Dodaj do ulubionych

pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować czy

19.11.04, 11:08
zapuszczać? jak radzicie?:)
Obserwuj wątek
    • niedzwiedzica_sousie Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 11:10
      pofarbuj na czerwono w ramach solidarności z michałem wiśniewskim :)))
      • kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 11:12
        jak większość powie depiluj, to po co farbować?:)
    • magdzie Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 11:14
      pielegnuj go! a jakiego koloru jest: blond,czarny? to wazne.
      ja polecam jakies odżywki...a moze trwala? a jak nie trwala to potraktuj go
      prostownica.
      • kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 11:16
        ciemny raczej ale nie czarny, jaka prostownicą????
        • magdzie Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 11:19
          bierzesz do raczek dwie cegly ( pustaki tez sie sprawdza)
          podgrzewasz je nad piecem- takim jakiego uzywa sie do wypiekania chleba.
          tak musisz wycyrklowac tymi ceglami aby objac wlosa pomiedzy te gorrrace
          cegielki i czekasz az Ci sie wyprostuje ( musisz uwazac, zeby Ci sie nie
          spalil, bo ...huhu... nici ze stylizacji włosa, ktorego juz nie bedzie)
          • kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 11:23
            mam w domu opiekacz do kanapek, moze będzie prościej ?:)
            • magdzie Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 11:28
              pewnie, tylko nie wiem jakiej dlugosci ten Twoj wielebny włosek...
              bo do takiego opiekacza hmmm to tylko te takie genetycznie modyfikowane i
              dlugasne wlochy mozna wlosyc...a tak ...no coz... probuj. a moze najpierw
              sprawdz jak sie zachowaja Twoje wlosy z innych czesci ciala a pozniej zaryzykuj
              z tym na klacie...
              • kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 11:40
                a może zrobię dziurkę w płytce ceramicznej, wypuszczę przez nia ten włos i
                przyprasuje żelazkiem na płytce?:))))
                włos ma jakies 2-3 cm:)
                jakie inne na głowie?
                • magdzie Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 11:48
                  a to masz jeszcze tylko na glowie?;):P
                  • kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 11:57
                    jeszcze tylko na głowie mam czapkę:)
    • maretina Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 11:14
      kopov napisała:

> zapuszczać? jak radzicie?:)

poczekaj az urosnie do pasa!:D
      • kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 11:17
        i co? fiuta przywiążę zeby nie zwisał????:)
        • maretina Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 11:18
          kopov napisała:

> i co? fiuta przywiążę zeby nie zwisał????:)

heheheh, tes samotny wlos moglby sie przywiazac z tymi mymlonowymi i nie yc
          taki sam, no ale jesli wolisz go wizac z fiute, to czemu nie?;)
          • kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 11:20
            jeszcze raz proszę:)))
          • Gość: r Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 11:22
            Te na klacie można jeszcze hodować, ale jak sie pojawią na plecach to depiluj!
          • maretina Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 11:34
            oj sorry, jedna reka pisalam:))))
            po prostu sadzilam, ze ten jeden samotny wlos, moze sobie rosnac do pasa i
            nizej i zwiaze sie z tymi z mymlona;))) nie bylby taki samotny:))), no ale Ty
            jestes panem swojego fiuta i mozesz go oplatywac czym chcesz;)
            • kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 11:42
              a jak mymlonowe zacznął sie piąć do góry, po tym jednym jak po zyłce powój to
              co będę jak Yeti?:))
              • maretina Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 11:42
                kopov napisała:

> a jak mymlonowe zacznął sie piąć do góry, po tym jednym jak po zyłce powój to
                > co będę jak Yeti?:))

spoko, mymlonowe az tak nie rosna;)
                heheheh bylbys 12 letnim mymlonem;D
                • kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 11:45
                  a skąd wiesz??
                  twymłonem????????;))))
                  • maretina Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 11:50
                    kopov napisała:

> a skąd wiesz??
                    > twymłonem????????;))))
                    jestem juz dorosla i jakos nie poroslam:)))))) wygladam normalnie, fakt, ze
                    kobiety sie depiluja, ale i bez tego buszmenka bym nie byla;D
                    • kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 11:59
                      no ale próbowałas puscic takiego z klaty do okapowego?:))))i potem je zwiazać?
                      jak nie to nie wiesz jak to jest:)))))
                      • maretina Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 12:12
                        lan mor tajm plis. nie jestem zaba nie kumam:/
                        ;)
                        • kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 12:17
                          okapowy to ten na dole po którym ostatnia kropla Ci skapuje:))))) a na klacie
                          to tak jak umnie:)))))
                          • maretina Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 12:18
                            nie mam okapowych:P:))))
                            • maretina Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 12:18
                              maretina napisała:

> nie mam okapowych:P:))))
                              dodaj do exela;P;)
                              • kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 12:24
                                poczekam aż przeszczep z mietka sie przyjmie:)
                                • e-xtaza Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 12:29
                                  może wój pierwszy wypadnie jako ostatni
                            • kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 12:23
                              to mnie zaskoczyłaś?:))))))) pozycz od mietka i zrób implanta:)
                              • maretina Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 12:24
                                kopov napisała:

> to mnie zaskoczyłaś?:))))))) pozycz od mietka i zrób implanta:)
                                ale po co? mi dobrze tak;)
                                • kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 12:25
                                  daj spokój, nie bądź odosobniona:)
                                  • maretina Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 12:26
                                    kopov napisała:

> daj spokój, nie bądź odosobniona:)
                                    oryginalnosc jest trendy;D
                                    • kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 12:28
                                      ale nie pustelnictwo:)))) i zdziwaczenie:)
                                      • maretina Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 12:32
                                        kopov napisała:

> ale nie pustelnictwo:)))) i zdziwaczenie:)

zadne zdziwaczenie:)
                                        tak jest fajniej;)
                                        • kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 12:36
                                          ok zanotowałem:)
                                          • maretina Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 12:55
                                            kopov napisała:

> ok zanotowałem:)

heheheh, masz domu wlasne abw?:)
                                            • kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 12:58
                                              nie tylko komputer:)
                                              • maretina Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 13:32
                                                kopov napisała:

> nie tylko komputer:)
                                                a po co zasmiecasz go danymi o laskach z forum?:)
                                                • kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 13:34
                                                  a skad wiesz, ze zaśmiecam?:))))))
                                                  • maretina Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 14:30
                                                    kopov napisała:

> a skad wiesz, ze zaśmiecam?:))))))

no to co z tymi "informacjami" zrobis? na rozyckim nikt nie kupi, na stadionie
                                                    10-lecia tez nie, w wolumen tez watpie:)
                                                  • kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 14:33
                                                    przeczytałaś cały wątek?:)
                                                    w któryms miejscu napisałem, ze żartuje:)
                                                  • maretina Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 14:36
                                                    kopov napisała:

> przeczytałaś cały wątek?:)
                                                    > w któryms miejscu napisałem, ze żartuje:)
                                                    a Ty myslisz, ze ja to powaznie pisze?:))))))))))))
                                                  • kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 14:39
                                                    nie wiem;))))))
        • Gość: mm Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 11:36
          kto nie zwisał?fiut czy włos...myslałam ze małym chłopcom to fiuty raczej nie
          zwisają;-)))
          • kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 11:42
            co Ty wiesz o małych chłopcach?;)
            • Gość: mm Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 11:46
              jak byłam nastolatką to mój sasiad był małym chłopczykiem i obserwowałam go ;-
              )))
              • kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 11:54
                w czasie kapieli czy jak sikał?:)))
                • Gość: mm Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 12:37
                  macałam mu pieluchę;-))))
                  • kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 13:00
                    a to było plastyczne?:)to co wymacałaś?
                    P.S czy od tamtego momentu jesteś bogata?:)))
                    • Gość: mm Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 14:04
                      nie nie jestem bogata,a szkoda ale za to lubimy sie z sąsiadem,bo on juz jest
                      duży;-)))
                      • kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 14:19
                        teraz on powinien Ci się zrewanżować w podobny sposób:)
                        • Gość: mm Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 14:32
                          miałam kiedys taki przebłysk...ale działam na niego aseksualnie ;-))
                          • kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 14:34
                            a cos z nim nie tak? moze od tego przewijania? nie urwałaś mu czegoś?:)
                            • Gość: mm Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 14:43
                              nie nic mu nie urwałam...woli brunetki :-)
                              • kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 14:45
                                to załóż perukę, albo sie ufarbuj:)))))
                                • Gość: mm Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 15:37
                                  juz mam ufarbowane na blond,jak tak bede farbować to mi wyjda i co??bede
                                  łysa? :-)))
                                  • kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 15:41
                                    to nie farbuj:) dwa w jednym sąsiad Cię zechce i nie wyjdą:)
                                    mo chyba ze Twój men woli "jasne" sytuacje:)
                                    • Gość: mm Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 15:45
                                      mojemu menowi to chyba bez róznicy..ale bede musiała zapytać...:-)
    • Gość: mm Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 11:35
      no co ty,hoduj go dalej i dbaj jak o klejnot...powoli stajesz sie mężczyzną :-)
      • kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 11:43
        myslisz?:))))))) no to chyba tak trzeba będzie:)
        • Gość: mm Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 11:47
          no pewnie..a tak na marginesie to nad fiutem ci nie rosną:-))??
          • kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 11:56
            tam wcześniej zaczęły, ale to dla mnie wsytdliwy temat i to bynajmniej nie z
            powodu wszawicy:)
            • e-xtaza Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 11:58
              wyrwij chwasta zostań metro
              • kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 12:00
                wyrwanie boli:(
                • Gość: mm Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 12:38
                  nie wyrywaj tylko ładnie przytnij...a dlaczego wstydliwy??? :-))
                  • kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 12:44
                    ale on jeszcze krótki jest to po co przycinać?:)
                    dla 12 latka temat włosów lonowych jest wstydliwy:)
                    wiem, ze na tym forum sa same stare wyjadaczki, z albo bez tych włosów ale cóż
                    ja mam dopiero 13 lat:(
                    • Gość: mm Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 12:46
                      przyciąc te nad siurem;-))
                      • kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 12:50
                        mówiłem, ze to krępujące, a jak mi sie nozyczki omskną?:)))
                        • Gość: mm Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 14:03
                          to kup taką golarkę jaką dresiarze łby sobie golą :-)))
                          • kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 14:18
                            nie wkręci nie szarpie? moze pozycze depilator od forumowiczek?:)))))
                            • Gość: mm Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 14:31
                              noooo depilator to cie dopiero wkreci ...a te golarki maja ustawiacz długości
                              kudełka jaki ma zostać i nic nie wkrecają..uwierz mi :-))
                              • kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 14:34
                                Ty cos wiesz:)))) ciekawe do czego mozesz uzywac takiej golarki?:)
                                • Gość: mm Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 14:44
                                  jaaaa,ja nie użyyywam to na mnie się używa;-))
                                  • kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 14:46
                                    jak sie na Tobie uzywa????? nic nie rozumiem?:))))
                                    niby wiesz a nie chcesz mówić?
                                    • Gość: mm Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 15:37
                                      sama tego nie robię...rozumiesz mam fryzjera lub jak kto woli ogrodnika;-)))
                                      • kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 15:46
                                        do wszystkich ogródków?
                                        spadam miłego łyka:)
                                        • Gość: mm Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 15:48
                                          do mojego ogródka ;-))
                                          miłego :-p
    • six_a Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 11:42
      wyrwać z korzeniami/zakupić sekator (będzie jak znalazł na przyszłość)/zapytać
      zawodowca, jak sobie z tym radzi ;)))
      • kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 11:44
        no jak ??? dopiero zo wyrósł? i ciach:( to jak aborcja:(
        • six_a Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 11:47
          po porodzie to na aborcje trochę za późno, ale możesz go jeszcze konarem
          przywalić... (wrednam jak niewiemco) :)
          • kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 11:53
            albo podlać jakimś świństwem na chwasty:)
            a co Ci włosy przeszkadzają, łaskocza Cię?:)
            wiesz dlaczego krasnoludki idąc przez łakę sie śmieja?
            bo ich trawa w jajka łaskocze:)
            • maretina Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 11:54
              kopov napisała:

> albo podlać jakimś świństwem na chwasty:)

randapem;)
              • kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 11:59
                albo stopkiełkiem:))))))
                • maretina Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 12:00
                  kopov napisała:

> albo stopkiełkiem:))))))

albo kup pensete w hipermarkecie za 3,50 zeta:D
                  • kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 12:01
                    boję sie rwania:( (oprócz rwania panienek:))))
                    • maretina Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 12:02
                      kopov napisała:

> boję sie rwania:( (oprócz rwania panienek:))))

nie widze problemu, zmiast pensety rwac moze panienka;)
                      • kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 12:03
                        a skad tu dzisiaj panienkę wziąć?:)
                        • maretina Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 12:04
                          kopov napisała:

> a skad tu dzisiaj panienkę wziąć?:)

podobno umiesz je rwac, a na tegowlosa to juz na pewno poleca... za wlosem
                          panny sznurem;)
                          • kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 12:08
                            ale skąd panienkę w dosłownym słowa znaczeniu wziąć?
                            panienki za włosem jak za kutosem?:) moze tak lepiej?
                        • e-xtaza Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 12:05
                          z A2
                          • kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 12:09
                            to pielgrzymujące są one sie nie zgodza na rwanie:(
                            • e-xtaza Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 12:11
                              kopov zaryzykuj nigdy nie wiesz co przyniesie kolejny dzień.
                              • kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 12:15
                                a może do grzech do grzechu namawiać? dzisiaj do spowiedzi chciałem iść a na A2
                                śniezyca, to bidulki sie pochowały po hotelach?
                            • maretina Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 12:12
                              kopov napisała:

> to pielgrzymujące są one sie nie zgodza na rwanie:(
                              one na wszystko sie zgodza za droban oplata:D
                              • kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 12:18
                                a Ty skąd wiesz??? byłaś na pielgrzymce?
                                • maretina Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 12:20
                                  kopov napisała:

> a Ty skąd wiesz??? byłaś na pielgrzymce?

nigdy, ale codziennie prase czytam i ogladam programy informacyjne:D
                                  za to mi placa:)
                                  • kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 12:26
                                    to zycie znasz tylko z papieru i szkła, media kłamią i sa na usługach:)
                                    • maretina Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 12:28
                                      kopov napisała:

> to zycie znasz tylko z papieru i szkła, media kłamią i sa na usługach:)

przeklamuja, to fakt, mamto codziennie;)
                                      ale panny mijam tez jezdzac po polsce;), nie sadze, zeby jagodki zbieraly an
                                      poboczu:)
                                      • kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 12:29
                                        a skąd wiesz, że panny? :) jak to się poznaje? po oczach?:)))
                                        • maretina Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 12:32
                                          kopov napisała:

> a skąd wiesz, że panny? :) jak to się poznaje? po oczach?:)))

heheh a moze i mezatki, generalnie wiedza co robic, Twoim wloskiem tez by sie
                                          zajely za oplata;)
                                          • kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 12:37
                                            to moze moim włoskiem juz sam sie zajmę lepiej, dzisiaj kiezonkowe dostanę:)
            • six_a Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 12:00
              :)))))) na krasnoludki
              mnie inne rzeczy łaskoczą, ale to akurat nie :)))
              • kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 12:02
                to o co chodzi jak nie łaskoczą?:)
                • six_a Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 12:14
                  no przecież nie mnie będziesz łaskotał :)))))
                  a jak trafisz na taką jak ta ostatnio, co miała fobię włosków? Wygoli siebie i
                  ciebie za jednym MACH3nięciem :)
                  • kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 12:20
                    no ale Ty masz jakąs traume chyba z włosami?
                    i o to pytam:)
                    ta to powinna niewidomego sobie wziąć, nie chciałem jej tego doradzac bo może
                    by sie obraziła ale to jest dla niej ratunek:))))
                    • six_a Re: trauma :) 19.11.04, 12:22
                      jakbym miała, to bym założyła wątek :))))))

niewidomy to za mało, musiałby mieć jeszcze porażenie jakichś nerwów, żeby nie
                      czuć, a w ogóle to chyba denat nadałby się najlepiej :))))
                      • kopov Re: trauma :) 19.11.04, 12:27
                        ken?
                        • six_a Re: trauma :) 19.11.04, 12:29
                          ken od barbie? Trochę za mały, tylko za wibrator mógłby... :))))
                          • kopov Re: trauma :) 19.11.04, 12:37
                            a nie wiesz czy robia dmuchanych kenów?
                            • six_a Re: trauma :) 19.11.04, 12:43
                              Wiem, ale Ty nie masz jeszcze 14 lat!
                              • kopov Re: trauma :) 19.11.04, 12:46
                                no to co?:)
                                • six_a Re: 14 lat :) 19.11.04, 12:47
                                  to to, że nie wszyscy pedofile są pozbawieni sumienia :)))
                                  • kopov Re: 14 lat :) 19.11.04, 12:49
                                    umówmy sie, ze to ja bedę nekrofilem:)))
                                    są tacy wśród 13 latków?
                                    • six_a Re: 14 lat :) 19.11.04, 12:51
                                      jak ty będziesz nekrofilem, a ja jestem pedofilką deprawującą dzieci, to my
                                      chyba nie mamy po drodze ;)))) musisz się przekwalifikować :)
                                      • kopov Re: 14 lat :) 19.11.04, 12:53
                                        qrd, chciałem zaimprowizować żeby znaleźć wyjście, jesteś mało elastyczna:)
                                        co proponujesz?
                                        • six_a Re: 14 lat :) 19.11.04, 12:56
                                          :))))) ja proponuję, że sama wyjdę, a Tobie mogę powiedzieć gdzie jest wyjście.

O, tu jest napisane EXIT, a to jest chyba wyjście po angielsku :))))
                                          Czeeeść!
                                          • kopov Re: 14 lat :) 19.11.04, 12:59
                                            wymiekasz?
                                            cześć:)
                                            • six_a Re: 14 lat :) 19.11.04, 13:00
                                              no, idę się poślizgać na oponach całorocznych :))))
                                              • kopov Re: 14 lat :) 19.11.04, 13:03
                                                może lepiej nie?:)weż psa i pojedź saniami:)
                                                • six_a Re: 14 lat :) 19.11.04, 13:05
                                                  co Ty, to jest walnięty pies, gdzie on by mnie dowiózł? :)
                                                  • kopov Re: 14 lat :) 19.11.04, 13:07
                                                    kiełbasę na kiju powieś i tam gdzie zechcesz:)
                                                  • six_a Re: Pies + sanie 19.11.04, 13:10
                                                    kiełbasa zostałaby zeżarta w 3 sekundy, a potem sanie obrałyby kurs na
                                                    najbliższego czworonoga w okolicy (może być też ptak), a ja na latarnię :)))

Dobra, leeecę.
                                                  • kopov Re: Pies + sanie 19.11.04, 13:11
                                                    dłuzszy kij załątwi sprawę:)
                                                    "r" opuściłaś:)
                                                  • six_a Re: Pies + sanie 19.11.04, 13:12
                                                    to będzie w wątku o straży miejskiej
                                                    bez odbioru ;)))
      • maretina Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 11:51
        six_a napisała:

> wyrwać z korzeniami/zakupić sekator (będzie jak znalazł na
        przyszłość)/zapytać
        > zawodowca, jak sobie z tym radzi ;)))
        najlepsze jest to "zapytac zawodowca":D chyba to zrobie:D
        • six_a Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 11:58
          to dlatego, że ostatnio wspominał coś o swej nieskazitelnie łysej klacie... :)
    • Gość: ... Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 19.11.04, 12:07
      fak, że na taki wątek wychodzi tyle postów, niedobrze sie robi :)
      • kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 12:10
        kliknij skasujcie:)))) a potem rzygnij:)
        • Gość: ... Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 19.11.04, 12:17
          co z tego że klikne i tak nie skasują:)
          • kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 12:22
            moze skasują, próbuj ja nie mam układów w gazecie,
            ale rzygnąc możesz bez tego:)
            • Gość: ... Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 19.11.04, 12:33
              nie chce mi sie żygać :)
              • e-xtaza Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 12:36
                dwa palce to pomoże
                • Gość: ... Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 19.11.04, 12:41
                  ale po co
                  • kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 12:45
                    nie będzie CI wtedy niedobrze, poczujesz sie znacznie lepiej,
                    zależy mi na Twoim dobrym samopoczuciu, dlaczego? bo lubie ludzi zadowolonych:)
                    • Gość: ... Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 19.11.04, 12:49
                      :)))))
                      • kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 12:51
                        kliknęłaś?;)
                        jak nie to co Cie tak połechtało?
              • kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 12:38
                mówiłaś, ze Ci niedobrze?
      • six_a Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 12:14
        nie marudź, zrób se fajrant, dzisiaj piątek!
    • daimona zapuszczać, zapuszczać! 19.11.04, 14:49
      gęste, męskie sobole wychoduj! :D
      • kopov Re: zapuszczać, zapuszczać! 19.11.04, 14:51
        albo takie zajbiste pekaesy jak na kilerze:)))
    • alpepe depilować :) n/t 19.11.04, 19:57
    • sagis Re: Zapuszczać, a później na lokówce kręcić:-) 19.11.04, 20:07

• smellsliketen rozumiem twój problem:)))) 22.11.04, 09:10
      Ja mam podobny, znalazłam pierwszy siwy włos na swojej skroni, wyrwać,
      ufarbować, eksponować?
      • kopov Re: rozumiem twój problem:)))) 22.11.04, 09:25
        schowaj pod inne:) może się nie wyda:)
        • e-xtaza Re: Dobra rada 22.11.04, 09:46
          KOPOV trzaśnij drzwiami i po problemie!
          • kopov Re: Dobra rada 22.11.04, 09:50
            to o włos chodzi:))
            poza tym nie jestem masochistą:)
            • e-xtaza Re: Dobra rada 22.11.04, 09:55
              Ja właśnie o Twoim włosie. Jeśli trzaśniesz drzwami to sam wypadnie>
              • e-xtaza Re: Dobra rada 22.11.04, 09:57
                KOPOV a w twoim CV widziałam w zainteresowaniach S/M
                • kopov Re: Dobra rada 22.11.04, 10:26
                  sm - słuchanie muzyki:))
                  jak drzwiami to wypadnie?????? chyba masz na mysli te na jajach?:)))))
    • losiu4 Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 22.11.04, 09:54
      w ramki i na ścianę

Pozdrawiam

Losiu
      • kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 22.11.04, 10:26
        czyli jednak?????
        depilować:(((((( ale czym?
    • Gość: mm Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.04, 10:03
      No i co zrobiłeś z tym włosem???:-)))
      • kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 22.11.04, 10:27
        na razie rośnie w spokoju:)
        • Gość: mm Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.04, 10:35
          i tak trzymaj:-)))!!!
          • kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 22.11.04, 10:46
            na kaczki juz połozyłem laskę, teraz chyba wezmę łodeczkę?;)
            • Gość: mm Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.04, 11:35
              o i super,jak ona taką zdzirą sie okazała to niech tak ma...a ty mysl bo
              niedługo kapiel bo 1 tuż tuż i z czymś sie musisz kąpac...łódeczka tez moze być
              albo jakis stateczek z kominem :-))))
              ten młynek do kawy to jakas piosenka czy co?gdzie to mozna posłuchać bom
              ciekawa:-))
              • kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 22.11.04, 11:52
                łodeczka z masztem, będzie:)
                taj adres to Ci wysle:)
                • Gość: mm Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.04, 12:13
                  malgosia-58@o2.pl......dziękiii
                  a łodeczkę sam wystrugasz czy matka ci kupi w ramach przeprosin za to ze
                  pozwoliła kaczuszce sie szlajać;-))
                  • kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 22.11.04, 12:25
                    skąd ja korę wezmę????moze na mikołaja? list napiszę
                    zaraz wyslę
                    • Gość: mm Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.04, 12:36
                      korę to mozna znależć przewaznie w lesie ;-)))
                      • kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 22.11.04, 13:17
                        teraz w lesie grasuja wilki i inne dzikie zwierzęta, boje się:)
                        doszło?
                        • Gość: mm Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.04, 13:18
                          doszło dzięki...mam cos nie tak w kompie i nic nie odsłuchuje ale poradze sobie
                          jakośik:-))
                          to kup sobie na mikołajki plastikową:-)
                          • kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 22.11.04, 13:47
                            moze matka da sie namówić?:)
    • boski-zawodowiec Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 22.11.04, 12:27
      kopov spadówa
      • kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 22.11.04, 12:36
        postaw kropke:))))))
        • boski-zawodowiec Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 22.11.04, 12:54
          gdzie? nad i?:)))))))))))))))
          • kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 22.11.04, 13:17
            :) nie po "boski"
            • Gość: mm Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.04, 14:08
              spryciarz i jaki spostrzegawczy ..:-)))))))))))
            • boski-zawodowiec Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 22.11.04, 14:59
              a po co Ci kropka:)))))))
              • kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 22.11.04, 15:14
                inaczej mam problemy z trafieniem, musze zaznaczyć:)
                • Gość: mm Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.04, 15:26
                  nie załapał:-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka