Gość: Mala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 17:25 Co je do nich ciagnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Max Definicje 'dziwki' prosze? IP: *.mad.east.verizon.net 17.12.04, 17:32 Dziwka- Kobieta "pracujaca"? Dziwka-Kobieta ktora ci ukradla meza? Dziwka- Dziwna kobieta? A to pytanie to chyba do dziwek? >>Co je do nich ciagnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mala Re: Definicje 'dziwki' prosze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 17:43 Mam na mysli kobiety ktore sprzedaja swoje cialo za pieniadze przypadkowym mezczyznom np w agencji. Czy facetow podnieca sam fakt ze musza zaplacic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: Definicje 'dziwki' prosze? IP: *.mad.east.verizon.net 17.12.04, 18:00 Cos w tym chyba jest. Samo placenie to nic podniecajacego ale kobieta do dyspozycji, bez zadnych powiazan emocjonalnych, bez zadbych wymagan, kompleksow, potrzeb, itd...To cos innego czyli chyba podniecajacego. Odpowiedz Link Zgłoś
mickey.mouse Re: Definicje 'dziwki' prosze? 18.12.04, 01:00 A gdy oddaje sie za darmo i bez zobowiazan, to jaka to kategoria kobiety ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shinto Re: Definicje 'dziwki' prosze? IP: *.chello.pl 18.12.04, 17:03 chyba poprostu łatwa... nie wiem,... ja czasem mam skoki w bok.. ale jestem singlem,wiec nikogo nie zdradzam... Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Definicje 'dziwki' prosze? 20.12.04, 09:07 :) no to od czego te skoki w bok, jeśli jesteś singlem? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asasella Re: Definicje 'dziwki' prosze? IP: *.rajgrod.sdi.tpnet.pl 27.12.04, 02:44 facet- ma skoki w bok dziewczyna- jet poprostu latwa dobrze zrozumialm twoj tok myslenia? Odpowiedz Link Zgłoś
tessg Re: Definicje 'dziwki' prosze? 20.12.04, 01:52 Dziwka to nie koniecznie prostytutka.To dziewuszysko wyuzdane bez zadnych skrupułów, bez serca i uczucia. niepatrzy na nic i nikogo czy ktoś przez nia cierpi tylko ma satysfakcje że ja byle kto ryćka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Definicje 'dziwki' prosze? IP: *.chello.pl 25.12.04, 21:38 moj chlopak twierzdi ze nigdy nie korzystał, ale wciąż zastanawiam sie czy mu wierzyć. Ma jednak argument: mówi ze czułby sie upokorzony swiadomoscia ze musi za te sprawy płacic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerrry Re: Definicje 'dziwki' prosze? IP: *.acn.waw.pl 18.12.04, 00:31 jeżeli żona niemoże,nie chce,nie lubi, może jutro to on " i tak pójdzie po swoje" sory ale facet tak myśli Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: Czy wszyscy faceci lubia dziwki? 17.12.04, 17:53 z dziwek korzystają zwykli palanci i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
orys100 Re: Czy wszyscy faceci lubia dziwki? 28.12.04, 11:10 albo tacy ktorych zona ma roczny ból glowy a nie chca rozbijac rodziny ;- )))) .. tylko kto wtedy jest palantem?? Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: Czy wszyscy faceci lubia dziwki? 28.12.04, 11:31 orys100 napisał: > albo tacy ktorych zona ma roczny ból glowy a nie chca rozbijac rodziny ;- > )))) .. tylko kto wtedy jest palantem?? Oj, to inna sprawa.Po co trwać w takim związku? Odpowiedz Link Zgłoś
orys100 Re: Czy wszyscy faceci lubia dziwki? 28.12.04, 12:17 lena ... z wielu powodów ... nadzieja, przyzwyczajenie, milosc, dzieci, ekonomia ... mozna wymieniac jeszcze dlugo ... opisze Ci przypadek nie mój na szczscie chociaz bliski mojemu .. facet kocha zone, zona kocha faceta ... On jest "normalnym facetem" z potrzebami seksualnymi .. Ona oziebla seksualnie .. taka po prostu jest ... próby leczenia sie nie powiodly ... i co teraz?? .. oczywiscie facet moze zostac abstynentem do konca zycia ... moze tez znalezc sobie jakas kobiete ... a moze normalnie pójsc do agencji ... wybierz prosze za Niego ;-) PS: aaa zapomnialem .. oczywiscie zona moze sie poswiecic .. wszak Go kocha .. wybacz ale JA juz wolalbym do agencji ... Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: Czy wszyscy faceci lubia dziwki? 28.12.04, 12:19 a ja odeszłabym.Cóż, na szczęście każdy z nas jest inny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mala Re: Czy wszyscy faceci lubia dziwki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 18:30 Co ich do nich ciągnie? Oczywiscie miało być ,sorry za przejęzyczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Czy wszyscy faceci lubia dziwki? IP: *.magma / *.magma-net.pl 17.12.04, 19:40 Szczerze mówiąc nigdy bym nie poszedł do "dziwki"... to takie sztuczne... płacisz i kobieta jak na zawołanie rozkłada nogi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vesna Re: Czy wszyscy faceci lubia dziwki? IP: *.torun.mm.pl 17.12.04, 19:55 Nie wszyscy. Większość pewnie chodzi do dziwek w ostateczności, gdy mają ochotę, a nie mają z kim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Czy wszyscy faceci lubia dziwki? IP: *.magma / *.magma-net.pl 17.12.04, 20:47 ...pewnie masz racje... ale ja nigdy nie byłem i wiem ze nie pójde:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyżak Re: Czy wszyscy faceci lubia dziwki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 21:03 Faceci czasem mają ochotę na seks bez zobowiązań i ze świadomością, że nie będą się musieć wykazywać jako dobrzy kochankowie i nikt ich nie będzie oceniał - to oczywiste chyba, ze tez kobiety nie potrafią tego zrozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
lkish21 Re: Czy wszyscy faceci lubia dziwki? 17.12.04, 23:57 bo dostaja od nich to, czego czesto nie dostaja w domu... zaznaczam ze sam nie korzystalem, za mlody i za przystojny jestem:) ale oczywiscie jesli juz pojde, nie bede z tego robil tragedii i mial wyrzutow sumienia do konca zycia... Odpowiedz Link Zgłoś
artur_pm Re: Czy wszyscy faceci lubia dziwki? 18.12.04, 00:21 Ja tam lubię zabawę z dziwkami. 0 stresu, można w nich przebierać jak w ulęgałkach. Wpadasz do agentury, następuje prezentacja, jak żadna szmata się nie podoba, podjeżdżasz do drugiej - zawsze w końcu jakaś zajebista się znajdzie. Nie byłem w bajzlu od paru miesięcy, ale na pewno nie raz jeszcze tego typu przybytek odwiedzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerrry Re: Czy wszyscy faceci lubia dziwki? IP: *.acn.waw.pl 18.12.04, 00:27 !!!Dziwki się "nie lubi" nawiązuje się rozmowa i to wystarczy, o Wy biedne kobietki ,to takie proste ,a wszystko rozbija się o te same problemy Odpowiedz Link Zgłoś
mickey.mouse Re: Czy wszyscy faceci lubia dziwki? 18.12.04, 00:59 Oczywiscie, ze tak. Na jedna noc taka najlepsza. Zyskac dzieki niej nieco przyjemnosci, a zobowiazania wobec niej wynikajace ze stalego zwiazku, zostawic innym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agent Dziwki sa cudowne... IP: *.251.125.125.Dial1.Weehawken1.Level3.net 18.12.04, 01:06 o nic nie pytaja tylko robia swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: Dziwki sa cudowne... IP: *.dialup.sprint-canada.net 18.12.04, 01:11 Prawie masz racje agent. Pisze prawie, gdyz jest ogolnie tak jak napisales, o nic nie pytaja, ale sie o swoje upominaja. Wiesz z pewnoscia o co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: Czy wszyscy faceci lubia dziwki? IP: *.dialup.sprint-canada.net 18.12.04, 01:07 Mysle ze jest troche inaczej, rzaczej odwrotnie niz napisalas. To dziwki lubia facetow bardziej niz faceci dziwek. Tak wiec nic specjalnie nie ciagnie do dziwek, oprocz tego ze to wlasnie dziwka ciagnie, co dla niektorych sprawia cala przyjemnosc bycia z nia. Co do twojego pytania, to faceci ogolnie lubia kobiety, w formie dziwek taksamo. Odpowiedz Link Zgłoś
mickey.mouse Re: Czy wszyscy faceci lubia dziwki? 18.12.04, 01:11 Tak twierdzisz ? Czy jednak dla przecietnego facecta jest cos lepszego niz seks bez zobowiazan ? Zeby jeszcze udalo sie polaczycz wode z ogniem i wtracic do takiego seksu nieco uczyc, to bylby ideal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: Czy wszyscy faceci lubia dziwki? IP: *.dialup.sprint-canada.net 18.12.04, 01:52 Ja bym zbytnio nie wiazal seksu z zobowiazaniem. Seks powinien byc zawsze z dobrej woli, a nie zwiazany z obowiazkiem. Obowiazek tutaj rzuca cien presji, podporzadkowania drugiej osoby swoim wymaganiom, a w skrajnych przypadkach prowadzi nawet do zupelnego zniewolenia kogos, by ten obowiazek zostal spelniony. Partnerzy jednak maja ogolnie swoje zobowiazania co do siebie, ale jak juz powiedzialem - dobrowolne. Dziewczyna z agencji tego partnerstwa nie tworzy w zaden sposob, bo jej "wola" jest kupowana za pieniadze (bez kasy nie da), tak wiec jej klient nie moze, a wlasciwie nie powinien nawet poczuwac sie do jakichkolwiek zobowiazan, oprocz oczywiscie tego by jej zaplacic. Uwazam, ze seks powinien jednak zawsze byc powiazany z uczuciem. Taki poprostu smakuje najlepiej. Cialo sie cieszy, dusza tez. Odpowiedz Link Zgłoś
julla Re: Czy wszyscy faceci lubia dziwki? 18.12.04, 11:36 Bardzo mi sie spodobało, to co napisałeś. Dla mnie połączenie słów 'seks- obowiązek' brzmi kompletnie aseksualnie, a znowu seks bez uczuć to zupełny koszmar. Właściwie dobrze ująłeś, o co w tym wszystkim chodzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blq Re: Czy wszyscy faceci lubia dziwki? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.04, 05:19 Pytasz, co... ciagnie (ech, odpowiednie słowo) facetow do prostytutek? Wiele rzeczy: - brzydkich i starych - sam fakt że są kobietami - niewyrzytych i leniwych - łatwość dostępu - zakompleksionych - ze nie musi sie wstydzić - hedonistów - "są, to trzeba skorzystać" - żonatych: ciekawość tego, na co żona sie nie godzi (ech, pruderia), lub też znudzenie, a niechęć posiadania "stałej" kochanki. - wiele, wiele innych powodów Pytasz czy wszyscy lubią? Nie, oczywiscie ze nie wszyscy. Mnie szmata nigdy jakoś nie podniecała. Mnie podnieca ktoś, kogo trzeba zdobywać a zarazem ktoś, kogo nie miało pół miasta przede mną. No i sam fakt "używania" dziwki jest dla mnie odrażający. Jak rzecz... ble Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vesna Re: Czy wszyscy faceci lubia dziwki? IP: *.torun.mm.pl 18.12.04, 16:11 Wiem, że mój facet dziwkami się brzydzi. I wcale mu się nie dziwię. Wiem, jaki seks lubi i co go najbardziej podnieca - i umiem mu to dać. Wiem też, że nie będzie tego potrafiła żadna dziwka. Bo po prostu go nie zna. Sama, ze swojej strony, facetów nie rozumiem. Kilka mechanicznych ruchów i orgazm - to można sobie samemu zrobić pod prysznicem. Odpowiedz Link Zgłoś
artur_pm Re: Czy wszyscy faceci lubia dziwki? 18.12.04, 18:16 Gość portalu: vesna napisał(a): > Sama, ze swojej strony, facetów nie rozumiem. Kilka mechanicznych ruchów i > orgazm - to można sobie samemu zrobić pod prysznicem. Tak, ale to nie to samo. Inaczej faceci potrafiliby się obejśc bez kobiet. Mnie na przykład strasznie kręci, jak poniżam dziwkę spuszczając się jej w usta i każąc jej mieć przy tym uśmiech na twarzy - o tym pod prysznicem mogę co najwyżej pofantazjować. Uważam, że, tak samo jak masturbacja, pukanie panienki od czasu do czasu też jest potrzebne dla higieny psychicznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blq Re: Czy wszyscy faceci lubia dziwki? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.04, 21:15 > na przykład strasznie kręci, jak poniżam dziwkę spuszczając się jej w usta i > każąc jej mieć przy tym uśmiech na twarzy - o tym pod prysznicem mogę co > najwyżej pofantazjować Dobrze poszukaj, a znajdziesz dziewczyne, co nie tylko zrobi Ci tak "z milosci", ale i dla wlasnej przyjemnosci. Czesc takie rzeczy po prostu lubi! Robiac to z dziwka za pieniadze... prawde mowiac jest to sztuczne, dziwka jest wtedy "opłacaną aktorką", poza tym sex bez uczucia ma o 90% mniejsza sile rażenia. Przynajmniej dla mnie. Ty moze jesteś inny. Ukłony w strone Vesny. Mądrze piszesz!! :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tatko Re: Czy wszyscy faceci lubia dziwki? IP: 194.88.12.* 19.12.04, 15:27 > Dobrze poszukaj, a znajdziesz dziewczyne, co nie tylko zrobi Ci tak "z milosci" ale i dla wlasnej przyjemnosci. Czesc takie rzeczy po prostu lubi! He he he, juz widze te iscie filmowa scene. Na dzien dobry pytanie "czy zrobisz mi loda do konca, bo jak nie to nie mamy po co sie ze soba spotykac". Wrozylbym takiemu gosciowi wieeeelka szanse powodzenia na znalezienie swojej ukochanej ;). Odpowiedz Link Zgłoś
blq Re: Czy wszyscy faceci lubia dziwki? 19.12.04, 21:45 Oczywiscie nie o taką sytuacje mi chodziło. Można poznawac wiele dziewczyn, wybierać sobie bardziej "niepruderyjne" lub chętne do eksperymentów. Takich jest naprawde sporo. Wystarczy sie dobrze rozejrzec. Oczywiscie wiekszosc z nich to nastolatki lub 20-kilkulatki. Zdarzają sie nawet wierne, a perwersyjne. Takie są najlepsze, uwierz mi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tatko Re: Czy wszyscy faceci lubia dziwki? IP: 212.14.0.* 27.12.04, 18:04 > Oczywiscie wiekszosc z nich to nastolatki lub 20-kilkulatki Dla mnie za duza roznica wieku. Pozostaje mi tylko z zazdroscia pogratulowac mlodszemu pokoleniu - ech Ci to moga miec zycie ;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziwkarz Re: Czy wszyscy faceci lubia dziwki? IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 18.12.04, 18:19 Co nas ciągnie do dziwek? Ich kunszt w pieprzeniu się. Zobacz jak to robi 18letnia gó..ara. Opisuje wszystko na www.cichodajka.blog.pl - zerknijcie w archiwum z kwietnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ten Co Lubi Re: Czy wszyscy faceci lubia dziwki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 18:32 To co robi ta dziewczyna to mistrzostwo świata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: Czy wszyscy faceci lubia dziwki? IP: 83.238.200.* 19.12.04, 10:59 z dziwka nie mialem kontaktu ale dzis mozna spotkac spokojnie dziewczyny ktore na 1-2 spotkaniu zaciagniesz do lozka.tylko przynajmniej u mnie zawsze zapalala sie lampka ze co ja robie z ta dziwka.ze bede sie sam czul jak szmata jak walniemy sobie szybki numerek.jakos zawsze myslalem ze tego nie da sie odkrecic i ze jak spotkam jakas swietna kobiete z ktora zechce byc w zyciu to to by na mnie ciazylo wew.bo co innego robic to z kims kogo chodz troche lubisz czy kochasz a co innego z kims gdzie myslisz tylko jak ja rozebrac i sobie pouzywac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teresa Re: Czy wszyscy faceci lubia dziwki? IP: *.net-serwis.pl 19.12.04, 11:46 dzieki Bogu! sa jeszcze na swiecie normalni mezczyzni, jak widac pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ptah Re: Czy wszyscy faceci lubia dziwki? 20.12.04, 01:30 1. Po 1-2 spotkanich spokojnie mozna kogos polubic ( a jak rozumiem dopuszczasz sex z kim kogo troche lubisz :-) ). 2. Sex to generalnie radosna rzecz i jesli nie jestes sympatykiem (ani nie daj Boze czlonkiem) pewnej krypto-faszystowskiej partii ;-)i przy okazji nikogo nie zdradziles, nie splodziles, nie zgwalciles ani niczym sie sie zaraziles, to raczej nie ma czego odkrecac i zyc przez reszte zycia z "wewnetrzynym ciezarem" 3. Kazdy tworzy wlasny "kodeks moralny", wiec ostrozniej szafowalbym okresleniem dziwka w stosunku do osoby, ktora gotowa jest spedzic z toba noc mimo ze nie znacie sie zbyt dlugo - w koncu to twoje slowa : "jak ja rozebrac i sobie pouzywac" ;-) " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DagnyJuel Re: Czy wszyscy faceci lubia dziwki? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.04, 11:47 W końcu...facet który podchodzi do tego zdrowo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: Czy wszyscy faceci lubia dziwki? IP: 83.238.200.* 20.12.04, 09:38 moze zle to ujalem nie traktuje takich kobiet jak dziwki poprostu chyba kazdy facet lubi troche sie postarac aby to robic z kobieta chodz troche poczekac.a jak masz laske od razu to jest to takie proste nudne mija ta niecierpliwosc ,jakis klimat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiruska Re: Czy wszyscy faceci lubia dziwki? IP: *.chelm.gda.pl / *.futuro.pl 20.12.04, 11:24 Moim zdaniem specyficzny rodzaj facetów chodzi na dziwki. Najprawdopodobniej nie potrafią nawiązać bliższych relacji z kobietami z własnego otoczenia. To jest świadectwo braku ambicji, własnej wartości i takich tam. Traktują te kobiety jak przedmiot ale sami nie są nic lepsi. Myślą że jak zapłacą to problem z głowy, ale problem w nich tkwi. Całe szczęście że to margines. Normalni, wartościowi faceci istnieją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nivete prawie..wszyscy IP: *.chello.pl 22.12.04, 20:34 hmm..w kazdym z nas jest wewnetrzna ochota posaidania kogos,czegos... mozliwosc kontroli... jak facet ma kase..to sobie płaci i czuje sie władcą ... i już... on nie mysli w kategoriach..co pomysli ta pani czy ktos tam... oni chca sexu i juz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KASIA Re: Czy wszyscy faceci lubia dziwki? IP: 195.136.246.* 22.12.04, 20:51 NAPEWNO LUB PRAWIE NAPEWNO NIE ZALEŻY TO OD TEGO JAKI ON MA KONTAKT Z OTOCZENIEM I CZY POTRAFI ŻYĆ Z "NORMALNĄ" KOBIETĄ,MÓJ UKOCHANY JEST ZE MNĄ A ZDRADZIŁ MNIE Z PRAWIE DZIWKĄ TAKĄ MAŁOLETNIĄ,ONI SĄ JUŻ TAK ZBUDOWANI I INACZEJ MYŚLĄ A W TYM WYPADKU WOGÓLE NIE MYŚLĄ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Czy wszyscy faceci lubia dziwki? IP: *.local.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.04, 21:35 Nie zapomnijcie ze niektorzy maja takie fantazje pociaga ich seks bez zobowiazan z wyzywajaca pania. nie mozecie ktoregos wieczoru zrbic tak we dwoje? Ty ....., on klient. tzlko nie zadaj od niego pozniej nahalnie kasy na zakupy bo sie lagodnie mowiac zdenerwuje.... Odpowiedz Link Zgłoś
caprice83 Re: Czy wszyscy faceci lubia dziwki? 27.12.04, 09:49 jestescie obrzydliwi, jak możecie obrażać te kobiety, wiele z nich robi to bo musi, bo inaczej nie zrobią pieniędzy, możecie sobie z nimi spać jak chcecie, ale nie obrażajcie ich i szanujcie je chociaż, że udają, bo żadna z nich nie ma przyjemności bycia z takimi kretynami, i was zadawalają, bo tak to byscie w zyciu sexu nie zaznali. Odpowiedz Link Zgłoś
artur_pm Re: Czy wszyscy faceci lubia dziwki? 27.12.04, 23:38 caprice83 napisała: > wiele z nich robi to bo musi, > bo inaczej nie zrobią pieniędzy, Jak by się jednej z drugą chciało wcześniej chodzić do szkoły, to by się teraz nie musiały prostytuować. > że udają, bo żadna z nich nie ma przyjemności bycia z takimi kretynami, Może to chore, ale mnie właśnie w dziwkach kręci m.in. to, że praca wymaga od nich tego udawania. Nawet jeśli w głębi duszy niecierpi klienta, musi udawać, bo inaczej nie zarobi. Raz zdarzyło mi się na lokalu, że w pewnym momencie, jeszcze podczas gry wstępnej, filigranowej Ukraineczce puściły nerwy i zrobiła się bardzo niemiła i opryskliwa. Zawołałem burdelmamę i poprosiłem o wymianę szmaty. Nawet nie musiałem dopłacać, a pierwsza panienka nie zarobiła na mnie ani grosza (horosza:)). Odpowiedz Link Zgłoś
caprice83 Re: Czy wszyscy faceci lubia dziwki? 28.12.04, 11:04 właśnie o takich dupkach jak ty mówię, kobieta która nie musiałaby z toba spać, bo nie potrzebowała by pieniędzy, w życiu by na ciebie nie spojrzała, żałosny palant Odpowiedz Link Zgłoś
artur_pm Do caprice83 28.12.04, 14:11 A ty masz może rozlazłe, pomarszczone żonisko niepierwszej świeżości? Dla mnie dupek, to taki co nigdy nie zobaczy, jak to fajnie jest raz z Poleczką, raz z Ukraineczką, innym razem z Białorusinką. Polecam też spróbować przynajmniej raz z Azjatką. Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: do artura 28.12.04, 14:17 proszę, nie ubliżaj facetom, bo jestem zdania, że większość z nich to"normalni" ludzie.Pod tą normalnością dostrzegam związek dwóch osób-kobiety i mężczyzny.Związek, w którym jak przystało na homo sapiens można zachować jakieś normy życia wśród cywilizowanego społeczeństwa. Ty natomiast stawiasz tą "brzydszą" płeć na równi ze zwierzętami.Myślę, że nie będą z tego dumni. Odpowiedz Link Zgłoś
caprice83 Re: Do caprice83 28.12.04, 19:02 Po pierwsze jestem dziewczyną, po drugie mam 21 lat wiec nie jestem stara ani pomarszczona. Mój chłopak owszem miał wiele dziewczyn, na pewno nie tylko Polki, bo jest przedstawicielem handlowym i często musi niestety wyjeżdżać:/ Nie skrytykowałam cię za to że śpisz z prostytutką, bo myślę że jeśli ktoś jest samotny i nie może znaleźć dziewczyny, z różnych względów, to może z takiej usługi skorzystać, ale nie podoba mi się gdy ktoś opowiada jakim to jest 'panem' i tego typu sprawy, bo to zawód jak każdy inny i tym kobietom nalezy się jakiś szacunek. A wg mnie ty wyraźnie je obrażasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Do caprice83 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.04, 01:00 ja wole dmuchaną lale zamiast prostytutki. A jestem sam. Odpowiedz Link Zgłoś
lodium Re: Czy wszyscy faceci lubia dziwki? 29.12.04, 14:22 to, ze dostaja to czego chca, bez najmniejszego wysilku! I jezeli jeden mi powie, ze go dziwki nie interesuja, to klamie, albo jest pedalem! Odpowiedz Link Zgłoś