Dodaj do ulubionych

Bylam prostytutka

• Gość: xyz Re: Bylam prostytutka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 10:11
      Jeśli kocha, to chyba zrozumie? Czym jest związek, jeśli musimy ukrywać coś
      przed drugą osobą?
    • Gość: Gosia Re: Bylam prostytutka IP: *.mcnet.pl / *.mcnet.pl 14.12.04, 10:46
      Nie mow!!! Z taka wiedza jego wyobraznia zabije ten zwiazek. A przy pierwszym
      kryzysie bedziesz zalowac, ze wie. Nie mow!!! Czasami tak trzeba.
      • Gość: facet Re: Bylam prostytutka IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.12.04, 16:48
        to nie JEGO wyobraznia moze rozbic ten zwiazek tylko JEJ przeszłosc!
    • Gość: A Re: Bylam prostytutka IP: *.cebet.waw.pl 14.12.04, 10:59
      Oczywiście,ze powinnas mu powiedziec, po pierwsze dlatego,ze jesli dowie sie od
      osob postronnych (a swiat jest maly..) to moze Cie podejrzewac o to,ze skoro mu
      tego nie powiedzialas to mozesz robic to dalej i ukrywasz to. Po drugie, skoro
      to robilas, to znaczy,ze nie bylo w tym dla Ciebie nic zlego, wiec czego sie
      wstydzisz, dlaczego to tak Cie meczy. Ja prawde mowiac, nie jestem w stanie
      teraz Ci wspolczuc, skoro to Ciebie tak meczy to po co bylas prostytutka? Jest
      wiele innych zajec, moze za mniejsze pieniadze ale przynajmniej nie tak
      wstydliwych. Widocznie lubilas to.I dlatego piwnnas tym bardziej mu to
      powiedziec, bo on moze myslec tak jak ja i przestanie Ci ufac, tacy sa
      mezczyzni.
      Powodzenia
    • Gość: x Re: Bylam prostytutka IP: *.ltkalmar.se 14.12.04, 11:25
      Jak najbardziej. Gosc powinien wiedziec z kim sypia.Na pewno doceni, ze ma za
      darmo.
    • Gość: DIP Re: Bylam prostytutka IP: *.zt.ukrpack.net 14.12.04, 12:53
      Witam wszystkich.
      Uwazam, ze wiekszosc osob wypowiadajacych sie tutaj, kreuje swoje wypowiedzi
      jako spokojny obserwator. Jednak, nie przypuszczajcie - po prostu postawcie sie
      w przedmiotowej sytuacji i szczerze odpowiedzcie na pytanie, co bys zrobil/a
      bedac w takiej sytuacji. jesli chodzi o mnie, to nie chcialbym pewnego dnia
      uslyszec, ze moja partnerka, z ktora jestem - ktoregos ranka powiedziala mi, ze
      byla prostytutka. Na kazdym facecie odbije sie tego typu informacja, a na pewno
      nie bedzie pozytywnych konsekwencji. Wiec, uwazam, ze kazdy powinien wypowiadac
      sie szczerze, a nie jak jakis psychiatra, ktory stara sie pomoc nie bedac nigdy
      w podobnej sytuacji.
      • Gość: dziefczynka Re: Bylam prostytutka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 16:23
        po pierwsze - zgadzam sie z przedmowca
        po drugie - ... czy was wszystkich popi***o?!! facet ktory nie chce byc z
        dziwka jest dla was najgorszym chamem - a oklamujaca go dziwna wzorem cnot i
        osoba ktorej trzeba wspolczuc i pomagac?! gratuluje systemu wartosci o_O
    • Gość: Facet Azazel Re: Bylam prostytutka IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.12.04, 16:39
      Powiedź mu prawdę! Jeśli kocha to nie zostawi cie! Lepiej zeby zbał prawdę a ty
      zebyś sie nie meczyła. Powiniście poromawiac na spokojnie, wytlumaczy mu jak
      bylo keidys jak jest teraz, Dziwne i trunde tematy umacniaja zwiazek, a prawda
      go poteguje, wiec nie ma nic lepszego od powiedzenia prawdy obojetnie jak ona
      boli!
      Kiedy doszedlem do polowy w czytaniu bzdur poprzednkow to az glowa mnie
      rozoblala, to nie chodzi o prace lecz o szczerośc i zaufanie w zwazku!
      ---------------
      Sumienie nie powstrzymuje od grzechów, przeszkadza tylko cieszyc się nimi.
      Jean Cocteau
    • male29yld Re: Bylam prostytutka 14.12.04, 18:17
      witam all [nowy na forum (on)]
      jeżeli niema możliwości aby dowiedział się od osób trzecich to NIGDY mu niemów
      a najlepiej sama też zapomnij. ja bym się rozstał gdybym się dowiedział.
      (niezmęczyłem wszystkich odpowiedzi więc może się powtarzam - w takim wypadku
      sry)
    • Gość: Richelieu* Prostytucja to przypadłość na całe życie IP: 195.117.90.* 16.12.04, 23:29
      Trudno ci z tym żyć? Bardzo dobrze. Szkoda tylko, że wyprane z wartości ku..kie sumienie przestało rozróżniać co jest trudne co a co nie
      • Gość: a Re: Prostytucja to przypadłość na całe życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 11:55
        no wiesz...po Tobie sie takiej kretynskiej wypowiedzi nie spodziewalam,
        odnioslam wrazenie ze jestes inteligentna i wrazliwa kobieta, ale sie
        myslila...moherowy bereciku...
    • Gość: k Re: Bylam prostytutka IP: *.aster.pl 20.12.04, 20:00
      Mam rade dla wszystkich facetow. Jak nie chcesz miec kobiety prostytutki, nie
      sypiaj z prostytutka.
    • Gość: Aaaa Re: Bylam prostytutka IP: *.aster.pl 21.12.04, 19:54
      Nie mów!!!
    • Gość: romina Re: Bylam prostytutka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 11:53
      o matko ale lincz!!!
      a wypowiedzi niejakiego 'faceta" zywcem wziete z przemowien mlodziezy
      wszechpolskiej. lincz, lincz i jeszcze raz lincz! najlepiej ja ukamieniujcie na
      rynku alebo powiescie jej zdjecie na bilbordach.
      klaniam sie w strone ludzi ktorzy starali sie cos doradzic a nie oceniac.
      natomniast 'facet" - jestes kretynem do kwadratu a do tego robisz bledy w
      stylu "chandlowac" itp. LITOSCI GŁĄBIE!!!
      a teraz napisze ze tez jestem/bylam prostytutkom-jak to napisales pod kazdym
      postem osoby ktora tej dziewczyny nie potepila, debilu...
      • Gość: Gość Re: Romina--prostytutkom prostytutkom same byki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.04, 13:08
        • romina_m Re: Romina--prostytutkom prostytutkom same byki 22.12.04, 13:22
          zgadza sie, zrobilam jednego byka bo szybko pisze i juz nie chcialam pisac
          postu do postu z bykiem. i co? jeden byk to SAME byki?? nie podniecaj sie tak.
          • Gość: Gość Re: Romina-- IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.04, 13:26
            Prostytutka to nie zawód!- To charakter! Niestety
            • romina_m Re: Romina-- 22.12.04, 13:29
              Gość portalu: Gość napisał(a):

> Prostytutka to nie zawód!- To charakter! Niestety

matko!! widocznie jestes prostytutka i masz kur...ski charakter - rozumiem ze
              stad ta pewnosc w wydawaniu tego typu osądow?? a slyszales/as kiedys o tym ze
              ludzie sie zmieniaja? diametralnie? o 180 stopni? EOT, szkoda mi czasu.
              • Gość: Gośc Re: Romina-- IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.04, 13:34
                A mnie się wydaje że to ty coś masz wspolnego z tym zawodem skoro jestes taka
                wyrozumiała.Wyleczony alkoholik zawsze zostanie alkoholikem tzw.trzeżwym a co
                powiesz o prostytucji bo ja i wielu wielu innych to samo.
                • romina_m Re: Romina-- 22.12.04, 14:06
                  Gość portalu: Gośc napisał(a):

> A mnie się wydaje że to ty coś masz wspolnego z tym zawodem skoro jestes taka
                  > wyrozumiała.Wyleczony alkoholik zawsze zostanie alkoholikem tzw.trzeżwym a co
                  > powiesz o prostytucji bo ja i wielu wielu innych to samo.

no! oczywiscie ze tak! przeciez napisalam wczesniej ze czekam az ktos mnie
                  okresli prostytutka z racj tego ze tej dziewczyny nie krytykuje! nie pomylilam
                  sie. jestem tez niedopchnięta lesba i baba - jagą. hahaha :)) ale sie ubawilam
                  a slyszales cos o tolerancji? albo o zwyklej inteligencji ktora pozwala
                  zrozumiec pewne mechanizmy? a jak w takim razie wytlumaczysz to ze jestem za
                  legalizacja zwiazkow homoseksualnych oraz ze nie przeszkadzaja mi geje lesbijki
                  ani zadne mniejszosci? moze w takim razie jestem tez pedalem co? :DDD
                  proponuje znalezc ta dziewczyne po jej IP , a pozniej szantazowac - by
                  nastepnie sama sie ukamieniowala w ramach pokuty. na taka osobe mi wygladasz
                  panie (a moze pani) radykalna opinio.
                  • Gość: Gośc Re: Romina-- IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.04, 14:20
                    Grunt to dobre poczucie humoru.Gratuluję!!!
                    • romina_m Re: Romina-- 22.12.04, 14:29
                      Gość portalu: Gośc napisał(a):

> Grunt to dobre poczucie humoru.Gratuluję!!!

jak na byla prostytutke ( a moze obecna?? czegos nie wiem?), niedopchnieta
                      lesbe, pedala, oraz kazda inna osobe ktorej nie skrytykowalam na tym forum - co
                      dla ciebie jest rownoznaczne z tym ze jestem taka sama - mam swietny humor.
                      bede go miala nawet wtedy jak napiszesz ze to ja jestem autorka tego postu
                      poniewaz go nie krytykuje (albo wspolautorka razem z reszta normalnych
                      forumowiczow ktorzy tej kobiety nie zaatakowali jak dzicz):DDDDDDD
                      spodziewam sie wszystkiego po takich osobach jak ty.
                      nie wiem dlaczego ale wydaje mi sie ze jestes tym slawnym "facetem" ostro
                      krytykujacym ta dziewczyne-byla prostytutke.
                      • Gość: Gość Re: Romina-- IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.04, 14:48
                        Boże zlituj sie jaka ty musisz byc nieszczęsliwa w tym swoim pustym życiu.Nie
                        jestem na szczęście facetem i nie przepadam za nimi.Zyczę wszystkiego dobrego w
                        Nowym Roku.
                        • romina_m Re: Romina-- 22.12.04, 15:07

> Boże zlituj sie jaka ty musisz byc nieszczęsliwa w tym swoim pustym życiu.Nie
                          > jestem na szczęście facetem i nie przepadam za nimi.Zyczę wszystkiego dobrego
                          w
                          >
                          > Nowym Roku.

hahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahaha...o matko! rece opadaja! :DDD
                          nad toba niech sie ten bog zlituje bo nad czym :))
                        • romina_m wow! wow! woooooooooooooooooooooow! 22.12.04, 15:28
                          moj guru napisal:Boże zlituj sie jaka ty musisz byc nieszczęsliwa w tym swoim
                          pustym życiu.Nie jestem na szczęście facetem i nie przepadam za nimi.Zyczę
                          wszystkiego dobrego w Nowym Roku.

wow! jestes moim guru!! wiesz ze moje zycie jest puste i nieszczesliwe na
                          podstawie...no wlasnie - na podstawie bezpodstawnej :DD . wow!! wow!!
                          wooooooooooooooooow!! to jest cos! wooooooow!! lol

pees. nie jestes facetem i nie przepadasz za nimi. czyli jestes lesbijka?
                          nietolerancyjna? dziwne, dziwne :>
                          • Gość: Gość Re: wow! wow! woooooooooooooooooooooow! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.04, 15:37
                            I czego ty prymitywie walczysz tak tutaj na tym forum.Myślisz ze bedziesz życ
                            wiecznie.Spadaj majty sobie poprac przed swiętami i kurze powycierać bo pewnie
                            tego nie potrafisz.Najlepiej co ci w życiu wychodzi to tamat
                            pedały.lesbijki,prostytucja.To twoje życie.Zaden normalny facet nie załozy z
                            taka idiotą rodziny.Nawet ta osoba ktora dała wątek o prostytucji ma w zanadrzu
                            trochę człowieczeństwa.Ty natomiast jestes straszna gnida dworska i wyłacz sie
                            bo z marginesem nie rozmawiam.Chciałam byc grzeczna ale z taką wszą jak ty się
                            nie da.Co chciałaś usłyszeć to usłyszałaś.The end
                            • romina_m Re: wow! wow! woooooooooooooooooooooow! 22.12.04, 15:53

> I czego ty prymitywie walczysz tak tutaj na tym forum.Myślisz ze bedziesz życ
                              > wiecznie.Spadaj majty sobie poprac przed swiętami i kurze powycierać bo
                              pewnie
                              > tego nie potrafisz.Najlepiej co ci w życiu wychodzi to tamat
                              > pedały.lesbijki,prostytucja.To twoje życie.Zaden normalny facet nie załozy z
                              > taka idiotą rodziny.Nawet ta osoba ktora dała wątek o prostytucji ma w
                              zanadrzu
                              >
                              > trochę człowieczeństwa.Ty natomiast jestes straszna gnida dworska i wyłacz
                              sie
                              > bo z marginesem nie rozmawiam.Chciałam byc grzeczna ale z taką wszą jak ty
                              się
                              > nie da.Co chciałaś usłyszeć to usłyszałaś.The end

no prosze. nerwy puscily? udarzylam w czuly punkt? chamstwo wraz ze sloma z
                              butow wylazlo prostaczce? :))
                              pozdrawiam cie serdecznie, zycze ci zdrowia na umysle, a jak juz piszesz o
                              majtasach to moze je wypierz-zapewne masz juz popuszczone z tych emocji. Gnida,
                              wesz, prymityw, debil od wycierania kurzu a i tego nawet nie potrafi? pieknie
                              okreslilas sama siebie :D
                              dziecko...ja juz dawno mam rodzine, inteligentnego meza i prace ktora rozwija a
                              nie wycieranie kurzow. bidulko...nie dosc ze nerwowa to jeszcze
                              prymitywna...fuj...
                              • Gość: Gość Re: wow! wow! woooooooooooooooooooooow! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.04, 16:02
                                Mnie to takie jak ty wycieraja kurze i sprzątaja.A o inteligencji to pewnie sie
                                tylko nasłuchałas.Bo z tekstow pisanych przez ciebie na tym forum nic nie masz
                                wspólnego z inteligencja.Praca ktora cie rozwija to temat "Prostytucja" .Może
                                habilitujesz sie w tej dziedzinie.?Powodzenia.Pokaż mężowi to co piszesz będzie
                                zachwycony z ta swoja inteligencja choc watpie ze go masz.Pa pa

• romina_m Re: wow! wow! woooooooooooooooooooooow! 22.12.04, 16:12

> Mnie to takie jak ty wycieraja kurze i sprzątaja.A o inteligencji to pewnie
                                  sie
                                  >
                                  > tylko nasłuchałas.Bo z tekstow pisanych przez ciebie na tym forum nic nie
                                  masz
                                  > wspólnego z inteligencja.Praca ktora cie rozwija to temat "Prostytucja" .Może
                                  > habilitujesz sie w tej dziedzinie.?Powodzenia.Pokaż mężowi to co piszesz
                                  będzie
                                  >
                                  > zachwycony z ta swoja inteligencja choc watpie ze go masz.Pa pa
                                  >

watpic zawsze mozesz, ja natomiast jestem pewna ze niezle z ciebie ziolko, moze
                                  nawet prostytutka? na pewno. epitety jakimi sie poslugujesz pasuja do taniej
                                  prostytutki i prostaczki, wiec nie wypowiadaj sie na temat inteligencji bo to
                                  smiesznie brzmi w twoim wykonaniu. kokoto :)
                                  a co do habilitacji to najpierw dokoncze doktorat ok? dzieki.
                                  • Gość: Gość Re:Romina=doktorat temat="Prostytucja" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.04, 16:19
                                    • Gość: Gość Re:Romina=doktorat temat="Prostytucja" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.04, 16:24
                                      Wątpię czy skończyłaś Liceum a ty o doktoracie ha ha ha .Dobre sobie.Dawno się
                                      tak nie uśmiałam
                                      • romina_m Re:Romina=doktorat temat="Prostytucja" 22.12.04, 16:28

> Wątpię czy skończyłaś Liceum a ty o doktoracie ha ha ha .Dobre sobie.Dawno
                                        się
                                        >
                                        > tak nie uśmiałam

no widzisz-smiech to zdrowie, wiec sie smiej poki mozesz. a co? zazdroscisz mi
                                        dobrego wyksztalcenia? masz czego powiem ci szczerze :))
                                        a teraz pozwolisz ze sobie pojde do kurzu, jestem tylko pracownikiem naukowym i
                                        nie stac mnie na sprzataczke wiec sama sprzatam.
                                        • Gość: Gość Re:Romina -a szkoda bo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.04, 16:34
                                          A szkoda bo gdy dostaniesz byc moze ze to prawda doktorat to twoje stypendium
                                          doktoranckie zamieni się w pensje doktora i tym sposobem stac cie bedzie na
                                          pania do sprzatania
                                          • Gość: Gośc Re:Romina -a szkoda bo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.04, 16:36
                                            Tyle tylko ze dziwi mnie fakt ze jesli sie masz za taka osobe czemu tak drążysz
                                            takie tematy.Troche to dla mnie dziwne
                                    • romina_m Re:Romina=doktorat temat="Prostytucja" 22.12.04, 16:26
                                      o matko, lepiej ci chociaz? :)ulzylo ci? wyzylas sie? no to ciesze sie ze
                                      moglam choc komus ulzyc w cierpieniach. tylko uwazaj zeby ci pompa nie siadla.
                                      chyba sie zaraz spale ze wstydu ze ktos mnie posadza o doktorat z tematu
                                      prostytucji. a przeciez jestem glupia i nie potrafie nawet scierac kurzu to ja
                                      moge napisac doktorat?? KONSEKWENCJA NIE JEST TWJA DOMENA :)
                                      pozdrawiam swiatecznie i znikam-do meza ktorego nie ma i do gaci :)
                                      • Gość: Gość Re:Romina ooo to jest twoje miejsce niestety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.04, 16:29
                            • romina_m Re: wow! wow! woooooooooooooooooooooow! 22.12.04, 15:53

> I czego ty prymitywie walczysz tak tutaj na tym forum.Myślisz ze bedziesz życ
                              > wiecznie.Spadaj majty sobie poprac przed swiętami i kurze powycierać bo
                              pewnie
                              > tego nie potrafisz.Najlepiej co ci w życiu wychodzi to tamat
                              > pedały.lesbijki,prostytucja.To twoje życie.Zaden normalny facet nie załozy z
                              > taka idiotą rodziny.Nawet ta osoba ktora dała wątek o prostytucji ma w
                              zanadrzu
                              >
                              > trochę człowieczeństwa.Ty natomiast jestes straszna gnida dworska i wyłacz
                              sie
                              > bo z marginesem nie rozmawiam.Chciałam byc grzeczna ale z taką wszą jak ty
                              się
                              > nie da.Co chciałaś usłyszeć to usłyszałaś.The end

aha, i TCHORZLIWA bo sie anonimowopodpisujesz. fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka