Dodaj do ulubionych

Portal badoo

31.03.19, 09:52
4 lata temu miałam tam konto. Wtedy zdarzało mi się spotkać jakiegoś ciekawego faceta i nawet jeśli nie zaiskrzyło nie miałam poczucia straconego czasu. W grudniu założyłam ponownie i stwierdziłam, że to po prostu porażka.Faceci nieogarnięci życiowo, mało męscy, użalający się nad sobą, często zaczynają rozmowę od hej, lub co tam. Kilka razy zdarzyło mi się odpisać takim Panom, ale okazało się, że nie potrafią w ogóle prowadzić rozmowy dlatego po kilku zdaniach kontakt się urywał. Pisali też erotomani, ale w mniejszym natężeniu. Na kilkudziesięciu Panów, którzy napisali nie trafił się ani jeden z pozytywnym podejściem do życia, energiczny, otwarty, z którym można porozmawiać swobodnie na różne tematy. Nie wiem czy mam pecha czy tacy ludzie na tym portalu powoli stają się regułą. Jakie są Wasze doświadczenia i opinie z tym związane? Może znacie jakieś lepsze, gdzie jest choć część ludzi na poziomie?
Obserwuj wątek
    • inzynier.poliglota.sportowiec Re: Portal badoo 04.04.19, 14:59
      Moje sa dokladnie takie same, ale w druga strone.
      Kobiety prawie w ogole tam nie odpisuja.
      Dodatkowo mam placic kase za to, ze kilku napalencow kliknelo jakiejsc kobiecie "lubie" i teraz ma wieksza popularnosc i juz nie mozna do jasnie pani wyslac wiadomosci za darmo ?
      Dziekuje, wole szybkie randki - tam widze na zywo i z kazdym mam rowne szanse.
      • 2maja50 Re: Portal badoo 06.04.19, 10:35
        A jakie masz doswiadczenia z tych szybkich randek? Jestes w stanie ocenic jakich ludzi tam spotykasz?
      • stasi1 Re: Portal badoo 25.05.19, 14:33
        To po co zaglądasz do tych które się podobają innym? Wybieraj te które się nie podobają i będziesz je miał za darmo
    • tuwa6 Re: Portal badoo 05.04.19, 08:25
      Dziewczyny są tam podobne - nie ufają facetom, same nie wiedzą czego chcą. Mają za sobą trudną przeszłość i boja się zaufac komuś. Połowa i tak nie odpowiada, nawet jak piszesz normalne wiadomości, nie zaczynające się od hej i co tam i nie proponujące w pierwszej wiadomości sexu.
    • zuzia-lalka-nieduza Re: Portal badoo 05.04.19, 15:14
      myślę, ze po prostu nie zmieniłaś zakresu tego czego wymagasz od faceta na badoo, a tak serio no to cóż... no takie czasy, takie mają też uczucia facecie :) kiedyś miałam badoo i już wtedy uciekłam, bo kurteczka chwila i już jakieś bezsensowne aluzje
      • miszalkak Re: Portal badoo 26.04.19, 08:04
        o co chodzi z tym wymaganiem? tam akurat jest dużo ludzi albo nastawionych na jedno albo jakichś zdesperowanych, nie polecam
    • wiarusik Re: Portal badoo 06.04.19, 19:56
      wiesz...nie napiszę że bym cię posuwał na skrzypiącym tapczanie aż drgania przeszłyby po panelach i rozhuśtały meblościankę, która zaczęłaby stukać o ścianę niechybnie wywołując reakcję sąsiadki, bo ja nie posługuję się takim słownictwem. może umówimy się na kawkie, a później się zobaczy? pozytywnie i energicznie zobaczam.
    • falowod Re: Portal badoo 08.04.19, 10:18
      Najlepsze sa portale gdzie w opisie jest napisane
      "jestem jaka jestem",
      "Szlachta nie pracuje"
      "Masz pytanie? napisz?",
      "Co mnie nie zabije to mnie wzmocni" itd itp.
      Bardzo zachecajace do otwarcia! :)
      Oczekiwanie ze facet z "kosmosu" potrafi nawiazac rozmowe jest utopia :) a proste "chce cie poznac" jest dyskwalifikowane jako malo meskie :) a wiec dyskwalifikujace faceta.
      Ja takie profile omijam ale jest ich ok 50 %
      • marlenamak Re: Portal badoo 10.04.19, 20:50
        Na męskich profilach też się kwiatki zdarzają :D np. opisy złożone z samych emotikonek.
    • kalllka Re: Portal badoo 25.05.19, 11:02
      Większość jeśli nie wszystkie serwisy randkowe, w wersji podstawowej/ niepłatnej/ działa na bazie prostego „testu dopasowania” -fotek. To ze fotki mogą być rożnego pochodzenia / mimo tzw weryfikacji admina/ o tym większość, odwiedzających strony randkowe, wie; zreszta, większość profili początkowych / nie upgradowanych do wersji płatnej/ to albo stare konta / mężów-żon/ albo boty adminów do podkręcania aktywności..

Cóż, portale randkowe to taka sama działaniach gospodarcza jak każda inna.
      nie od dzisiaj wiadomo, ze szukamy i dobieramy partnera/ na pewno w początkowej fazie/ myśląc wzrokiem”.
      A wracając do tych tzw atrakcyjnych wizualnie
    • madzix1980 Re: Portal badoo 10.04.25, 15:14
      Dziewczyny chciałabym tutaj was ostrzec abyście nie nawiązywali znajomości na Badoo z wojskowymi.Nie wiem ale Ci to dopiero są porąbani.Do rzeczy.Poznalam na Badoo 2 panów,-wojskowych.I wyobraźcie sobie że rozmowa i teksty takie same ,na początku pisali jak szaleni ,zależało na spotkaniu więc do spotkania doszło nic więcej.Jednemu i drugiemu się spodobałam i że znajomość chcieli utrzymywać ,poznawać sie.Po spotkaniu juz te rozmowy pisemne się ograniczały z ich strony.Jeden z nich to typowy narcyz wszystko pod siebie i drugi też to samo.Na dziś kontaktu brak z panami dodam że z dwóch różnych miast byli.Chcieli tylko spotkań na sex tak wywnioskowałam bo rozmowa po spotkaniu była już inna niż za pierwszym razem taka ograniczająca się.Ale dwóch takich samych kretynów????Chyba to wojsko to na głowę im uderzyło i przez to tacy że żadna kobieta nie chce być z takimi idiotami.Uwazajcie naprawdę,szkoda czasu marnować na takich.
    • xxxxc Re: Portal badoo 15.04.25, 10:56
      Witajcie może ktoś mógłby mi pomóc i sprawdzić czy nadal istnieje jeszcze takie konto na badoo Agnieszka 34 Puławy ponieważ bardzo dobrze mi się z nią pisało ale nagle znikło jej konto i nie wiem czy poprostu je usuneła czy mnie zablokowała z góry bym był bardzo wdzięczny :)
      • stasi1 Re: Portal badoo 15.04.25, 20:10
        Skoro cię zablokowała to co zmieniło by że zlikwidowała konto?
    • szysiek1111 Re: Portal badoo 14.01.26, 16:39
      uwaga na oszusta dziewczyny ma na imie kszysiek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka