Dodaj do ulubionych

ech, te lody

02.05.18, 15:40
Drogie Forum,
potrzebuję rady i wielu punktów widzenia.
Mam super faceta i mamy pewien problem - nie przepadam za fellaltio (buum!). W związku z tym, po głębszych przemyśleniach, wpadłam na genialny pomysł. Skoro ja nie mogę dać Ukochanemu tego, co - zupełnie zrozumiale - sprawia mu ogromną przyjemność, może dałoby się zaangażować do tego osoby trzecie? Co o tym sądzicie?
Czy gdyby nie przeszkadzał Wam fakt "kontrolowanych lodów pozazwiązkowych" i miałybyście do partnera zaufanie, podjęłybyście to ryzyko i zdecydowały się na taki krok?
A jak widzą to panowie?
Jestem bardzo ciekawa Waszych opinii.

PS Udanej majówki!
Obserwuj wątek
    • dziala_nawalony Re: ech, te lody 02.05.18, 20:07
      ,..skoro sa zastepcze matki, mamki itp., to i niech se tam będzie zastepcza ssaca,skoro...hi..hi tobie nie smakuje, tylko gorzej jak stary na stale przeniesie się do wynajętej jurnej lodziarki, co dalej?? ale nic to, już masz mój glos do darwinowskiej nagrody, nic głupszego dawno nie było, przebilas nawet mnie i paru tu obecnych.
      • ultimate.strike Re: ech, te lody 02.05.18, 21:00
        Zwykła podpuszczka forumowa a Ty już chcesz nagrodę wręczać. Puchar lodów pewnie. :P
      • adriana_ada Re: ech, te lody 02.05.18, 21:54
        Sa ciekawsze wiadomosci, niz podpuchy typu lody. W Arabii Saudyjskiej wczoraj wybrano nowego krola chyba oficjalnie, bo bylo na facebooku. Poprzednik zmarl chyba w 2015, ktory byl konserwatywny, moze ten nowy pozwoli kobietom prowadzic samochody i zwolni te biedne wielblady z funkcji taksowkarzy, pieniedzy maja wystarczajaco na zakup samochodow. Zapalilam ladne swiatelka w domu z tej okazji i zastanawiam sie nad drobiazgiem dla arabskiej znajomej z tej okazji, ona co prawda mieszka w Europie, ale pewnie tez wrazliwa na takie okazje. Macie jakies pomysly na drobny prezent?
        • alpepe Re: ech, te lody 02.05.18, 22:11
          świński ryj, świetna galareta wychodzi.
          • adriana_ada Re: ech, te lody 02.05.18, 22:13
            Raczej nie, pewnie jak robi galarete, to na zeberkach z wolowiny, ale nie wiem.
          • obrotowy a przedtem... 02.05.18, 22:21
            alpepe napisała:
            > świński ryj, świetna galareta wychodzi.

a przedtem...

calowac sie jest z kim...
    • adriana_ada Re: ech, te lody 02.05.18, 23:26
      Sa tez na swiecie kobiety cierpiace na niedobor bialka w osoczu krwi, moze one sa lodziarami podswiadomie, wiedza, czego ich orgaznizm w danym momencie potrzebuje.
      • adriana_ada Re: ech, te lody 02.05.18, 23:29
        polki.pl/zdrowie/diagnostyka,o-czym-swiadczy-nieprawidlowe-stezenie-bialka-calkowitego-we-krwi,10344651,artykul.html
        Artykul o niedoborze bialka w surowicy
      • alpepe Re: ech, te lody 03.05.18, 07:49
        taa, i mają orgazm, jak im się wpycha penisa do gardła, bo mają tam łechtaczkę, o czym był film przyrodniczy Głębokie gardło.
    • znana.jako.ggigus Re: ech, te lody 03.05.18, 09:23
      no wiesz, pozycie to jest grzebanie sobie nazwajem w narzadach moczowo-plciowych, rozmaite zabawy z nimi. Nic wiecej

redondo_beach napisała:

> Drogie Forum,
      > potrzebuję rady i wielu punktów widzenia.
      > Mam super faceta i mamy pewien problem - nie przepadam za fellaltio (buum!). W
      > związku z tym, po głębszych przemyśleniach, wpadłam na genialny pomysł. Skoro j
      > a nie mogę dać Ukochanemu tego, co - zupełnie zrozumiale - sprawia mu ogromną p
      > rzyjemność, może dałoby się zaangażować do tego osoby trzecie? Co o tym sądzici
      > e?
      > Czy gdyby nie przeszkadzał Wam fakt "kontrolowanych lodów pozazwiązkowych" i mi
      > ałybyście do partnera zaufanie, podjęłybyście to ryzyko i zdecydowały się na ta
      > ki krok?
      > A jak widzą to panowie?
      > Jestem bardzo ciekawa Waszych opinii.
      >
      > PS Udanej majówki!
    • redondo_beach Re: ech, te lody 11.05.18, 14:19
      Hej, naprawdę nikt nie ma nic do powiedzenia? Spodziewałam się, że rozwinie się tu niezła dyskusja, a tu posądzenia o trollowanie i nominacja do Nagrody Darwina. :D
      Gwarantuję Wam, że nie jestem trollem ani wynajętym przez gazetę pismakiem ani nie robię sobie jaj. Ciekawa natomiast jestem Waszych punktów widzenia, ale najwyraźniej temat nie jest tak interesujący, jak mi się wydawało. Szkoda. Bardzo szkoda, bo jednak problem ten jest dla mnie nurtujący, no ale trudno, zmusić Was do odzewu nie mogę ;)
      • varia1 Re: ech, te lody 15.05.18, 13:38
        dobrze że nie jesteś psem ogrodnika :)
        pomysł mi się podoba, żyję w związku obustronnie otwartym
    • stokrotka_a Re: ech, te lody 15.05.18, 13:59
      redondo_beach napisała:

> Drogie Forum,
      > potrzebuję rady i wielu punktów widzenia.

(...)

> Jestem bardzo ciekawa Waszych opinii.
      >
      > PS Udanej majówki!

Droga Zosiu, w tej kwestii opinie obcych facetów nie mają żadnego znaczenia - liczy się twoja opinia i opinia twojego faceta. Przykro mi, że temat nie spowodował spodziewanego zamieszania. :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka