Gość: mirelka2 IP: *.ath.spark.net.gr 17.04.02, 18:42 godzine mnie nie bylo, przychodze, a tu ani jednego nowego posta? spicie? budzta sie , klocta sie, bawta mnie! Mario, viper, skawara, co z wami? Czytac mi sie chce!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mirelka2 Re: no co sie dzieje IP: *.ath.spark.net.gr 17.04.02, 18:48 goga.74 napisał(a): > A koszule juz uprasowane ? :-) na razie tak, kolacja potomstwu zapodana, zeby myja wlasnie, to ja mowie skocze sobie zajrze kto jaka madrosc zyciowa znowu rzucil a tu nic:((( mowie ci takem sie zmartwila ze chyba pojde se co zrobie...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
goga.74 Re: no co sie dzieje 17.04.02, 18:52 :((( mowie ci takem > sie zmartwila ze chyba pojde se co zrobie...;)) Nic sobie nie rob, to dopiero bedzie strata. Terza pora obiadowa, za jakas godzine powinno sie ozywic. Ja tez ide wcinac jedzonko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirelka Re: no co sie dzieje IP: *.ath.spark.net.gr 17.04.02, 19:00 goga.74 napisał(a): > :((( mowie ci takem > > sie zmartwila ze chyba pojde se co zrobie...;)) > Nic sobie nie rob, to dopiero bedzie strata. > Terza pora obiadowa, za jakas godzine powinno sie ozywic. > Ja tez ide wcinac jedzonko. no to bon appetit jedzcie wszyscy jedzcie niech wam dupy rosna:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frisky2 Re: no co sie dzieje IP: 62.233.139.* 17.04.02, 19:02 Niech rosna. Nie ma to jak kobieca pupcia. (przepraszam za dyskryminacje plciowa - wyrazanie opinii o paniach na podstawie ich wygladu) Odpowiedz Link Zgłoś