Gość: POLA-LA IP: *.238.66.105.adsl.inetia.pl 13.10.04, 19:35 JAK POZNAJECIE ZNAJOMYCH BNA 1 ROKU STUDIOW O CZYM ROZMAWIACIE? BO MI CI LUDZE WYDAJA SIE INNI I GADAJA SAME BZDETY Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michcio1900 Re: STUDIA 05.09.15, 07:11 ja miałem ten sam problem. Niestety studia w Polsce stały się powszechne a powinny być elitarne, przez co hołoty jest jakieś 80 %. Jakieś 19 % to kujony, albo osoby, które chciałyby być tak postrzegane, (z nimi też nie da się pogadać), a 1 % to normalni ludzie, którzy chcą znaleźć czas i na przyjemności i na uczenie się. trudno jednak w tym tłumie wypatrzyć takie osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy wolalbys kolejny milion bezrobotnych ? 05.09.15, 18:31 wiadomo, ze polowa z obecnych studiujacych nie dostanie nigdy pracy w zawodzie - bo jest ich dwa razy za duzo... ale z drugiej strony czy lepiej, by kolejny milion bezrobotnych walesal sie bez sensu po ulicach ? - tak przynajmniej maja jakies zajecie i szanse na rozwoj osobisty... (aha - a mnie gwarantuja egzystencje - bo ja z nich zyje... :) Odpowiedz Link Zgłoś
akle2 Re: wolalbys kolejny milion bezrobotnych ? 12.09.15, 10:53 Jesteś koaczem? Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy Re: wolalbys kolejny milion bezrobotnych ? 12.09.15, 16:40 akle2 napisała: > Jesteś koaczem? Nie. Coprawda tez im cos wciskam do glowek, ale na stojaco. Odpowiedz Link Zgłoś
wirginia7 Re: STUDIA 11.09.15, 23:53 Na studiach chyba nie trudno znaleźć tematy do rozmowy: powody wyboru takiego a nie innego kierunku, wrażenia z pierwszych tygodni na uczelni (a często także w nowym mieście), zainteresowania niezwiązane ze studiami itd. Odpowiedz Link Zgłoś
akle2 Re: STUDIA 12.09.15, 10:54 Po pierwsze, nie krzycz. Po drugie, zawsze możesz zanurkować w swój ajfon, tablet, albo poczytać na przerwie książkę, jeśli nie masz z kim i o czym rozmawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: STUDIA 12.09.15, 14:10 Pewnie już przeszła nawet staż /na gazecie nadal może wrzeszczeć, i nikt jej nie uciszy/ Odpowiedz Link Zgłoś