Gość: xyz Re: Bylam prostytutka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 10:11 Jeśli kocha, to chyba zrozumie? Czym jest związek, jeśli musimy ukrywać coś przed drugą osobą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Bylam prostytutka IP: *.mcnet.pl / *.mcnet.pl 14.12.04, 10:46 Nie mow!!! Z taka wiedza jego wyobraznia zabije ten zwiazek. A przy pierwszym kryzysie bedziesz zalowac, ze wie. Nie mow!!! Czasami tak trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: Bylam prostytutka IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.12.04, 16:48 to nie JEGO wyobraznia moze rozbic ten zwiazek tylko JEJ przeszłosc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Bylam prostytutka IP: *.cebet.waw.pl 14.12.04, 10:59 Oczywiście,ze powinnas mu powiedziec, po pierwsze dlatego,ze jesli dowie sie od osob postronnych (a swiat jest maly..) to moze Cie podejrzewac o to,ze skoro mu tego nie powiedzialas to mozesz robic to dalej i ukrywasz to. Po drugie, skoro to robilas, to znaczy,ze nie bylo w tym dla Ciebie nic zlego, wiec czego sie wstydzisz, dlaczego to tak Cie meczy. Ja prawde mowiac, nie jestem w stanie teraz Ci wspolczuc, skoro to Ciebie tak meczy to po co bylas prostytutka? Jest wiele innych zajec, moze za mniejsze pieniadze ale przynajmniej nie tak wstydliwych. Widocznie lubilas to.I dlatego piwnnas tym bardziej mu to powiedziec, bo on moze myslec tak jak ja i przestanie Ci ufac, tacy sa mezczyzni. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Bylam prostytutka IP: *.ltkalmar.se 14.12.04, 11:25 Jak najbardziej. Gosc powinien wiedziec z kim sypia.Na pewno doceni, ze ma za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DIP Re: Bylam prostytutka IP: *.zt.ukrpack.net 14.12.04, 12:53 Witam wszystkich. Uwazam, ze wiekszosc osob wypowiadajacych sie tutaj, kreuje swoje wypowiedzi jako spokojny obserwator. Jednak, nie przypuszczajcie - po prostu postawcie sie w przedmiotowej sytuacji i szczerze odpowiedzcie na pytanie, co bys zrobil/a bedac w takiej sytuacji. jesli chodzi o mnie, to nie chcialbym pewnego dnia uslyszec, ze moja partnerka, z ktora jestem - ktoregos ranka powiedziala mi, ze byla prostytutka. Na kazdym facecie odbije sie tego typu informacja, a na pewno nie bedzie pozytywnych konsekwencji. Wiec, uwazam, ze kazdy powinien wypowiadac sie szczerze, a nie jak jakis psychiatra, ktory stara sie pomoc nie bedac nigdy w podobnej sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziefczynka Re: Bylam prostytutka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 16:23 po pierwsze - zgadzam sie z przedmowca po drugie - ... czy was wszystkich popi***o?!! facet ktory nie chce byc z dziwka jest dla was najgorszym chamem - a oklamujaca go dziwna wzorem cnot i osoba ktorej trzeba wspolczuc i pomagac?! gratuluje systemu wartosci o_O Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Facet Azazel Re: Bylam prostytutka IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.12.04, 16:39 Powiedź mu prawdę! Jeśli kocha to nie zostawi cie! Lepiej zeby zbał prawdę a ty zebyś sie nie meczyła. Powiniście poromawiac na spokojnie, wytlumaczy mu jak bylo keidys jak jest teraz, Dziwne i trunde tematy umacniaja zwiazek, a prawda go poteguje, wiec nie ma nic lepszego od powiedzenia prawdy obojetnie jak ona boli! Kiedy doszedlem do polowy w czytaniu bzdur poprzednkow to az glowa mnie rozoblala, to nie chodzi o prace lecz o szczerośc i zaufanie w zwazku! --------------- Sumienie nie powstrzymuje od grzechów, przeszkadza tylko cieszyc się nimi. Jean Cocteau Odpowiedz Link Zgłoś
male29yld Re: Bylam prostytutka 14.12.04, 18:17 witam all [nowy na forum (on)] jeżeli niema możliwości aby dowiedział się od osób trzecich to NIGDY mu niemów a najlepiej sama też zapomnij. ja bym się rozstał gdybym się dowiedział. (niezmęczyłem wszystkich odpowiedzi więc może się powtarzam - w takim wypadku sry) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Prostytucja to przypadłość na całe życie IP: 195.117.90.* 16.12.04, 23:29 Trudno ci z tym żyć? Bardzo dobrze. Szkoda tylko, że wyprane z wartości ku..kie sumienie przestało rozróżniać co jest trudne co a co nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Prostytucja to przypadłość na całe życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 11:55 no wiesz...po Tobie sie takiej kretynskiej wypowiedzi nie spodziewalam, odnioslam wrazenie ze jestes inteligentna i wrazliwa kobieta, ale sie myslila...moherowy bereciku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Bylam prostytutka IP: *.aster.pl 20.12.04, 20:00 Mam rade dla wszystkich facetow. Jak nie chcesz miec kobiety prostytutki, nie sypiaj z prostytutka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romina Re: Bylam prostytutka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 11:53 o matko ale lincz!!! a wypowiedzi niejakiego 'faceta" zywcem wziete z przemowien mlodziezy wszechpolskiej. lincz, lincz i jeszcze raz lincz! najlepiej ja ukamieniujcie na rynku alebo powiescie jej zdjecie na bilbordach. klaniam sie w strone ludzi ktorzy starali sie cos doradzic a nie oceniac. natomniast 'facet" - jestes kretynem do kwadratu a do tego robisz bledy w stylu "chandlowac" itp. LITOSCI GŁĄBIE!!! a teraz napisze ze tez jestem/bylam prostytutkom-jak to napisales pod kazdym postem osoby ktora tej dziewczyny nie potepila, debilu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Romina--prostytutkom prostytutkom same byki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.04, 13:08 Odpowiedz Link Zgłoś
romina_m Re: Romina--prostytutkom prostytutkom same byki 22.12.04, 13:22 zgadza sie, zrobilam jednego byka bo szybko pisze i juz nie chcialam pisac postu do postu z bykiem. i co? jeden byk to SAME byki?? nie podniecaj sie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Romina-- IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.04, 13:26 Prostytutka to nie zawód!- To charakter! Niestety Odpowiedz Link Zgłoś
romina_m Re: Romina-- 22.12.04, 13:29 Gość portalu: Gość napisał(a): > Prostytutka to nie zawód!- To charakter! Niestety matko!! widocznie jestes prostytutka i masz kur...ski charakter - rozumiem ze stad ta pewnosc w wydawaniu tego typu osądow?? a slyszales/as kiedys o tym ze ludzie sie zmieniaja? diametralnie? o 180 stopni? EOT, szkoda mi czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośc Re: Romina-- IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.04, 13:34 A mnie się wydaje że to ty coś masz wspolnego z tym zawodem skoro jestes taka wyrozumiała.Wyleczony alkoholik zawsze zostanie alkoholikem tzw.trzeżwym a co powiesz o prostytucji bo ja i wielu wielu innych to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
romina_m Re: Romina-- 22.12.04, 14:06 Gość portalu: Gośc napisał(a): > A mnie się wydaje że to ty coś masz wspolnego z tym zawodem skoro jestes taka > wyrozumiała.Wyleczony alkoholik zawsze zostanie alkoholikem tzw.trzeżwym a co > powiesz o prostytucji bo ja i wielu wielu innych to samo. no! oczywiscie ze tak! przeciez napisalam wczesniej ze czekam az ktos mnie okresli prostytutka z racj tego ze tej dziewczyny nie krytykuje! nie pomylilam sie. jestem tez niedopchnięta lesba i baba - jagą. hahaha :)) ale sie ubawilam a slyszales cos o tolerancji? albo o zwyklej inteligencji ktora pozwala zrozumiec pewne mechanizmy? a jak w takim razie wytlumaczysz to ze jestem za legalizacja zwiazkow homoseksualnych oraz ze nie przeszkadzaja mi geje lesbijki ani zadne mniejszosci? moze w takim razie jestem tez pedalem co? :DDD proponuje znalezc ta dziewczyne po jej IP , a pozniej szantazowac - by nastepnie sama sie ukamieniowala w ramach pokuty. na taka osobe mi wygladasz panie (a moze pani) radykalna opinio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośc Re: Romina-- IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.04, 14:20 Grunt to dobre poczucie humoru.Gratuluję!!! Odpowiedz Link Zgłoś
romina_m Re: Romina-- 22.12.04, 14:29 Gość portalu: Gośc napisał(a): > Grunt to dobre poczucie humoru.Gratuluję!!! jak na byla prostytutke ( a moze obecna?? czegos nie wiem?), niedopchnieta lesbe, pedala, oraz kazda inna osobe ktorej nie skrytykowalam na tym forum - co dla ciebie jest rownoznaczne z tym ze jestem taka sama - mam swietny humor. bede go miala nawet wtedy jak napiszesz ze to ja jestem autorka tego postu poniewaz go nie krytykuje (albo wspolautorka razem z reszta normalnych forumowiczow ktorzy tej kobiety nie zaatakowali jak dzicz):DDDDDDD spodziewam sie wszystkiego po takich osobach jak ty. nie wiem dlaczego ale wydaje mi sie ze jestes tym slawnym "facetem" ostro krytykujacym ta dziewczyne-byla prostytutke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Romina-- IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.04, 14:48 Boże zlituj sie jaka ty musisz byc nieszczęsliwa w tym swoim pustym życiu.Nie jestem na szczęście facetem i nie przepadam za nimi.Zyczę wszystkiego dobrego w Nowym Roku. Odpowiedz Link Zgłoś
romina_m Re: Romina-- 22.12.04, 15:07 Gość portalu: Gość napisał(a): > Boże zlituj sie jaka ty musisz byc nieszczęsliwa w tym swoim pustym życiu.Nie > jestem na szczęście facetem i nie przepadam za nimi.Zyczę wszystkiego dobrego w > > Nowym Roku. hahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahaha...o matko! rece opadaja! :DDD nad toba niech sie ten bog zlituje bo nad czym :)) Odpowiedz Link Zgłoś
romina_m wow! wow! woooooooooooooooooooooow! 22.12.04, 15:28 moj guru napisal:Boże zlituj sie jaka ty musisz byc nieszczęsliwa w tym swoim pustym życiu.Nie jestem na szczęście facetem i nie przepadam za nimi.Zyczę wszystkiego dobrego w Nowym Roku. wow! jestes moim guru!! wiesz ze moje zycie jest puste i nieszczesliwe na podstawie...no wlasnie - na podstawie bezpodstawnej :DD . wow!! wow!! wooooooooooooooooow!! to jest cos! wooooooow!! lol pees. nie jestes facetem i nie przepadasz za nimi. czyli jestes lesbijka? nietolerancyjna? dziwne, dziwne :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: wow! wow! woooooooooooooooooooooow! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.04, 15:37 I czego ty prymitywie walczysz tak tutaj na tym forum.Myślisz ze bedziesz życ wiecznie.Spadaj majty sobie poprac przed swiętami i kurze powycierać bo pewnie tego nie potrafisz.Najlepiej co ci w życiu wychodzi to tamat pedały.lesbijki,prostytucja.To twoje życie.Zaden normalny facet nie załozy z taka idiotą rodziny.Nawet ta osoba ktora dała wątek o prostytucji ma w zanadrzu trochę człowieczeństwa.Ty natomiast jestes straszna gnida dworska i wyłacz sie bo z marginesem nie rozmawiam.Chciałam byc grzeczna ale z taką wszą jak ty się nie da.Co chciałaś usłyszeć to usłyszałaś.The end Odpowiedz Link Zgłoś
romina_m Re: wow! wow! woooooooooooooooooooooow! 22.12.04, 15:53 Gość portalu: Gość napisał(a): > I czego ty prymitywie walczysz tak tutaj na tym forum.Myślisz ze bedziesz życ > wiecznie.Spadaj majty sobie poprac przed swiętami i kurze powycierać bo pewnie > tego nie potrafisz.Najlepiej co ci w życiu wychodzi to tamat > pedały.lesbijki,prostytucja.To twoje życie.Zaden normalny facet nie załozy z > taka idiotą rodziny.Nawet ta osoba ktora dała wątek o prostytucji ma w zanadrzu > > trochę człowieczeństwa.Ty natomiast jestes straszna gnida dworska i wyłacz sie > bo z marginesem nie rozmawiam.Chciałam byc grzeczna ale z taką wszą jak ty się > nie da.Co chciałaś usłyszeć to usłyszałaś.The end no prosze. nerwy puscily? udarzylam w czuly punkt? chamstwo wraz ze sloma z butow wylazlo prostaczce? :)) pozdrawiam cie serdecznie, zycze ci zdrowia na umysle, a jak juz piszesz o majtasach to moze je wypierz-zapewne masz juz popuszczone z tych emocji. Gnida, wesz, prymityw, debil od wycierania kurzu a i tego nawet nie potrafi? pieknie okreslilas sama siebie :D dziecko...ja juz dawno mam rodzine, inteligentnego meza i prace ktora rozwija a nie wycieranie kurzow. bidulko...nie dosc ze nerwowa to jeszcze prymitywna...fuj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: wow! wow! woooooooooooooooooooooow! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.04, 16:02 Mnie to takie jak ty wycieraja kurze i sprzątaja.A o inteligencji to pewnie sie tylko nasłuchałas.Bo z tekstow pisanych przez ciebie na tym forum nic nie masz wspólnego z inteligencja.Praca ktora cie rozwija to temat "Prostytucja" .Może habilitujesz sie w tej dziedzinie.?Powodzenia.Pokaż mężowi to co piszesz będzie zachwycony z ta swoja inteligencja choc watpie ze go masz.Pa pa Odpowiedz Link Zgłoś
romina_m Re: wow! wow! woooooooooooooooooooooow! 22.12.04, 16:12 Gość portalu: Gość napisał(a): > Mnie to takie jak ty wycieraja kurze i sprzątaja.A o inteligencji to pewnie sie > > tylko nasłuchałas.Bo z tekstow pisanych przez ciebie na tym forum nic nie masz > wspólnego z inteligencja.Praca ktora cie rozwija to temat "Prostytucja" .Może > habilitujesz sie w tej dziedzinie.?Powodzenia.Pokaż mężowi to co piszesz będzie > > zachwycony z ta swoja inteligencja choc watpie ze go masz.Pa pa > watpic zawsze mozesz, ja natomiast jestem pewna ze niezle z ciebie ziolko, moze nawet prostytutka? na pewno. epitety jakimi sie poslugujesz pasuja do taniej prostytutki i prostaczki, wiec nie wypowiadaj sie na temat inteligencji bo to smiesznie brzmi w twoim wykonaniu. kokoto :) a co do habilitacji to najpierw dokoncze doktorat ok? dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re:Romina=doktorat temat="Prostytucja" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.04, 16:19 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re:Romina=doktorat temat="Prostytucja" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.04, 16:24 Wątpię czy skończyłaś Liceum a ty o doktoracie ha ha ha .Dobre sobie.Dawno się tak nie uśmiałam Odpowiedz Link Zgłoś
romina_m Re:Romina=doktorat temat="Prostytucja" 22.12.04, 16:28 Gość portalu: Gość napisał(a): > Wątpię czy skończyłaś Liceum a ty o doktoracie ha ha ha .Dobre sobie.Dawno się > > tak nie uśmiałam no widzisz-smiech to zdrowie, wiec sie smiej poki mozesz. a co? zazdroscisz mi dobrego wyksztalcenia? masz czego powiem ci szczerze :)) a teraz pozwolisz ze sobie pojde do kurzu, jestem tylko pracownikiem naukowym i nie stac mnie na sprzataczke wiec sama sprzatam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re:Romina -a szkoda bo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.04, 16:34 A szkoda bo gdy dostaniesz byc moze ze to prawda doktorat to twoje stypendium doktoranckie zamieni się w pensje doktora i tym sposobem stac cie bedzie na pania do sprzatania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośc Re:Romina -a szkoda bo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.04, 16:36 Tyle tylko ze dziwi mnie fakt ze jesli sie masz za taka osobe czemu tak drążysz takie tematy.Troche to dla mnie dziwne Odpowiedz Link Zgłoś
romina_m Re:Romina=doktorat temat="Prostytucja" 22.12.04, 16:26 o matko, lepiej ci chociaz? :)ulzylo ci? wyzylas sie? no to ciesze sie ze moglam choc komus ulzyc w cierpieniach. tylko uwazaj zeby ci pompa nie siadla. chyba sie zaraz spale ze wstydu ze ktos mnie posadza o doktorat z tematu prostytucji. a przeciez jestem glupia i nie potrafie nawet scierac kurzu to ja moge napisac doktorat?? KONSEKWENCJA NIE JEST TWJA DOMENA :) pozdrawiam swiatecznie i znikam-do meza ktorego nie ma i do gaci :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re:Romina ooo to jest twoje miejsce niestety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.04, 16:29 Odpowiedz Link Zgłoś
romina_m Re: wow! wow! woooooooooooooooooooooow! 22.12.04, 15:53 Gość portalu: Gość napisał(a): > I czego ty prymitywie walczysz tak tutaj na tym forum.Myślisz ze bedziesz życ > wiecznie.Spadaj majty sobie poprac przed swiętami i kurze powycierać bo pewnie > tego nie potrafisz.Najlepiej co ci w życiu wychodzi to tamat > pedały.lesbijki,prostytucja.To twoje życie.Zaden normalny facet nie załozy z > taka idiotą rodziny.Nawet ta osoba ktora dała wątek o prostytucji ma w zanadrzu > > trochę człowieczeństwa.Ty natomiast jestes straszna gnida dworska i wyłacz sie > bo z marginesem nie rozmawiam.Chciałam byc grzeczna ale z taką wszą jak ty się > nie da.Co chciałaś usłyszeć to usłyszałaś.The end aha, i TCHORZLIWA bo sie anonimowopodpisujesz. fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj! Odpowiedz Link Zgłoś