mario2 06.10.04, 10:27 Jak tam przygotowania do .... Ty juz wiesz czego :) Wlos zrobiony? Wykapana? Drinki pomieszane? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maretina Re: Lena!!!! 06.10.04, 10:29 mario do seksuto sie zbedne wlosy depiluje a nie "robi":D Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Lena!!!! 06.10.04, 10:34 To Lena jest teraz lysa? A depilacja to element gry wstepnej? Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Lena!!!! 06.10.04, 10:35 mario2 napisał: > To Lena jest teraz lysa? > A depilacja to element gry wstepnej? nie, to element higieny:) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Lena!!!! 06.10.04, 10:38 higieny? czyli nie wydepilowane nie sa higieniczne? Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Lena!!!! 06.10.04, 10:46 mario2 napisał: > higieny? czyli nie wydepilowane nie sa higieniczne? dla mnie nie:) depilacja to tak samo wazna czynnosc jak mycie zebow mario;) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Lena!!!! 06.10.04, 10:50 Rozumiem. Wiec mamy cale stada niehigienicznych kobiet... Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Lena!!!! 06.10.04, 10:51 mario2 napisał: > Rozumiem. Wiec mamy cale stada niehigienicznych kobiet... niech kazdy sam te kwestie rozstrzyga:) a ogladales az tyle kobiet, ze wiesz?:))) mario?:) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Lena!!!! 06.10.04, 11:02 liczby i masci nie wspomne :) Najwiecej na praktykach :) Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: Lena!!!! 06.10.04, 10:57 mario2 napisał: > Jak tam przygotowania do .... Ty juz wiesz czego :) > Wlos zrobiony? Wykapana? Drinki pomieszane? Hej mario ;) Włos zrobiony, ale nie wiem czy mu się spodoba :(( Co do drinków, to już w ogóle.Łukasz nie pije, więc zaraz by się wkurzył na mnie :D Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Lena!!!! 06.10.04, 11:01 do drinkow mozesz mnie zaprosic. Chetnie sie napije i... popatrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: Lena!!!! 06.10.04, 11:03 mario2 napisał: > do drinkow mozesz mnie zaprosic. Chetnie sie napije i... popatrze :) jak chcesz wyjść ode mnie z roztrzaskaną twarzą to wpadnij :D Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Lena!!!! 06.10.04, 11:06 hmmmmm :) jak mnie zobaczysz, to sama sie rozesmiejesz :) Coz- duuuzy jestem :) Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: Lena!!!! 06.10.04, 11:07 eh, mój mąż też "spory", wyglądam przy nim jak jego córka Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Lena!!!! 06.10.04, 11:12 ale bez praktyki. Wiesz mnie ten AWF troszke dal :) Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: Lena!!!! 06.10.04, 11:20 eh, kiedy ten awf był.Daj spokój, toż to sto lat temu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Lena!!!! 06.10.04, 11:23 ale byl. Poza tym jestem sportowo aktywny do dzis :) Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: Lena!!!! 06.10.04, 11:28 bossszzz, mario, no okropny jesteś.Daję ci do zrozumienia, że nie a ty dalej na trzeciego chcesz się wprosić ;)))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
facetciacho kto cie dzis odwiedza? co to za łuksz? 06.10.04, 11:30 mow no tu szybko! Odpowiedz Link Zgłoś
facetciacho imienia łukasz mi nigdy nie zdradziłas wiec 06.10.04, 11:36 Nie mam pojecia kto to taki:) Mąz? Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: imienia łukasz mi nigdy nie zdradziłas wiec 06.10.04, 11:37 a to sory.Tak, mąż.Yess, yess, yess ;) Odpowiedz Link Zgłoś
facetciacho Re: imienia łukasz mi nigdy nie zdradziłas wiec 06.10.04, 11:38 a co ze zdjeciem dla mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: imienia łukasz mi nigdy nie zdradziłas wiec 06.10.04, 11:40 a wiesz, że tyle czasu zwlekam i dupa.Ale zrobię, bo łukasz ma komórkę z aparatem , tak więc wyślę, przysięgam. Odpowiedz Link Zgłoś
kopov a ja, jeżeli pani pozwoli z przyjemnością:) nt 06.10.04, 12:10 lena_zienkiewicz napisała: > mario2 napisał: > > > Jak tam przygotowania do .... Ty juz wiesz czego :) > > Wlos zrobiony? Wykapana? Drinki pomieszane? > > > Hej mario ;) Włos zrobiony, ale nie wiem czy mu się spodoba :(( Co do drinków, > to już w ogóle.Łukasz nie pije, więc zaraz by się wkurzył na mnie :D Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: dobra mario, spadam 06.10.04, 11:51 za godzinę przyjeżdża ;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: bogie, zaczynam się wkurzać :/ 06.10.04, 12:11 będzie na 13:30 :/ Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: bogie, zaczynam się wkurzać :/ 06.10.04, 12:19 W Pyrzowicach , czy gdzie? Moze mu komitet powitalny zrobimy? :) Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: bogie, zaczynam się wkurzać :/ 06.10.04, 12:20 mario2 napisał: > W Pyrzowicach , czy gdzie? Moze mu komitet powitalny zrobimy? :) nie ma zadnego komitetu.Za karę nie powiem gdzie i kiedy :P Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: bogie, zaczynam się wkurzać :/ 06.10.04, 12:26 ale na forum jeszcze wpadniesz, jak jedna z forumowiczek ta co powiedziała, ze jej chłopak własnie sobie jajka ogolił:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Lena 06.10.04, 12:29 natychmiast mow gdzie witasz! Na dworcu w Ka-cach? :) Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: Lena 06.10.04, 12:43 mario2 napisał: > natychmiast mow gdzie witasz! > Na dworcu w Ka-cach? :) Przyjechał!!Spadam, hej :)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fuzzy Re: Lena!!!! IP: *.chello.pl 06.10.04, 13:06 Ja wiem do czego(choc mieszkam w Warszawie a nie na Slasku Dabrowskim) Lena oswiadczyla sie mezowi i wychodzi za maz za niego, hehehe... Ale to dobrze, ze uregulowala to sobie slub koscielny jest bardzo wazny. Brawo igratulacje!!! Fuzzy PS A jaka jest róznica miedzy Slaskiem Dabrowskim a reszta Slaska? Pyta ciekawy Warszawiak. Mam tylko nadzieje, ze nie jest to taka jak róznica miedzy Mokotowem a Praga (np. ul. Brzeska) w Warszawie, choc i to zaczyna sie zacierac. Pozdrawiam, Fuzzy Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Lena!!!! 06.10.04, 13:39 Roznica jest duza. Na Slasku Dabrowskim mieszkaja gorole, na Gornym Slasku - Hanysy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fuzzy Re: Lena!!!! IP: *.chello.pl 07.10.04, 00:24 Hehehe... troche Twoja odpowiedz jest lakoniczna, móglbys rozszerzyc temat? Przypuszczam, ze Gorole to, chyba tacy jak ja a Hanysy to Slazacy, moze sie myle, jesli tak to sprostuj powyzsze. Zaczynam czerpac wiedze o Slasku z Radia Katowice (przez internet oczywiscie) np audycja Szkola Bardzo Wieczorowa, ale nie zawsze mi sie to udaje ze zrozumialych wzledów - pózna pora nadawania audycji. Tylko dlaczego Hanysy chca miec prawo niemieckich landów, w okresie kiedy cala Europa sie jednoczy, ba nawet Turcja do UE moze przystapic? hehehe... Pozdrawiam, Fuzzy PS Ogladalem przed chwila program o Powstaniu Warszawskim (Program pierwszy TVP), po tym co zobaczylem nie moge dojsc do siebie, zreszta nie pierwszy raz w tym roku!!! Nie mówilo sie tak duzo o tym wczesniej. W Muzeum Powstania Warszawskiego jeszce nie bylem, ale lada moment tam bede. Nasi Dziadkowie byli Bohaterami!!! Mój Dziadek nie mógl brac udzialu w Powstaniu, bo zginal w Katyniu. Ciekawe czy Slazacy tez tak przezywaja 60 rocznice Powstania Warszawskiego? Fuzzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fuzzy Re: Lena!!!! IP: *.chello.pl 07.10.04, 00:26 Halo, co jest, wszyscy śpią? No nic, to idę sobie konia zwalić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fuzzy Re: Lena!!!! IP: *.chello.pl 07.10.04, 00:37 Ale cham podpisuje sie moim nickiem i takie bbzdury wypisuje!!! Odpowiedz Link Zgłoś