzo wazne zagadnienia. Co widac po liscie postow.
              • mariuszg2 Re: cieszę się gołąbeczki 17.08.18, 09:21
                emocjonalnie się masturbujesz doprowadzając do mentalny drenaż światłych umysłów... alpi ma rację... starzejemy się a najgorsze jest to, że przez to forum ja nie jestem mądrzejszy a alpi piękniejsza.
                • znana.jako.ggigus Re: cieszę się gołąbeczki 17.08.18, 09:49
                  no no nie pozwalaj sobie cwaniaczku.
                  Ja w glebi duszy jestem romantyczka i wszelkie porywy serca uwazam za dobre i sluszne.
                  Wszyzcy sie starzejemy i juz.
                  • mariuszg2 Re: cieszę się gołąbeczki 17.08.18, 13:14
                    Na romantyczne porywy serca najlepsze jest porządne .... hm...niech pomyślę...
                    • znana.jako.ggigus Re: cieszę się gołąbeczki 17.08.18, 13:24
                      porzadne co?? jedzonko? ide zaraz zjesc
                      • alpepe Re: cieszę się gołąbeczki 17.08.18, 13:34
                        o jaka ja jestem głodna i nie chce mi się nic robić do jedzenia...
                        • mariuszg2 Re: cieszę się gołąbeczki 17.08.18, 13:52
                          Oh!
                        • znana.jako.ggigus Re: cieszę się gołąbeczki 17.08.18, 14:01
                          odgrzalam curry z wczoraj i pyszne.
                          Ale daje jak z garkuchni w Delhi.
                          Teraz czas na slodkie, co zamyka zoladek. Francuzi sery, a ja slodycze. Byle na s.
                          • alpepe Re: cieszę się gołąbeczki 17.08.18, 16:16
                            Rotbarsch, nie chce mi się sprawdzać, jak to po polsku, tarta marchewka na surowo, zblanszowany brokuł, młode ziemniaki w mundurkach i dużo koperku, a teraz lody z rokitnikiem i jeśli mi się nie odechce, to następna łódeczka lodowa z lukrecją.
                            • znana.jako.ggigus Re: cieszę się gołąbeczki 17.08.18, 19:41
                              koperek, masz racje, jutro kupuje
                  • alpepe Re: cieszę się gołąbeczki 23.08.18, 08:18
                    Mam właśnie ten poryw serca ;)
                    • mariuszg2 Re: cieszę się gołąbeczki 23.08.18, 09:43
                      Gratuluję...czyli ponad 1000 rad jak się odkochać w pixdu!
                      • alpepe Re: cieszę się gołąbeczki 23.08.18, 10:57
                        No, tych porad było zasadniczo mniej :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka