Dodaj do ulubionych

Chlopak milczy

23.09.18, 18:12
Spotykam sie 6 miesiecy z chlopakiem. Jesli ja nie wyjde z propozycja spotkania to odzywa sie po pewnym czadie czemu tak milcze ale ja inicjuje spotkania. Na spotkaniach jest super. Razem bardzo dobrze sie bawimy tylko dlaczego tylko ja proponuje spotkania, czesciej sie odzywam? Myslicie ze to nie ma sensu i mu nie zalezy?
Obserwuj wątek
    • 3jagodajagoda3 Re: Chlopak milczy 23.09.18, 18:14
      Z drugiej strony ma ze mna plany i mowi na spotkaniach ze pojedziemy tu i tu razem. Mamy w planach nawet wspolna emigracje. Dlaczego to ja czesciej sie odzywam?
      • horpyna4 Re: Chlopak milczy 23.09.18, 20:19
        Wygląda na to, że chłopak ma przewrócone we łbie, uważa się za kogoś lepszego i uważa, że to Ty powinnaś zabiegać o niego.

Jest jeszcze druga możliwość - zakompleksienie. Boi się, że jak coś zaproponuje, to Ty możesz odmówić i to go załamie. Mięczak potrzebujący ciągłej akceptacji, każda odmowa w przypadku jego propozycji urasta w jego psychice do rangi odrzucenia.
        • obrotowy To sa dwie strony tego samego medalu. 24.09.18, 09:18
          horpyna4 napisała:
          > Wygląda na to, że chłopak ma przewrócone we łbie, uważa się za kogoś lepszego i
          > uważa, że to Ty powinnaś zabiegać o niego.
          >
          > Jest jeszcze druga możliwość - zakompleksienie. Boi się, że jak coś zaproponuje
          > , to Ty możesz odmówić i to go załamie.

To sa dwie strony tego samego medalu.
          jak awers i rewers.

Chlop jest po prostu pelna osobowoscia i w pelni nadaje sie na meza-pantoflarza.
        • horpyna4 Re: Chlopak milczy 26.09.18, 09:45
          I zajrzyj do wątku "jak wybadać", tam jest opisana podobna sytuacja przez drugą stronę.

Wygląda na to, że ludzie nie potrafią ze sobą normalnie rozmawiać, tylko poprzestają na domysłach.
    • six_a Re: Chlopak milczy 23.09.18, 21:01
      po ślubie się zmieni.
      • dziala_nawalony Re: Chlopak milczy 24.09.18, 09:29
        six_a napisała:

> po ślubie się zmieni.
        >

,..o tak, zmieni się i to bardzo... pewnego dnia zaśpiewa,bardzo cieniutko zaśpiewa
    • firlefanz Re: Chlopak milczy 26.09.18, 19:49
      jest to na pewno dziwne, bo w normalnej relacji - czy to romantycznej czy także przyjacielskiej - obie strony inicjują spotkania.

ja bym jednak miała trochę wątpliwości... albo zależy mu mniej niż Tobie, albo ma jakiś problem/kompleks i boi się pokazać, że mu na Tobie zależy.
    • flo-rida Re: Chlopak milczy 27.09.18, 10:54
      A nie możesz jego o to zapytać?
      • staurois Re: Chlopak milczy 28.09.18, 23:54
        Może jest nieśmiały?
        Albo niedojrzały emocjonalnie .
        Kto pyta ...nie błądzi.
    • derff Re: Chlopak milczy 05.10.18, 10:20
      Bo gdy się milczy, milczy, milczy to apetyt rośnie wilczy
      Na poezje co byc może drzemie w nas
      • mariuszg2 Re: Chlopak milczy 05.10.18, 10:35
        i nagle ciszę przeszywa czerwień rozchełstanych ust z dobywającej wrażliwość namiętności "Szwagierki", której nawet podarta sukienka nie przeszkadza trzymać fason na szpilkach w pończoszkach...i muzyczka...

www.youtube.com/watch?v=E8mwDNxsohw
        • derff Re: Chlopak milczy 08.10.18, 08:19
          Szwagierka jest genialna,kupuję.
    • obrotowy usta milcza, serce spiewa... 05.10.18, 14:51
      k.... Cie... :)

bondz dobrej mysli i dzialaj dalej :)
      www.youtube.com/watch?v=j1E8yLg1E1U

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka