Gość: maciej IP: *.z064220066.chi-il.dsl.cnc.net 09.10.04, 14:28 Czy w Ojczyznie jest tez tak dobrze, jak w domu pani Lipskiej ? 3 miliony bezrobotnych i upokorzonych Polakow, a poetke zaprasza Bank ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lacrima Re: Ewa Lipska, poetka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 00:47 lat. I coSpadaj ! Natychmiast.Czy Ty w ogole cos czytasz oprocz opinii na forum, by "zaistniec". Nie "grozi Ci to - na 100%.P.Lipska, to cudo .Mam 52 lata, a poznalam Jej wiersze, jak mialam 17.I jak Ci Buraku ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wizytka Re: Ewa Lipska, poetka IP: *.teleton.pl 11.10.04, 11:31 Ha! A ja mam 47 i także już od ponad 30 lat wiersze Pani Ewy są mi jak siostrzyczki. Moje pisanie zaplątało się między patelnią, odmrażaniem lodówki i porannym wstawaniem do pracy. Czasami te myśli... rzeczywiście w tramwaju nie jest żle, ten pomysł z zapisywaniem na ścianie przy łózku jest do wykorzystania :) Dziękuję Pani Ewo. Może jeszcze kiedyś, lodówka przecież odmraża się już sama. Dziękuję za "siostrzyczki". Odpowiedz Link Zgłoś
bez_senna Re: Ewa Lipska, poetka 13.10.04, 22:09 Ewa Lipska to jedna z najlepszych polskich poetek. Zasłużyła sobie na to Nike... szkoda. Tak czy inaczej, ja chylę czoło: niesamowita kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Ewa Lipska, poetka 13.10.04, 22:26 bylam w niedziele na "spiewanych wierszach" pani lipskiej ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karina Ewa Lipska, wspaniały Człowiek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 15:20 Byłam przez rok sąsiadką Pani Ewy. Poetka jest przede wszystkim wspaniałym , ciepłym człowiekiem. Pożyczałyśmy od Niej WD40 do odrdzewiania zamka w piwnicy, a na Boże Narodzenie przyniosła nam pudło pierniczków... To było najmilsze sąsiedztwo jakie można było sobie wymarzyc! Odpowiedz Link Zgłoś