Dodaj do ulubionych

Dziwna sprawa....

16.10.21, 18:10
Jakiś czas temu zmieniłam pracę z chłopakiem. W tej pracy jest prwnien facet nie jest Polakiem i jest starszy chyba kolo 40 ja mam 25 nie ukrywam przystojny jest . Jest on operatorem maszyn i praktycznie codziennie pracuje z nim . Od pewnego czasu zauważyłam że ciągle wodzi za mną wzrokiem i przygląda się uśmiecha zaczepia pomaga . Zaczął nawet uczyć się chyba angielskiego bo nie znał nic a teraz zdziwko mam ale używa go tylko do mnie reszcie mówi że nie zna zawsze za wszystko mi dziękuję jakiś czas temu stal naprzeciw i puścił mi buziaki i pokazał że to do mnie poprawia się przy mnie kręci się obok tylko jak pojawia się mój chłopak to automatycznie zachowuje się jakby mnie nie było a patrzy krzywo na niego.W tamtym tygodniu stanol w mojej sprawie do samego kierownika i strasznie się klucili i wydzierali a ja dostałam nawet osobę do pomocy , za każdym razem natrafiam jak patrzy się nawet jak mega jest zajęty , czasami robi to co ja jakby mnie naśladował gdy idę do toalety leci zaraz za mną . dzisiaj oznajmiłam że mam urlop 8 dni a po jego minie było widać takie zmieszanie zaskoczenie później podchodził kilka razy upewniał się czy aby tylko te 8 dni i czy na pewno wracam tutaj do pracy i takie smutne miny robił ...Zaczął być chamski co do mojego chłopaka i nie chce już z nim pracować na jednym stanowisku próbowałam już go ignorować ale robi wszystko aby zwrócić na siebie uwagę gadał z inną dziewczyną w pracy to patrzył czy nie patrze tu zagaduje zaczepia co chwilę nawet dotknol mnie obejmując za barki od tyłu patrząc prosto na mojego chłopaka . Zawsze jako pierwszy wychodził z pracy aż się kurzylo za nim a teraz nagle czeka na gong z nami i wychodzi ogląda się wsiada do auta odczekuje chwilę i dopiero jedzie chciałam sprawdzić go i zaobserwowałam go na Insta to orazu polubił kilka zdj i zaczął obserwować .Dzisiaj jak trochę klucilam się z chłopakiem w pracy to tak ukradkiem się przyglądał później podszedł zaczepił i zapytał czy wszystko okey Co Zrobić z Takim Typem ?!! Nie ma możliwości aby zmienić zmianę ani jemu ani nam a zmiana pracy też nie wchodzi w grę ....
Obserwuj wątek
    • 3-mamuska Re: Dziwna sprawa.... 18.10.21, 23:52
      Iść do menadżera i powiedzieć o sytuacji.
      Przestać na niego patrzeć witać się i rozmawiać unikaj . Jak podchodzi odchodzić. Jak się pyta o urlop mówisz nie twoja sprawa.
      Nie kłócić się z chłopakiem w pracy.
      Jak cię dotknie odskoczyć i głośno powiedzieć „nie dotykaj mnie” tak aby wszyscy pracownicy słyszeli.
      Odczekać chwile jak nie zajarzy będzie dalej tak robił zgłaszasz na piśmie sexual abuse w pracy do kierownika.
      • 3-mamuska Re: Dziwna sprawa.... 18.10.21, 23:53
        Przed wszystkim zablokować na portalach a nie obwarować 🤦‍♀️

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka