kopov 19.11.04, 11:08 zapuszczać? jak radzicie?:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niedzwiedzica_sousie Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 11:10 pofarbuj na czerwono w ramach solidarności z michałem wiśniewskim :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 11:12 jak większość powie depiluj, to po co farbować?:) Odpowiedz Link Zgłoś
magdzie Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 11:14 pielegnuj go! a jakiego koloru jest: blond,czarny? to wazne. ja polecam jakies odżywki...a moze trwala? a jak nie trwala to potraktuj go prostownica. Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 11:16 ciemny raczej ale nie czarny, jaka prostownicą???? Odpowiedz Link Zgłoś
magdzie Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 11:19 bierzesz do raczek dwie cegly ( pustaki tez sie sprawdza) podgrzewasz je nad piecem- takim jakiego uzywa sie do wypiekania chleba. tak musisz wycyrklowac tymi ceglami aby objac wlosa pomiedzy te gorrrace cegielki i czekasz az Ci sie wyprostuje ( musisz uwazac, zeby Ci sie nie spalil, bo ...huhu... nici ze stylizacji włosa, ktorego juz nie bedzie) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 11:23 mam w domu opiekacz do kanapek, moze będzie prościej ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
magdzie Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 11:28 pewnie, tylko nie wiem jakiej dlugosci ten Twoj wielebny włosek... bo do takiego opiekacza hmmm to tylko te takie genetycznie modyfikowane i dlugasne wlochy mozna wlosyc...a tak ...no coz... probuj. a moze najpierw sprawdz jak sie zachowaja Twoje wlosy z innych czesci ciala a pozniej zaryzykuj z tym na klacie... Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 11:40 a może zrobię dziurkę w płytce ceramicznej, wypuszczę przez nia ten włos i przyprasuje żelazkiem na płytce?:)))) włos ma jakies 2-3 cm:) jakie inne na głowie? Odpowiedz Link Zgłoś
magdzie Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 11:48 a to masz jeszcze tylko na glowie?;):P Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 11:57 jeszcze tylko na głowie mam czapkę:) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 11:14 kopov napisała: > zapuszczać? jak radzicie?:) poczekaj az urosnie do pasa!:D Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 11:17 i co? fiuta przywiążę zeby nie zwisał????:) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 11:18 kopov napisała: > i co? fiuta przywiążę zeby nie zwisał????:) heheheh, tes samotny wlos moglby sie przywiazac z tymi mymlonowymi i nie yc taki sam, no ale jesli wolisz go wizac z fiute, to czemu nie?;) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 11:20 jeszcze raz proszę:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 11:22 Te na klacie można jeszcze hodować, ale jak sie pojawią na plecach to depiluj! Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 11:34 oj sorry, jedna reka pisalam:)))) po prostu sadzilam, ze ten jeden samotny wlos, moze sobie rosnac do pasa i nizej i zwiaze sie z tymi z mymlona;))) nie bylby taki samotny:))), no ale Ty jestes panem swojego fiuta i mozesz go oplatywac czym chcesz;) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 11:42 a jak mymlonowe zacznął sie piąć do góry, po tym jednym jak po zyłce powój to co będę jak Yeti?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 11:42 kopov napisała: > a jak mymlonowe zacznął sie piąć do góry, po tym jednym jak po zyłce powój to > co będę jak Yeti?:)) spoko, mymlonowe az tak nie rosna;) heheheh bylbys 12 letnim mymlonem;D Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 11:45 a skąd wiesz?? twymłonem????????;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 11:50 kopov napisała: > a skąd wiesz?? > twymłonem????????;)))) jestem juz dorosla i jakos nie poroslam:)))))) wygladam normalnie, fakt, ze kobiety sie depiluja, ale i bez tego buszmenka bym nie byla;D Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 11:59 no ale próbowałas puscic takiego z klaty do okapowego?:))))i potem je zwiazać? jak nie to nie wiesz jak to jest:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 12:12 lan mor tajm plis. nie jestem zaba nie kumam:/ ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 12:17 okapowy to ten na dole po którym ostatnia kropla Ci skapuje:))))) a na klacie to tak jak umnie:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 12:18 nie mam okapowych:P:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 12:18 maretina napisała: > nie mam okapowych:P:)))) dodaj do exela;P;) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 12:24 poczekam aż przeszczep z mietka sie przyjmie:) Odpowiedz Link Zgłoś
e-xtaza Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 12:29 może wój pierwszy wypadnie jako ostatni Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 12:23 to mnie zaskoczyłaś?:))))))) pozycz od mietka i zrób implanta:) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 12:24 kopov napisała: > to mnie zaskoczyłaś?:))))))) pozycz od mietka i zrób implanta:) ale po co? mi dobrze tak;) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 12:25 daj spokój, nie bądź odosobniona:) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 12:26 kopov napisała: > daj spokój, nie bądź odosobniona:) oryginalnosc jest trendy;D Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 12:28 ale nie pustelnictwo:)))) i zdziwaczenie:) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 12:32 kopov napisała: > ale nie pustelnictwo:)))) i zdziwaczenie:) zadne zdziwaczenie:) tak jest fajniej;) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 12:36 ok zanotowałem:) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 12:55 kopov napisała: > ok zanotowałem:) heheheh, masz domu wlasne abw?:) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 12:58 nie tylko komputer:) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 13:32 kopov napisała: > nie tylko komputer:) a po co zasmiecasz go danymi o laskach z forum?:) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 13:34 a skad wiesz, ze zaśmiecam?:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 14:30 kopov napisała: > a skad wiesz, ze zaśmiecam?:)))))) no to co z tymi "informacjami" zrobis? na rozyckim nikt nie kupi, na stadionie 10-lecia tez nie, w wolumen tez watpie:) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 14:33 przeczytałaś cały wątek?:) w któryms miejscu napisałem, ze żartuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 14:36 kopov napisała: > przeczytałaś cały wątek?:) > w któryms miejscu napisałem, ze żartuje:) a Ty myslisz, ze ja to powaznie pisze?:)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 14:39 nie wiem;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 11:36 kto nie zwisał?fiut czy włos...myslałam ze małym chłopcom to fiuty raczej nie zwisają;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 11:42 co Ty wiesz o małych chłopcach?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 11:46 jak byłam nastolatką to mój sasiad był małym chłopczykiem i obserwowałam go ;- ))) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 11:54 w czasie kapieli czy jak sikał?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 12:37 macałam mu pieluchę;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 13:00 a to było plastyczne?:)to co wymacałaś? P.S czy od tamtego momentu jesteś bogata?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 14:04 nie nie jestem bogata,a szkoda ale za to lubimy sie z sąsiadem,bo on juz jest duży;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 14:19 teraz on powinien Ci się zrewanżować w podobny sposób:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 14:32 miałam kiedys taki przebłysk...ale działam na niego aseksualnie ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 14:34 a cos z nim nie tak? moze od tego przewijania? nie urwałaś mu czegoś?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 14:43 nie nic mu nie urwałam...woli brunetki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 14:45 to załóż perukę, albo sie ufarbuj:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 15:37 juz mam ufarbowane na blond,jak tak bede farbować to mi wyjda i co??bede łysa? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 15:41 to nie farbuj:) dwa w jednym sąsiad Cię zechce i nie wyjdą:) mo chyba ze Twój men woli "jasne" sytuacje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 15:45 mojemu menowi to chyba bez róznicy..ale bede musiała zapytać...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 11:35 no co ty,hoduj go dalej i dbaj jak o klejnot...powoli stajesz sie mężczyzną :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 11:43 myslisz?:))))))) no to chyba tak trzeba będzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 11:47 no pewnie..a tak na marginesie to nad fiutem ci nie rosną:-))?? Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 11:56 tam wcześniej zaczęły, ale to dla mnie wsytdliwy temat i to bynajmniej nie z powodu wszawicy:) Odpowiedz Link Zgłoś
e-xtaza Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 11:58 wyrwij chwasta zostań metro Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 12:00 wyrwanie boli:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 12:38 nie wyrywaj tylko ładnie przytnij...a dlaczego wstydliwy??? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 12:44 ale on jeszcze krótki jest to po co przycinać?:) dla 12 latka temat włosów lonowych jest wstydliwy:) wiem, ze na tym forum sa same stare wyjadaczki, z albo bez tych włosów ale cóż ja mam dopiero 13 lat:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 12:46 przyciąc te nad siurem;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 12:50 mówiłem, ze to krępujące, a jak mi sie nozyczki omskną?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 14:03 to kup taką golarkę jaką dresiarze łby sobie golą :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 14:18 nie wkręci nie szarpie? moze pozycze depilator od forumowiczek?:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 14:31 noooo depilator to cie dopiero wkreci ...a te golarki maja ustawiacz długości kudełka jaki ma zostać i nic nie wkrecają..uwierz mi :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 14:34 Ty cos wiesz:)))) ciekawe do czego mozesz uzywac takiej golarki?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 14:44 jaaaa,ja nie użyyywam to na mnie się używa;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 14:46 jak sie na Tobie uzywa????? nic nie rozumiem?:)))) niby wiesz a nie chcesz mówić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 15:37 sama tego nie robię...rozumiesz mam fryzjera lub jak kto woli ogrodnika;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 15:46 do wszystkich ogródków? spadam miłego łyka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 15:48 do mojego ogródka ;-)) miłego :-p Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 11:42 wyrwać z korzeniami/zakupić sekator (będzie jak znalazł na przyszłość)/zapytać zawodowca, jak sobie z tym radzi ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 11:44 no jak ??? dopiero zo wyrósł? i ciach:( to jak aborcja:( Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 11:47 po porodzie to na aborcje trochę za późno, ale możesz go jeszcze konarem przywalić... (wrednam jak niewiemco) :) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 11:53 albo podlać jakimś świństwem na chwasty:) a co Ci włosy przeszkadzają, łaskocza Cię?:) wiesz dlaczego krasnoludki idąc przez łakę sie śmieja? bo ich trawa w jajka łaskocze:) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 11:54 kopov napisała: > albo podlać jakimś świństwem na chwasty:) randapem;) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 11:59 albo stopkiełkiem:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 12:00 kopov napisała: > albo stopkiełkiem:)))))) albo kup pensete w hipermarkecie za 3,50 zeta:D Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 12:01 boję sie rwania:( (oprócz rwania panienek:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 12:02 kopov napisała: > boję sie rwania:( (oprócz rwania panienek:)))) nie widze problemu, zmiast pensety rwac moze panienka;) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 12:03 a skad tu dzisiaj panienkę wziąć?:) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 12:04 kopov napisała: > a skad tu dzisiaj panienkę wziąć?:) podobno umiesz je rwac, a na tegowlosa to juz na pewno poleca... za wlosem panny sznurem;) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 12:08 ale skąd panienkę w dosłownym słowa znaczeniu wziąć? panienki za włosem jak za kutosem?:) moze tak lepiej? Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 12:09 to pielgrzymujące są one sie nie zgodza na rwanie:( Odpowiedz Link Zgłoś
e-xtaza Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 12:11 kopov zaryzykuj nigdy nie wiesz co przyniesie kolejny dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 12:15 a może do grzech do grzechu namawiać? dzisiaj do spowiedzi chciałem iść a na A2 śniezyca, to bidulki sie pochowały po hotelach? Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 12:12 kopov napisała: > to pielgrzymujące są one sie nie zgodza na rwanie:( one na wszystko sie zgodza za droban oplata:D Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 12:18 a Ty skąd wiesz??? byłaś na pielgrzymce? Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 12:20 kopov napisała: > a Ty skąd wiesz??? byłaś na pielgrzymce? nigdy, ale codziennie prase czytam i ogladam programy informacyjne:D za to mi placa:) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 12:26 to zycie znasz tylko z papieru i szkła, media kłamią i sa na usługach:) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 12:28 kopov napisała: > to zycie znasz tylko z papieru i szkła, media kłamią i sa na usługach:) przeklamuja, to fakt, mamto codziennie;) ale panny mijam tez jezdzac po polsce;), nie sadze, zeby jagodki zbieraly an poboczu:) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 12:29 a skąd wiesz, że panny? :) jak to się poznaje? po oczach?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 12:32 kopov napisała: > a skąd wiesz, że panny? :) jak to się poznaje? po oczach?:))) heheh a moze i mezatki, generalnie wiedza co robic, Twoim wloskiem tez by sie zajely za oplata;) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 12:37 to moze moim włoskiem juz sam sie zajmę lepiej, dzisiaj kiezonkowe dostanę:) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 12:00 :)))))) na krasnoludki mnie inne rzeczy łaskoczą, ale to akurat nie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 12:02 to o co chodzi jak nie łaskoczą?:) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 12:14 no przecież nie mnie będziesz łaskotał :))))) a jak trafisz na taką jak ta ostatnio, co miała fobię włosków? Wygoli siebie i ciebie za jednym MACH3nięciem :) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 12:20 no ale Ty masz jakąs traume chyba z włosami? i o to pytam:) ta to powinna niewidomego sobie wziąć, nie chciałem jej tego doradzac bo może by sie obraziła ale to jest dla niej ratunek:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: trauma :) 19.11.04, 12:22 jakbym miała, to bym założyła wątek :)))))) niewidomy to za mało, musiałby mieć jeszcze porażenie jakichś nerwów, żeby nie czuć, a w ogóle to chyba denat nadałby się najlepiej :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: trauma :) 19.11.04, 12:29 ken od barbie? Trochę za mały, tylko za wibrator mógłby... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: 14 lat :) 19.11.04, 12:47 to to, że nie wszyscy pedofile są pozbawieni sumienia :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: 14 lat :) 19.11.04, 12:49 umówmy sie, ze to ja bedę nekrofilem:))) są tacy wśród 13 latków? Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: 14 lat :) 19.11.04, 12:51 jak ty będziesz nekrofilem, a ja jestem pedofilką deprawującą dzieci, to my chyba nie mamy po drodze ;)))) musisz się przekwalifikować :) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: 14 lat :) 19.11.04, 12:53 qrd, chciałem zaimprowizować żeby znaleźć wyjście, jesteś mało elastyczna:) co proponujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: 14 lat :) 19.11.04, 12:56 :))))) ja proponuję, że sama wyjdę, a Tobie mogę powiedzieć gdzie jest wyjście. O, tu jest napisane EXIT, a to jest chyba wyjście po angielsku :)))) Czeeeść! Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: 14 lat :) 19.11.04, 13:00 no, idę się poślizgać na oponach całorocznych :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: 14 lat :) 19.11.04, 13:03 może lepiej nie?:)weż psa i pojedź saniami:) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: 14 lat :) 19.11.04, 13:05 co Ty, to jest walnięty pies, gdzie on by mnie dowiózł? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: 14 lat :) 19.11.04, 13:07 kiełbasę na kiju powieś i tam gdzie zechcesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Pies + sanie 19.11.04, 13:10 kiełbasa zostałaby zeżarta w 3 sekundy, a potem sanie obrałyby kurs na najbliższego czworonoga w okolicy (może być też ptak), a ja na latarnię :))) Dobra, leeecę. Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Pies + sanie 19.11.04, 13:11 dłuzszy kij załątwi sprawę:) "r" opuściłaś:) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Pies + sanie 19.11.04, 13:12 to będzie w wątku o straży miejskiej bez odbioru ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 11:51 six_a napisała: > wyrwać z korzeniami/zakupić sekator (będzie jak znalazł na przyszłość)/zapytać > zawodowca, jak sobie z tym radzi ;))) najlepsze jest to "zapytac zawodowca":D chyba to zrobie:D Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 11:58 to dlatego, że ostatnio wspominał coś o swej nieskazitelnie łysej klacie... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 19.11.04, 12:07 fak, że na taki wątek wychodzi tyle postów, niedobrze sie robi :) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 12:10 kliknij skasujcie:)))) a potem rzygnij:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 19.11.04, 12:17 co z tego że klikne i tak nie skasują:) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 12:22 moze skasują, próbuj ja nie mam układów w gazecie, ale rzygnąc możesz bez tego:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 19.11.04, 12:33 nie chce mi sie żygać :) Odpowiedz Link Zgłoś
e-xtaza Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 12:36 dwa palce to pomoże Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 19.11.04, 12:41 ale po co Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 12:45 nie będzie CI wtedy niedobrze, poczujesz sie znacznie lepiej, zależy mi na Twoim dobrym samopoczuciu, dlaczego? bo lubie ludzi zadowolonych:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 19.11.04, 12:49 :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 12:51 kliknęłaś?;) jak nie to co Cie tak połechtało? Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 12:38 mówiłaś, ze Ci niedobrze? Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 19.11.04, 12:14 nie marudź, zrób se fajrant, dzisiaj piątek! Odpowiedz Link Zgłoś
daimona zapuszczać, zapuszczać! 19.11.04, 14:49 gęste, męskie sobole wychoduj! :D Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: zapuszczać, zapuszczać! 19.11.04, 14:51 albo takie zajbiste pekaesy jak na kilerze:))) Odpowiedz Link Zgłoś
smellsliketen rozumiem twój problem:)))) 22.11.04, 09:10 Ja mam podobny, znalazłam pierwszy siwy włos na swojej skroni, wyrwać, ufarbować, eksponować? Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: rozumiem twój problem:)))) 22.11.04, 09:25 schowaj pod inne:) może się nie wyda:) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Dobra rada 22.11.04, 09:50 to o włos chodzi:)) poza tym nie jestem masochistą:) Odpowiedz Link Zgłoś
e-xtaza Re: Dobra rada 22.11.04, 09:55 Ja właśnie o Twoim włosie. Jeśli trzaśniesz drzwami to sam wypadnie> Odpowiedz Link Zgłoś
e-xtaza Re: Dobra rada 22.11.04, 09:57 KOPOV a w twoim CV widziałam w zainteresowaniach S/M Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Dobra rada 22.11.04, 10:26 sm - słuchanie muzyki:)) jak drzwiami to wypadnie?????? chyba masz na mysli te na jajach?:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 22.11.04, 09:54 w ramki i na ścianę Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 22.11.04, 10:26 czyli jednak????? depilować:(((((( ale czym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.04, 10:03 No i co zrobiłeś z tym włosem???:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 22.11.04, 10:27 na razie rośnie w spokoju:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.04, 10:35 i tak trzymaj:-)))!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 22.11.04, 10:46 na kaczki juz połozyłem laskę, teraz chyba wezmę łodeczkę?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.04, 11:35 o i super,jak ona taką zdzirą sie okazała to niech tak ma...a ty mysl bo niedługo kapiel bo 1 tuż tuż i z czymś sie musisz kąpac...łódeczka tez moze być albo jakis stateczek z kominem :-)))) ten młynek do kawy to jakas piosenka czy co?gdzie to mozna posłuchać bom ciekawa:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 22.11.04, 11:52 łodeczka z masztem, będzie:) taj adres to Ci wysle:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.04, 12:13 malgosia-58@o2.pl......dziękiii a łodeczkę sam wystrugasz czy matka ci kupi w ramach przeprosin za to ze pozwoliła kaczuszce sie szlajać;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 22.11.04, 12:25 skąd ja korę wezmę????moze na mikołaja? list napiszę zaraz wyslę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.04, 12:36 korę to mozna znależć przewaznie w lesie ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 22.11.04, 13:17 teraz w lesie grasuja wilki i inne dzikie zwierzęta, boje się:) doszło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.04, 13:18 doszło dzięki...mam cos nie tak w kompie i nic nie odsłuchuje ale poradze sobie jakośik:-)) to kup sobie na mikołajki plastikową:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 22.11.04, 13:47 moze matka da sie namówić?:) Odpowiedz Link Zgłoś
boski-zawodowiec Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 22.11.04, 12:27 kopov spadówa Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 22.11.04, 12:36 postaw kropke:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
boski-zawodowiec Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 22.11.04, 12:54 gdzie? nad i?:))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 22.11.04, 13:17 :) nie po "boski" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.04, 14:08 spryciarz i jaki spostrzegawczy ..:-))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
boski-zawodowiec Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 22.11.04, 14:59 a po co Ci kropka:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować 22.11.04, 15:14 inaczej mam problemy z trafieniem, musze zaznaczyć:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: pierwszy włos mi wyrósł na klacie, depilować IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.04, 15:26 nie załapał:-) Odpowiedz Link Zgłoś