Gość: Patryk IP: 217.98.119.* 25.04.02, 16:17 Tak trzymac.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agick Re: Agnieszki laczcie sie!!!!! Nie dajcie sie nienawic 25.04.02, 16:26 no pewnie - a niby dlaczego....?? Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Agnieszki laczcie sie!!!!! Nie dajcie sie nienawic 26.04.02, 08:29 Coś niezawiele tych Agnieszek zareagowało na wezwanie do łączenia się w bólu, po tak perfidnym wyznaniu Wiernej, która wreszcie zrzuciła z siebie to brzemię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patryk Re: do wierna1 IP: 217.98.119.* 26.04.02, 08:35 wierna1 napisał(a): > Coś niezawiele tych Agnieszek zareagowało na wezwanie do łączenia się w bólu, > po tak perfidnym wyznaniu Wiernej, która wreszcie zrzuciła z siebie to brzemię. > Widocznie na forum nie ma za wiele Agnieszek:-) Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: do wierna1 26.04.02, 09:04 Gość portalu: Patryk napisał(a): > wierna1 napisał(a): > > > Coś niezawiele tych Agnieszek zareagowało na wezwanie do łączenia się w bó > lu, > > po tak perfidnym wyznaniu Wiernej, która wreszcie zrzuciła z siebie to brz > emię. > > > Widocznie na forum nie ma za wiele Agnieszek:-) > I na ich szczęście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patryk Re: do wierna1 IP: 217.98.119.* 26.04.02, 09:14 wierna1 napisał(a): > Gość portalu: Patryk napisał(a): > > > wierna1 napisał(a): > > > > > Coś niezawiele tych Agnieszek zareagowało na wezwanie do łączenia się > w bó > > lu, > > > po tak perfidnym wyznaniu Wiernej, która wreszcie zrzuciła z siebie t > o brz > > emię. > > > > > Widocznie na forum nie ma za wiele Agnieszek:-) > > > I na ich szczęście. > Co za mordercze instynkty z Ciebie wychodza po uslyszeniu jednego niewinnego slowa "Agnieszka'.... Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: do wierna1 26.04.02, 09:22 Gość portalu: Patryk napisał(a): > wierna1 napisał(a): > > > Gość portalu: Patryk napisał(a): > > > > > wierna1 napisał(a): > > > > > > > Coś niezawiele tych Agnieszek zareagowało na wezwanie do łączeni > a się > > w bó > > > lu, > > > > po tak perfidnym wyznaniu Wiernej, która wreszcie zrzuciła z sie > bie t > > o brz > > > emię. > > > > > > > Widocznie na forum nie ma za wiele Agnieszek:-) > > > > > I na ich szczęście. > > > Co za mordercze instynkty z Ciebie wychodza po uslyszeniu jednego niewinnego > slowa "Agnieszka'.... > Coś mi się popitoliło i odpowiedziałam ci w innym wątku. A więc replay. To nie jest żaden instynkt morderczy. To jest dobrze rozwinięty instynkt samozachowawczy matki broniącej swego stada. Ufff! (Nie lubię się powtarzać!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patryk Re: do wierna1 IP: 217.98.119.* 26.04.02, 09:24 wierna1 napisał(a): > Gość portalu: Patryk napisał(a): > > > wierna1 napisał(a): > > > > > Gość portalu: Patryk napisał(a): > > > > > > > wierna1 napisał(a): > > > > > > > > > Coś niezawiele tych Agnieszek zareagowało na wezwanie do łą > czeni > > a się > > > w bó > > > > lu, > > > > > po tak perfidnym wyznaniu Wiernej, która wreszcie zrzuciła > z sie > > bie t > > > o brz > > > > emię. > > > > > > > > > Widocznie na forum nie ma za wiele Agnieszek:-) > > > > > > > I na ich szczęście. > > > > > Co za mordercze instynkty z Ciebie wychodza po uslyszeniu jednego niewinne > go > > slowa "Agnieszka'.... > > > Coś mi się popitoliło i odpowiedziałam ci w innym wątku. A więc replay. > To nie jest żaden instynkt morderczy. To jest dobrze rozwinięty instynkt > samozachowawczy matki broniącej swego stada. Ufff! (Nie lubię się powtarzać!) > Ok wierna, wiec zeby sie Tobie juz nic nie pitolilo, dam tobie juz spokoj:-) pamietam twoje wczorajsze wypowiedzi (sprawdzalem tylko ich wiarygodnosc) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Patryk 26.04.02, 09:32 A ile Ty masz lat, żeby sprawdzać moją wiarygodność? Mam 40 lat i jestem za stara, żeby ktoś mnie sprawdzał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patryk Re: Patryk IP: 217.98.119.* 26.04.02, 09:36 wierna1 napisał(a): > A ile Ty masz lat, żeby sprawdzać moją wiarygodność? Mam 40 lat i jestem za > stara, żeby ktoś mnie sprawdzał. ja mam 35 wiec nie odstaje za bardzo od Ciebie i wcale nie chce sprawdzac Twojej wiarygodnosci tylko powiedzialem ze pamietam Twoje wypowiedzi z wczoraj. Jezeli czyms urazilem pania to przepraszam. Nie badz taka przewrazliwiona na swoim punkcie. Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Patryk 26.04.02, 10:45 Gość portalu: Patryk napisał(a): > wierna1 napisał(a): > > > A ile Ty masz lat, żeby sprawdzać moją wiarygodność? Mam 40 lat i jestem z > a > > stara, żeby ktoś mnie sprawdzał. > ja mam 35 wiec nie odstaje za bardzo od Ciebie i wcale nie chce sprawdzac Twoje > j > wiarygodnosci tylko powiedzialem ze pamietam Twoje wypowiedzi z wczoraj. Jezeli > > czyms urazilem pania to przepraszam. Nie badz taka przewrazliwiona na swoim > punkcie. > Wiesz co? Jak czytam tu posty większości ludzi to naprawdę wydaje mi się, że mam doczynienia z małolatami. Stąd moja aluzja do wieku, bo po wypowiedziach oceniłam cię na trochę ponad 20. Ja tu chyba rzeczywiście wyglądam na dinozaura, bo problemy niektórych ludzi mnie śmieszą, a nie poruszają. Nowotwór u dziecka mojej koleżanki- to jest dla mnie problem.A reszta to drobiazgi. Jestem przewrażliwona na swoim punkcie i nic na to nie poradzę. Zresztą, jak chyba każdy zdrowy człowiek. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patryk Re: Do WIERNA1 IP: 217.98.119.* 26.04.02, 11:03 wierna1 napisał(a): > Gość portalu: Patryk napisał(a): > > > wierna1 napisał(a): > > > > > A ile Ty masz lat, żeby sprawdzać moją wiarygodność? Mam 40 lat i jes > tem z > > a > > > stara, żeby ktoś mnie sprawdzał. > > > > ja mam 35 wiec nie odstaje za bardzo od Ciebie i wcale nie chce sprawdzac > Twoje > > j > > wiarygodnosci tylko powiedzialem ze pamietam Twoje wypowiedzi z wczoraj. J > ezeli > > > > czyms urazilem pania to przepraszam. Nie badz taka przewrazliwiona na swoi > m > > punkcie. > > > Wiesz co? Jak czytam tu posty większości ludzi to naprawdę wydaje mi się, że ma > m > doczynienia z małolatami. Stąd moja aluzja do wieku, bo po wypowiedziach ocenił > am > cię na trochę ponad 20. Ja tu chyba rzeczywiście wyglądam na dinozaura, bo > problemy niektórych ludzi mnie śmieszą, a nie poruszają. > Nowotwór u dziecka mojej koleżanki- to jest dla mnie problem.A reszta to > drobiazgi. Jestem przewrażliwona na swoim punkcie i nic na to nie poradzę. > Zresztą, jak chyba każdy zdrowy człowiek. Pozdrawiam. Dziekuje za odmlodzenie. Moje wypowiedzi moze i sa na poziomie 20 latka i mysle ze z jednej strony to bardzo dobrze.Poza tym tutaj moge pozwolic sobie na dywagacje na rozne, wg Ciebie blache i niezrozumiale, tematy i nie zaluje tego ze nieraz ktos taki jak Ty "sprowadzi" mnie na ziemie:-). Ale czy zawsze trzeba byc smiertelnie powaznym? Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Patryk 26.04.02, 11:08 Gość portalu: Patryk napisał(a): > wierna1 napisał(a): > > > Gość portalu: Patryk napisał(a): > > > > > wierna1 napisał(a): > > > > > > > A ile Ty masz lat, żeby sprawdzać moją wiarygodność? Mam 40 lat > i jes > > tem z > > > a > > > > stara, żeby ktoś mnie sprawdzał. > > > > > > > ja mam 35 wiec nie odstaje za bardzo od Ciebie i wcale nie chce spraw > dzac > > Twoje > > > j > > > wiarygodnosci tylko powiedzialem ze pamietam Twoje wypowiedzi z wczor > aj. J > > ezeli > > > > > > czyms urazilem pania to przepraszam. Nie badz taka przewrazliwiona na > swoi > > m > > > punkcie. > > > > > Wiesz co? Jak czytam tu posty większości ludzi to naprawdę wydaje mi się, > że ma > > m > > doczynienia z małolatami. Stąd moja aluzja do wieku, bo po wypowiedziach o > cenił > > am > > cię na trochę ponad 20. Ja tu chyba rzeczywiście wyglądam na dinozaura, bo > > > problemy niektórych ludzi mnie śmieszą, a nie poruszają. > > Nowotwór u dziecka mojej koleżanki- to jest dla mnie problem.A reszta to > > drobiazgi. Jestem przewrażliwona na swoim punkcie i nic na to nie poradzę. > > Zresztą, jak chyba każdy zdrowy człowiek. Pozdrawiam. > > Dziekuje za odmlodzenie. Moje wypowiedzi moze i sa na poziomie 20 latka i mysle > > ze z jednej strony to bardzo dobrze.Poza tym tutaj moge pozwolic sobie na > dywagacje na rozne, wg Ciebie blache i niezrozumiale, tematy i nie zaluje tego > ze > nieraz ktos taki jak Ty "sprowadzi" mnie na ziemie:-). > Ale czy zawsze trzeba byc smiertelnie powaznym? > Ty tu zdaje się jesteś od niedawna, albo masz przerwy w pisaniu, więc nie zdążyłeś mnie poznać. Ja tu chyba jestem najmniej poważna. Oceniasz mnie chyba po wypowiedziach w Twoim wątku? Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 ? 29.04.02, 15:12 Jakoś forum nie obfituje w poważne wątki tworzone przez Ciebie. Nie rozumiem również Twojego mentorskiego tonu... Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: ? 29.04.02, 15:14 agniecha27 napisał(a): > Jakoś forum nie obfituje w poważne wątki tworzone przez Ciebie. Nie rozumiem > również Twojego mentorskiego tonu... You talk to me? Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Jes of cros 29.04.02, 15:21 Raczej tworzysz wątki o tematach lekkich łatwych i przyjemnych, to skąd ten zarzut, że nie porusza się tutaj bardzo poważnych tematów. Poza tym o ile pamiętam było pare takich wątków, które z powodu "powagi" właśnie były wyśmiane. To w końcu jak ma być: seiroznie czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Jes of cros 29.04.02, 15:33 agniecha27 napisał(a): > Raczej tworzysz wątki o tematach lekkich łatwych i przyjemnych, to skąd ten > zarzut, że nie porusza się tutaj bardzo poważnych tematów. Poza tym o ile > pamiętam było pare takich wątków, które z powodu "powagi" właśnie były > wyśmiane. To w końcu jak ma być: seiroznie czy nie? A ty co? Żre cię, że nie lubię Agnieszek. Do Ciebie nic nie mam więc się nie czepiaj. A wątki zakładam kiedy mi się chce i takie, żeby mi się podobały , a nie forumowiczom. Moje radzę ci omijać z daleka, jeżeli masz do mnie awersję. Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: Jes of cros 29.04.02, 15:43 Niestety nie ma moje - twoje. Będę se zaglądała gdzie mi się spodoba ;-P Ale jakoś tak się zaplątałaś w zeznaniach... Trafność wątku zależy od podejścia do sprawy i życia w ogóle. It's my opinion... Do ataku na Agnieszki poczułam się, bo, chociaż wspominasz, że tylko jedna Cię dotknęła, to deklarujesz niechęć do wszystkich... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Znam jedna Agnieszke................... IP: 212.160.165.* 26.04.02, 08:34 .............i ma jedna wredna wade: jest zajeta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patryk Re: Znam jedna Agnieszke................... IP: 217.98.119.* 26.04.02, 08:58 Gość portalu: grogreg napisał(a): > .............i ma jedna wredna wade: jest zajeta. Ale poza tym to pewnie wspaniala kobieta. Jest mezatka? > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: Znam jedna Agnieszke................... IP: 212.160.165.* 29.04.02, 16:45 Gość portalu: Patryk napisał(a): > Gość portalu: grogreg napisał(a): > > Ale poza tym to pewnie wspaniala kobieta. Oj, tak. >Jest mezatka? > > > Oj, tak. Odpowiedz Link Zgłoś