22.04.19, 00:23
Od wielu lat nie cieszą mnie żadne Święta...Wiele przyczyn się na to złożyło i nic nie da się już zmienić. Inaczej sobie to wszystko przed laty wymarzyłam i prawie nic się nie udało. Dobrze, że jeszcze jeden dzień i koniec, bo w Święta widzi się więcej. Wszystkim na forum życzę nadziei i siły na każdy dzień! Agnieszka
Obserwuj wątek
    • obrotowy popatrzylas na minusy, popatrz na plusy. 22.04.19, 12:20
      rozumiem, ze w swieta smutki wylaza - bo ma sie na nie czas.

ale popatrz na plusy.

- jest ladna pogoda - to idzie sie na spacer, zbiera sie kwiatki i mowi sie "Dzien Dobry" napotkanym na spacerze babciom.
      • dziunia35 Re: popatrzylas na minusy, popatrz na plusy. 22.04.19, 13:32
        No właśnie takie małe rzeczy ratują od zwariowania...Pozdrawiam!
    • mabiwy Re: Smutno... 22.04.19, 23:31
      Niczego nie wiesz na pewno. Nie każde marzenie się spełnia, warto jednak przyjrzeć się temu, co wyszło. Nadzieja - dobra rzecz jeśli nie rozważa się jej jako oręż na każdy kolejny dzień traktowany jako wygrana z depresyjnymi nastrojami. Czasami warto zdjąć obcasy i odpuścić. Nie oglądać się na minione, nie przeglądać się w pragnieniach a żyć tu i teraz. Niczym Pollyanna. Bez względu na płeć. Zycie umie zaskakiwać. Na wiele sposobów.
    • mandarinka Re: Smutno... 24.04.19, 14:27
      Święta dzień jak każdy inny, nie wiem dlaczego mają być specjalnie dołujące. Zawsze jest czas żeby coś pozmieniać dla siebie :) a przy świętach można trochę odpocząć i złapać dystans
    • 101lulilaj90 Re: Smutno... 06.12.19, 11:39
      Wiele osób tak ma. Mnie święta tez przestały już cieszyć.
      • stasi1 Re: Smutno... 06.12.19, 17:16
        Może coś trzeba z tym zrobić? Ja idę do pracy więc problemu nie mam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka