Dodaj do ulubionych

zasięg tematu forum Kobieta

25.11.18, 12:51
Wątek mariusza poszedł na osła. Nie poskarżę się, bo nie jestem autorką. Ale wkurza mnie, kiedy doroóli ludzie decydują za innych dorosłych, o czym tu dykusotwać.
Co Was wkurza, drogie forumowiczki i forumowicze w ww kwestii?
Obserwuj wątek
    • j-k Cenzura jest zawsze paskudna. 25.11.18, 19:41
      a usprawiedliwiona moze byc tylko tym - jezeli uzywa sie slow niecenzuralnych, l
      ub publicznie obraza sie konkretna osobe.

jak Mario znam - to on tego nie czyni - nawet gdy porusza "nieprzyjemne " tematy.
    • stokrotka_a Re: zasięg tematu forum Kobieta 27.11.18, 20:45
      Możliwe że cenzura daje administratorom poczucie władzy albo nie rozumieją, co znaczy wolność wypowiedzi.
      • znana.jako.ggigus Re: zasięg tematu forum Kobieta 29.11.18, 12:49
        Pewnie przede wszystkim poczucie wladzy. Pamietam ten ton, kiedy jeszcze dyskutowalam z admilicja.
        • j-k wez sie popraw. 30.11.18, 15:49
          znana.jako.ggigus napisała:
          Pamietam ten ton, kiedy jeszcze dyskutowalam z admilicja.

A ja dyskutuje z Szanowna Admiralicja i ostatnio zaskarbilem sobie pewne wzgledy.
    • mariuszg2 Re: zasięg tematu forum Kobieta 29.11.18, 10:25
      Wyjaśnię Ci to:
      Jesteśmy w związku z adminką. Między mną a nią jest niewidzialna nic porozumienia i wspólnych emocji, ideałów, dążeń oraz pragnień. Wspólnie rozładowujemy ich nagromadzenie co jakiś czas. Sprawia nam to obojgu ogromną rozkosz... to swoistego rodzaju seks, który możliwy jest tylko w tej rzeczywistości. Taki akt miłości miał miejsce właśnie wtedy kiedy mój wątek znalazł się na oślej.
      • znana.jako.ggigus Re: zasięg tematu forum Kobieta 29.11.18, 12:48
        to co innego. Bardzo sie ciesze, ze Twoj wystrzal na osla lawke ma jednak inny wymiar.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka