amor_latino 08.05.02, 09:12 ja tu sie zacharowuje za wolnosc nasza i wasza a ty mi bliskie kontakty z mrowkami inseminujesz? tego sie po tobie nie spodziewalem:) g Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amor_latino Re: ależ gutek 08.05.02, 09:30 taaa. punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia. poznalem kiedys taka asie mrowke i ona na poczatku byla dobra i generalnie dobrze rokowala a pozniej cos ja ugryzlo i byla na mnie zla nie wiedziec czemu. generalnie nie ufam mrowkom. g kwik napisał(a): > dobra mrówka nie jest zła :) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: ależ gutek 08.05.02, 09:34 amor_latino napisał(a): > taaa. punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia. poznalem kiedys taka asie mrow > ke > i ona na poczatku byla dobra i generalnie dobrze rokowala a pozniej cos ja > ugryzlo i byla na mnie zla nie wiedziec czemu. generalnie nie ufam mrowkom. > g może truteń ja ugryzł. a zasada ograniczonego zaufania do mrówek, pszczółek, trutni i innych zwierzątek przynosi dobre efekty. przeważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: ależ gutek 08.05.02, 09:42 grysc chyba nie gryzlem a nawet jesli to w dobrej wierze:) kwik napisał(a): > amor_latino napisał(a): > > > taaa. punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia. poznalem kiedys taka asie > mrow > > ke > > i ona na poczatku byla dobra i generalnie dobrze rokowala a pozniej cos ja > > > ugryzlo i byla na mnie zla nie wiedziec czemu. generalnie nie ufam mrowkom > . > > g > > może truteń ja ugryzł. a zasada ograniczonego zaufania do mrówek, pszczółek, > trutni i innych zwierzątek przynosi dobre efekty. przeważnie. > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: ależ gutek 08.05.02, 09:45 pozwolę sobie zacytować mojego kolegę: "gryziesz? nie ma to jak kąsanie" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: ależ gutek 08.05.02, 09:59 z gryzieniem to trzeba bardzo ostroznie bo sie mozna zadlawic. a moja sunia to kiedys ugryzla takiego szowiniste dobermana i potem miala moralniaka i nie chciala jesc ani pic. widac kobiety tak maja - najpierw gryza a potem zaluja. i po co? g kwik napisał(a): > pozwolę sobie zacytować mojego kolegę: "gryziesz? nie ma to jak kąsanie" :))) > > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: ależ gutek 08.05.02, 10:04 e tam. generalizujesz gutek. niczym generał. jak tam twoje gwiazdki? :) amor_latino napisał(a): > z gryzieniem to trzeba bardzo ostroznie bo sie mozna zadlawic. a moja sunia to > kiedys ugryzla takiego szowiniste dobermana i potem miala moralniaka i nie > chciala jesc ani pic. widac kobiety tak maja - najpierw gryza a potem zaluja. i > > po co? > g > > kwik napisał(a): > > > pozwolę sobie zacytować mojego kolegę: "gryziesz? nie ma to jak kąsanie" : > ))) > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: ależ gutek 08.05.02, 10:21 gwiazdki swicom jak trza ino wezyk sie nieco skrzywil po walecznej obronie pszczolkowych przyczolkow. czy jest na kompanii jaka sprawna szwaczka? kwik napisał(a): > e tam. generalizujesz gutek. niczym generał. jak tam twoje gwiazdki? > > :) > > amor_latino napisał(a): > > > z gryzieniem to trzeba bardzo ostroznie bo sie mozna zadlawic. a moja suni > a to > > kiedys ugryzla takiego szowiniste dobermana i potem miala moralniaka i nie > > > chciala jesc ani pic. widac kobiety tak maja - najpierw gryza a potem zalu > ja. i > > > > po co? > > g > > > > kwik napisał(a): > > > > > pozwolę sobie zacytować mojego kolegę: "gryziesz? nie ma to jak kąsan > ie" : > > ))) > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: ależ gutek 08.05.02, 10:23 chyba potrzebujesz prostownika, a nie szwaczki. your choice. Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: ależ gutek 08.05.02, 10:30 kwisienko, a ty jak kazda niewiasta wiesz lepiej co gucio potrzebuje. jak mowie, ze szwaczki mi trza to wiem co mowie. prostownik mam jeszcze sprawny co moge udownodnic, moze. kwik napisał(a): > chyba potrzebujesz prostownika, a nie szwaczki. your choice. > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: ależ gutek 08.05.02, 10:34 gutku, no co ty. ja nic nie wiem. (i powiem ci w sekrecie: dobrze mi z tym :) ah te przewody... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: ależ gutek 08.05.02, 10:38 (jak chcesz mi cos powiedziec w sekrecie to pisz w nawiasie to nikt nie zauwazy) masz jakies problemy z przewodami? cos ci sie w zyciu poplatalo? chcialabys o tym porozmawiac? kwik napisał(a): > gutku, no co ty. ja nic nie wiem. (i powiem ci w sekrecie: dobrze mi z tym :) > ah te przewody... :)))) > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: ależ gutek 08.05.02, 10:41 (dzięki za radę. parę supełków. ale już odcięłam. i nie warto o tym gadać :))) amor_latino napisał(a): > (jak chcesz mi cos powiedziec w sekrecie to pisz w nawiasie to nikt nie zauwazy > ) > masz jakies problemy z przewodami? cos ci sie w zyciu poplatalo? chcialabys o t > ym > porozmawiac? > > > kwik napisał(a): > > > gutku, no co ty. ja nic nie wiem. (i powiem ci w sekrecie: dobrze mi z tym > :) > > ah te przewody... :)))) > > > Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: ależ gutek 08.05.02, 10:48 kwilenko, tak wzielas i odcielas? brrr. ja tez mam sklonnosci do platania sie i zapentlania ale nigdy nie pomyslalem, ze to mozna tak po prostu ciach - odciac - i koniec z problemami. hmmm. ze tez nigdy nie przyszlo mi to do glowy? ale ze mnie gupek... gutek kwik napisał(a): > (dzięki za radę. parę supełków. ale już odcięłam. i nie warto o tym gadać :))) > > > amor_latino napisał(a): > > > (jak chcesz mi cos powiedziec w sekrecie to pisz w nawiasie to nikt nie za > uwazy > > ) > > masz jakies problemy z przewodami? cos ci sie w zyciu poplatalo? chcialaby > s o t > > ym > > porozmawiac? > > > > > > kwik napisał(a): > > > > > gutku, no co ty. ja nic nie wiem. (i powiem ci w sekrecie: dobrze mi > z tym > > :) > > > ah te przewody... :)))) > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: ależ gutek 08.05.02, 10:51 moge ci pożyczyć nożyczki. chyba że twoje zapętlenia wymagają piły tarczowej. to nie mam. przykro mi. ps. i nie (samo)dręcz się tak. amor_latino napisał(a): > kwilenko, > > tak wzielas i odcielas? brrr. ja tez mam sklonnosci do platania sie i zapentlan > ia > ale nigdy nie pomyslalem, ze to mozna tak po prostu ciach - odciac - i koniec z > > problemami. hmmm. ze tez nigdy nie przyszlo mi to do glowy? ale ze mnie gupek.. > . > gutek Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: ależ gutek 08.05.02, 10:53 do moich problemow wystarczy chyba sekator. masz? kwik napisał(a): > moge ci pożyczyć nożyczki. chyba że twoje zapętlenia wymagają piły tarczowej. t > o > nie mam. przykro mi. > > ps. i nie (samo)dręcz się tak. > > amor_latino napisał(a): > > > kwilenko, > > > > tak wzielas i odcielas? brrr. ja tez mam sklonnosci do platania sie i zape > ntlan > > ia > > ale nigdy nie pomyslalem, ze to mozna tak po prostu ciach - odciac - i kon > iec z > > > > problemami. hmmm. ze tez nigdy nie przyszlo mi to do glowy? ale ze mnie gu > pek.. > > . > > gutek > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: ależ gutek 08.05.02, 10:55 ale ogrodniczy. do przycinania kolców, pasuje? :) amor_latino napisał(a): > do moich problemow wystarczy chyba sekator. masz? > > kwik napisał(a): > > > moge ci pożyczyć nożyczki. chyba że twoje zapętlenia wymagają piły tarczow > ej. t > > o > > nie mam. przykro mi. > > > > ps. i nie (samo)dręcz się tak. > > > > amor_latino napisał(a): > > > > > kwilenko, > > > > > > tak wzielas i odcielas? brrr. ja tez mam sklonnosci do platania sie i > zape > > ntlan > > > ia > > > ale nigdy nie pomyslalem, ze to mozna tak po prostu ciach - odciac - > i kon > > iec z > > > > > > problemami. hmmm. ze tez nigdy nie przyszlo mi to do glowy? ale ze mn > ie gu > > pek.. > > > . > > > gutek > > > Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: ależ gutek 08.05.02, 11:05 jak do malych kolcow to nie pasuje:) kwik napisał(a): > ale ogrodniczy. do przycinania kolców, pasuje? > :) > > amor_latino napisał(a): > > > do moich problemow wystarczy chyba sekator. masz? > > > > kwik napisał(a): > > > > > moge ci pożyczyć nożyczki. chyba że twoje zapętlenia wymagają piły ta > rczow > > ej. t > > > o > > > nie mam. przykro mi. > > > > > > ps. i nie (samo)dręcz się tak. > > > > > > amor_latino napisał(a): > > > > > > > kwilenko, > > > > > > > > tak wzielas i odcielas? brrr. ja tez mam sklonnosci do platania > sie i > > zape > > > ntlan > > > > ia > > > > ale nigdy nie pomyslalem, ze to mozna tak po prostu ciach - odci > ac - > > i kon > > > iec z > > > > > > > > problemami. hmmm. ze tez nigdy nie przyszlo mi to do glowy? ale > ze mn > > ie gu > > > pek.. > > > > . > > > > gutek > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: ależ gutek 08.05.02, 11:13 i po co ci były te nawozy? :) amor_latino napisał(a): > jak do malych kolcow to nie pasuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: ależ gutek 08.05.02, 11:29 jakie nawozy? samo wzielo i wyroslo:) kwik napisał(a): > i po co ci były te nawozy? :) > > amor_latino napisał(a): > > > jak do malych kolcow to nie pasuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: ależ gutek 08.05.02, 11:40 gutek! bój się boga! :)) amor_latino napisał(a): > jakie nawozy? samo wzielo i wyroslo:) Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: ależ gutek 08.05.02, 11:48 :) no coo? kwik napisał(a): > gutek! bój się boga! :)) > > amor_latino napisał(a): > > > jakie nawozy? samo wzielo i wyroslo:) > > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: ależ gutek 08.05.02, 11:49 no nico, nico :))) gutek, opowiedz jak było na mazurach, pliz. > :) no coo? Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: ależ gutek 08.05.02, 12:02 na mazurach bylo git. szalalem na rowerze, grillowalem i pilem piwo. aha, codziennie miedzy 1900 a 2100 bylem gryziony:) kwik napisał(a): > no nico, nico :))) > gutek, opowiedz jak było na mazurach, pliz. > > > :) no coo? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: ależ gutek 08.05.02, 12:04 a jeziorka? a żagle? a łódki? a wiatr? a kilwater? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
rashomon Przybywam z kraju Kwiknącej Wiśni. 08.05.02, 11:39 ja wiem że to ten tego prywatny razgowor i jak szyszka w kompot tu wpadam ale nie chciałbym byście się zbytnio zaplątali bo szybkie cięcie jest bardzo bolesne i można je ominąć... mam tępe nożyce więc wy sobie szprechen a ja te frędzelki poodcinam cichaczem i za blokiem małe palenisko z ziemiaczkami urządzę (byle nie spłonął PGR) . Odpowiedz Link Zgłoś
kwik zblazowane bezy w bzach 08.05.02, 11:42 > ale nie chciałbym byście się zbytnio zaplątali bo szybkie cięcie jest bardzo > bolesne > i można je ominąć... ale skuteczne. a jak działa - to sukces. > i za blokiem małe palenisko z ziemiaczkami urządzę > (byle nie spłonął PGR) :)))))))))))))))))))))))) możesz rzucić 3? ałłł, parzą Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino szybkie ciecie 08.05.02, 11:46 rash, a skad wiesz czy my sie czasem nie chcemy z kwisiem zaplatac w szybkie ciecie, he? g rashomon napisał(a): > ja wiem > że to ten tego prywatny razgowor > i jak szyszka w kompot tu wpadam > > ale nie chciałbym byście się zbytnio zaplątali bo szybkie cięcie jest bardzo > bolesne > i można je ominąć... > > mam tępe nożyce > więc wy sobie szprechen > > a ja te frędzelki poodcinam cichaczem > i za blokiem małe palenisko z ziemiaczkami urządzę > (byle nie spłonął PGR) > . Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: szybkie ciecie 08.05.02, 11:47 :) właśnie pracuję nad power cut'em (cut'em all!!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
rashomon Kij w mrowisku 08.05.02, 11:52 jedno pracuje nad szybkim cięciem drugie nad odcięciem a w tym cały jest ambaras tymczasem rzucam ziemniaczki Kwik, łapaj! ... gorące bo z ognia! dziecko się poparzyło, taaak zaraz włożymy do zimnego mleka by się zsiadło i oziębiło ps ale jakby co to plątajcie się dalej szuwarki Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Kij w mrowisku 08.05.02, 11:57 > tymczasem rzucam ziemniaczki > Kwik, łapaj! ma, mam i nie puszczę :)))))))) > gorące bo z ognia! > dziecko się poparzyło, taaak nie gadaj, nie wierzę ps. to ty jesteś szuwarek :) Odpowiedz Link Zgłoś
rashomon Porwana za młodu. 08.05.02, 12:03 szuszupidu i szurum burum śpiewają wielki szu i szubaka de łóki cicho sza chłopaki Kwik jest dziś w dobrym humorze (nie żeby zazwyczaj był w złym czy coś...) wyczuwa się dobre północne wiatry kapitanie u nas w Kroacji zwiemy je Sjevera zatem ajde na statek majtki pszubraty Kwik, nie sharp się to tylko porwanie na wyspę-więzienie. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Porwana za młodu. 08.05.02, 12:07 > zatem ajde > na statek majtki pszubraty > > Kwik, nie sharp się > to tylko porwanie > na wyspę-więzienie. porwanie, uwięzienie czy set free? a tu jakiś shar-pei się przyplątał :) Odpowiedz Link Zgłoś
rashomon Podnoszenie i Rwanie. 08.05.02, 12:13 > porwanie, uwięzienie czy set free? > a tu jakiś shar-pei się przyplątał > :) najpierw porwanie potem uwięzienie a w kulminacji uwolnienie ale kiedy cię uwolnię nie odejdziesz zaplątana w sznurek od bielizny Odpowiedz Link Zgłoś
kwik roz-noszenie i rozma-w-i-anie. 08.05.02, 12:18 > najpierw porwanie > potem uwięzienie > a w kulminacji uwolnienie > > ale kiedy cię uwolnię > nie odejdziesz > > zaplątana > w sznurek > > od bielizny r., a gdzie kociołek z klamerkami do bielizny? :) Odpowiedz Link Zgłoś
rashomon Doma czyli niewska-zane takie obnażanie :)))))) 08.05.02, 12:24 kwik napisał(a): > r., a gdzie kociołek > z klamerkami > > do bielizny? > > :) ty podstępna lisiczko krnąbrny kwiecie paproci muszko tsetsetsetse :) (natenczas jestem straszny i grożę palcem!) klamerki są a garnek też zawsze na miejscu gotuje się do dwóch pieczeni przy jednym ogniu ... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik czyżby czyżyk? 08.05.02, 12:57 niewska x 2 ale ci się udało :))) rashomon napisał(a): > (natenczas jestem straszny i grożę palcem!) wiesz, że się nie boję :))))))))))))))))))))) > gotuje się do dwóch pieczeni przy jednym ogniu ogniska już dogasa blask :)))))))))) ps. marchew jest dobra na humor Odpowiedz Link Zgłoś
rashomon Bugs i jego Bunny 08.05.02, 13:13 > wiesz, że się nie boję > :))))))))))))))))))))) wiem dlatego Ci grożę :))) > ps. marchew jest dobra na humor ale trzeba ją schrupać a przecież jak donosi kreskówka News jest teraz sezon na króliki ... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik blacha 08.05.02, 13:22 > ale trzeba ją schrupać > a przecież jak donosi kreskówka News > > jest teraz sezon na króliki > ... i zające goniące po łące? ::) ps. doktor ojboli Odpowiedz Link Zgłoś
rashomon koń 08.05.02, 13:37 a co sie dzieje z Wojownikami Bagna? rozproszyli się czy Mario2 ich zaciukał ? może to oni te króliki powybijali przypomniał mi się stół z powyłamywanymi nogami (spróbuj to szybko napisać :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rashomon kaczka 08.05.02, 13:41 Kwik będę przy kaczkach tam gdzie zawsze :))))) wrócę Odpowiedz Link Zgłoś
kwik dziwaczka w buraczkach 08.05.02, 13:47 stół z powyłamywanymi nogami udało się! :)))))))))) > przy kaczkach już przyfrunęły? czy rzucasz? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
rashomon łoś 08.05.02, 14:36 pomyślaem o takiej sytuacji z amatorskiego filmu który mamy kręcić koleś pochylony nad stawem majdruje nad brzegiem z kaczkami ktoś podchodzi i pyta - co pan robi? a tamten odpowiada - puszczam kaczki :) czytałem sobie o bezrobociu i medytacji Krishnamurtiego obok mnie po lewej matki z dziećmi po prawej pijane grupy starszych i młodszych kolesi a ja czytam o wewnętrznym podziale i widzę zewnętrzny podział zastanawiając się kiedy te pierwiastki połączą się w jedność ps jak boga kocham nie piłem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ydorius ja tylko przelotem... - rash, IP: 213.17.170.* 08.05.02, 14:40 mash @. .y. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik masz też następne :) 08.05.02, 14:44 lepiej żeby zewnętrzne nie łączyło się z wewnętrznym bo wtedy będzie tylko (aż?!) powierzchniowe jak napięcie ps. co ja dzisiaj z tym prądem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: masz też następne :) IP: 194.181.183.* 08.05.02, 14:50 wszystko przez ten kabelek kwisiu. napiecie siega zenitu. ale czy zenit siegnie? oto jest pytanie kwik napisał(a): > lepiej żeby zewnętrzne nie łączyło się z wewnętrznym > bo wtedy będzie tylko (aż?!) powierzchniowe > jak napięcie > ps. co ja dzisiaj z tym prądem Odpowiedz Link Zgłoś
kwik gutek-transformers 08.05.02, 14:54 nie kabelek, gutek, tylko przewód :))) że skorzystam z podpowiedzi kolegi nieobecnego: "nie ma czegoś takiego jak kabelek, nie ma ale przewód jest" ps. a zenit to był taki długopis. w podstawówce :) ps2. widziałam wczoraj transformersów- jak ty się tam podczepiasz? :) Gość portalu: gucio napisał(a): > wszystko przez ten kabelek kwisiu. napiecie siega zenitu. ale czy zenit siegnie > ? > oto jest pytanie > > kwik napisał(a): > > > lepiej żeby zewnętrzne nie łączyło się z wewnętrznym > > bo wtedy będzie tylko (aż?!) powierzchniowe > > jak napięcie > > ps. co ja dzisiaj z tym prądem > Odpowiedz Link Zgłoś
rashomon Podzielna uwaga! :)) 08.05.02, 15:06 rash-epizod dobiegł końca do zobaczenia w następnym odcinku ...Gucio przejmuje pałeczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio kwisiek - ogladacz IP: 194.181.183.* 08.05.02, 15:10 kwik napisał(a): > nie kabelek, gutek, tylko przewód :))) jak zwal tak zwal, wazne zeby przewodzil napiecie:) > ps. a zenit to był taki długopis. w podstawówce :) > ps2. widziałam wczoraj transformersów- jak ty się tam podczepiasz? :) ps3. co sie czepiasz? jakich transformersow? ja sie kwisiulu nigdzie nie podczepiam. to inni sie podczepiaja na krzywy ryj. > Gość portalu: gucio napisał(a): > > > wszystko przez ten kabelek kwisiu. napiecie siega zenitu. ale czy zenit si > egnie > > ? > > oto jest pytanie > > > > kwik napisał(a): > > > > > lepiej żeby zewnętrzne nie łączyło się z wewnętrznym > > > bo wtedy będzie tylko (aż?!) powierzchniowe > > > jak napięcie > > > ps. co ja dzisiaj z tym prądem > > > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik kwisiek - kąsumęt / nie mylić 08.05.02, 15:19 z mętem. > jak zwal tak zwal, wazne zeby przewodzil napiecie:) a przewodzi? na pięcie? coś takiego... > ps3. co sie czepiasz? jakich transformersow? ja sie kwisiulu nigdzie nie > podczepiam. to inni sie podczepiaja na krzywy ryj. a jak się spóźnisz na asmabel to nie podczepiasz się pod transformersów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio asmabel - ma belle IP: 194.181.183.* 08.05.02, 15:26 kwik napisał(a): > a jak się spóźnisz na asmabel to nie podczepiasz się pod transformersów? transformersy nie grasuja w mojej dzielnicy. albo asmabel albo gucio. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: asmabel - ma belle 08.05.02, 15:33 gutek ma zadatki na śpiewającego barda. w asmabelu. :)) ps. tańczysz też? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: asmabel - ma belle IP: 194.181.183.* 08.05.02, 15:39 kwik napisał(a): > gutek ma zadatki na śpiewającego barda. > w asmabelu. :)) no przecie mowilem, ze jestem represjonowany za spiewanie w taksowkach nie? > > ps. tańczysz też? ma sie rozumiec. ale tylko po niewielkim znieczuleniu. first things first. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik tirli tirli 08.05.02, 15:42 kurna, to ty kombatant jesteś. i zniżki na mielonkę pewnie masz. ale fajnie. > no przecie mowilem, ze jestem represjonowany za spiewanie w taksowkach nie? > ma sie rozumiec. ale tylko po niewielkim znieczuleniu. first things first. miejscowym? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio ty mi tu nie tirlaj IP: 194.181.183.* 08.05.02, 15:49 kwik napisał(a): > kurna, to ty kombatant jesteś. i zniżki na mielonkę pewnie masz. ale fajnie. znizki na mielonke to akurat nie mam. ale takietam inne przywileje to i owszem. np. bani basia z jednego banku to mnie zawsze obsluzy poza kolejka. > miejscowym? > :) zdecydowanie ogolnym:) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik to może turli turli? :)))) 08.05.02, 15:57 nie ma to jak być zasłużonym :))). ku chwale ojczyzny i serc pokrzepieniu! > znizki na mielonke to akurat nie mam. ale takietam inne przywileje to i owszem. > np. bani basia z jednego banku to mnie zawsze obsluzy poza kolejka. > zdecydowanie ogolnym:) ale jeszcze się wahasz? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio nie turlaj trutniowi bo sie doigrasz :)))) IP: 194.181.183.* 08.05.02, 16:20 no masz. ty wiesz ile ja na to pracowalem? ile mnie to kosztowalo zdrowia i pieniedzy? no a teraz nadszedl czas odcinania kuponow:) (na cvo mi kurna przyszlo...) ps. zaiste kwisiu, ciagle sie waham. och, chyba sie z tego wszystkiego wezme i napije dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik tere fere :)))) 08.05.02, 16:24 pracowity gutek. pracowity jak nie przymierzając pszczółka. 350% normy (wg PN ?) :)) > ps. zaiste kwisiu, ciagle sie waham. och, chyba sie z tego wszystkiego wezme i > napije dzisiaj. nie wzdychaj tak, gutek, bo pomyślę, że kobietą jesteś. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio a kcesz kuku? :)))) IP: 194.181.183.* 08.05.02, 16:41 ps 1350% normy w polsce in jakies 700% zagramanica (czulem patriotyczny obowiazek utrwalania stereotypu polaka pijaka). jesli chodzi o tozsamosc plciowa, to pozwle sobie zauwazyc kwisiu, ze kobiety nie tylko nie maja monopolu na ckliwosc. rownouprawnienie jest? no! Odpowiedz Link Zgłoś
kwik gutek, a kuku jest moje, ok? :)))) 08.05.02, 16:44 > utrwalania stereotypu polaka pijaka). jesli chodzi o tozsamosc plciowa, to pozw > le > sobie zauwazyc kwisiu, ze kobiety nie tylko nie maja monopolu na ckliwosc. > rownouprawnienie jest? no! taaaaaaaaaaa. i co jeszcze chciałbyś z kobiecości w ramach wyrównywania różnic i równouprawnienia? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: gutek, a kuku jest moje, ok? :)))) IP: 194.181.183.* 08.05.02, 16:48 moze by mi tak kiedy ktora postawila kolacje? :))) kwik napisał(a): > > utrwalania stereotypu polaka pijaka). jesli chodzi o tozsamosc plciowa, to > pozw > > le > > sobie zauwazyc kwisiu, ze kobiety nie tylko nie maja monopolu na ckliwosc. > > > rownouprawnienie jest? no! > > > taaaaaaaaaaa. i co jeszcze chciałbyś z kobiecości w ramach wyrównywania różnic > i > równouprawnienia? > :) > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik ? 08.05.02, 16:56 gutek, a Twe dobre wróżki się nie spisują? :))))) Gość portalu: gucio napisał(a): > moze by mi tak kiedy ktora postawila kolacje? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio ! IP: 194.181.183.* 08.05.02, 17:06 a to dobre. dobre wrozki dobrze kosztuja, szczegolnie jesli robia cos za darmo:) kwik napisał(a): > gutek, a Twe dobre wróżki się nie spisują? > :))))) > > Gość portalu: gucio napisał(a): > > > moze by mi tak kiedy ktora postawila kolacje? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik # 08.05.02, 17:21 to nawróć którąś. przecież potrafisz! :))) Gość portalu: gucio napisał(a): > a to dobre. dobre wrozki dobrze kosztuja, szczegolnie jesli robia cos za darmo: > ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio * IP: 194.181.183.* 08.05.02, 17:35 e tam potrafie. mam slaby charakter i szybko sie poddaje. lepiej zrobie ciach - jak sugerowalas - i wydatki sie zmniejsza proporcjonalnie do odcietego problemu:) kwik napisał(a): > to nawróć którąś. przecież potrafisz! > :))) > > Gość portalu: gucio napisał(a): > > > a to dobre. dobre wrozki dobrze kosztuja, szczegolnie jesli robia cos za d > armo: > > ) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik ^ 08.05.02, 17:37 rób jak chcesz. tylko nie mów potem, że to moja wina. albo wino :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio $ IP: 194.181.183.* 08.05.02, 17:39 wine is on mine:) (no widzisz. oto dobitny przyklad mojej slabosci) kwik napisał(a): > rób jak chcesz. tylko nie mów potem, że to moja wina. albo wino :)))) > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik % 08.05.02, 17:42 ale lilac? :) Gość portalu: gucio napisał(a): > wine is on mine:) (no widzisz. oto dobitny przyklad mojej slabosci) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio $:) IP: 194.181.183.* 08.05.02, 17:53 jesli nalegasz to tak, ale raczej wolalbym cos z mojej kolekcji chablis. pasi? kwik napisał(a): > ale lilac? > :) > > Gość portalu: gucio napisał(a): > > > wine is on mine:) (no widzisz. oto dobitny przyklad mojej slabosci) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik a dlaczego znowu $ :) 08.05.02, 17:56 pasi. kolekcji? > jesli nalegasz to tak, ale raczej wolalbym cos z mojej kolekcji chablis. pasi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio a bo ja wiem ile ten lilac mnie szarpnie? IP: 194.181.183.* 08.05.02, 18:08 no prawda - tu mnie masz. nigdy nie udalo mi sie utrzymac wiecej niz 30 butelek. mowilem juz, ze mam slaby charakter? ok. musze sie kulac. ide sie pociac i odciac. nie bedzie mnie chyba dluzej z powodu dwutygodniowej rekonwalescencji zaczynajacej sie jutro rano, a konkretnie to o 9:25. moze sie odezwe jak mi jaka siostra poda klawiature zamiast kroplowki. dzieki za mily wieczor. bylo naprawde bosko:) g caluje i dzieki za kwik napisał(a): > pasi. kolekcji? > > > jesli nalegasz to tak, ale raczej wolalbym cos z mojej kolekcji chablis. p > asi? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: a bo ja wiem ile ten lilac mnie szarpnie? 08.05.02, 18:11 nie daj się onym i / a zwłaszcza kroplówkom :) ps. i nie chodź do wróżki :)) Odpowiedz Link Zgłoś