Dodaj do ulubionych

Jak uwieść troche starszą dzieciatą mężatke

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 12:52
No właśnie jak? mijamy się dość często na parkingu, lub przy furtce.
Nie mam odwagi się do niej uśmiechnąć mimo iz czuję że na mnie patrzy
praktycznie za każdym razem gdy mnie widzi.
Czy kobieta której mąż ma nowego mercedesa i która ma dziecko w wieku około 4-
5 lat może szukać przygód?
Obserwuj wątek
    • listek_a Re: Jak uwieść troche starszą dzieciatą mężatke 01.12.04, 12:55
      mam dla Ciebie rade, rozpedz sie dobrze i walnij głowa w nalblizszy mur!!!!
      Powinno pomoc!!
      • Gość: poznaniak Re: Jak uwieść troche starszą dzieciatą mężatke IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 12:56
        Dlaczego? Co ja tu złego napisałem? Pytam poprostu co zrobić.
        • listek_a Re: Jak uwieść troche starszą dzieciatą mężatke 01.12.04, 13:09
          Wiesz co mi sie nie spodobalo? dwa wyrazy: uwieść mężatkę!!!!!!!!!!!!!!!!!! I
          jeszcze dwa: z dzieckiem!!!!!!!!!!!!!!!!!Jak tego nie ruzmiesz to zal mi cie
          bardzo!
          • Gość: poznaniak Re: Jak uwieść troche starszą dzieciatą mężatke IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 13:13
            Ale ona sama patrzy na mnie tylko ja nie znam jej intencji, w sumie sie nie
            usmiecha tylko patrzy.
            • listek_a Re: Jak uwieść troche starszą dzieciatą mężatke 01.12.04, 13:16
              to kazda ktora patrzy chcesz uwiezc? i po co ja sie daje na takie
              podpuszczanie!!
              • Gość: poznaniak Re: Jak uwieść troche starszą dzieciatą mężatke IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 13:18
                No ale ona za każdym razem tak jakos dziwnie patrzy, nie wiem jakos nie miałem
                czasu na flirty więc trudno mi ocenic co takie spojrzenia oznaczają.
                • annb Re: Jak uwieść troche starszą dzieciatą mężatke 01.12.04, 13:26
                  może ona jest krotkowidzem a nie nosi szkieł i żeby coś widzieć musi sięmocno
                  wpatrywac
                  • Gość: poznaniak Re: Jak uwieść troche starszą dzieciatą mężatke IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 13:31
                    Acha i jeżdzi samochodem i też gdy sie mijamy to patrzy bo ma problemy ze
                    wzrokiem tak?
                    • annb Re: Jak uwieść troche starszą dzieciatą mężatke 01.12.04, 15:43
                      wiesz..nie tacy jeżdzą samochodami....
                      ;)
              • Gość: Mark Listeczku, czy Twe oczy moga klamac? alez skad! IP: *.arcor-ip.net 01.12.04, 15:52
                zonata jestes i dzieciata?

Mnie tam to nie przeszkadza.
                Nawet jak maz ma mercedesa.
            • Gość: mężatka Re: Jak uwieść troche starszą dzieciatą mężatke IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.04, 08:18
              Oj poznaniak żal mi Ciebie, zajmij się lepiej składaniem modeli samolotów :-)
    • Gość: boski.zawodowiec Re: Jak uwieść troche starszą dzieciatą mężatke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 13:03
      hej po co chcesz uwodzic taka? same minusy: jest "rozjechana" , to dlatego
      mezowie szukaja kochanek, ma celuliti sna posladakach i udach, ma zachrypnety
      glos i zmarszczki od porodu, na cholere ci taka?
      • six_a Re: Jak uwieść troche starszą dzieciatą mężatke 01.12.04, 13:05
        to jeszcze powiedz wszystkim, dlaczego mężatki kochanków szukają :)
      • Gość: poznaniak Re: Jak uwieść troche starszą dzieciatą mężatke IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 13:08
        Ta jest inna wygląda młodo mniej wiecej jak moja rówieśnica, brak celulitu i
        głos normalny.
    • six_a Re: Jak uwieść troche starszą dzieciatą mężatke 01.12.04, 13:07
      a masz beemkę, bo może się będzie chciała przesiąść? ;)
      • Gość: poznaniak Re: Jak uwieść troche starszą dzieciatą mężatke IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 13:09
        Mam gorszy wóz od jej męża, zresztą ona sama ma auto.
        • six_a Re: Jak uwieść troche starszą dzieciatą mężatke 01.12.04, 13:11
          to nie zadawaj sobie trudu!
          • Gość: poznaniak Re: Jak uwieść troche starszą dzieciatą mężatke IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 13:13
            Dlaczego?
            • six_a Re: Jak uwieść troche starszą dzieciatą mężatke 01.12.04, 13:16
              Pomyśl: samochód masz gorszy. O sposoby uwodzenia, musisz dopytywać się na
              necie! To czym jej możesz zaimponować? Bo chyba nie umiejętnością otwierania
              furtki?
              • Gość: poznaniak Re: Jak uwieść troche starszą dzieciatą mężatke IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 13:17
                Wyglądem moge zaimponować no i gdyby już coś to i dobrym seksem.
                • six_a Re: Jak uwieść troche starszą dzieciatą mężatke 01.12.04, 13:18
                  nie umiesz jej poderwać, ale w seksie dobry jesteś? ech.
                  a czy Ty nie jesteś przypadkiem poznaniak z krakowa? ;)
                  • Gość: poznaniak Re: Jak uwieść troche starszą dzieciatą mężatke IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 13:21
                    Z Poznania , no te które miałem to były zachwycone ale to one mnie poderwały i
                    jako pierwsze się odezwały.
                    Sam nie potrafie.
                    • six_a Re: Jak uwieść troche starszą dzieciatą mężatke 01.12.04, 13:25
                      niemota jakaś, ja nie mogę ;))))
                      albo... sposób na życie: to nie ja, proszę pana, to ona mnie wciągnęła do łóżka
                      (tak się będziesz temu mężowi z mercem potem tłumaczył)
                      • Gość: poznaniak Re: Jak uwieść troche starszą dzieciatą mężatke IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 13:30
                        No nie potrafie jakos sam sie pierwszy odezwać:(
                        Niestety znając sibie bym powiedizał tak do niej przy mężu- to ty masz męża?
                        dlaczego nie powiedziałas mi prawdy?

no bo co by mi pozostało?
                        • six_a Re: Jak uwieść troche starszą dzieciatą mężatke 01.12.04, 13:34
                          poszukaj sobie rówieśnicy i nie pakuj się w kłopoty, dobrze radzę :)))
                          • Gość: poznaniak Re: Jak uwieść troche starszą dzieciatą mężatke IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 13:38
                            Ona nie jest na oko duzo starsza odemnie no tylko to że zamężna, a jesli ona
                            faktycznie chce? tylko włąsnie nie wiem jak to sprawdzić:(

ps. zawsze potem można wszystko na nią zrzucic i niech sie sama tłumaczy:)
            • Gość: tajemnicza kobieta Re: Jak uwieść troche starszą dzieciatą mężatke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 21:36
              Jeśli na Ciebie patrzy, to masz już pierwszy krok za sobą, drugi to przestań
              się bac i porozmawiaj (to trzeci)- dowiesz się wiele juz w pierwszej rozmowie,
              ale jeśli się boisz to raz: kobiecie patrzącej zachęcająco możesz się nie
              spodobac, lub za nią nie nadążyć dwa: a może masz jednak jakieś sumienie??
    • Gość: s Re: Jak uwieść troche starszą dzieciatą mężatke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 13:11
      to co mozesz ej zaoferowac? czemu miala by z tobapojsc? jestes dobry w lozku?
      ile masz cm penisa?
      • Gość: poznaniak Re: Jak uwieść troche starszą dzieciatą mężatke IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 13:14
        Skoro patrzy to być może jej się podobam ale nie wiem jak to sprawdzić aby się
        nie zbłaznić.
        • Gość: boski.zawodowiec Re: Jak uwieść troche starszą dzieciatą mężatke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 13:18
          a zastanowiles sie ze moze patrzy bo ty sei patrzysz na nia/ albo patrzy z
          politowaniem? albo z ciekawosci? chlopuie jest tyle opcji. ja tez patrze na
          male psy , i co?
          • Gość: poznaniak Re: Jak uwieść troche starszą dzieciatą mężatke IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 13:22
            Ale czasami ja ją łapie gdy patrzy ale wtedy sie pesze i patrze gdzie indziej.
            • Gość: Kiedys Poznan Re: Jak uwieść troche starszą dzieciatą mężatke IP: *.aster.pl 01.12.04, 13:41
              Zapytaj jak się jej jeździ na śliskiej nawierzchni... :P
              No, zagadnij o to, co was łączy - np. parking. Będzie naturalnie.
              • Gość: poznaniak Re: Jak uwieść troche starszą dzieciatą mężatke IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 13:44
                moze pomóc jej zeskrobac lód z szyby w samochodzie:)) Widziałem jak się sama z
                tym męczy:)
                • Gość: Kiedys Poznan Re: Jak uwieść troche starszą dzieciatą mężatke IP: *.aster.pl 01.12.04, 13:49
                  Etam pomagać... na początku znajomości nie robi się z kobiety ofiary, co szyb
                  zeskrobać nie potrafi. Trzeba zacząć od czegoś przyjemniejszego, odrobina
                  zrozumienia, koniecznie coś wspólnego - "ja też tak mam!"
                  Z drugiej strony - tylko twedy jeśli ona już nie jest zainteresowana mężem.
                  Jeśli tak, to nie prowokuj.
                  • Gość: poznaniak Re: Jak uwieść troche starszą dzieciatą mężatke IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 13:52
                    Własnie chyba jest, ale wydaje mi się że chyba szuka "czegos".
                    • Gość: Lady in red (wine) Re: Jak uwieść troche starszą dzieciatą mężatke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 21:41
                      A jaki jest ten mąż?? Może ja się nim zajmę, żeby Ci zabezpieczyc akcję (;
    • tumoi Re: Jak uwieść troche starszą dzieciatą mężatke 01.12.04, 13:46
      Przypieprz w jej samochód będziesz miał punkt zaczepienia, a tak na poważnie:
      daj se synek spokój.
      • Gość: poznaniak Re: Jak uwieść troche starszą dzieciatą mężatke IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 13:49
        A to dlaczego niby?
        • tumoi Re: Jak uwieść troche starszą dzieciatą mężatke 01.12.04, 14:27
          Nie uczyła Cię mamusia, że mężatki i zakonnice są nietykalne?
          • Gość: poznaniak Re: Jak uwieść troche starszą dzieciatą mężatke IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 14:30
            Nie uczyła, czym one sie róznią od pozostałych?
            • Gość: RyfkA Re: Jak uwieść troche starszą dzieciatą mężatke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 21:43
              MĘŻEM DEBILU!
            • Gość: RyfkA Re: Jak uwieść troche starszą dzieciatą mężatke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 21:43
              MĘŻEM DEBILU!
    • beyonce.knowles Re: Jak uwieść troche starszą dzieciatą mężatke 01.12.04, 13:47
      zalezy w jakiej branzy pracujesz i ile masz lat...
      • Gość: poznaniak Re: Jak uwieść troche starszą dzieciatą mężatke IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 13:51
        A jakie to ma znaczenie? zyje na poziomie mniej wiecej zbliżonym do jej poziomu.
        W koncu mieszkamy na tym samym osiedlu.
        • beyonce.knowles Re: Jak uwieść troche starszą dzieciatą mężatke 01.12.04, 13:52
          gdybys konkretnie odpowiedzial dalabym konkretniejsza odpowiedz.
          poza tym mysle, ze masz szanse...

ale gdybym byla dzieckiem owej Pani dalabym Ci w ryj, tak abys nie wstal i nie
          poznal sie w lustrze..
          szczerosci nigdy za wiele
          • Gość: poznaniak Re: Jak uwieść troche starszą dzieciatą mężatke IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 13:54
            Takie małe dziecko nie rozumie jeszcze zbyt wiele. Np. nie wie co oznaczaq to
            ze mamusia na kogos patrzy.

• trzydziecha1 A może... 01.12.04, 14:15
              masz jakąś charakterystyczny rys: blizny po trądziku jak w KARPATCE (facet jak
              Ciacho :))))), nos jak kartofel, brak górnej jedynki i ona nie może się
              opanować, żeby się nie pogapić ? ;PPPPP
              • Gość: poznaniak Re: A może... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 14:22
                Wszystko mam na swoim miejscu.
                • trzydziecha1 Re: A może... 01.12.04, 14:23
                  Wierzę ;) chyba tęsknisz trochę :PPPP
                  • Gość: poznaniak Re: A może... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 14:25
                    chciałbym się juz z nia kochać:)
                    • beyonce.knowles Re: A może... 01.12.04, 14:28
                      powiedz pierwsza litere swojego imienia i ostatnia cyfre z datu urodzenia(
                      dzien miesiaca) a Ci zaraz wywroze czy masz szanse...bez sciemy
                      • Gość: poznaniak Re: A może... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 14:32
                        imie to G a cyfra to 8
                        • beyonce.knowles Re: A może... 01.12.04, 14:36
                          huhu...do 7 dni cos sie stanie...
                          s**s;)
                          • Gość: poznaniak Re: A może... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 14:37
                            co oznacza - s**s;)
                            • beyonce.knowles Re: A może... 01.12.04, 14:39
                              cos przyjemnego;)
                              • Gość: poznaniak Re: A może... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 14:40
                                acha
                    • trzydziecha1 Re: A może... 01.12.04, 14:40
                      No nie wiem...czy warto. Stara i nie blondynka :P
                      • Gość: poznaniak Re: A może... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 14:42
                        A skad wiesz jak ona wygląda?
                        bardzo ciemna brunetka, długie włosy, opalona, szczupła.
                        • trzydziecha1 Re: A może... 01.12.04, 14:46
                          Bo ja potrafię wróżyć...A wiesz jaka jest różnica miedzy czarodziejką a
                          czarownicą?
                          • Gość: poznaniak Re: A może... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 14:47
                            Nie wiem. jaka?
                            • trzydziecha1 Re: A może... 01.12.04, 14:48
                              Jakieś 20 lat :)))))))))))))
                              • Gość: poznaniak Re: A może... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 14:51
                                tzn. czarodziejka po 20 latach staje sie czarownicą?
                                • trzydziecha1 Re: A może... 01.12.04, 14:54
                                  Tak głosi teoria (i praktyka, jako sam nauczałeś)
                                  • Gość: poznaniak Re: A może... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 14:55
                                    Gdzie tak nauczałem? jestem to moze z drugi raz na tym forum!
                                    • trzydziecha1 Re: A może... 01.12.04, 15:04
                                      A jak tam Madzia? :)))
                                      • Gość: poznaniak Re: A może... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 15:06
                                        jaka znowu madzia?

za kogo ty mnie masz?
                                        • trzydziecha1 Re: A może... 01.12.04, 15:30
                                          Dobra dobra, jesteś łatwo rozpoznawalny :)
                                          • Gość: poznaniak Re: A może... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 15:33
                                            szkoda , ale neistety obiekt mych westchnien jest prawdziwy i mieszka w
                                            krakowie.
                                            Ale z ta madzią to ja naprawde nie wiem o co biega, przedewszystkim jaka madzia?
                                            • trzydziecha1 Re: A może... 01.12.04, 15:34
                                              Taka ładna :) z Wrocka? chyba... I niegłupia, ty się łap za nią,warto!
                                              • Gość: poznaniak Re: A może... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 15:38
                                                Madzia z wrocka? pisałem tu o kims takim kiedykolwiek?
                                                • trzydziecha1 Re: A może... 01.12.04, 15:46
                                                  Nie, ale Z kims takim :) papa
                                                  • Gość: poznaniak Re: A może... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 15:49
                                                    nie jestem zainteresowany "wirtualnymi" paniami z internetu, musze najpierw
                                                    powąchac, i ogolnie poczuć aby mi sie sposobała:)
                                                  • trzydziecha1 Re: A może... 01.12.04, 15:51
                                                    To się z nią umów i nie narzekaj :) Chyba ze zajęta...
                                                  • Gość: poznan Re: A może... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 15:53
                                                    ta co mi sie podoba obecnie mieszka w poblizu i niestety ma męża(nie sciamniam
                                                    z tym)
                                                    Do wrocławia tez mi sie nie chce jechac bo to jednak kawał drogi a i sama droga
                                                    durzo gorsza niz np. do warszawy.
                                                  • trzydziecha1 Re: A może... 01.12.04, 15:58
                                                    Nie warto oglądac sie za meżatkami, bo to takie historie są na krótką metę, a
                                                    jak się za bardzo zaangażujesz, to potem będziesz miał problem :P
                                                    Szukaj lepiej wolnej rówieśnicy >>
                                                  • Gość: poznan Re: A może... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 16:02
                                                    no ale jaki problem? pewnie gdy juz bym dostał to o co mi chodzi to bym zwiał:))
                                                    ale jesli chodzi o rowniesnice to tez jednak wole takie ktore sam najpierw
                                                    gdzies wypatrze [obwącham:)))))] i dopiero wtedy.
                                                    A ty bys kreciła z kims na serio przez internet? przeciez to pierwszy ktrok do
                                                    załamania nerwowego ponoc:)
                                                  • trzydziecha1 Re: A może... 01.12.04, 16:08
                                                    Przez internet nie moze być na serio!
                                                    pappapa, lecę
    • kopov :) japonka ci wpier.dol spuści:) nt 01.12.04, 14:47

• Gość: poznaniak Re: :) japonka ci wpier.dol spuści:) nt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 14:52
        jaka Japonka znowu?
        • kopov Re: :) japonka ci wpier.dol spuści:) nt 01.12.04, 15:04
          ta z lotniska:)
          • Gość: poznaniak Re: :) japonka ci wpier.dol spuści:) nt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 15:06
            ??
            • kopov Re: :) japonka ci wpier.dol spuści:) nt 01.12.04, 15:07
              ;)
          • six_a Re: :) japonka ci wpier.dol spuści:) nt 01.12.04, 18:35
            hahaha, no nie mogę!
            Boski to mógłby sobie zrobić nicka 'łysakurawanoraku', a i tak nie pomoże :))))
    • Gość: parasol Re: Jak uwieść troche starszą dzieciatą mężatke IP: 217.153.133.* 01.12.04, 15:00
      Odpie..się od niej. Po prostu.
      • Gość: poznaniak Re: Jak uwieść troche starszą dzieciatą mężatke IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 15:07
        A dalczego sie mam odp.. skoro mi sie podoba i bym chciał cos od niej.
        • losiu4 Re: Jak uwieść troche starszą dzieciatą mężatke 01.12.04, 17:50
          cukierka możesz co najwyzej dostać... albo lizaka kodżaka :)

Pozdrawiam

Losiu
    • Gość: poznaniak CZAS ZAKONCZYC BEZSENSOWNY WATEK PIOTRUSIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 19:01
      HUJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
    • Gość: jolka Re: Jak uwieść troche starszą dzieciatą mężatke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 22:47
      może, hahahhaha!
    • Gość: laka Re: Jak uwieść troche starszą dzieciatą mężatke IP: *.plo.warszawa.supermedia.pl 13.12.04, 08:08
      Może, może. Skoro mojego ex małżonka uwiodła w sanatorium mężatka - starsza od
      niego, po pięćdziesiątce, babcia wnukom, kobieta podobno schorowana (raczek,
      raczek), to tym bardziej chętna do przygód będzie owa pani.
      Są kobiety, dla których mąż to maszynka do zarabiania pieniędzy, dzieci -
      zabawka, a prawdziwym ich żywiołem jest sex.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka