Dodaj do ulubionych

Czy wszyscy faceci lubia dziwki?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 17:25
Co je do nich ciagnie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Max Definicje 'dziwki' prosze? IP: *.mad.east.verizon.net 17.12.04, 17:32
      Dziwka- Kobieta "pracujaca"?
      Dziwka-Kobieta ktora ci ukradla meza?
      Dziwka- Dziwna kobieta?

A to pytanie to chyba do dziwek?
      >>Co je do nich ciagnie?

• Gość: Mala Re: Definicje 'dziwki' prosze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 17:43
        Mam na mysli kobiety ktore sprzedaja swoje cialo za pieniadze przypadkowym
        mezczyznom np w agencji. Czy facetow podnieca sam fakt ze musza zaplacic?
        • Gość: Max Re: Definicje 'dziwki' prosze? IP: *.mad.east.verizon.net 17.12.04, 18:00
          Cos w tym chyba jest. Samo placenie to nic podniecajacego ale kobieta do
          dyspozycji, bez zadnych powiazan emocjonalnych, bez zadbych wymagan,
          kompleksow, potrzeb, itd...To cos innego czyli chyba podniecajacego.
        • mickey.mouse Re: Definicje 'dziwki' prosze? 18.12.04, 01:00
          A gdy oddaje sie za darmo i bez zobowiazan, to jaka to kategoria kobiety ?
          • Gość: shinto Re: Definicje 'dziwki' prosze? IP: *.chello.pl 18.12.04, 17:03
            chyba poprostu łatwa...
            nie wiem,...
            ja czasem mam skoki w bok.. ale jestem singlem,wiec nikogo nie zdradzam...
            • six_a Re: Definicje 'dziwki' prosze? 20.12.04, 09:07
              :) no to od czego te skoki w bok, jeśli jesteś singlem? ;)
            • Gość: asasella Re: Definicje 'dziwki' prosze? IP: *.rajgrod.sdi.tpnet.pl 27.12.04, 02:44
              facet- ma skoki w bok
              dziewczyna- jet poprostu latwa
              dobrze zrozumialm twoj tok myslenia?
          • tessg Re: Definicje 'dziwki' prosze? 20.12.04, 01:52
            Dziwka to nie koniecznie prostytutka.To dziewuszysko wyuzdane bez zadnych
            skrupułów, bez serca i uczucia. niepatrzy na nic i nikogo czy ktoś przez nia
            cierpi tylko ma satysfakcje że ja byle kto ryćka.
        • Gość: a Re: Definicje 'dziwki' prosze? IP: *.chello.pl 25.12.04, 21:38
          moj chlopak twierzdi ze nigdy nie korzystał, ale wciąż zastanawiam sie czy mu
          wierzyć. Ma jednak argument: mówi ze czułby sie upokorzony swiadomoscia ze musi
          za te sprawy płacic
      • Gość: jerrry Re: Definicje 'dziwki' prosze? IP: *.acn.waw.pl 18.12.04, 00:31
        jeżeli żona niemoże,nie chce,nie lubi, może jutro to on " i tak pójdzie po
        swoje" sory ale facet tak myśli
    • lena_zienkiewicz Re: Czy wszyscy faceci lubia dziwki? 17.12.04, 17:53
      z dziwek korzystają zwykli palanci i tyle.
      • orys100 Re: Czy wszyscy faceci lubia dziwki? 28.12.04, 11:10
        albo tacy ktorych zona ma roczny ból glowy a nie chca rozbijac rodziny ;-
        )))) .. tylko kto wtedy jest palantem??
        • lena_zienkiewicz Re: Czy wszyscy faceci lubia dziwki? 28.12.04, 11:31
          orys100 napisał:

> albo tacy ktorych zona ma roczny ból glowy a nie chca rozbijac rodziny ;-
          > )))) .. tylko kto wtedy jest palantem??

Oj, to inna sprawa.Po co trwać w takim związku?
          • orys100 Re: Czy wszyscy faceci lubia dziwki? 28.12.04, 12:17
            lena ... z wielu powodów ... nadzieja, przyzwyczajenie, milosc, dzieci,
            ekonomia ... mozna wymieniac jeszcze dlugo ... opisze Ci przypadek nie mój na
            szczscie chociaz bliski mojemu ..
            facet kocha zone, zona kocha faceta ... On jest "normalnym facetem" z
            potrzebami seksualnymi .. Ona oziebla seksualnie .. taka po prostu jest ...
            próby leczenia sie nie powiodly ... i co teraz?? .. oczywiscie facet moze
            zostac abstynentem do konca zycia ... moze tez znalezc sobie jakas kobiete ...
            a moze normalnie pójsc do agencji ... wybierz prosze za Niego ;-)
            PS: aaa zapomnialem .. oczywiscie zona moze sie poswiecic .. wszak Go kocha ..
            wybacz ale JA juz wolalbym do agencji ...
            • lena_zienkiewicz Re: Czy wszyscy faceci lubia dziwki? 28.12.04, 12:19
              a ja odeszłabym.Cóż, na szczęście każdy z nas jest inny :)
    • Gość: Mala Re: Czy wszyscy faceci lubia dziwki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 18:30
      Co ich do nich ciągnie? Oczywiscie miało być ,sorry za przejęzyczenie.
    • Gość: Rafał Re: Czy wszyscy faceci lubia dziwki? IP: *.magma / *.magma-net.pl 17.12.04, 19:40
      Szczerze mówiąc nigdy bym nie poszedł do "dziwki"... to takie sztuczne...
      płacisz i kobieta jak na zawołanie rozkłada nogi...
      • Gość: vesna Re: Czy wszyscy faceci lubia dziwki? IP: *.torun.mm.pl 17.12.04, 19:55
        Nie wszyscy. Większość pewnie chodzi do dziwek w ostateczności, gdy mają
        ochotę, a nie mają z kim.
        • Gość: Rafał Re: Czy wszyscy faceci lubia dziwki? IP: *.magma / *.magma-net.pl 17.12.04, 20:47
          ...pewnie masz racje... ale ja nigdy nie byłem i wiem ze nie pójde:)
    • Gość: krzyżak Re: Czy wszyscy faceci lubia dziwki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 21:03
      Faceci czasem mają ochotę na seks bez zobowiązań i ze świadomością, że nie będą
      się musieć wykazywać jako dobrzy kochankowie i nikt ich nie będzie oceniał - to
      oczywiste chyba, ze tez kobiety nie potrafią tego zrozumieć.
      • lkish21 Re: Czy wszyscy faceci lubia dziwki? 17.12.04, 23:57
        bo dostaja od nich to, czego czesto nie dostaja w domu...
        zaznaczam ze sam nie korzystalem, za mlody i za przystojny jestem:) ale
        oczywiscie jesli juz pojde, nie bede z tego robil tragedii i mial wyrzutow
        sumienia do konca zycia...
    • artur_pm Re: Czy wszyscy faceci lubia dziwki? 18.12.04, 00:21
      Ja tam lubię zabawę z dziwkami. 0 stresu, można w nich przebierać jak w
      ulęgałkach. Wpadasz do agentury, następuje prezentacja, jak żadna szmata się
      nie podoba, podjeżdżasz do drugiej - zawsze w końcu jakaś zajebista się
      znajdzie. Nie byłem w bajzlu od paru miesięcy, ale na pewno nie raz jeszcze
      tego typu przybytek odwiedzę.
    • Gość: jerrry Re: Czy wszyscy faceci lubia dziwki? IP: *.acn.waw.pl 18.12.04, 00:27
      !!!Dziwki się "nie lubi" nawiązuje się rozmowa i to wystarczy, o Wy biedne
      kobietki ,to takie proste ,a wszystko rozbija się o te same problemy
    • mickey.mouse Re: Czy wszyscy faceci lubia dziwki? 18.12.04, 00:59
      Oczywiscie, ze tak. Na jedna noc taka najlepsza. Zyskac dzieki niej nieco
      przyjemnosci, a zobowiazania wobec niej wynikajace ze stalego zwiazku, zostawic
      innym.
      • Gość: agent Dziwki sa cudowne... IP: *.251.125.125.Dial1.Weehawken1.Level3.net 18.12.04, 01:06
        o nic nie pytaja tylko robia swoje.
        • Gość: .................. Re: Dziwki sa cudowne... IP: *.dialup.sprint-canada.net 18.12.04, 01:11
          Prawie masz racje agent. Pisze prawie, gdyz jest ogolnie tak jak
          napisales, o nic nie pytaja, ale sie o swoje upominaja. Wiesz z
          pewnoscia o co.
      • Gość: .................. Re: Czy wszyscy faceci lubia dziwki? IP: *.dialup.sprint-canada.net 18.12.04, 01:07
        Mysle ze jest troche inaczej, rzaczej odwrotnie niz napisalas. To
        dziwki lubia facetow bardziej niz faceci dziwek. Tak wiec nic
        specjalnie nie ciagnie do dziwek, oprocz tego ze to wlasnie dziwka
        ciagnie, co dla niektorych sprawia cala przyjemnosc bycia z nia. Co
        do twojego pytania, to faceci ogolnie lubia kobiety, w formie dziwek
        taksamo.
        • mickey.mouse Re: Czy wszyscy faceci lubia dziwki? 18.12.04, 01:11
          Tak twierdzisz ? Czy jednak dla przecietnego facecta jest cos lepszego niz seks
          bez zobowiazan ? Zeby jeszcze udalo sie polaczycz wode z ogniem i wtracic do
          takiego seksu nieco uczyc, to bylby ideal.
          • Gość: .................. Re: Czy wszyscy faceci lubia dziwki? IP: *.dialup.sprint-canada.net 18.12.04, 01:52
            Ja bym zbytnio nie wiazal seksu z zobowiazaniem. Seks powinien byc
            zawsze z dobrej woli, a nie zwiazany z obowiazkiem. Obowiazek tutaj
            rzuca cien presji, podporzadkowania drugiej osoby swoim wymaganiom, a w
            skrajnych przypadkach prowadzi nawet do zupelnego zniewolenia kogos, by
            ten obowiazek zostal spelniony. Partnerzy jednak maja ogolnie swoje
            zobowiazania co do siebie, ale jak juz powiedzialem - dobrowolne.
            Dziewczyna z agencji tego partnerstwa nie tworzy w zaden sposob, bo
            jej "wola" jest kupowana za pieniadze (bez kasy nie da), tak wiec
            jej klient nie moze, a wlasciwie nie powinien nawet poczuwac sie do
            jakichkolwiek zobowiazan, oprocz oczywiscie tego by jej zaplacic.
            Uwazam, ze seks powinien jednak zawsze byc powiazany z uczuciem. Taki
            poprostu smakuje najlepiej. Cialo sie cieszy, dusza tez.
            • julla Re: Czy wszyscy faceci lubia dziwki? 18.12.04, 11:36
              Bardzo mi sie spodobało, to co napisałeś. Dla mnie połączenie słów 'seks-
              obowiązek' brzmi kompletnie aseksualnie, a znowu seks bez uczuć to zupełny
              koszmar. Właściwie dobrze ująłeś, o co w tym wszystkim chodzi:)
    • Gość: blq Re: Czy wszyscy faceci lubia dziwki? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.04, 05:19
      Pytasz, co... ciagnie (ech, odpowiednie słowo) facetow do prostytutek?

Wiele rzeczy:
      - brzydkich i starych - sam fakt że są kobietami
      - niewyrzytych i leniwych - łatwość dostępu
      - zakompleksionych - ze nie musi sie wstydzić
      - hedonistów - "są, to trzeba skorzystać"
      - żonatych: ciekawość tego, na co żona sie nie godzi (ech, pruderia), lub też
      znudzenie, a niechęć posiadania "stałej" kochanki.
      - wiele, wiele innych powodów

Pytasz czy wszyscy lubią? Nie, oczywiscie ze nie wszyscy. Mnie szmata nigdy
      jakoś nie podniecała. Mnie podnieca ktoś, kogo trzeba zdobywać a zarazem ktoś,
      kogo nie miało pół miasta przede mną.

No i sam fakt "używania" dziwki jest dla mnie odrażający. Jak rzecz... ble
      • Gość: vesna Re: Czy wszyscy faceci lubia dziwki? IP: *.torun.mm.pl 18.12.04, 16:11
        Wiem, że mój facet dziwkami się brzydzi. I wcale mu się nie dziwię. Wiem, jaki
        seks lubi i co go najbardziej podnieca - i umiem mu to dać. Wiem też, że nie
        będzie tego potrafiła żadna dziwka. Bo po prostu go nie zna.
        Sama, ze swojej strony, facetów nie rozumiem. Kilka mechanicznych ruchów i
        orgazm - to można sobie samemu zrobić pod prysznicem.
        • artur_pm Re: Czy wszyscy faceci lubia dziwki? 18.12.04, 18:16
          Gość portalu: vesna napisał(a):

> Sama, ze swojej strony, facetów nie rozumiem. Kilka mechanicznych ruchów i
          > orgazm - to można sobie samemu zrobić pod prysznicem.

Tak, ale to nie to samo. Inaczej faceci potrafiliby się obejśc bez kobiet. Mnie
          na przykład strasznie kręci, jak poniżam dziwkę spuszczając się jej w usta i
          każąc jej mieć przy tym uśmiech na twarzy - o tym pod prysznicem mogę co
          najwyżej pofantazjować. Uważam, że, tak samo jak masturbacja, pukanie panienki
          od czasu do czasu też jest potrzebne dla higieny psychicznej.
          • Gość: blq Re: Czy wszyscy faceci lubia dziwki? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.04, 21:15
            > na przykład strasznie kręci, jak poniżam dziwkę spuszczając się jej w usta i
            > każąc jej mieć przy tym uśmiech na twarzy - o tym pod prysznicem mogę co
            > najwyżej pofantazjować

Dobrze poszukaj, a znajdziesz dziewczyne, co nie tylko zrobi Ci tak "z milosci",
            ale i dla wlasnej przyjemnosci. Czesc takie rzeczy po prostu lubi!

Robiac to z dziwka za pieniadze... prawde mowiac jest to sztuczne, dziwka jest
            wtedy "opłacaną aktorką", poza tym sex bez uczucia ma o 90% mniejsza sile rażenia.

Przynajmniej dla mnie. Ty moze jesteś inny.

Ukłony w strone Vesny. Mądrze piszesz!! :*
            • Gość: tatko Re: Czy wszyscy faceci lubia dziwki? IP: 194.88.12.* 19.12.04, 15:27
              > Dobrze poszukaj, a znajdziesz dziewczyne, co nie tylko zrobi Ci tak "z
              milosci" ale i dla wlasnej przyjemnosci. Czesc takie rzeczy po prostu lubi!

He he he, juz widze te iscie filmowa scene. Na dzien dobry pytanie "czy zrobisz
              mi loda do konca, bo jak nie to nie mamy po co sie ze soba spotykac". Wrozylbym
              takiemu gosciowi wieeeelka szanse powodzenia na znalezienie swojej ukochanej ;).
              • blq Re: Czy wszyscy faceci lubia dziwki? 19.12.04, 21:45
                Oczywiscie nie o taką sytuacje mi chodziło. Można poznawac wiele dziewczyn,
                wybierać sobie bardziej "niepruderyjne" lub chętne do eksperymentów. Takich jest
                naprawde sporo. Wystarczy sie dobrze rozejrzec.

Oczywiscie wiekszosc z nich to nastolatki lub 20-kilkulatki. Zdarzają sie nawet
                wierne, a perwersyjne.

Takie są najlepsze, uwierz mi!
                • Gość: tatko Re: Czy wszyscy faceci lubia dziwki? IP: 212.14.0.* 27.12.04, 18:04
                  > Oczywiscie wiekszosc z nich to nastolatki lub 20-kilkulatki

Dla mnie za duza roznica wieku. Pozostaje mi tylko z zazdroscia pogratulowac
                  mlodszemu pokoleniu - ech Ci to moga miec zycie ;).
    • Gość: Dziwkarz Re: Czy wszyscy faceci lubia dziwki? IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 18.12.04, 18:19
      Co nas ciągnie do dziwek? Ich kunszt w pieprzeniu się. Zobacz jak to robi
      18letnia gó..ara. Opisuje wszystko na

www.cichodajka.blog.pl - zerknijcie w archiwum z kwietnia.
      • Gość: Ten Co Lubi Re: Czy wszyscy faceci lubia dziwki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 18:32
        To co robi ta dziewczyna to mistrzostwo świata.
    • Gość: on Re: Czy wszyscy faceci lubia dziwki? IP: 83.238.200.* 19.12.04, 10:59
      z dziwka nie mialem kontaktu ale dzis mozna spotkac spokojnie dziewczyny ktore
      na 1-2 spotkaniu zaciagniesz do lozka.tylko przynajmniej u mnie zawsze zapalala
      sie lampka ze co ja robie z ta dziwka.ze bede sie sam czul jak szmata jak
      walniemy sobie szybki numerek.jakos zawsze myslalem ze tego nie da sie odkrecic
      i ze jak spotkam jakas swietna kobiete z ktora zechce byc w zyciu to to by na
      mnie ciazylo wew.bo co innego robic to z kims kogo chodz troche lubisz czy
      kochasz a co innego z kims gdzie myslisz tylko jak ja rozebrac i sobie pouzywac
      • Gość: Teresa Re: Czy wszyscy faceci lubia dziwki? IP: *.net-serwis.pl 19.12.04, 11:46
        dzieki Bogu! sa jeszcze na swiecie normalni mezczyzni, jak widac
        pozdrawiam
      • ptah Re: Czy wszyscy faceci lubia dziwki? 20.12.04, 01:30
        1. Po 1-2 spotkanich spokojnie mozna kogos polubic ( a jak rozumiem dopuszczasz
        sex z kim kogo troche lubisz :-) ).
        2. Sex to generalnie radosna rzecz i jesli nie jestes sympatykiem (ani nie daj
        Boze czlonkiem) pewnej krypto-faszystowskiej partii ;-)i przy okazji nikogo nie
        zdradziles, nie splodziles, nie zgwalciles ani niczym sie sie zaraziles, to
        raczej nie ma czego odkrecac i zyc przez reszte zycia z "wewnetrzynym ciezarem"
        3. Kazdy tworzy wlasny "kodeks moralny", wiec ostrozniej szafowalbym okresleniem
        dziwka w stosunku do osoby, ktora gotowa jest spedzic z toba noc mimo ze nie
        znacie sie zbyt dlugo - w koncu to twoje slowa : "jak ja rozebrac i sobie
        pouzywac" ;-) "
      • Gość: DagnyJuel Re: Czy wszyscy faceci lubia dziwki? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.04, 11:47
        W końcu...facet który podchodzi do tego zdrowo...
    • Gość: on Re: Czy wszyscy faceci lubia dziwki? IP: 83.238.200.* 20.12.04, 09:38
      moze zle to ujalem nie traktuje takich kobiet jak dziwki poprostu chyba kazdy
      facet lubi troche sie postarac aby to robic z kobieta chodz troche poczekac.a
      jak masz laske od razu to jest to takie proste nudne mija ta
      niecierpliwosc ,jakis klimat
    • Gość: wiruska Re: Czy wszyscy faceci lubia dziwki? IP: *.chelm.gda.pl / *.futuro.pl 20.12.04, 11:24
      Moim zdaniem specyficzny rodzaj facetów chodzi na dziwki. Najprawdopodobniej
      nie potrafią nawiązać bliższych relacji z kobietami z własnego otoczenia. To
      jest świadectwo braku ambicji, własnej wartości i takich tam. Traktują te
      kobiety jak przedmiot ale sami nie są nic lepsi. Myślą że jak zapłacą to
      problem z głowy, ale problem w nich tkwi.

Całe szczęście że to margines. Normalni, wartościowi faceci istnieją.
    • Gość: nivete prawie..wszyscy IP: *.chello.pl 22.12.04, 20:34
      hmm..w kazdym z nas jest wewnetrzna ochota posaidania kogos,czegos... mozliwosc
      kontroli...
      jak facet ma kase..to sobie płaci i czuje sie władcą ...
      i już...
      on nie mysli w kategoriach..co pomysli ta pani czy ktos tam...
      oni chca sexu i juz
    • Gość: KASIA Re: Czy wszyscy faceci lubia dziwki? IP: 195.136.246.* 22.12.04, 20:51
      NAPEWNO LUB PRAWIE NAPEWNO NIE ZALEŻY TO OD TEGO JAKI ON MA KONTAKT Z
      OTOCZENIEM I CZY POTRAFI ŻYĆ Z "NORMALNĄ" KOBIETĄ,MÓJ UKOCHANY JEST ZE MNĄ A
      ZDRADZIŁ MNIE Z PRAWIE DZIWKĄ TAKĄ MAŁOLETNIĄ,ONI SĄ JUŻ TAK ZBUDOWANI I
      INACZEJ MYŚLĄ A W TYM WYPADKU WOGÓLE NIE MYŚLĄ
    • Gość: Marcin Re: Czy wszyscy faceci lubia dziwki? IP: *.local.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.04, 21:35
      Nie zapomnijcie ze niektorzy maja takie fantazje pociaga ich seks bez
      zobowiazan z wyzywajaca pania. nie mozecie ktoregos wieczoru zrbic tak we
      dwoje? Ty ....., on klient. tzlko nie zadaj od niego pozniej nahalnie kasy na
      zakupy bo sie lagodnie mowiac zdenerwuje....
    • caprice83 Re: Czy wszyscy faceci lubia dziwki? 27.12.04, 09:49
      jestescie obrzydliwi,
      jak możecie obrażać te kobiety,
      wiele z nich robi to bo musi,
      bo inaczej nie zrobią pieniędzy,
      możecie sobie z nimi spać jak chcecie,
      ale nie obrażajcie ich i szanujcie je chociaż,
      że udają, bo żadna z nich nie ma przyjemności bycia z takimi kretynami,
      i was zadawalają, bo tak to byscie w zyciu sexu nie zaznali.
      • artur_pm Re: Czy wszyscy faceci lubia dziwki? 27.12.04, 23:38
        caprice83 napisała:

> wiele z nich robi to bo musi,
        > bo inaczej nie zrobią pieniędzy,

Jak by się jednej z drugą chciało wcześniej chodzić do szkoły, to by się teraz
        nie musiały prostytuować.

> że udają, bo żadna z nich nie ma przyjemności bycia z takimi kretynami,

Może to chore, ale mnie właśnie w dziwkach kręci m.in. to, że praca wymaga od
        nich tego udawania. Nawet jeśli w głębi duszy niecierpi klienta, musi udawać,
        bo inaczej nie zarobi. Raz zdarzyło mi się na lokalu, że w pewnym momencie,
        jeszcze podczas gry wstępnej, filigranowej Ukraineczce puściły nerwy i zrobiła
        się bardzo niemiła i opryskliwa. Zawołałem burdelmamę i poprosiłem o wymianę
        szmaty. Nawet nie musiałem dopłacać, a pierwsza panienka nie zarobiła na mnie
        ani grosza (horosza:)).

• caprice83 Re: Czy wszyscy faceci lubia dziwki? 28.12.04, 11:04
          właśnie o takich dupkach jak ty mówię,
          kobieta która nie musiałaby z toba spać, bo nie potrzebowała by pieniędzy, w
          życiu by na ciebie nie spojrzała,
          żałosny palant
          • artur_pm Do caprice83 28.12.04, 14:11
            A ty masz może rozlazłe, pomarszczone żonisko niepierwszej świeżości? Dla mnie
            dupek, to taki co nigdy nie zobaczy, jak to fajnie jest raz z Poleczką, raz z
            Ukraineczką, innym razem z Białorusinką. Polecam też spróbować przynajmniej raz
            z Azjatką.
            • lena_zienkiewicz Re: do artura 28.12.04, 14:17
              proszę, nie ubliżaj facetom, bo jestem zdania, że większość z nich to"normalni"
              ludzie.Pod tą normalnością dostrzegam związek dwóch osób-kobiety i
              mężczyzny.Związek, w którym jak przystało na homo sapiens można zachować jakieś
              normy życia wśród cywilizowanego społeczeństwa.
              Ty natomiast stawiasz tą "brzydszą" płeć na równi ze zwierzętami.Myślę, że nie
              będą z tego dumni.
            • caprice83 Re: Do caprice83 28.12.04, 19:02
              Po pierwsze jestem dziewczyną, po drugie mam 21 lat wiec nie jestem stara ani
              pomarszczona.

Mój chłopak owszem miał wiele dziewczyn, na pewno nie tylko Polki, bo jest
              przedstawicielem handlowym i często musi niestety wyjeżdżać:/

Nie skrytykowałam cię za to że śpisz z prostytutką, bo myślę że jeśli ktoś jest
              samotny i nie może znaleźć dziewczyny, z różnych względów, to może z takiej
              usługi skorzystać, ale nie podoba mi się gdy ktoś opowiada jakim to
              jest 'panem' i tego typu sprawy, bo to zawód jak każdy inny i tym kobietom
              nalezy się jakiś szacunek. A wg mnie ty wyraźnie je obrażasz.
              • Gość: Michał Re: Do caprice83 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.04, 01:00
                ja wole dmuchaną lale zamiast prostytutki. A jestem sam.
    • Gość: toja NIE WSZYSCY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 18:48
      moj nie
    • lodium Re: Czy wszyscy faceci lubia dziwki? 29.12.04, 14:22
      to, ze dostaja to czego chca, bez najmniejszego wysilku! I jezeli jeden mi
      powie, ze go dziwki nie interesuja, to klamie, albo jest pedalem!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka