Dodaj do ulubionych

.................Co jest kobitki...??

IP: 213.195.184.* 15.11.04, 11:46
Każda z Was marzy o tym, aby znaleźć bogatego mężczyznę, a, gdy same macie
możliwośc zarobić pieniądze, wtedy nic nie robicie ?

Jesteście aż tak leniwe?

Bliźniak
Obserwuj wątek
    • listek_a Re: .................Co jest kobitki...?? 15.11.04, 11:47
      A mam możliwosc? Jaka? Powiedz, chetnie sama zarobie!!
    • Gość: mm Re: .................Co jest kobitki...?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.04, 11:51
      a skąd ty masz takie wiadomości,skad wiesz ze nic nie robimy?
    • hispi_halford Re: .................Co jest kobitki...?? 15.11.04, 11:56
      nie leniwe tylko Bog stworzyl kobiete do obslugi mezczyzny - do robienia forsy
      sie nie nada, nigdy
    • Gość: obierzyna Re: .................Co jest kobitki...?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.04, 11:59
      nie, tak zostalam wychowana. facet poluje, a kobieta gotuje.
      • Gość: T Re: .................Co jest kobitki...?? IP: 213.195.184.* 15.11.04, 12:11
        > nie, tak zostalam wychowana. facet poluje, a kobieta gotuje.

Ale masz chyba koleżanki, które nie mają jeszcze "faceta" i nie mają co do gara
        włożyć? www.bliźniaczek.prv.pl
    • Gość: DagnyJuel Re: .................Co jest kobitki...?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.04, 12:30
      Jest troche racji w tym co piszesz...Jestem kobieta i niedobrze mi sie robi
      widząc i słuchajac opowieści koleżanek materialistek, ktore dzień i noc glowia
      sie jak znalezć bogatego frajera. Malo zarabiam le przynajmniej nie czuje sie
      jak kooorwa...:)
    • Gość: T Re: .................Co jest kobitki...?? IP: 213.195.184.* 16.11.04, 12:20
      No i... ? Macie ją ?
      Bliźniak
      • kohol Re: .................Co jest kobitki...?? 16.11.04, 12:36
        Bliźniaku, dlaczego nie zgłosisz się do biura matrymonialnego?
        Dlaczego niewiele piszesz o sobie? Jak spędzasz czas, jakie masz poglądy, czy
        jestes mobilny (kierunkowy numer wskazuje na Gdańsk)?
        Jakich cech szukasz u kobiety (oprócz odpowiedniego wyglądu, IQ, delikatności i
        słodyczy)?
        Aha, i Leppera to sobie lepiej usuń z tej listy znanych osób, bo najlepszej
        reklamy to Ci on nie robi. W ogóle nie wiem, po co podpierasz się tego typu
        informacjami.
        I w ogóle uważam, ze tego typu działanie skazane jest na porażkę.
        Zwłaszcza pisanie o kobietach per "babeczki" i popisywanie się znajomością
        kobiecej psychiki.
        • Gość: t dla autora: " kohol " IP: 213.195.184.* 16.11.04, 14:14
          > Bliźniaku, dlaczego nie zgłosisz się do biura matrymonialnego?

Biura matrymonialne są dla nieudaczników, których nikt już nie chciał... .
          • Gość: kohol OCH! IP: *.crowley.pl 16.11.04, 14:22
            Och! No to mnie tutaj zażyłeś. Aż mnie zatkało. Czym w takim razie jest
            ogłaszanie się w internecie i oferowanie nagrody za wyswatanie?
            • Gość: T adresat: "kohol" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.04, 16:24
              >Czym w takim razie jest ogłaszanie się w internecie i oferowanie nagrody za
              >wyswatanie

Oferta "publiczna", jaką jest ogłoszenie w internecie, to nie jest to samo,
              co biuro matrymonialne. Ja nikogo nie proszę tylko proponuję. Nikt nie MUSI
              mnie poznawać z kobietą, ale może to zrobić, jeśli zechce... .
              Jeżeli będzie dla mnie tak miły, to i ja będę miły dla niego, dla niej... .
              Poza tym, czy słyszłaś kiedyś o tym, by do biura matrymonialnego zgłosiła się
              kreatywna, 175 centymetrowa brunetka posiadająca ciało modelki... ?
              Tak: jeśli biuro matrymonialne nosiło takie nazwy jak: MONTE CARLO, MONACO,
              PARIS, NEW YORK CITY ... etc. ;)

Ciao !
              • Gość: kohol Re: adresat: "kohol" IP: *.crowley.pl 16.11.04, 16:39
                Ja w ogóle nie słyszałam o _nikim_, kto by korzystał z biura
                matrymonialnego :), jak też nie słyszałam o _nikim_, kto by płacił za
                wyswatanie.
                Poza tym, czy słyszałeś kiedyś o kreatywnej, delikatnej, kobiecej,
                inteligentnej 175 centymetrowej brunetce o ciele modelki, która szukałaby
                faceta przez internet lub też była skłonna spotkać się z takim panem (nie
                mówiąc o tym, że ze świadomością, że została polecona i jej znajomy/znajoma
                dostanie kasę, jeśli związek wypali)?
                Bo ja nie!
                Ciao!
                • alpepe Re: adresat: "kohol" 16.11.04, 19:14
                  daj spokój, kohol, facet jest żałosny i tego nie widzi... Tylko ślepa, glucha i
                  zakompleksiona by się z nim zadała.
                  • Gość: kohol Re: adresat: "kohol" IP: *.crowley.pl 17.11.04, 10:51
                    No dobra, Alpepe :)
    • inezja21 Re: .................Co jest kobitki...?? 16.11.04, 14:24
      ja nie marzę o tym by znaleźć bogatego mężczyznę natomiast marzę o tym by
      spędzać w pracy jak najwięcej czasu i by nie napotykać na swej drodze
      tendencyjnych samców rodem z LPR.
    • Gość: tatiana Re: .................Co jest kobitki...?? IP: *.top.net.pl 16.11.04, 19:21
      nie rozumiem, to przecież jasne, że facet powinien zarabiać przynajmniej tyle,
      by utrzymać rodzinę na jako takim poziomie, kobieta natomiast jeśli ma taką
      ochotę może sobie zarabiać na ekstrasy: drogie kosmetyki, wakacje, ciuchy. no i
      naturalnie dbać o dom, chyba, że zarobi również na gosposie. moim zdaniem to
      dobry układ
      • Gość: Bak Re: .................Co jest kobitki...?? IP: 194.223.152.* 17.11.04, 19:32
        W krajach arabskich by ci sie podobalo.
    • Gość: dark Re: .................Co jest kobitki...?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.04, 17:32
      Wydaje mi się Bliźniaku, że nie znajdziesz tutaj kobiety dla siebie... .
      Po wpisach wnioskuje, że kobiecości w tych, które odpowiedziały na forum jest
      tyle, ile w pokrzywie rosnącej pod koszarami... .
      • sweetcandy Re: .................Co jest kobitki...?? 17.11.04, 17:42
        Wychodzi na to, że kobiecośc to dla ciebie chciwość. Protestuję! Ja jestem
        podobno bardzo kobieca ale pieniądze liczą sie dla mnie dopiero na ostatnim
        miejscu. Zrozum, że żadna cie nie chce.
    • uubawiona Re: .................Co jest kobitki...?? 17.11.04, 19:16
      Gość portalu: t napisał(a):

> Każda z Was marzy o tym, aby znaleźć bogatego mężczyznę, a, gdy same macie
      > możliwośc zarobić pieniądze, wtedy nic nie robicie ?
      >
      > Jesteście aż tak leniwe?
      >
      > Bliźniak

Dlaczego nic? :-)
      Wtedy zarabiamy ;-)

Nie rozumiem jakim cudem udalo ci sie wyciagnac wniosek przeciwny... :-))))
    • Gość: T O mój Boże... ! ! ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.04, 16:46
      Widzę kobiety, że żadna z Was nie ma, nie tylko szansy na zdobycie moich
      względów, ale nawet na znalezienie dla mnie odpowiedniej partnerki... .

Jesteście aroganckie, niemiłe, wulgarne, odpychające, jesteście przeciwieństwem
      tej, której szukam, a wśród kobiet, które znacie są zapewne tylko Wam podobne
      i, dlatego żegnam się z Wami i z forum... .
      Bliźniak
      • Gość: kohol Re: O mój Boże... ! ! ! IP: *.crowley.pl 18.11.04, 16:50
        Gość portalu: T napisał(a):

> Widzę kobiety, że żadna z Was nie ma, nie tylko szansy na zdobycie moich
        > względów, ale nawet na znalezienie dla mnie odpowiedniej partnerki... .

Drogi T,
        To Ty nie masz szans. Przykro nam bardzo. Ja na przykład nie jestem
        zainteresowana ani byciem płatną swatką, ani tym bardziej zdradzaniem mego
        ukochanego męża.

> Jesteście aroganckie, niemiłe, wulgarne, odpychające,

A Ty jestes spamer i w dodatku bez szacunku dla kobiet.

> wśród kobiet, które znacie są zapewne tylko Wam podobne

Z innymi sie nie zadajemy :)

> i, dlatego żegnam się z Wami i z forum... .

Żegnaj i powodzenia.
        • Gość: candy I co, boli? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 17:36
          Dziwne, bo wulgarność znalazłam tylko w wypowiedzi DagnyJuel, z takim samym IP
          jak twój, prawdopodobnie ty napisałeś, bo duzo tam potakiwania.
      • alpepe nikt tęsknił nie będzie n/t 18.11.04, 17:39
        • Gość: candy Re: nikt tęsknił nie będzie n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 17:48
          A wczoraj Drzyzga musiała pomagać kurdupelkowi, hahahahahaha
      • uubawiona Re: O mój Boże... ! ! ! 18.11.04, 18:02
        Gość portalu: T napisał(a):

> Widzę kobiety, że żadna z Was nie ma, nie tylko szansy na zdobycie moich
        > względów, ale nawet na znalezienie dla mnie odpowiedniej partnerki... .
        >
        > Jesteście aroganckie, niemiłe, wulgarne, odpychające, jesteście
        przeciwieństwem
        >
        > tej, której szukam, a wśród kobiet, które znacie są zapewne tylko Wam podobne
        > i, dlatego żegnam się z Wami i z forum... .
        > Bliźniak

Drogi T, po raz kolejny wprawiasz mnie w zdumienie. Skad pomysl, ze ktoras z
        nas ma ochote zdobyc Twe wzgledy lub tez pragnie znalezc odpowiednia dla Ciebie
        partnerke. Zwaz jednakze, ze nie kwestionuje, ze zaslugujesz na to, co
        najlepsze, jestem gleboko przekonana, ze jest to Twym niezbywalnym prawem.
        Niemniej jestem pewna, ze Ta, ktora na Ciebie zasluguje, tylko spojrzy a swiat
        rozblysnie cala gama barw a inni stana w miejscu i zaniemowia z wrazenia i
        zachwytu. Lecz Wy tego nie dostrzezecie, coz Wam zreszta po zachwycie innych
        jakze niedoskonalych istot.

Serdecznie pozdrawiam i zycze powodzenia.
        • Gość: .................. Re: O mój Boże... ! ! ! IP: *.dialup.sprint-canada.net 19.11.04, 03:48
          Jak to nic nie robicie. Niektore zarabiaja i robia wszystko z
          polotem i przelykiem co pan kaze. Dziewuchy sie staraja i to mocno.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka