Dodaj do ulubionych

Zamierzona zdrada?

27.08.17, 11:40
Cześć dziewczyny, ostatnio bylem na imprezie ze swoją kobietą i gdy juz wróciliśmy coś mi sie przysnilo, obudziłem się i po prostu musiałem sprawdzić telefon swojej luby.

Na wstępnie opisze ogólną sytuację. Moja dziewczyna ma swoich dobrych znajomych, w tym tez dużo kumpli, z jednym z nich cos ich łączyło ale niby nic takiego i tylko koleżeństwo zostało, piszac coś to doszlo właśnie między nimi do czegoś ale to dobre pare lat przede mną.

Sprawdzam wiadomości z czasu gdy nie bylo mnie e Polsce (do 26 Lipca) i trafiam na takie coś...

fotowrzut.pl/HECFKU43X3 (mieli wpasc z reszta kumpli gdzie u nas na kanapie mieściło sie czasem nawet 7 osob, a ich moze z 3 by bylo)

Naprawde nie mam pojecia co zrobić, dla mnie to jest jednoznaczne , pod wpływem emocji zwyzywalem ją od najgorszych ,a ona jest na mnie teraz wielce obrażona i ze to tylko kumpel i nic nie zrobiła. Moim zdaniem gdyby był w tym czasie to pewnie by zrobiła,a Wy co myślicie ?
Obserwuj wątek
    • alpepe Re: Zamierzona zdrada? 27.08.17, 12:35
      Wrzuć więcej screen shotów, bo to tutaj nie jest jednoznaczne wcale.
    • kanna Re: Zamierzona zdrada? 28.08.17, 12:13
      Myślimy, ze wyzywanie od najgorszych nie służy związkowi.
    • 3-mamuska Re: Zamierzona zdrada? 30.08.17, 02:30
      Nic z tego nie wynika, nie widomo co było przed tym materacem.
      Moze było ty spisz na kanapie ja na materacu.
      A dalej :jak to na materacu?
      No materac to moje lozko.
      Itd.
      Wiec dla mnie nie jest jednoznaczne.
      No chyba ze pisała ze beda razem spac na tym materacu.
      • 3-mamuska Re: Zamierzona zdrada? 30.08.17, 02:37
        Poza tym zrobiłeś głupotę bo takich rzeczy sie nie wyciąga tylko sie obserwuje sytuacje i sprawdza po cichu.
        Myślisz ze teraz sie przyzna? Bedzie sie tylko lepiej pilnować i kasować niewygodne wiadomości.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka