Dodaj do ulubionych

uspokoilam sie

02.10.04, 18:02
chyba sie uspokoilam....mam 24 lata , mialam kilku facetow, kilka romansow,
kilka przygod...generalnie mam ciekawe zycie, dobra prace, wlasne
mieszkanie..chyba chce byc z kims, na stale na dobre i na zle....czy ja dam
rade, czy znajde "idealnego" :) faceta....? czy moja przeszlosc mi pomoze czy
zaszkodzi? bo niby wiem czego chce, ale nie wiem.....ot tak sie zastanawiam...
Obserwuj wątek
    • glonik Nie zaszkodzi, a wręcz przeciwnie, 02.10.04, 18:10
      nie będzie Cię ciągnąć w stałym związku, jak to z innymi jest, bo już będziesz
      wiedziała. Stare miłości godnie pożegnasz, żałobę przeżyjesz, nie będziesz do
      nich chciała wracać. Nie będziesz miała potrzeby "odgrzania" zaprzeszłych
      uczuć. Będziesz wiedziała, a może już wiesz, jakie masz potrzeby, znając swoje
      ciało. Każdy ma przeszłość. Ty też.
      Hmmmm, a czy idealnego znajdziesz.....to ja nie wiem, ale może na Twoją miarę
      stworzonego? Tego Ci bardzo, bardzo życzę.
      • zastanawiajaca_sie Re: Nie zaszkodzi, a wręcz przeciwnie, 02.10.04, 18:14
        no tak wlasnie mysle...ale oj bo z jednej strony to chce,a drugiej jakos
        nikogo kolo mnie nie ma...zobaczymy, co ma byc to bedzie...a z idealem rzecz
        jasna przesadzilam...dzieki za wiare....powodzenia
        • Gość: helga Re: Nie zaszkodzi, a wręcz przeciwnie, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.04, 18:19
          sorry za głupie pytanie urodzonej pesymistki ale jaką dobrą pracę może mieć
          ktoś kto ma 24 lata....?
          • zastanawiajaca_sie Re: Nie zaszkodzi, a wręcz przeciwnie, 02.10.04, 18:22
            ktos, kto zaczal pracowac zaraz po maturze...szybko sie uczy i chcial cos
            osiagnac, ciagle chce...i tak jakos sie kreci....
            • zastanawiajaca_sie Re: Nie zaszkodzi, a wręcz przeciwnie, 02.10.04, 18:22
              no i ta praca dobra jest....ciekawa...
              • zastanawiajaca_sie Re: Nie zaszkodzi, a wręcz przeciwnie, 02.10.04, 18:23
                a..i kasa z niej dobra jest..biurowa, zeby nie bylo, ze inna.....
                • Gość: helga Re: Nie zaszkodzi, a wręcz przeciwnie, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.04, 18:24
                  no cóż, nie jestem tylko brzydka ale i głupia
        • glonik Re: Nie zaszkodzi, a wręcz przeciwnie, 02.10.04, 18:31
          zastanawiajaca_sie napisała:

> no tak wlasnie mysle...ale oj bo z jednej strony to chce,a drugiej jakos
          > nikogo kolo mnie nie ma...zobaczymy, co ma byc to bedzie...a z idealem rzecz
          > jasna przesadzilam...dzieki za wiare....powodzenia

Spokojnie testuj dalej, serio piszę, zebyś sie za kilka- kilkanaście lat na FK
          nie wypłakiwała, że cię coś nosi, że chciałabyś poznać, jak to jest z innymi....
          już tu takie wątki były zakładane. To Twoje życie. Ty je kształtujesz, więc rób
          to świadomie, ale też spodziewaj się, że możesz się natkąć na wielbiciela
          dziewic; zazdrośnika o poprzedników; spowiednika - z Twoich grzechów, więc
          jeśli teraz masz takie refleksje, to się przygotuj na ewentualne postawy
          i....stanowczo odmawiaj zeznań. Jeszcze raz powodzenia w życiu i uczciwości
          wobec Siebie samej (tak jak dotychczas , życzę).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka