eat.clitoristwood 30.03.19, 23:19 taką piosękę śpiewa wedle kąferansjera młody człowiek właśnie. A mię się wnętrzności wywracajo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kawoosia Re: forewe jank 31.03.19, 00:25 A co? Śpiewa niemłody?? I jakie to ma znaczenie ? Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: forewe jank 31.03.19, 19:30 No wiesz co? Nie lubisz Alphaville? Wiem, że to muzyka dla cieniasów, ale sentyment, ten tego... Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: forewe jank 31.03.19, 19:55 Nie lubię w ogóle szajsu z lat osiemdziesiątych. New Romantic to jeden z najczarniejszych odłamów muzyki popularnej. Nie posiadam żadnych sentymentów. Moje sentymenty kończą się u schyłku lat siedemdziesiątych i zaczynają na początku dziewięćdziesiątych. Ale w tym przypadku chodziło mi o kaleczny wykon. Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy daj osiemdziesieciolatkom rzyc :) 01.04.19, 00:35 eat.clitoristwood napisał: > Nie lubię w ogóle szajsu z lat osiemdziesiątych. New Romantic to jeden z najczarniejszych odłamów muzyki popularnej. - zgoda. > Nie posiadam żadnych sentymentów. Moje sentymenty kończą się u schyłku lat sied > emdziesiątych ponownie zgoda. ale daj tym osiemdziesieciolatkom rzyc. my tez nimi kiedys (mam nadzieje) zostaniemy. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: forewe jank 01.04.19, 09:29 eat.clitoristwood napisał: > Nie posiadam żadnych sentymentów. Moje sentyment (...) Właśnie sam sobie zaprzeczyłeś. > (...) kończą się u schyłku lat sied > emdziesiątych i zaczynają na początku dziewięćdziesiątych. O tak, lata dziewięćdziesiąte i disco polo... To je ono! Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: forewe jank 05.04.19, 23:05 stokrotka_a napisała: > Właśnie sam sobie zaprzeczyłeś. Tobie trzeba opatko (ŁOPATKĄ). Nie posiadam ( NIE MAM) sentymentów (W DOMYŚLE) do lat osiemdziesiątych. Posiadam (MAM) do siedemdziesiątych i dziewięćdziesiątych. > O tak, lata dziewięćdziesiąte i disco polo... To je ono! Tak, bo Sound Garden, czy Nirvana to poza Twoją strefą poznawczą. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Aczkolwiek były wyjątki, 06.04.19, 20:13 www.youtube.com/watch?v=TvnYmWpD_T8. www.youtube.com/watch?v=U8nibIN7i6M Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: forewe jank 06.04.19, 20:33 eat.clitoristwood napisał: > Tobie trzeba opatko (ŁOPATKĄ). Nie posiadam ( NIE MAM) sentymentów (W DOMYŚLE) > do lat osiemdziesiątych. Posiadam (MAM) do siedemdziesiątych i dziewięćdziesią > tych. W domyśle to możesz sobie wstawiać, co ci się ppdoba, ale ja komentuję to, co piszesz, a nie to co sobie myślisz. > Tak, bo Sound Garden, czy Nirvana to poza Twoją strefą poznawczą. Podobnie jest z latami osiemdziesiątymi, które pełne były muzyki poza twoją strefą poznawczą i jednocześnie pełne chłamu, tak jak każde inne dziesięciolecie. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: forewe jank 06.04.19, 20:50 stokrotka_a napisała: > Podobnie jest z latami osiemdziesiątymi, które pełne były muzyki poza twoją str > efą poznawczą i jednocześnie pełne chłamu, tak jak każde inne dziesięciolecie. Niezupełnie. Abstrahując od względności dzielenia twórczości na dekady, mimo owej względności, w tamtym okresie przeważał chłam. Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy forewe tank 06.04.19, 21:23 podpisuje sie. lata 80.te XX w. to jeden z gorszych okresow w historii muzyki rozrywkowej. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: forewe jank 07.04.19, 21:28 eat.clitoristwood napisał: > Niezupełnie. Zupełnie. > Abstrahując od względności dzielenia twórczości na dekady, mimo ow > ej względności, w tamtym okresie przeważał chłam. Problem polega na tym, że mylisz swoją subiektywną opinię ze stanem faktycznym (czyt. obiektywnym). A poza tym w dowolnej w epoce, niekoniecznie w dekadzie, większość twórczości artystycznej to chłam. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood A tak wogle, 31.03.19, 20:17 to ponoć wyła dziewczyna z Gniewina. :) Odpowiedz Link Zgłoś
wez_zesz Re: forewe jank 05.04.19, 22:08 Zal Ci,zes juz niemlody? Ciesz, sie, bo przynamniej rozum zostal. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Specjalnie dla Stokrotki ... 06.04.19, 20:23 zacarias ferreira- si tu me dices ven Odpowiedz Link Zgłoś