Gość: ona IP: *.238.89.247.adsl.inetia.pl 12.10.04, 07:59 kochani powiedzcie mi o czym tak naprawde marzycie czego lub co chcielibyscie doswiadczyc ja marze o pieknym domu otoczonym lasem kupiłam juz nawet działke Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maretina Re: o czym marzycie 12.10.04, 08:10 ja marze o tym zeby zajsc w ciaze i ja donosic szczesliwie do konca. Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: o czym marzycie 12.10.04, 08:12 Gość portalu: ona napisał(a): > kochani powiedzcie mi o czym tak naprawde marzycie czego lub co chcielibyscie > doswiadczyc > ja marze o pieknym domu otoczonym lasem > kupiłam juz nawet działke a ja marze o ciekawej pracy i zeby byc pewna ze facet, z ktorym jestem to wlasnie TEN... Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: o czym marzycie 12.10.04, 08:18 1.żeby moje dzieci (mam nadzieję że takowe będą) były zdrowe 2.żebym dostała nobla z literatury :))))) 3.żeby jeszcze w trakcie mojego życia były możliwe i dostępne podróże kosmiczne Odpowiedz Link Zgłoś
agnied Re: o czym marzycie 12.10.04, 09:10 Marzę o pełnej przespanej nocy, bez pobudki o 5 rano. Od 21 miesięcy takiej nie miałam - tyle ma moja córcia :-) A. Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet Re: o czym marzycie 12.10.04, 09:28 aby umieć żyć dniem dzisiejszym i przestać planować Odpowiedz Link Zgłoś
peti_szapo Re: o czym marzycie 12.10.04, 09:44 O zdrowym dziecku,które już niedługo bede mogła przytulic a nie tylko nosić w sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
lensko Re: o czym marzycie 12.10.04, 11:22 W tym momencie: zeby moj ukochany pomyslnie rozwiazal pewien palacy i stresujacy go problem, zeby znowu byl rozluzniony i radosny i zebysmy razem mogli sie cieszyc przyziemnymi sprawami zamiast sie nimi zadreczac. Niestety, nie wiem jak mu pomoc (sytuacja nie zalezy od nas), a nie moge juz patrzec jak mu jest zle... A kiedys to pragne slodkiej stabilnosci z nim, we wlasnym przytulnym gniazdku w Krakowie, z mozliwoscia spedzenia paru weekendow w roku w Pradze. Takie studenckie marzenie..... Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: o czym marzycie 12.10.04, 11:35 mam podobne marzenie.... chciałabym dom ze sporym kawałkiem ziemi - z tym, że jest to środek do celu - posiadania większej ilości psów. Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: o czym marzycie 13.10.04, 11:43 mam dwie kotki - dachowca i syjamskiego, i pięknego, mądrego i łagodnego psa, zobacz sobie :) i sama oceń jaki ładny :) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=631&w=13062715&a=13062715 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=631&w=11760498&a=11760498 i kotek: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=631&w=10761157 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=631&w=9504489&a=9504489 Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: o czym marzycie 13.10.04, 11:50 pies jest super!! ja mam dwa koty: burego dachowca i rudego długowłosego (kłaczak jak mówi moja kumpela)jak się przeprowadzę do mojego domu to natychmiast kupię psa, jeszcze nie wiem dokładanie jakiego, ale chyba wilczura Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: o czym marzycie 13.10.04, 11:57 ja się przyznaję do bzika na punkcie swojego psa :). Ciekawe, że te twoje koty się dogadują, bo czytałam gdzieś, że krótkowłosy kot zawsze myśli o kocie długowłosym (konkretnie o persie) że ten jest najeżony, i źle interpretuje jego zachowanie :) - widocznie to jakaś bzdura :) Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re:też mam marzenia 12.10.04, 11:54 oczywiście zdrowie najbliższych na pierwszym miejscu.Drugie-żeby mój małżonek znalazł pracę i nie musiał mnie już zostawiać :( Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: o czym marzycie 12.10.04, 11:58 chciałabym syna, zdrowego synka:))) i chciałabym bardzo być w normalnych kontaktach z rodzicami Odpowiedz Link Zgłoś
kajetanb52 Re: o czym marzycie 12.10.04, 12:22 Dodge Challenger 426 Hemi, rocznik koniecznie 1970 Kajtek_bez_Majtek Odpowiedz Link Zgłoś
jsolt ciepełko 12.10.04, 12:37 żeby moje potomstwo było happy żeby lato było częściej i dłuższe żebym kiedyś jadała śniadania na własnym ogromnym tarasie (nie sama oczywiście, koniecznie ciepło, nad morzem na przykład, bryza, pachnące kwiaty, meble przyziemne bo z wikliny, ale cóż, lubię takie, z miękkimi podusiami, i wcaaaaaaale nie muszę śpieszyć się do pracy ...:) i tak ostatnio sobie pomyślałam, że może jakiś bobas płci męskiej by się przydał dla podtrzymania rodu... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
ladylazaruss Re: o czym marzycie 12.10.04, 16:56 chcialabym zapomniec o mojej ostatniej milosci jak najszybciej i poznac kogos nowego, kto na nowo nauczy mnie sensu slow 'milosc' i 'zaufanie'. skonczyc ten rok studiow, wyjechac do czech na 3miesiace, a potem wziac dziekanke i wyjechac do stanow na 9. Odpowiedz Link Zgłoś
noelka28 Re: o czym marzycie 12.10.04, 17:01 zeby zobaczyc wieloryba i zeby wszyscy byli zdrowi Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca Re: o czym marzycie 12.10.04, 17:08 o starym domu drewnianym na podmurówce, takim "po babci", samodzielnie odrestaurowanym, z dużą kuchnią w samym sercu, na środku kuchni piec z oszkloną werandą i stary, półdziki ogród z mnóstwem pachnących ziół i drzew owocowych, ze studnią w cieniu orzecha, o dzieciaku mądrym i zdrowym, o pogodnej starości "pod liściem lipy";) z kimś kto mnie kocha i akceptuje...ach rozmarzyłam się:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Em Re: o czym marzycie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 17:24 Chcciałabym być imś innym, niż teraz jestem. Chcę osiągnąć coś wielkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: o czym marzycie IP: 212.69.67.* 12.10.04, 17:28 marzę o tym, żeby ze świata zniknęła wszelka religia zorganizowana, fundamentaliści i inni kretyni "naprawiający" świat na swoją "jedyną słuszną" modłę. Marzę również o tym, by głupota stała się znienacka śmiertelna i nie było na nią lekarstwa. Swiat by się nieco przeludnił i byłoby tak pięknie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noika Re: o czym marzycie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 01:32 Żeby móc rzucić moje potworne, nudne studia (ekonomia) i oddać się zupełnie czemu innemu (historia). Żeby lekarze w naszym kraju zarabiali na tyle przyzwoicie, żeby pensja mogła zatrzymać mojego miłego w kraju. Żeby nie było przesunięcia czasu między Europą i Stanami i żebym nie musiała czekać do 2 w nocy na telefon:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trawa Re: o czym marzycie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 09:45 zeby nigdy nie bylo gorzej Odpowiedz Link Zgłoś
facetciacho wiec moje marzenia są oto takie: 13.10.04, 09:50 W wieku 40 lat wstapic do klubu Dolarowych Miliarderow. Poznac jakas super laske ktorej ojciec bedzie potentatem finansowym. W przyszłosci zostac Prezydentem Federacji Europejskiej(Unia ma kiedys sie stac panstwem federacyjnym) Zagrac w wielkich produkcjach Filmowych i odebrac Oskara. Nagrac Płyte ktora sprzeda sie w 500 milionowym nakładzie i zostac idolem miliarodw ludzi. Romansowac z najbardziej znanymi i pieknymi kobietami swiata. Zostac uznanym przez gazete People Najpiekniejszym człowiekiem swiata. i wiele podobnych. Odpowiedz Link Zgłoś
izabelki Re: o czym marzycie 13.10.04, 10:09 zobatrzci jacy jestescie normalni normalne marzenia a jakie prawdziwe i realne naprawde gratuluje a ja marze zeby byc poprostu szczesliwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lill Re: o czym marzycie IP: *.238.85.57.adsl.inetia.pl 13.10.04, 10:34 marzę o zdobyciu interesującej pracy... ; "i żyli długo i szcześliwie" z moim męzczyzną; o podróży do Hiszpani, Japoni i Chin :) Odpowiedz Link Zgłoś
kiddo Re: o czym marzycie 13.10.04, 10:39 żeby zmobilizować sie do napisania pracy mgr - zostało mi 2,5 miesiąca..:/ Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: o czym marzycie 13.10.04, 11:44 to i moje marzenie, chociaz mi troszke wiecej zostalo:) Powodzenia!! Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: o czym marzycie 13.10.04, 11:08 Kiedyś marzyłam o życiu bez wyjazdów, razem z moim facetem we własnych czterch ścianach. Los był łaskawy i dał mi wiecej... I co? I nic. Teraz chciałabym wiedzieć, czego chcę. A mówią, że z wiekiem człowiek mądrzeje... Odpowiedz Link Zgłoś