Dodaj do ulubionych

Kobity z portali

28.12.21, 13:18
Dobre zdjęcia, fajny profil, w którym wspominam o zainteresowaniach, ze chce rodziny, a jednak dziewczyny nie odpisują, nawet nie wchodzą zobaczyć kto napisał. Piszesz teksty w stylu - wydajesz się fajną dziewczyną, nawiązujesz do jej opisu. zadajesz pytania o zaintereoswania. Zero odzewu. Dlaczego nie odp?
Obserwuj wątek
    • obrotowy widac, 28.12.21, 14:18
      tuwa6 napisał(a):
      Dlaczego nie odp?

widac inni zainteresowali je bardziej.

- innej logicznej odpowiedzi nie ma.
      • znana.jako.ggigus Re: widac, 31.12.21, 17:36
        braaawo!!!!
    • kachaa17 Re: Kobity z portali 28.12.21, 23:09
      Ja nie odpisuję jak mi się facet nie podoba. Nie wiem jakie masz informacje na profilu ale ja nie palę, mam wyższe wykształcenie, nie mam dzieci i szukam faceta i podobnym profilu. Nie zainteresuję się facetem z wykształceniem zawodowym. To jest nie do przeskoczenia. Że średnim rozważe jeśli ktoś mi się wizualnie spodoba.
      • obrotowy no, czyli standard :) 29.12.21, 15:33
        kachaa17 napisała:
        > Ja nie odpisuję jak mi się facet nie podoba. Nie wiem jakie masz informacje na
        > profilu ale ja nie palę, mam wyższe wykształcenie, nie mam dzieci i szukam fac
        > eta i podobnym profilu.

no, czyli dzisiaj - to kobiecy standard :)

tylko standardowych mezczyzn "małowato" :)

cyt: -"Kobiety stanowiły 57,6% wszystkich osób studiujących".
        • kachaa17 Re: no, czyli standard :) 29.12.21, 20:21
          Faktycznie - małowato :)
    • mari614 Re: Kobity z portali 29.12.21, 01:04
      Bo to nie ona ma być fajna, ale Ty.
      • horpyna4 Re: Kobity z portali 29.12.21, 21:13
        Czasem mniej liczy się treść, a bardziej sposób przedstawienia siebie. Można np. wyjść na zarozumiałego buca przy opisie swoich zalet.
    • stasi1 Re: Kobity z portali 31.12.21, 21:58
      To może ty do nich napisz. Większość kobiet z którymi się zadawałem jednak odpowiadały na moje zaczepki. Te które mnie zaczepiały to margines

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka