Dodaj do ulubionych

Fetysz sezonowy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 20:16
Szanowny Panie Marcinie
Jak co tydzien czekalem dzis na piekna sesje Pana autorstwa. I nie zawiodlem
sie. Pomimo wielu roznych zdan na temat mody ja mam jedno. Jest Pan
najlepszy. Blyszczaca esja mody zainspirowala mnie. I dlatego pragne Panu
zadedykowac ten wiersz.

Czym jest ta gwiazda na niebie
Swiecac wprost w onka me
Puste niczym oczodol nocy

To Redaktor Marcin
Swa sesja fotograficzna
Znow rozpalil kaganek Nadziei

Jest niczym Dobry Duch
Dajac nam co tydzien
prezent modny ten.

Marek
Obserwuj wątek
    • Gość: paulina Re: Fetysz sezonowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 17:53
      Panie Marku przykro mi że taki los Pana spotkał mam nadzieję ze zaswieci dla Pana jeszcze słońce... z całego serca Panu tego z życze.
      ach i zgadzam się z Panem co do sesji tutejszej jest fenomenalna uwielbiam taką kolorystykę.
      No i tak piękna dziewczyna zresztą doskonale znana modomaniaczkom...
      zmartwię Pana chyba jes zajęta
    • Gość: eLA Re: Fetysz sezonowy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.11.04, 20:29
      Ilekroć pojawię się na forum WO doznaję szoku!!!!!!!!! Prawdziwy z Pana
      Mickiewicz Panie Marku.
      • Gość: mr big Re: Fetysz sezonowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 21:31
        Zgadzam się że sesja niczego sobie moze troche za krótka obejrzałbym więcej!!!
        bardzo interesuje mnie dziewczyna wyjątkowo zjawiskowa... a pan Marek to żaden Mickiewicz to Wiliam Szekspir naszej współczesności. :)
        Panie Marku trzymam z Panem sztamę...
        Pozdrowienia dla świetnego Pana redaktora oby tak dalej i niech WO nie zjeżdzają z tonu.
        • Gość: luella Re: Fetysz sezonowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 19:50
          poprostu badziew wielki
          • alpepe exactly :) 22.11.04, 19:55
            • Gość: uffffff.... juzem myslal ze same slepce bezkrytycznie IP: 62.233.214.* 22.11.04, 23:27
              na forum pokrzykuja. ten manekin piekny? moze i tak, ale bez tego
              k.klajnowskiego nacpanego makijarzu
              • Gość: felippe Re: juzem myslal ze same slepce bezkrytycznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 05:30
                moze i za bardzo pokrzykuja moze za bardzo sie zachwycaja - wystarczy umiar ale.... ale mnie się podobaja te zdjecia i moda chyba tez fajna choc bez przegiec w zadna strone
    • Gość: joha Re: Do bani IP: *.net 27.11.04, 23:28
      Nic nie widać na tych zdjęciach.
      • Gość: mr.big AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 17:06
        a co chciałbys zobaczyć ? pory na skórze czy małe wypryski na twarzy a może rozdwajające się końcówki włosów ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka