Dodaj do ulubionych

do użytkowników poczty wp.pl

17.12.04, 15:06
czy dostaliście dziś list od niejakiej Ewelinyz z portalu randki.wp.pl,
jestem ciekawa, czy to do wszystkich uzytkowników, czy mój misio bawi się w
portalach randkowych, własnie znalazłme ten list w jego poczcie

ps: przezorny ubezpieczony
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • niedzwiedzica_sousie Re: do użytkowników poczty wp.pl 17.12.04, 15:08
      dobre, he he
      ja nie dostałam :))))
      • Gość: ola Re: do użytkowników poczty wp.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 15:15
        Ja też dzisiaj dostałam dziwny list od niejakiego "Zakochanego Krzysia" z
        portalu randki,do którego nigdy nie wchodziłam.Więc jestem pewna,że to tylko
        reklama.
        • Gość: kohol Re: do użytkowników poczty wp.pl IP: *.crowley.pl 17.12.04, 15:46
          Tak, do mnie tez Krzyś napisał...
        • perelka81 Re: do użytkowników poczty wp.pl 17.12.04, 17:20
          Tez dostalam wczoraj czy przedwczoraj od jakiegos Krzysia choc nigdy nie
          logowalam sie na portalu randki
    • Gość: realista Re: do użytkowników poczty wp.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 15:37
      To może być reklama. Czasami portale randkowe robią to w tej formie.

p.s. nie czyta się cudzej poczty.
    • Gość: ja Re: do użytkowników poczty wp.pl IP: *.KP.lan / *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.04, 15:39
      Alez Ty podejrzliwa jestes, to chyba niezbyt zdrowe...
      Ps. Tez dostalam od zakochanego Krzysia z portalu randki
      Pozdrawiam
      • niedzwiedzica_sousie Re: do użytkowników poczty wp.pl 17.12.04, 15:48
        to tylkko ja nic nie dostałam?? :( :(
        • Gość: Jak To??? Re: do użytkowników poczty wp.pl IP: *.aster.pl 17.12.04, 16:09
          Czyli wszystkie dostałyśmy list od zakochanego Krzysia??? Jak on mógł, podły...
          myślałam, że kocha tylko mnie!!!
          • Gość: Truskawka Re: do użytkowników poczty wp.pl IP: *.kki.krakow.pl 17.12.04, 16:26
            Czekajcie, idę sprawdzić. A przystojny ten Krzysiu?
            • Gość: Truskawka Re: do użytkowników poczty wp.pl IP: *.kki.krakow.pl 17.12.04, 16:31
              Buuuuuuuuu. Krzysiu mnie nie kocha. Chyba się pójdę załamać. Pół kilo ptasiego
              mleczka nieuniknione.
              • Gość: anet Re: do użytkowników poczty wp.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 16:46
                ja nie dostałam:( Krzysiu dlaczego?
    • alpepe Re: do użytkowników poczty wp.pl 17.12.04, 17:34
      a ja dostałam list od zakochanego Krzysia i Adama, co pisze o całym świecie za
      35 groszy. Zaznaczyłam jako spam :)
    • Gość: Laka A co ty robisz w jego poczcie? IP: *.introweb.nl 17.12.04, 17:37
      • Gość: lalique Re: A co ty robisz w jego poczcie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 18:28
        Kurcze, ja też nie dostałam żadnego listu od Krzysia. Może ktoś tu wklei treść
        tego maila?

---
        Zobacz groszki i balony dody mensody www.lalique.blox.pl
        • Gość: sol_bianca Re: A co ty robisz w jego poczcie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 22:40
          Dostałam maila od Krzysia, ale nie mogę powiedzieć co w nim było, bo od razu
          skasowałam bez czytania (nienawidzę spamu).
        • safrane1 List od Krzysia dla Lalique ;-) 18.12.04, 14:12
          Od: Zakochany Krzyś <info@wp.pl>

A dalej reklama wirtualnych randek. nic ciekawego :D
    • kierowca.autobusu Re: do użytkowników poczty wp.pl 17.12.04, 18:31
      spieszę Cię uspokoić, do mnie też Ewelinka napisała.
    • pinup co z ta poczta? 17.12.04, 21:38
      spam spam spam. mam skrzynke na wirtualnej i przez kilka lat bylo wszystko ok.
      jakis czas temu - moze pol roku? - zaczely przychodzic rozne syfy: reklamy
      rozsylane przez wp i rozne spamy. czy ktos wie co sie stało? myslalam ze to ja
      cos sobie spapralam ale wyglada ze oni cos wykombinowali...

mnie krzys tez kocha :)))))))))
      • almerka1 Re: co z ta poczta? 18.12.04, 18:59
        do mnie też napisał:)) ale nawet nie czytalam , od razu wywaliłam do kosza

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka