Dodaj do ulubionych

wypadanie włosów

25.10.18, 22:00
Od dłuższego czasu z burzy moich kręconych gęstych włosów zostały suche i cienkie przerzedzone włosy. Zrobiłam zeskrobine ze skóry głowy i okazało sie ze obfity wzrost pityrosporum owale. Dermatolog dał szampon, ale po zuzyciu dwóch opakowań poprawy jak nie było tak nie ma. Łupieżu nie mam a wszedzie pisze że pityrosporum wywyołuje łupież. Miał ktoś taki problem bo ja juz łapie doła.
Obserwuj wątek
    • kochamjesien Re: wypadanie włosów 26.10.18, 00:08
      A badałaś tarczycę? Mojej córce też zaczęły wypadać włosy i okazało się, że ma niedoczynność tarczycy.
      • horpyna4 Re: wypadanie włosów 26.10.18, 14:15
        Nie tylko tarczycę trzeba zbadać. Krew na wszystko, co się da, bo wypadanie włosów miewa rozmaite przyczyny wewnętrzne; powodów może być zresztą więcej, niż jeden.
    • eat.clitoristwood Czy mogłabyś wrzucić 26.10.18, 08:18
      fotkę rzeczonej zeskrobiny? Na pewno wszyscy z zainteresowaniem obejrzą. Ze mną na czele, przy śniadanku. Smacznego. :)
      • znana.jako.ggigus Re: Czy mogłabyś wrzucić 26.10.18, 09:08
        Mistrzu, śniadasz przy kompie?
        • eat.clitoristwood Re: Czy mogłabyś wrzucić 26.10.18, 13:08
          znana.jako.ggigus napisała:

> Mistrzu, śniadasz przy kompie?

Jestem na urlopie, wyjątkowo pozostając w domu. Może nie tyle śniadałem przy komputerze, co użytkowałem kawę wewnętrznie.
        • eat.clitoristwood Re: Czy mogłabyś wrzucić 26.10.18, 22:36
          znana.jako.ggigus napisała:

> Mistrzu, śniadasz przy kompie?

A Ty, Aniele, milczysz. Patrz, niebo łka. Wyjrz, upłosz chmurę.
    • kasiapierzyna Re: wypadanie włosów 11.12.18, 22:27
      Zmagałam się z podobnym problemem, w moim przypadku pomogła maska regenerująca do włosów marki Pat&Rub ktorą poleciła mi koleżanka. wizaz.pl/kosmetyki/produkt,43823,pat-rub-maska-regenerujaca-do-wlosow.html Tutaj znajdziesz recenzję innych uzytkowniczek, ode mnie powiem tylko tyle, że moje włosy są nareszcie mocne, gęste, mogę się pochwalić błyskiem oraz ładnym zapachem. Koniecznie wypróbuj tę opcję :)
    • korniz Re: wypadanie włosów 22.12.18, 18:45

spróbuj bioxine ampulki w aptece.Po lekach mi leciały nawet 200 na dzień.Po tych ampulkach mało że zatrzymały wypadanie to rosną nowe. Nawet podnoszą włosy i fryzura jest lepsza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka